Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sütaş light yoğurttt meyveli olanı tabi. bu kadar mı güzel gelir ki insana? tatlı krizim çok bugün napcam bilmiyorum. dün protein günümdü sabah tartadı güzeldim.. ama bugün hem sebze protein günüm hem de deli gibi tatlı yiyesim var. meyveli yoğurdumu erkenden yedim bakalım bugün nasıl geçecek bu tempoyla imdatttt

dukanella denedin mi? epey bir iyi geliyor tatlı isteğine...

bak kuzum sen bana diğerini bıraktır bende sana diyette irade sırlarımı açıklayayım ne dersin

oyy ekimim 34 beden prensesim benim vallahi sorma ben hala motorlar takılı uğraşıyorum ama inanın kaç günlük yokluğum belli oluyor,dünya kadar teklif hazırlıyorum
aaaaa ama müjdeleyeyim size,vallahi istanbulda ziyaret ettiğim acentamın birinden rezervasyon bile aldım dün ayağımın tozuyla

Kızlar dukan kitabı ve yulaf kepegini sipariş verdim bugün bende başlıyorumm diyete 13 kilo falan vermeyi düşünüyorum 10 günmü atak evresi uygulamam gerekli.kaç ayda veririm acaba 13 kiloyu

yaa banada cevap verinnn şu aromalar nasıl şeyler onlar cidden kullanılıyomu bide şu labneli ekmekten yapan varmı bu yulaf kepegini nasıl tuketiceğimi şaşırıyorum ben ya yogurt yada sütle fln yiyemiyorum miğdem bulanıyo benimmm

yaa banada cevap verinnn şu aromalar nasıl şeyler onlar cidden kullanılıyomu bide şu labneli ekmekten yapan varmı bu yulaf kepegini nasıl tuketiceğimi şaşırıyorum ben ya yogurt yada sütle fln yiyemiyorum miğdem bulanıyo benimmm

mervexz kuzusunun önerisiyle gittim yarım saat yürüdüm de geldi vallahi oh ne iyi geldi gece de callan yaparım mis mis

Kızlar dukan kitabı ve yulaf kepegini sipariş verdim bugün bende başlıyorumm diyete 13 kilo falan vermeyi düşünüyorum 10 günmü atak evresi uygulamam gerekli.kaç ayda veririm acaba 13 kiloyu

sanırım kitabı okumamışsınız, önce kitabı okuyun sonra o kitabın yönlendirmesiyle testi yapın kaç gün atak, seyir yapmanız gerektiğini görürsünüz

kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama yulaf kepeğiyle yapılan çok güzel tarifler var. googledan dukan yemek tarifleri diye aratırsanız her çeşidini bulabilirsiniz. böylelikle mide bulantısız tüketebilirsiniz yulaf kepeğini :) labneli ekmekten kastınız nedir anlayamadım. aroma kullanılıyor evet, zaten kullanacağınız 3 damla 5 damla bişey.

havuç yesen olmaz mı? bir süre idare eder.
yada tarçınlı tatlandırıcılı süt de iyi gider. bu tatlı krizleri öldürecek bizi

dukan diyeti tarifleri: DR.DUKAN'DAN ZAYIFLAMA SIRLARI(DİĞER SIRLAR) Canım benim bu sayfada birşey görmüştüm. Yogi’nin sırrı diye geçiyor bir oku istersen. Yemek yemeyi kontrol etmekle ilgili..

Bir de sigarayı bırakalı yeni oldu ise bu da seni zorluyor olabilir. Ben de bıraktıktan sonra kendimi kontrol edemeyip 8 kilo almıştım.

Aromalardan limon ve vanilyayı denedim gayet başarılı Rom ve Acı bademi pek ben denemedim ama iyi değilmiş.. Yulaf kepeğini istersen pratik Krep ile istersen ekmek yaparak ya da köfte harcının içine koyarak tüketebilirsin. Benim tercihim daha çok tuzlu tariflerle tüketmekten yana.

Hayırlısı olsun.. Evreler için dukanın sitesinden test yapmalısın. İstersen google dukan testi diye arat.

nerdensin kuzuuu,gel bakiiim sen bana gell gellll seni de fıstık çekirge yapalım

Geldim geldimm.. Gelmemmi kuzuumm.. Benim iş yerim alsancakta evim de bornova.. Sen nerelerdesin??

ipeekkkkk, sporu ne yaptın? birlikte başlamıştık spor yapmaya. benim bu gün 9.günüm. 900gr vermişim.koşu bandında 30 dk yürüyüş yapıyorum. sonra da sıkılaştırıcı üç beş hareket yapıyorum. bacaklarımdaki löpürtü gitti biraz. ama kollar ve göbek çok emek ister.

cnm sakin ol yettim
aromalar mesela fındık,çikolata,vanilya,rom,damla sakızı falan var.gurmenet denen siteden bulabilirsin.
labneyi çok kullanmamanı öneririm,çok canın çekerse yağı azaltılmış olandan alabilirsin mavi kutu
labneli ekmek duymadım ama heralde normal ekmeğin içine katılıyor,onuın yerine lor peyniri kullanmanı öneririm
alın bakalım yeni çekirgeler size ekmek tarifleri :

Ekmek (2 günlük)

2 yumurta
1 küçük çay bardağı süt
1 küçük çay bardağı yoğurt
1/4 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı splenda
1 paket kabartma tozu
1/2 yk sirke
1 yk süt tozu (isteğe bağlı-kullanmasan daha iyi)
4 yk kepek

yumurtaları çırp, sütü yoğurdu ekle çırp, sirkeyi ve tuzu ekle. kepek süt tozu kabartma tozu ekle. karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serilmiş bir kaba döküp fırına at. en güzeli silikon kalıplar oluyor. yağlı kağıda da gerek yok.

Tost ekmeği

1 yumurta
2 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık lor
kabartma tozu
1 kaşık pınar düttozu

Karıştırıp bekletmeden 2 aynı kalıba koyup 5 dk. mikrodalgada pişiriyorum

Hayatta yediğim en güzel tost ekmeği oluyorr nasıl kabarık nasıl gevrekk.

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 12 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 5 kasik süt tozu -
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kuru maya
- 1 caybardagi light yoğurt
- 3 yumurta
- 1 su bardagi soda
- beyaz peynir istenirse eger.

hepsini karistirip kaliba döküp pisiriyoruz. [/QU

ya nasıl yapılıyor bu dukanella? dukan tariflerinden baktım ama süt tozu gerek. bende de yok((

DUKANELLA
Malzemeler:
5 yk süt tozu
1.5 yk kakao
3 yk tatlandırıcı
1 çay bardağı süt
isterseniz vanilya karamel vs aroması
Yapılışı:
Buraya dikkat püf noktası veriyorum. mümkünse dar uzun bir kapta yapın kavanoz ya da blender ölçü kabı gibi. Önce kuruları iyice karıştırın. Sonra sütü ekleyip mikserin tek çırpıcısıyla çırpın. Yani 2 çırpıcıdan birini sökün. 2siyle de denemiştim biraz köpürüyor ve güzel olmuyor. Tekiyle yapınca şahane oluyor çünkü amacımız çırpmak değil sadece iyice karıştırmak. ben aroma koymadım kakaonun tadına doydum:) afiyet olsun:)

ben kendi dukanelle tarifimi de vereyim sana:
yarım paket light labne,2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao,tatlandırıcı ve fındık aroması,dilerseniz süzme yoğurt da ekleyebilirisniz afiyet olsun

anaammm benim de işyerim alsancakta,komşu çıktık yaşasın
dur biz senle buluşalım bari:13:

sevgi bacım huuuu,şimdi ben 2 hafta önce ödül olarak ayıptır söylemesi lahmacun yemiştim
sonra düşündüm de bu nişastalı yerine de geçer ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…