Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mesajjjjj tekrarıııııı.. verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürdileriz

Son düzenleme:
havuç yesen olmaz mı? bir süre idare eder.
yada tarçınlı tatlandırıcılı süt de iyi gider. bu tatlı krizleri öldürecek bizi

havuç hiç sevmiyorum. tatlandırıcıyı da sadece tariflerin içnide kullanıyorum geri kalan herşey şekersiz ve tatlandırıcısız:)
gerçekten kriz ki ne krizz,, bir ara light dondurma deneyeceğim bir bulsam:)

kızlar bişwy sorucam bu toz tatlandırıcıyı nerden buluyorsunuz eczanelerdenmi??.. Birde süt tozu dediğiniz bildiğiniz nescafeye koyulan süt tozumu anlayamadım ???

çoooooooooooooooooooooookkkk teşekkkürr ederimmmmmm :*

Ya bişi daha sorcam senin yorumunun altına alıntı yapıp yazmayı beceremedim ondan böle yazıyorum inş görürsün bu fırın tepsisini yağlıyorum sonra havlu peçeteyle siliyorum ama yapışıyo yinede nasıl yapıyosun acaba onu bide sen benim mikrodalgam yok bu tost ekmegi için normal fırında ayarı nasıl olmalı acaba

Medesaaaa...ne guzel tarifler vermissin.ben o ekmeklerden yapayim bari...tost ekmegini firinda yapsak olur mu acep?dukan tariflerim sitesinde de tariflerew bakiyorum ama sizin tecrube ettikleriniz daha hos geliyor.

sevgi bacım huuuu,şimdi ben 2 hafta önce ödül olarak ayıptır söylemesi lahmacun yemiştim
sonra düşündüm de bu nişastalı yerine de geçer ne dersin

cnm nısastalıda hamur işi dior o yuzden belirlediği gramlarda ise lahmacun olur.ama eger 200 gramı gectı ıse ödül olarak saymalısın onu.mesela annemler burda iken söylemesi ayıp içli köfte yaptılar ben yedıgım mıktarı hesapladım 200 gramı baya bı gecmıstı öle olunca onu odul saydım.

Ikimiz de ayni seyi merak etmisiz.

canlar ben koşar adım yürüyüşe çıkıyorum...:)
migrosa uğrayıp yulaf kepekimden alayım da yanımda götüreyim...kalmamış hiç sabaha da yolculuk var :)

başka neler alsam acaba yanıma...:44:

tabikii cd mi de alayım...yulaf ve cd yeter gerisi bulunur :)

bol bol yürümek lazımmm...1 saati geçecek şimdi yürüyüş faslım sonra da callen yapar valiz hazırlarım ..

en sevdiğim yolculuk tipi..dönüş günüm belli değil..biletim yok

benimde microdalgam yok canım 1 damla yağlıyorum sonra fırcayla sürüyorum tavanın yada tepsinin her köşesine hiç yapışmıyor

bunca zaman bana neden atmadın

seni seviyorum ben yaaaa,ne istiyosun sen benden sölee bakiiiim.sen p.be eksileri gör,ben sana özel mesaj atıcam o zaman

Medesaaaa...ne guzel tarifler vermissin.ben o ekmeklerden yapayim bari...tost ekmegini firinda yapsak olur mu acep?dukan tariflerim sitesinde de tariflerew bakiyorum ama sizin tecrube ettikleriniz daha hos geliyor.

afiyetler olsun kuzular.şimcik tabiki normal fırında da yapabilirsiniz ama benimki mini fırın olduğundan kafama göre ayarlıyorum.genelde de en yüksek ısıda altı üstü açık şekilde her iki yanıda kızarana kadar tutuyorum.büyük fırrınlarda en yüksekte yanar,yine 150-180 derece gibi düşünülebilir.
cnm ben diyete başladığımdan beri tepsi yağlamak için bile tek damla yağ kullanmadım.hiç bir yemeğe de tek damla yağ koymadım ve en sonunda vücudumda da tek damla yağ kalmadı hehehe
ben fırın tepsisine yağlı kağıt koyuyorum,borcamda bile ekmek yapsam yine yağlı kağıt koyuyorum.kekeleri de silikon kek kalıbı yada muffin kalıplarında yapıyoırum böylece yapışmıyor

cnm onu ödül olarak yemiştim geçti gitti zaten ama,lahmacununun hamuru ne kadar olcak ki.bence 2 lahmacun 200 gramı geçmiyordur,heyyooo yaşasın bundan sonrakiş nişastalım belli
Ağzım iki karış açık kaldı Maşallah maşallah

Tebrik ederim valla.. Ayrıca kuzum o tricker yanlış yanlış sen daha zayıfsın kiiii

sağol bitanem,motivasyon olsun sana da istedim
yok kuzu ticker doğru 23 kilo,daha fazla değil yani
ama bu diyetin en güzel tarafı ilk günden it,baren verdiğinden daha fazla incelmiş duruyorsun nasıl oluyorsa
kızlar biz bu arada hemşomla buluşacağız.izmirde olup da katılmak isteyen olursa duyrulur

seni seviyorum ben yaaaa,ne istiyosun sen benden sölee bakiiiim.sen p.be eksileri gör,ben sana özel mesaj atıcam o zaman

bende seni seviyorum. görmedim kucaklayamadım yanaklarını mıncıramadım ama seviyorum...yookk persembe eksi bekleme benden. regl oldumya aha boyle 23 kılo oncesınden fazla göbüşüm var.... ayağa kalkınca içime çekiyorumki aaa diyeti mi bıraktın demesinler morlimi bozmasınlar diye..

kuzular ben gruptan ayrıldığımdan kelli bu taleplerinize cevap veremiyorum. arkadaşlık talebi, özel mesaj ve buradan ileti gönderen fıstıklara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…