- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
...
anaaammm günaydın hemşom
...
sütte izin 1 bardak. yağsız olması bir yana, sütteki düt şekerinden dolayı sınırlı izinli. bir de sütün hazımsızlık yapıcı özelliği var. bunlar kitapta yazıyor. abowwwwwwwww sen kitabı okumadın mı kız? bak kimi yakaladım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar.)))
Hemşo Süper! İzmirden deneyimli bir dukan çıtırı yuppi
tarifin için çok teşekkür ederim
deneyeceğim mutlaka...
aslında benim süte yoğurda asılmamın nedeni işyerinde de kolaylık sağlamaları... toplu bir alandayız, tek odamız yokevden getirip yemek garip oluyor işte... içecek türü olunca günü kolay geçiriyorum...
bakıcaz artık bişiiler
şimdi bak, benim arada çalışmaya gittiğim bir yer var. yemekhane falan var ama biraz garip biyer, herkes ne yiyosun, bana da versene diye başına toplanıyor. düşünsene, kendimi hayvanatbahçesindeki maymunlar gibi hissediyorum. buna rağmen yemeğimi yanımda götürüyorum. o ne diyenlere ilk başlarda açıklama yapıyordum. şimdilerde sadece yemeeeeek diyorum. bi bakayım mı tadına diyenlere de ben diyet yapıyorum. bu miktarın tamamını yemek zorundayım, o yüzden veremem diyorum. açıklama bekleyenlere de çok acelem var pozu yapıp yemeğimi yiyorum. dün dukan poğaçamdan tatmak isteyen birine "şimdi sen tadına bakıp ay bu ne iğreeeenç, bunu nasıl yiyorsun falan diyeceksin, benim de içim almayacak senin yüzünden yiyemeyeceğim dedim." üstelik bu insanlar benim iş arkadaşım falan da değil. arada bir gördüüm ve selamlaşma dışında bir muhabbetim olmayan insanlar. üstelik tabağımdaki yemekten başka birinin tatmasından falan da hiç hoşlanmam. bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de salak salak laflarını çekiyorum. "ooo kendine iyi bakıyosun. bak bak yoğurt da getirmiş. kola içsene kola bişi yapmaz...." böyle sürüüüüüüüp gidiyor.
insanlar düşüncesiz ben ne yapayım, anca bundan anlıyorlar. orda 4 çeşit yemek 4 çeşit de salata çıkıyor. git ymeğini ye, sana ne benim ne yediğimden... ben orda çıkan yemeklerin hiçbirinden yiyemiyorum. tavuk balık falan çıktığımda bile yiyemiyorum. çünkü hepsi pane şeklinde kızartılıyor. benimki çok uç bir örnek tabi. normalde iş yerinde kimse öyle ne yiyosun, o ne diye başına toplanmaz. soranlara da diyetteyim dersin olur biter. ilk zamanlar ben de dışarı çıkınca ne yapacağımı bilemiyordum ama şimdi avm'lerde dolaşırken bir elimde dukan poğaça diğer elimde su şişesi... millet hamburger kemirirken, dürümleri, çiğköfteleri tıkınırken, bütün ofisi lahmacun kokuturken tuhaf değil de, sen sağlıklı bişeyler yiyince mi tuhaf olacak. orda yemek yenmez de diyemezsin. illaki birşeyler yiyorsunuz öğlende. ya orda çıkan yemekten ya da dışardan söylüyorsunuz. eğer yemek saati dışarı çıkma şansın varsa zaten civarda oturabileceğin bir yer bul. orda ye yemeğini.
Dün spor salonuna başlamamın 1. haftası kutlamaları vardı.
Rica ettim tekrar ölçtülerrr :)
Yağdan 700 gr. vermişim
200 gr kasım artmış. Kasım derken aklıma geldi. Kasımda aşk başkadır..
Kızlar Günaydın...
Dün akşam sadece süt içtim (lihgt)
sabah ta peynir , yumurta birazcık light kaşar yedim şekersiz çayla
sevdim bu diyeti 1 günde 500 gram gitti bile 64.3 olmuşum
bakalım 1 haftada kaç kilo vericem
bende bulsam da alsam keşke, serin bi yerde saklarsınız hiiiç bişicik olmazKızlarrrr bi sorum var
Şimdi ben Ankara'da marketin birinde Değirmenci marka yulaf kepeği buldum denedim gayet ince kıyılmış malumunuz kokusuda çok ağır değil beğendimmm...
Sora satan firmanın dibimizde olduğunu buldum koli satışı var 500gr x 6 adet miş... 21 TL miş... Alsam çok mu olur kurtlanır mıııı :26: serin ve kuru yer diyo malum onu sağlarımda ne dersinizzzz alınmalı mı???
soya sosu kullanıyorum zaten ama işin aslı tavukta gözüm yok
kırmızı et olsa neyse ama oda çok pahalı
neyse öyle böyle devam edeceğiz artık, madem bu yola baş koyduk:44::44::44:
yardım eden arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum... dukancan dayanışması budur
selam arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum diyete kitabı hatmettin iyi olacak gibi ama bakalım ... sizin güzel haberlerinizi okudukça yapmaya daha daha isteğim oldu inşallah sonuç iyi olur ....iyi akşamlar.
seviyom kız seni:112:
Eki Görüntüle 561662
şimdi bak, benim arada çalışmaya gittiğim bir yer var. yemekhane falan var ama biraz garip biyer, herkes ne yiyosun, bana da versene diye başına toplanıyor. düşünsene, kendimi hayvanatbahçesindeki maymunlar gibi hissediyorum. buna rağmen yemeğimi yanımda götürüyorum. o ne diyenlere ilk başlarda açıklama yapıyordum. şimdilerde sadece yemeeeeek diyorum. bi bakayım mı tadına diyenlere de ben diyet yapıyorum. bu miktarın tamamını yemek zorundayım, o yüzden veremem diyorum. açıklama bekleyenlere de çok acelem var pozu yapıp yemeğimi yiyorum. dün dukan poğaçamdan tatmak isteyen birine "şimdi sen tadına bakıp ay bu ne iğreeeenç, bunu nasıl yiyorsun falan diyeceksin, benim de içim almayacak senin yüzünden yiyemeyeceğim dedim." üstelik bu insanlar benim iş arkadaşım falan da değil. arada bir gördüüm ve selamlaşma dışında bir muhabbetim olmayan insanlar. üstelik tabağımdaki yemekten başka birinin tatmasından falan da hiç hoşlanmam. bütün bunlar yetmezmiş gibi bi de salak salak laflarını çekiyorum. "ooo kendine iyi bakıyosun. bak bak yoğurt da getirmiş. kola içsene kola bişi yapmaz...." böyle sürüüüüüüüp gidiyor.
insanlar düşüncesiz ben ne yapayım, anca bundan anlıyorlar. orda 4 çeşit yemek 4 çeşit de salata çıkıyor. git ymeğini ye, sana ne benim ne yediğimden... ben orda çıkan yemeklerin hiçbirinden yiyemiyorum. tavuk balık falan çıktığımda bile yiyemiyorum. çünkü hepsi pane şeklinde kızartılıyor. benimki çok uç bir örnek tabi. normalde iş yerinde kimse öyle ne yiyosun, o ne diye başına toplanmaz. soranlara da diyetteyim dersin olur biter. ilk zamanlar ben de dışarı çıkınca ne yapacağımı bilemiyordum ama şimdi avm'lerde dolaşırken bir elimde dukan poğaça diğer elimde su şişesi... millet hamburger kemirirken, dürümleri, çiğköfteleri tıkınırken, bütün ofisi lahmacun kokuturken tuhaf değil de, sen sağlıklı bişeyler yiyince mi tuhaf olacak. orda yemek yenmez de diyemezsin. illaki birşeyler yiyorsunuz öğlende. ya orda çıkan yemekten ya da dışardan söylüyorsunuz. eğer yemek saati dışarı çıkma şansın varsa zaten civarda oturabileceğin bir yer bul. orda ye yemeğini.
Hırpalayın beni, kızın bana...
Dün çok güzel bir protein günü geçiriyordum...Her şey yolunda gidiyordu...
Ta ki o ana kadar...İşin tuhafı o anı hatırlamıyorum bile...
Kızıma ders çalıştırıyordum...Çalışırken diğer aile fertleri ne yiyorsa yemişim ben de...
Yememem gereken birçok şeyi yedim...Yediğimin farkında bile değildim...
Oruçlu olduğunu unutmak gibiydi...
Olan olduktan sonra ağlamanın bir faydası yok ne yazık ki...
Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum...
Ama perşembe günü göreceklerimden de çok korkuyorum...
Daha 3 hafta bile dolmadan bu noktaya gelmek çok kötü...
Umarım çok az bir hasarla atlatırım...
Yerinde saymak dedikleri bu olsa gerek
Kızlar ne zamandır aklımda olan bu tatlandırıcıyı sonunda aldım ve bu konu hakkındaki fikirlerimi sizinle paylaşmak istiyorum,
Almamdaki tek sebep bitkisel oluşuydu ve sağlıklı olsun niyetindeydim..öncelikle onu belirtiyim..
tadı splenda gibi değil..daha bağımız bi tat..yani bi parça çikolata tatlı yediğinizde bi bütünlük hissedersiniz ya bi tat senkronizesi :) işte bunda o yok malesef..
tatlı şekerli bişey evet tatlı isteğini bastırır ama ....
aması var..
mesela dukanella yaptım kakao,süt,süttozu bi tarfta..bu tatlandırıcı bi tarafta..tadını ayrı algılıyorum...bağımsız yanii...
kola zerodaki tat gibi aynı...aspartam aspartam...metalsi metalsi...bu paketi kullanırım çok da sıkıntı olmaz ama bi daha almam...
merak edip demek isteyenlerin bilgilerine...
herkese günaydııın
dün callanımı yaptım şükür, belim de ağrımıyoama bacak hareketleri zorluyomuş benim belimi öğrenmiş oldum dün
10 ekimdeki ölçülerime baktım da benim bi tek belim incelmiş yahu, o da 3 cmcikacaba dün uyku sersemi yanlış mı ölçtüm ki
bi de callan yaparken yürüyüş yapmasak olur mu acaba callan yapan arkadaşlara sorsamyoksa yürüyüşe ek olarak mı yapmak lazım
Hırpalayın beni, kızın bana...
Dün çok güzel bir protein günü geçiriyordum...Her şey yolunda gidiyordu...
Ta ki o ana kadar...İşin tuhafı o anı hatırlamıyorum bile...
Kızıma ders çalıştırıyordum...Çalışırken diğer aile fertleri ne yiyorsa yemişim ben de...
Yememem gereken birçok şeyi yedim...Yediğimin farkında bile değildim...
Oruçlu olduğunu unutmak gibiydi...
Olan olduktan sonra ağlamanın bir faydası yok ne yazık ki...
Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum...
Ama perşembe günü göreceklerimden de çok korkuyorum...
Daha 3 hafta bile dolmadan bu noktaya gelmek çok kötü...
Umarım çok az bir hasarla atlatırım...
Yerinde saymak dedikleri bu olsa gerek
iradesizlik gösteriyorsun. gidişin iyi değil. biraz daha dikkatli ol. bak daha geçn gün kilo yüzünden ne sıkıntılar yaşadığından bahsediyordun. demek o kadar da ciddi değilmiş sıkıntıların. daha 3 haftada unutabildiğine göre:-(
sanırım henüz adapte olamamışsın diyete..ilk günler daha çok kaçamak yapılıyo nedense..işin kötüsü tat almıyosun yediklerinden..tadını çıkara çıkara keyfini süre süre yemiyosun yediklerinin..yemesen daha mutlu olmaz mısın..olursun..bu diyet işi tamamen psikolojik bi iş..
kendini biraz daha sevmek istiyosan kendine verdiğin sözü tutmalısın..yoksa özgüvenini kaybedeceksin..
ben seni görmedim kilonu da bilmiyorum..sadece yaşadığın sıkıntıları senden duydum..belki de kilo vermeye ihtiyacın yoktur..ama sen memnun değilsin bu halden..
seni senden başka kimse iyileştiremez..
sen hiç kendin için dukan tarifi yaptın mı..pasta börek çörek ne seviyosan canın ne istiyosa bu diyette var.. patetes kızartması bile var :)
çok şanslıyız canım..kıymetini bilelim ihanet etmeyelim bu diyete..
bu diyetle 30-40 kilo verenleri gördüm duydum biliyorum :) ve hiç biri de 1 yıldan fazla sürmemiş..hadi 1,5 yıl olsun..çok mu..
bi daha tembellik yapma(kaçamak demiyorum kaçamak olmamış seninki,üşengeçlik boşvermişlik olmuş)
kendin için bunu yapmaz mısın? iradeden ziyade disiplin çok önemli..bu son olsun senin için..
Sen de haklısın canım yaa..
Ben hiç tarif yapmadım şimdiye kadar...
Elimdekilerle idare etmeye çalışıyorum...
Tatlandırıcı, süttozu almamış olmam tarifleri yapmamı engelliyor...
Diyeti ve kendimi revize etmeliyim en çabuğundan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?