:) sıkıntı yok bi sakızı bir ay kullanıyorum dermişim bu şakayı ne zaman yapsam eşim kızıyo
Selam kızlar,nasılsınız..
Erkek arkadaşımla konuştum sesi de kötüydu..noldu allah bilir..
Bitsin artık..
ne işi var onun hakkari daglarinda
Çok zor ..
noldu bana...
hiç böyle olmazdım...
ben geldim, geçmişi okumayı bırak ahaliyi tanıyamadım neredeyse.. çook değişmiş buralar, halbuki yemyeşildi bir zamanlar .:)
selam kızlar,
bu sabah kek ve çay,
arada neskayfe
öğlen izmir köftenin köfteleri, yoğurt ve salata
ara zero
akşam süt içerisine yumurta kırdım yedim. evdekilere mercimekli erişte yapmıştım. kendime de hızlısından ancak bunu yapabildim.
şimdi de bi mistik içeyim. canım habire tatlı bişiler istiyor.
süpermiş :))) en kısa zamanda peki yan çok hızlı olöası için kilo vermenin atak evresi uzun mu tutulmalı :)))
benim bu diyette 3.haftam sadece 3kilo verdim ama arada kaçamaklarım oldu ...pazar sabahı tartıldığımda 76.200düm bu sabah yine77,100çıktım nerdeyse 1kilo fazla aslında dünde gayet iyi geçmişti kaçamak falan olmamıştı ama reglim geçikmişti bugün öğlen oldum regliyi inşallah yarın eksileri görürüm bugün moralim çok bozuldu diyeti bırakmayı bile düşündüm 3haftadır 1eksik 1fazla çıkıp duruyorum ..yemek hazırlamak bi dert kendine ayrı evdekilere ayrı birde eşim et türlerini pek sevmiyor ona sebze kendime et çocuklar ayrı bi dert çok yemek seçiyorlar onlara ayrı of çok yordu beni ..heleki dün dışarı çımıştık aç bi şekilde geldik makarna pişirdim zeytinyağlı barbunya vardı ama benim yiyeceğim bir şey yok o makarnayı yememek için ne kadar zor tuttum kendimi o aç halimle:)neyseki sebze günüydü yeşil sogan kavurdum üstüne 2 yumurta kırdım yanına yoğurt yedim ....kendin birşey yapmazsan hazır pek bir şeyde yiyemiyoruz bu diyette sucuk bile olmuyormuş yağlı olduğu için kendisi sucuk yapan varmı nasıl yapıyorsunuz ...ben arada hazır sucuğu tost makinesinde pişirip kağıt havlu ile yağını alıp yiyiyorum :)
düzenli kilo veren arkadaşlardan bir ricam var.... süt-yoğurt türü besinlerde maksimum sınırınız ne oldu...
ben bunları çok sevdiğim için 1 litreye yakın süt tükettiğim oluyor + 1-2 kase yoğurt... bu fazla mıdır?
kepek denemelerim başarısızsanırım benim beceriksizliğim
bende kendimi süte, yoğurda veriyorum
Günaydın herkeşlere
Musmutlu günler olur inşallah.. Bol bol eksiler gelirrr...
Sabah güneşini gördüm keyfim yerinde..
İzmir de Sevgiler..
Kızlarrrr bi sorum var
Şimdi ben Ankara'da marketin birinde Değirmenci marka yulaf kepeği buldum denedim gayet ince kıyılmış malumunuz kokusuda çok ağır değil beğendimmm...
Sora satan firmanın dibimizde olduğunu buldum koli satışı var 500gr x 6 adet miş... 21 TL miş... Alsam çok mu olur kurtlanır mıııı :26: serin ve kuru yer diyo malum onu sağlarımda ne dersinizzzz alınmalı mı???
Dukan kitabını indirmek için link bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Kitap evde ve işyerinde de okumak zor oluyor. Ekranda olunca kimseye çaktırmadan takıldıkça bakmak veya tekrar tekrar okumak iyi olabilir:)
Bugün arka arkaya bombalama yaptım mesajlarla.. Bir sorum daha olacak. gourmenetten tofu siparişi verdim. bir de yengeç:) yengeç eh işte salatalarda kullanılabilcek seviyede bir ürün ama boşa para vermeye pek değmez.. tofu diye bişey aldım. paketi açmadım ama yumuşacık bişey. sanki resimde küp küp peynir gibi duruyor. ziyan olmasın tofuyu nerde kullanabilirim bilen varsa paylaşırsa sevinirim..
geçmişi bir okursan yakın zamanda biri anlatmıştı kim hatırlayamadım benim bilgim yok bu konuda :)))))Dün sanırım arada kaynadı benim sorumbilgisi olan varsa cevap rica edebilir miyim?
Dukan koçlukta %50 indirim yapmış bu arada. iyi fiyat heralde alsak mı acaba ne dersiniz? alacak olan var mı?
Tofuuu.. bilen duyan kullanan var mı acaba?
Kızlarrrr bi sorum var
Şimdi ben Ankara'da marketin birinde Değirmenci marka yulaf kepeği buldum denedim gayet ince kıyılmış malumunuz kokusuda çok ağır değil beğendimmm...
Sora satan firmanın dibimizde olduğunu buldum koli satışı var 500gr x 6 adet miş... 21 TL miş... Alsam çok mu olur kurtlanır mıııı :26: serin ve kuru yer diyo malum onu sağlarımda ne dersinizzzz alınmalı mı???
geçmişi bir okursan yakın zamanda biri anlatmıştı kim hatırlayamadım benim bilgim yok bu konuda :)))))
netten araştırırsn tarifler falan bulabilirsin mesela dukandiyettariflerim diye yaz google amcama o yapmıştı sanırım :) ben kullanmadım henüz
Kızlarrrr bi sorum var
cnm süt ürünlerinde 1 litre sınırı var deniyor ama Allah biliyor 1 litreyi geçtiğim çook zamanlar oldu,mesela bir oturuşta 1 litre light ayran içtiğim ayrıca gün içinde süt,peynir tükettiğim de olmuşturbende duraklama falan yapmadı ama başkalarında yaparsa da kötü örnek olmuş olmayayım
sen yine de çok abartmamaya çalış
anaaammm günaydın hemşom
cnm ben de gurmenetten aldığımda öyle 10 kutu falan alıyorum hazır kargo ödemişken
buzdolabının sebzeliklerine koyuyorum,hiç bişeycikler olmuyor
yoğurt normal. ben de 2 kase tüketiyorum en az. peynir de bol bol yiyorum. ama süt fazla. en fazla 1 bardak ya da tatlı falan yapmışsam 2 bardağa çıkıyor. o da - görmemi engelliyor.
bişey olmaz bence. benim öyle toplu aldığım çok oldu indirimde falan bulduğumda. hatta şu ara realde indirimde bende 8-10 tane alacağım. zaten günde 2 kşık derken 1 paket 15 günde falan bitiyor.
Aliyem içtiğim süt light... amayazından anladığım kadarıyla böyle bile olsa 2 bardakta fazla içmemek lazım:26:
süt içemeyince, yoğurda yüklenicem desene
yoğurdu biraz sade birazda splenda ile tüketiyorum(tatlı krizleri için) peki yoğurtta sınır belirlemeliyim mi kendime
tarifleri beceremiyorumsebze günlerinde sorun yok ancak saf protein günlerinde sıkıntı çekiyorum... hep tavuk, yoğurt ve süt
Tofuuu.. bilen duyan kullanan var mı acaba?
bişey değil daha çok yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok malesef :)cevaplar için teşekkürler:)
Aliyem içtiğim süt light... amayazından anladığım kadarıyla böyle bile olsa 2 bardakta fazla içmemek lazım:26:
yoğurdu biraz sade birazda splenda ile tüketiyorum(tatlı krizleri için) peki yoğurtta sınır belirlemeliyim mi kendime
tarifleri beceremiyorumsebze günlerinde sorun yok ancak saf protein günlerinde sıkıntı çekiyorum... hep tavuk, yoğurt ve süt
Saf protein günlerinde bazen haşladığım tavuk göğsünü iyice didikliyorum. Üzerine çok az salçadan yani 1 çay kaşığı falan sulandırıp baharatlandırıp(nane-pul biber) sos yapıp döküyorum. Mikrodalgada kuruyacak gibi bir kaç dk ısıtıyorum. Yoğurt konunca mantı gibi oluyor
bişey değil daha çok yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok malesef :)
tavukta değişiklik olsun diye bazen köri baharatı kulan bazende soya sosu özellikle soya sosunu tek geçiyorum :))))))
soya sosu kullanıyorum zaten ama işin aslı tavukta gözüm yok
kırmızı et olsa neyse ama oda çok pahalı
neyse öyle böyle devam edeceğiz artık, madem bu yola baş koyduk:44::44::44:
yardım eden arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum... dukancan dayanışması budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?