- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
anaammm benim de işyerim alsancakta,komşu çıktık yaşasın
dur biz senle buluşalım bari:13:
Kuzuumm özel mesaj atabiliyor muyum bilmiyorum.. Gönderdim birşeyler ama geldi mi ki?
havuç yesen olmaz mı? bir süre idare eder.
yada tarçınlı tatlandırıcılı süt de iyi gider.bu tatlı krizleri öldürecek bizi
100 mesajı doldurmadıgın ıcın özel mesaj atamazsın.. iletişim için baska bir yol bulun..
seni unutmak mümkün mü şekerim
otel odasından merabaaa
Zaten olması gereken aralıklar yazıyor ya. O kolesterolün 206 çıkması mühim değil canım. çok çok az fazla. Muhtemelen diyetten sonra yine düşecek. Zaten bunun hdl'si var ldl'si var.. Benim de aynen seninki gibi çıktı. Diyetle düşer bu dedi doktor, önemli derecede yüksek değilmiş. Hatta ben de diyet yaptığım için oldu dedim
neden bu kadar stres yaptın ki..? Hiç gerek yok bence. Sakin olbekle doktorunu.
Mervecim arada olur öyleee.. Sabır sabıırr.. O da seni üzmemek için güler yüzlü konuşuyordur ama arada da sesi azcık bozulduğunda, sen ona destek olacaksın.. Sen güler yüzlü konuşacaksın. Allah onu korusun canımcım.. Onunla beraber tüm askerleri.. Benim eşim -o zamanki nişanlım- ankara'da yapmıştı askerliğini. O bile sıkıntılıydı. Seni anlıyorum canım.. Ama bu akşam ankara'dayım mesela ben ve eşim askerdeyken benim gelip de buluştuğumuz yerlerde.. O günleri düşündüm gelince.. Nasıl da hasret çektik ama o günler de geçti bittii... Siz de kavuşacaksınız.. Hemmenceciiikk geçecek inşalah günler.. Sonra ne günlerdi be, diye anacaksınız beraber, yuvanızda :123:
Allah sana da kolaylık versin sabır versin..
Dutluktu
en hızlı şekilde kilo vermek için: Hemencecik kitap alıp okunmalı
Sen de mi okumadın kitabıı :s ama o karbonhidrat yuvasıı.. Tabi ki olmaaazzz
Balık taze olduğu sürece sorun yok. Tabi ki yenir. Ben balıkla yoğurt yiyen insanımKeşke fındığı da yemeseydin. Bu kadar güzel giderken.. Maşallah çok güzel vermişsin Bi daha yeme olur muuu..? Ben de hep aynı şeyleri yiyen biriyim o yüzden pek tavsiye edemicem ama, bir sürü tarifler var internette. Bulabilirsin, farklı şeyler yapabilirsiinn
E ama arada kaçamaklarım oldu diyorsun.. öyle veremezsin kii :100: Bi artı bir eksi gider öyle. Sonrasında bir gün kaçamaksız geçti diye eksi göremezsin. O kaçamaklar sadece artı olarak gelmekle kalmayıp, bir de duraklama yapıyor. Bu şekilde devam edersen olmaazz. Boşa gider onca zahmetin. Diyette sucuk tabi ki yok. Kitabı okuduysan bunu bilmen gerekirdi. Arada da olsa, yağını da silsen sucuk yememeni tavsiye ederim. Sonuçta yasak bir şey. Bunlar işte hep motivasyonunu bozuyor. Bunlar yüzünden verememişsindir. Onun yerine düzgün düzgün devam etsen, çabucak kurtulurdun. Tabi ki sen bilirsin. Ben senin için söylüyorum. şu, akşamki iradeni her zaman gösterirsin inşallah
Doydu ama.. Sesi çıkmıyo
Siz okeye dönerken başkası bitecek sonundaBitin bence artık :d somalili olmanın anlamı yok :))
kızlar bişwy sorucam bu toz tatlandırıcıyı nerden buluyorsunuz eczanelerdenmi??.. Birde süt tozu dediğiniz bildiğiniz nescafeye koyulan süt tozumu anlayamadım ???
sevgi bacım huuuu,şimdi ben 2 hafta önce ödül olarak ayıptır söylemesi lahmacun yemiştim
sonra düşündüm de bu nişastalı yerine de geçer ne dersin
bulduk bulduk
Ya bişi daha sorcam senin yorumunun altına alıntı yapıp yazmayı beceremedim ondan böle yazıyorum inş görürsün bu fırın tepsisini yağlıyorum sonra havlu peçeteyle siliyorum ama yapışıyo yinede nasıl yapıyosun acaba onu bide sen benim mikrodalgam yok bu tost ekmegi için normal fırında ayarı nasıl olmalı acaba
ıkimiz de ayni seyi merak etmisiz.
Ya bişi daha sorcam senin yorumunun altına alıntı yapıp yazmayı beceremedim ondan böle yazıyorum inş görürsün bu fırın tepsisini yağlıyorum sonra havlu peçeteyle siliyorum ama yapışıyo yinede nasıl yapıyosun acaba onu bide sen benim mikrodalgam yok bu tost ekmegi için normal fırında ayarı nasıl olmalı acaba
bunca zaman bana neden atmadın
Medesaaaa...ne guzel tarifler vermissin.ben o ekmeklerden yapayim bari...tost ekmegini firinda yapsak olur mu acep?dukan tariflerim sitesinde de tariflerew bakiyorum ama sizin tecrube ettikleriniz daha hos geliyor.
cnm nısastalıda hamur işi dior o yuzden belirlediği gramlarda ise lahmacun olur.ama eger 200 gramı gectı ıse ödül olarak saymalısın onu.mesela annemler burda iken söylemesi ayıp içli köfte yaptılar ben yedıgım mıktarı hesapladım 200 gramı baya bı gecmıstıöle olunca onu odul saydım.
Ağzım iki karış açık kaldı Maşallah maşallah
Tebrik ederim valla.. Ayrıca kuzum o tricker yanlış yanlış sen daha zayıfsın kiiii
seni seviyorum ben yaaaa,ne istiyosun sen benden sölee bakiiiim.sen p.be eksileri gör,ben sana özel mesaj atıcam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?