Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selamınn hello millettt..umarım hepiniz iyisinizdir :111:

:) sıkıntı yok bi sakızı bir ay kullanıyorum dermişim bu şakayı ne zaman yapsam eşim kızıyo

ıykkk hakkaten ama tiksinçmiş yaaa

Selam kızlar,nasılsınız..

Erkek arkadaşımla konuştum sesi de kötüydu..noldu allah bilir..
Bitsin artık..
ne işi var onun hakkari daglarinda

Çok zor ..

noldu bana...
hiç böyle olmazdım...

oyyy ama yapma bölee..hersey güsel olacak buna inan..bu arada ben seni ewli sanıodum..aklımda sanki eşim Adanalı demişsin gibi kalmış :44:

ben geldim, geçmişi okumayı bırak ahaliyi tanıyamadım neredeyse.. çook değişmiş buralar, halbuki yemyeşildi bir zamanlar .:)

hoho,,alemsin ya :111:

ayyy o tatlı sey isteği bendede war 4 gundur,,kafayı yicem

süpermiş :))) en kısa zamanda peki yan çok hızlı olöası için kilo vermenin atak evresi uzun mu tutulmalı :)))

soruların cvbı ıcın,, bknız : Dukan Diyeti Kitabı.

sucuk we dukan mı ??? bunun duraklama yapacagını bılıosunuz dimi

cnm süt ürünlerinde 1 litre sınırı var deniyor ama Allah biliyor 1 litreyi geçtiğim çook zamanlar oldu,mesela bir oturuşta 1 litre light ayran içtiğim ayrıca gün içinde süt,peynir tükettiğim de olmuştur bende duraklama falan yapmadı ama başkalarında yaparsa da kötü örnek olmuş olmayayım
sen yine de çok abartmamaya çalış

Günaydın herkeşlere

Musmutlu günler olur inşallah.. Bol bol eksiler gelirrr...

Sabah güneşini gördüm keyfim yerinde..

İzmir de Sevgiler..

anaaammm günaydın hemşom

cnm ben de gurmenetten aldığımda öyle 10 kutu falan alıyorum hazır kargo ödemişken
buzdolabının sebzeliklerine koyuyorum,hiç bişeycikler olmuyor

günaydın kızlar iyi sabahlarrrr kahvaltımı hazırlarken geçmişi bir okuyayım dedim yeni dukancanlar gelmiş hoşgelmiş :))))) ama o sorular ne yahu öyle kitabımı okumadılar hiçmi netten araşırma yapmadılar şaşırıyorum yahuuuuuu :))))))

Dukan kitabını indirmek için link bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Kitap evde ve işyerinde de okumak zor oluyor. Ekranda olunca kimseye çaktırmadan takıldıkça bakmak veya tekrar tekrar okumak iyi olabilir:)

Dün sanırım arada kaynadı benim sorum bilgisi olan varsa cevap rica edebilir miyim?
Dukan koçlukta %50 indirim yapmış bu arada. iyi fiyat heralde alsak mı acaba ne dersiniz? alacak olan var mı?

Tofuuu.. bilen duyan kullanan var mı acaba?

Dün sanırım arada kaynadı benim sorum bilgisi olan varsa cevap rica edebilir miyim?
Dukan koçlukta %50 indirim yapmış bu arada. iyi fiyat heralde alsak mı acaba ne dersiniz? alacak olan var mı?
geçmişi bir okursan yakın zamanda biri anlatmıştı kim hatırlayamadım benim bilgim yok bu konuda :)))))
Tofuuu.. bilen duyan kullanan var mı acaba?

netten araştırırsn tarifler falan bulabilirsin mesela dukandiyettariflerim diye yaz google amcama o yapmıştı sanırım :) ben kullanmadım henüz

canım al gitsin,bişeycik olmaz ..

cevaplar için teşekkürler:)

bişey olmaz bence. benim öyle toplu aldığım çok oldu indirimde falan bulduğumda. hatta şu ara realde indirimde bende 8-10 tane alacağım. zaten günde 2 kşık derken 1 paket 15 günde falan bitiyor.

Ooooo pek iyi Medesam kuzumm alıyım ben o zaman saklarım güzel güzel

yoğurt normal. ben de 2 kase tüketiyorum en az. peynir de bol bol yiyorum. ama süt fazla. en fazla 1 bardak ya da tatlı falan yapmışsam 2 bardağa çıkıyor. o da - görmemi engelliyor.

Aliyem içtiğim süt light... amayazından anladığım kadarıyla böyle bile olsa 2 bardakta fazla içmemek lazım:26:

süt içemeyince, yoğurda yüklenicem desene

yoğurdu biraz sade birazda splenda ile tüketiyorum(tatlı krizleri için) peki yoğurtta sınır belirlemeliyim mi kendime

tarifleri beceremiyorum sebze günlerinde sorun yok ancak saf protein günlerinde sıkıntı çekiyorum... hep tavuk, yoğurt ve süt

Saf protein günlerinde bazen haşladığım tavuk göğsünü iyice didikliyorum. Üzerine çok az salçadan yani 1 çay kaşığı falan sulandırıp baharatlandırıp(nane-pul biber) sos yapıp döküyorum. Mikrodalgada kuruyacak gibi bir kaç dk ısıtıyorum. Yoğurt konunca mantı gibi oluyor

cevaplar için teşekkürler:)
bişey değil daha çok yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok malesef :)

tavukta değişiklik olsun diye bazen köri baharatı kulan bazende soya sosu özellikle soya sosunu tek geçiyorum :))))))

tarifin için çok teşekkür ederim

deneyeceğim mutlaka...

aslında benim süte yoğurda asılmamın nedeni işyerinde de kolaylık sağlamaları... toplu bir alandayız, tek odamız yok evden getirip yemek garip oluyor işte... içecek türü olunca günü kolay geçiriyorum...

bakıcaz artık bişiiler

bişey değil daha çok yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok malesef :)

tavukta değişiklik olsun diye bazen köri baharatı kulan bazende soya sosu özellikle soya sosunu tek geçiyorum :))))))

soya sosu kullanıyorum zaten ama işin aslı tavukta gözüm yok

kırmızı et olsa neyse ama oda çok pahalı

neyse öyle böyle devam edeceğiz artık, madem bu yola baş koyduk:44::44::44:

yardım eden arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum... dukancan dayanışması budur

bende kırmızı et sevmiyorum ama yinede tavuk çekilmiyor napalım idare edicez :))))))

sütte izin 1 bardak. yağsız olması bir yana, sütteki düt şekerinden dolayı sınırlı izinli. bir de sütün hazımsızlık yapıcı özelliği var. bunlar kitapta yazıyor. abowwwwwwwww sen kitabı okumadın mı kız? bak kimi yakaladım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar. )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…