unutmadan bi soru daha sakızsız yaşayamıyorum ben dukan amcam kitapta sakızın şekersiz olması yetmez aspartam tatlandırıcı fln olmalı gibi bişeyler yazmıştı şimdi şekersiz sakız yok anlamına mı geliyor bu
şekersiz sakızlardan günde max 5 adet tüketebilirisniz
Merhaba İpek,
Ben mail adresine callan cd için adresimi göndermiştim, ama mailine ulaşıp ulaşmadığı konusunda tereddütteyim, çünkü mail sistemimizde o günlerde bir arıza vardı.
Bugün göndereceğiniz posta da bende varmıydım merak ediyorum da :)
yaaaaaaaa neden kimse bana cevap vermedi,lıght yoğurt bulamadım diyorum,bende normal yoğurt yiyeceğim,evde şu an yorsanın yoğurdu var yağ oranı 6,ama pınarınki 3 bunu alım yiyim diyorum doğru olur kanımca ne yapayım bulamadım.
sonunda tatlı isteğimi bastırdım oh be
yulaf kepeğinden helva yaptım, ki çok süt koymuşum. 'sen söylemesen irmik helvası zannederdim' dedi annoş
ya herkes çok çıtır ama yaa bi ben miyim katana gibi
callan yapmaya da korkuyorum belim yine ağrırsa diyeağrısın banane yapçam işte
Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..
kızlar öğlen tavuk şiş yedim light yoğurtla birlikte
Müdürümle yapıyoruz diyet , gelirken de yulaf keğei almış bana :))
Allah herkese böyle müdür versin :)
gayet doydum yani
ben limonlu çay içebilir miyim ?(şu an içiyorum aslında)
Herkese hayırlı sabahlar- öğlenler arkadaşlar.. ben 7 gün atak yaptım ama hala devam edecem.. kendimde herhangi bir zorlanma hisstmiyorum biraz daha uzatayım dedim..
bu arada eve gelen aşurenin hatti hesabı yok ve ben yiyemiyorum sadece kayın validem şifa olsun die resmen ağzıma bir iki kaşık tıktı tabi ben de hayır dermiyim yuttum gitti:) neyse vicdan azabı içimdeyken Dün akşam Burada Kent plaza die bir yer açılmıştı oraya gittik en son kat yemek kısmı tabi ve benim diyetime uygun sadece ayran satılıyor ve eşimle ilerlerken bi de ne göreyimm popeyes Allaaah dedim tamam bu tavuk yiyebilirim ama sonra eşim ve vicdanım birleşti beni ve salyalarımı toparlayıp ordan uzaklaştırdılar.. ama ne kötü oldum kızlar anlatamam ve en son arabada oturup evden getirdiğim tavuğumu ağlaya ağlaya yedimm.. bazen bu diyet çok zor yaa.. ama ben dün o dışarıda o yemekleri yemediysem artık bu işi beynimde hallettiğimi düşünüyorumm. sizce de öyle mi?
afiyet olsun şekeriimmm
sen katan gibiysen öliiiim ben öliiimmmm
sonunda tatlı isteğimi bastırdım oh be
yulaf kepeğinden helva yaptım, ki çok süt koymuşum. 'sen söylemesen irmik helvası zannederdim' dedi annoş
ya herkes çok çıtır ama yaa bi ben miyim katana gibi
callan yapmaya da korkuyorum belim yine ağrırsa diyeağrısın banane yapçam işte
ohhhh afiyet olsun yulaf kepeği yemenin tatlı yolunu bulmuşsun vallahi merak ettim bir an :)
bu arada callanda belin ağırdıysa yanlış bişiler yapmışsın demektir tekrar başla bence ama dikkat et mesela ben yapabildiğim kadar sayı yapıyorum 100 dedi diye 100 için zorlamıyorum yavaş yavaş sayı yükseliyor harekette oturuyor bu arada bende katanalardan biriyim kaçamaklar yüzünden 70in altına inemedim henüz
teşekkür ederiim :))
ingilizce öğretmenleri genelde tatlı ve güzel olur bi keree
bi de ben hiç 10 kilo vermiş gibi görünmüyorum yani bi iki kişi zayıflamışsın diyo da kimse inanmaz on kilo verdiğime hep spor yüzünden kesin
callan yapıcam vallahi bu akşam inşzaten 100 hayatta yapamam ki yapamıyorum
tarifi de veriim hemen bi çırpıda, 10 dakika sürmüyo yapması :)
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda bayaa kokusu çıkana kadar kavurun, hatta benimki birazcık yandı bile.
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. ben splenda koydum, pişirilebilir olandan:)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bi iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın mis oluyo vallahi anlatımı uzun oldu ama yapması çok kolay
bi kase kadar çıkıyo bu tariften, ben yarısını sıcakken yedim. yarısını da dolaba koydum çünkü 4 yk yulaf kepeği koyduğumu düşünmüştüm o andaanneme yedirdim o kalan yarısını da işte, 2 yk olduğunu unutmasaydım kendim yerdim dolaptan çıkmış soğuk tadı da çok güzeldi
foto da çekmiştim hatta onu da ekliym :)Eki Görüntüle 561346
Selam kızlar,nasılsınız..
Ben bugün hiç dukana yaraşır bi gun geciremedim..
Garip bi şekilde motivasyonsuzum..
Takıntı mı yaptım bilmiyorum.regl de degilim..
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Erkek arkadaşımla konuştum sesi de kötüydu..noldu allah bilir..
Bitsin artık..
ne işi var onun hakkari daglarinda
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Bitsin artık..
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..
Bitsin artık..
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?