Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

unutmadan bi soru daha sakızsız yaşayamıyorum ben dukan amcam kitapta sakızın şekersiz olması yetmez aspartam tatlandırıcı fln olmalı gibi bişeyler yazmıştı şimdi şekersiz sakız yok anlamına mı geliyor bu

şekersiz sakızlardan günde max 5 adet tüketebilirisniz

slm bayanlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor istanbul buluşmasınıda pek merak ettim neslee gelirsen benide facedeki gruba eklermisin bir görüşelimmmm :)))))
kekimi yaptım içine tarçın ve zencefil koydum pekde güzel oldu lakin pek tarçın sevmem fazla kaçırmışım yenmio çok :))))

Gelmiş gelmiş...

Kaymağı alınmış süt yağsız olmaz ki.
Bende yağsız sütle evde yoğurt yapıyorum...[/QUOTE]

Evet canım haklısın yağsız olmaz tabi ki...Ben bu şekilde yapıyorum sadece (yani kilo vermede ki yavaşlığı göze alıyorum)..
Çünkü işlemden geçmiş süt kullanmıyoruz biz...İşlemden geçmiş süt ürünlerinin hiçbir besin değeri taşımadığı tartışılıyor...
Sadece beyaz su olarak nitelendiriliyor...Güvenilir bir yer bulduk oradan alıyoruz sütümüzü...
Ben kendi koşullarıma uydurmaya çalışıyorum sadece dukanı...(naçizane)
Ömür boyu bu şekilde yaşayacaksam,ritüellerim çok farklı olmamalı ki sonrasında da kilo sorunu yaşamayayım...

Doğrusu Dukan'ın da dediği gibi light ürünler tabii...Hedefe ulaşırken yol çok uzamasın ki yoldan sapılmasın...Yanlış mıyım:26:

tatlım light bulamıyorsan içimin yarım yağlısını al , lightı %1 yağlı yarım yağlısı % 1.5 yağlı pek bi fark yok , ben onu kullanıyorum çünkü light yoğurtlar çok küçükler ve bana yoğurt dayanmıyoo

sonunda tatlı isteğimi bastırdım oh be

yulaf kepeğinden helva yaptım, ki çok süt koymuşum. 'sen söylemesen irmik helvası zannederdim' dedi annoş

ya herkes çok çıtır ama yaa bi ben miyim katana gibi
callan yapmaya da korkuyorum belim yine ağrırsa diye ağrısın banane yapçam işte

afiyet olsun şekeriimmm

sen katan gibiysen öliiiim ben öliiimmmm

Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim..

başınız sağolsun
Allah geride kalanlara sabır ve ömür versin

afiyet olsun için tabi :) limonu abartmadığımız sürece sıkıntı yok, zaten bi bardak çaya ne kadar limon koyabilirsiniz maksimum yani :)
başarılar

keşke aşureyi o anda yutmuş gibi yapıp sonra mutfakta çaresine baksaydınız yemeden :)
ağladığınızı bilmesem beyninizde bitirmişsiniz evet derdim ama ağlamak niye, aklınız mı kaldı orda. kalmamış olması lazım :)
eminim sizin yediğiniz tavuk daha sağlıklı ve daha güzeldir. hem paranız da cebinizde kalmış ne güzel işte. oooh mis :) ağlamayın hiç böyle şeyler için

afiyet olsun şekeriimmm

sen katan gibiysen öliiiim ben öliiimmmm

teşekkür ederiim :))
ingilizce öğretmenleri genelde tatlı ve güzel olur bi keree

ohhhh afiyet olsun yulaf kepeği yemenin tatlı yolunu bulmuşsun vallahi merak ettim bir an :)
bu arada callanda belin ağırdıysa yanlış bişiler yapmışsın demektir tekrar başla bence ama dikkat et mesela ben yapabildiğim kadar sayı yapıyorum 100 dedi diye 100 için zorlamıyorum yavaş yavaş sayı yükseliyor harekette oturuyor bu arada bende katanalardan biriyim kaçamaklar yüzünden 70in altına inemedim henüz

bi de ben hiç 10 kilo vermiş gibi görünmüyorum yani bi iki kişi zayıflamışsın diyo da kimse inanmaz on kilo verdiğime hep spor yüzünden kesin
callan yapıcam vallahi bu akşam inş zaten 100 hayatta yapamam ki yapamıyorum

tarifi de veriim hemen bi çırpıda, 10 dakika sürmüyo yapması :)
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda bayaa kokusu çıkana kadar kavurun, hatta benimki birazcık yandı bile.
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. ben splenda koydum, pişirilebilir olandan:)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bi iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın mis oluyo vallahi anlatımı uzun oldu ama yapması çok kolay
bi kase kadar çıkıyo bu tariften, ben yarısını sıcakken yedim. yarısını da dolaba koydum çünkü 4 yk yulaf kepeği koyduğumu düşünmüştüm o anda anneme yedirdim o kalan yarısını da işte, 2 yk olduğunu unutmasaydım kendim yerdim dolaptan çıkmış soğuk tadı da çok güzeldi

foto da çekmiştim hatta onu da ekliym :)

Son düzenleme:
Selam kızlar,nasılsınız..

Ben bugün hiç dukana yaraşır bi gun geciremedim..
Garip bi şekilde motivasyonsuzum..

Takıntı mı yaptım bilmiyorum.regl de degilim..
Kisaca mutsuzum bugün...
Ooy oy..

Erkek arkadaşımla konuştum sesi de kötüydu..noldu allah bilir..
Bitsin artık..
ne işi var onun hakkari daglarinda

Çok zor ..

noldu bana...
hiç böyle olmazdım...

bi başla bakalım callana gerisi gelir sen kilo ver millet demesede olur formun düşmez hem benim gibi ben 8 kg verdim nerdeyse ama herkes ne kadar çok vermişin dio rahata bağladım olayı sıkmaya çalışıyorum 1 aya yakındırda callan yapıyorum her müsait günde inşallah bununda faydasını görcez sen sık dişini sağlıklı olcaz biz başkaları ne derse desin :)

bu arada tarifde görüntüde şahane ellerine sağlık tekrardan

senin derdin ne biliyor musun cnm tek kelime ile hasret...

eşim gemi mühendisi ve 4 aylığına gemiye gitti ki gemi hollanda, norveç, isveç, danimarka,almanya vs çalışıyor.1,5 ay oldu.

senin hissettiğini bende çok zaman hissediyorum.

bol bol dua et, sağ salim bitsin gelsin kavuşalım diye.

çünkü başka bişey elimizden gelmiyor.

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz

yeterince sıkı devam ediyor musun diyete? yoksa nasıl olsa durakladım diyerek ara ara tavsatıyr musun? eğer 2. şık doğruysa, daha sürer duraklama.

Selam Bayanlar,

Dukanda 22. gripte 2. günüm :)

Kafam kazan gibi. Öğretmenler günü kutlaması var diye okula da gidip geldim, iyice üşüttüm sanırım, tüm vücudum dökülüyor.

Ama dukan amcamı bırakmama sebep olamaz grip mırip :)

Menümü bildiriyorum

Sabah sadece doğadanın tarçınlı-baharatlı yeşil çayı (kesinlikle öneriyorum.kış çayı gibi süper)

Ara 1 fincan sütlü nescafe

Öğle 4 ızgara köfte, 1 bardak light ayran

Akşam tavuk suyuna çorba, 2 parça tavuk (tavuğu knorun fırında tavuk harcına bulayıp yaptım. Koca paketi açıp içinden 1 tatlı kaşığı kullanıp geri kalanını dolaba kaldırdım ki daha 3-5 pişirme daha idare eder.)

Şimdi de adaçayımı demledim. Onu içeceğim ki sesim düzelsin.

Belki 1 tane de yeşil çay içerim.

Bugün toplam 1 litre su içmemişimdir. Grip su isteğimi yok etti.

Hemen iyileşmek istiyorum ki bir an önce spor yapabileyim.

ay canım benim ya kıyamam
bi günlük kaçamaktan bişicik olmaz hem yeterki moralini yüksek tut kuzum, yüksek tut ki erkek arkadaşına da güç ver hem seni böyle çıtır görünce nasıl sevincek kim bilir hiç bişey için değilse bile kendin için ve onu sevindirmek için iradeni yüksek tutmalısın
en iradeli gördüğüm çıtırlardan biriydin sen, nazar mı değdirdim noldu maşallah diyim iradene
Allahım senin sevdiceğini de bütün ana kuzularını da korusun kollasın, sizin de hasretiniz en kısa zamanda son bulsun inşallah

sıkıntı etmemeye çalış. yapabileceğin başka birşye yok ne yazık ki. Allah hepsinin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…