Başın saolsun....
Öğün olarak ayarlanmıyorki bu diyet, yani istersen açıkıyorsan 6 öğün yersin bu kişiye kalmış...Ama 2 öğün diyorsunuz öğünde ne yediklerinizi bilmiyorum ama bana az gibi geldi, yani alınan protein miktarı az.... Ne kadar çok protein alırsan o kadar çabuk gider kilolar
heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın
Ahh canım o senin tatlılığınn. Gözlerim özel günlerde mavi gri olsa da, normalde gayet kahverengi. Ama mutluysam ışıl ışıl olurum. Annem gözümden anlar mesela o günümün iyi geçtiğiniii. Ona göre davranır haddini bilir :)
Aynen bende de öyle oluyorr. Seans sonrası bende koşturuyorumm.
Zıplamasını da ondan tavsiye ettim zatenn.
Birde şu dikkatimi çektii. Ben eskiden Türk kahvemi 15:00 gibi içerdimmm. 1 haftadır hemen yemek sonrası içiyorum. Daha bi etkili oldu zaten. Gerçi ben tarihte 3-5 kere yaşadım kabızlık. O da hep az su içtiğim günlerde oldu. Mest beni mest etti :)
Bana adres tel ve isim yazarsan özelden göndereceğim bugün bir parti.
Mari Ekim, ne mutlu oldum ya ben
Çizelgenin de kıskandırıcı, özendirici bir yanı var hani
kuzum evet yaa yap proteinini geç artık,sen zaten güçlendirmeyi sana söylenenden fazla yapmışsın ki,uçmuşsun kuzum
hem zaten tek gram fazlalık bişey de kalmamış.bence artık koruma + callen iyidir diyorum
bir ara bütün forumla akraba çıkarsam şaşırmayacağım :))
babamlar midilli- yunanistan annemler kafkas göçmeni.. yarı macırımsı yarı kafkas ortaya karışık bi hatunum ben de :)
sevgiiiii benim özelimde niye hiç bişey yok
34 ekimmm olur mu laaa ölee ? :111:walla ben olsam yapmazdımki gördügün üzere hala güçlendirmede sürünüyorum ama sen ona karar werdi isen ne diyem
hohohhadi sende bak
Kızzzz ben tam 18 hazirandan beri güçlendirmedeyim ya, medesayla dely le otururken bi hesap yaptık, ben 1. yarının son bi kaç ayını da tam 1. yarı gibi yapamadım ya, bilemedim şimdi uzadıkça uzadı, korktum ömrüm korumaya geçmeye yetmeyecek diye, kız sen şimdi 2. yarıya resmen geçtin mi?
Canım sen mail adresini vermişsin gruba katılabilmek için, çok güzel ...
Ama ben onunla facede nasıl aratacağımı bilemedim...
Allahım ne kadar teknoloji özürlü bir insan oldum ben yahu
Yaşlandıkça bir tuhaf oluyorum ben..
Anasayfada bir yerde anlatıyordu ama hatırlayamadım..kızlar şu diyet çizelgesinii nasıl yapıysnz yaa ben bi türlü bulamadım da
Anasayfada bir yerde anlatıyordu ama hatırlayamadım..
Birazdan biri link verir merak etme...
ağlama kuzu,yaramazlık yapmamanı önerebilirim mesela
ama sen söylediğinden beri nasıl canım çekiyor anlatamam hele istanbulda da yapan biryer gördüm vallahi fena oldum ama uzak durdum yine dehani sen bana gelecektin niçün gelmedin bakemmm
heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın
işte o özel kısmı zor biraz çünkü mesaj sayım 78 henüz başka bi yolu varsa size ulaşmamın yardımcı olursanız çok minnettar olucam
Acaba buldum da, bulamadım mı zannediyorum...
Profildeki sarı saçlı , siyah ince askılı elbiseli kız sen misin yoksa :26:
Hehee
Elledim baktımmm
Noter tasdikliii :)
MAŞALLAH KUZUMA DAŞ GBİi..
pksnmz@hotmail.com
Hah aynen de o. Hatun kilo almak için yapıyor sanki dukanııı.
bizde eklenebilir miyiz? ben birkaç gruba üyeyim ancak onlar değil sanırım:)
Canım sen mail adresini vermişsin gruba katılabilmek için, çok güzel ...
Ama ben onunla facede nasıl aratacağımı bilemedim...
Allahım ne kadar teknoloji özürlü bir insan oldum ben yahu
Yaşlandıkça bir tuhaf oluyorum ben..
Acaba buldum da, bulamadım mı zannediyorum...
Profildeki sarı saçlı , siyah ince askılı elbiseli kız sen misin yoksa :26:
Hah aynen de o. Hatun kilo almak için yapıyor sanki dukanııı.
Evet yaaa...
Ama o güçlendirmedeydi...Seyir sonrası fotosudur o...
Ben de zayıflıyım, bakın görün en zayıf fotomu koycam profilime (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?