ipek bir şey sorucam izninle, bu kadar suyu içtiğinde ne kadar wc ye gidiyorsun, ben çok su içtiğimde her yarım saatte bir çişe gidiyorum resmenerkek arkadaşım dalga geçti geçen gün, senin böbreklerde sorun var diyerek ama hani sende de mi böyle oluyor diye soracaktım:44:
.....
kızlar bişwy sorucam bu toz tatlandırıcıyı nerden buluyorsunuz eczanelerdenmi??.. birde süt tozu dediğiniz bildiğiniz nescafeye koyulan süt tozumu anlayamadım ???
kızlar bişwy sorucam bu toz tatlandırıcıyı nerden buluyorsunuz eczanelerdenmi??.. birde süt tozu dediğiniz bildiğiniz nescafeye koyulan süt tozumu anlayamadım ???
gunaydın kızlar,
ben yeni dukkancan olarak deneyimli ablalarıma bişey danışmak istiyorum.
ben atak ve protein/sebze gününde güzelce zayıflamaya başladım. 5/5 yaptığım için cumartesi günü tekrar sıra saf proteine geldi. ancak o günden beri gram oynamıyor. hatta dünden beri birde üstüne +400 gr almışım. ben birşeyi yanlışmı yapıyorum acaba ya?
yasak olan hiçbirşeyi ağzıma sürmüyorum ve günde 2lt su içiyorum. sadece 2-3 gündür yoğunluktan spor yapamıyorum. ama buda kilo aldırmazki dimi???
ayrıca reglim yaklaşıyor. sebebi o olabilir mi acaba ?
gerçi daha önce yaptığım diyetde regl döneminde kilo kaybım duruyordu ancak üzerine kilo almıyordum. acaba bu durum dukkanda normal mi yoksa yanlışlık bendemi?
lütfen cevaplayın kızlar.
:2:
sizleri çoook seviyorumdün baya ümitsizliğe kapılmıştım pes etmek üzereydim yazdığımda hiç kacamak yapmamama rağmen +300 de takılmak 2 gün hemde diyetin başlarındayken bezdirmek üzereydi beni ..beni teselli eden ve moral veren arkadaşlarıma kucakkk dolusu teşekkürler.......ve bugün ne göreyim tartının üzerine çıktım bide baktım -800 şok şok şok oldum ...hemen tickerimi yeniliycem bayılıyorum bunu yapmaya
düzenli kilo veren arkadaşlardan bir ricam var.... süt-yoğurt türü besinlerde maksimum sınırınız ne oldu...
ben bunları çok sevdiğim için 1 litreye yakın süt tükettiğim oluyor + 1-2 kase yoğurt... bu fazla mıdır?
kepek denemelerim başarısızsanırım benim beceriksizliğim
bende kendimi süte, yoğurda veriyorum
gunaydın kızlar,
ben yeni dukkancan olarak deneyimli ablalarıma bişey danışmak istiyorum.
ben atak ve protein/sebze gününde güzelce zayıflamaya başladım. 5/5 yaptığım için cumartesi günü tekrar sıra saf proteine geldi. ancak o günden beri gram oynamıyor. hatta dünden beri birde üstüne +400 gr almışım. ben birşeyi yanlışmı yapıyorum acaba ya?
yasak olan hiçbirşeyi ağzıma sürmüyorum ve günde 2lt su içiyorum. sadece 2-3 gündür yoğunluktan spor yapamıyorum. ama buda kilo aldırmazki dimi???
ayrıca reglim yaklaşıyor. sebebi o olabilir mi acaba ?
gerçi daha önce yaptığım diyetde regl döneminde kilo kaybım duruyordu ancak üzerine kilo almıyordum. acaba bu durum dukkanda normal mi yoksa yanlışlık bendemi?
lütfen cevaplayın kızlar.
:2:
Herkese günaydın!
Hayırlısı olsun canım, az vaktiniz mi kalmıştı ortalamıştınız sanki süreyi? İçini ferah tut, hayırlısıyla birşey olmadan gelir kavuşursunuz sonra mutlu son. :) Başlamak bitirmenin yarısı derler, bitecek gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?