Sütaş light yoğurttt meyveli olanı tabi. bu kadar mı güzel gelir ki insana? tatlı krizim çok bugün napcam bilmiyorum. dün protein günümdü sabah tartadı güzeldim.. ama bugün hem sebze protein günüm hem de deli gibi tatlı yiyesim var. meyveli yoğurdumu erkenden yedim bakalım bugün nasıl geçecek bu tempoylaimdatttt
Çok haklısın Aliye...
Gerçekten iradesizlik gösteriyorum...
Balık hafızalı mıyım ne?
Ağla ağla bunalıma gir..
Ama icraata gelince yolun başında teklemeye başla...
Kendime gelmeliyim...
Sigarayı bırakan ben neden bu konuda yeterli iradeyi gösteremiyorum ki??
Selam şekerler,
Nasılsınız, iyi misiniz? Çoluk çocuk nasıl diye de devam eder mişim:))
kızlar benim toplantılarım var 3 gün, teyzemden gidip gelicem callan a başlayamadım. Siz ne yaptınız?
Delycim ankara nasıl? Soğuk mu?
Medosum işlerini bitirdin mi?
Hepinizi öpüyorum kızlar.
Kızlar dukan kitabı ve yulaf kepegini sipariş verdim bugün bende başlıyorumm diyete13 kilo falan vermeyi düşünüyorum 10 günmü atak evresi uygulamam gerekli.kaç ayda veririm acaba 13 kiloyu
yaa banada cevap verinnnşu aromalar nasıl şeyler onlar cidden kullanılıyomu bide şu labneli ekmekten yapan varmı bu yulaf kepegini nasıl tuketiceğimi şaşırıyorum ben ya yogurt yada sütle fln yiyemiyorum miğdem bulanıyo benimmm
Sütaş light yoğurttt meyveli olanı tabi. bu kadar mı güzel gelir ki insana? tatlı krizim çok bugün napcam bilmiyorum. dün protein günümdü sabah tartadı güzeldim.. ama bugün hem sebze protein günüm hem de deli gibi tatlı yiyesim var. meyveli yoğurdumu erkenden yedim bakalım bugün nasıl geçecek bu tempoylaimdatttt
Çok haklısın Aliye...
Gerçekten iradesizlik gösteriyorum...
Balık hafızalı mıyım ne?
Ağla ağla bunalıma gir..
Ama icraata gelince yolun başında teklemeye başla...
Kendime gelmeliyim...
Sigarayı bırakan ben neden bu konuda yeterli iradeyi gösteremiyorum ki??
yaa banada cevap verinnnşu aromalar nasıl şeyler onlar cidden kullanılıyomu bide şu labneli ekmekten yapan varmı bu yulaf kepegini nasıl tuketiceğimi şaşırıyorum ben ya yogurt yada sütle fln yiyemiyorum miğdem bulanıyo benimmm
Kızlar dukan kitabı ve yulaf kepegini sipariş verdim bugün bende başlıyorumm diyete13 kilo falan vermeyi düşünüyorum 10 günmü atak evresi uygulamam gerekli.kaç ayda veririm acaba 13 kiloyu
nerdensin kuzuuu,gel bakiiim sen bana gell gellll seni de fıstık çekirge yapalım
mervexzkuzusunun önerisiyle gittim yarım saat yürüdüm de geldi vallahi oh ne iyi geldi gece de callan yaparım mis mis
...
ya nasıl yapılıyor bu dukanella? dukan tariflerinden baktım ama süt tozu gerek. bende de yok((
dukan diyeti tarifleri: DR.DUKAN'DAN ZAYIFLAMA SIRLARI(DİĞER SIRLAR) Canım benim bu sayfada birşey görmüştüm. Yogi’nin sırrı diye geçiyor bir oku istersen. Yemek yemeyi kontrol etmekle ilgili..
Bir de sigarayı bırakalı yeni oldu ise bu da seni zorluyor olabilir. Ben de bıraktıktan sonra kendimi kontrol edemeyip 8 kilo almıştım.
Aromalardan limon ve vanilyayı denedim gayet başarılı Rom ve Acı bademi pek ben denemedim ama iyi değilmiş.. Yulaf kepeğini istersen pratik Krep ile istersen ekmek yaparak ya da köfte harcının içine koyarak tüketebilirsin. Benim tercihim daha çok tuzlu tariflerle tüketmekten yana.
Hayırlısı olsun.. Evreler için dukanın sitesinden test yapmalısın. İstersen google dukan testi diye arat.
Geldim geldimm.. Gelmemmi kuzuumm.. Benim iş yerim alsancakta evim de bornova.. Sen nerelerdesin??
Özledim buralarda takılmayıİyi sayılırım ben :) Hatırlıyorsunuz dimi beni
Özledim buralarda takılmayıİyi sayılırım ben :) Hatırlıyorsunuz dimi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?