Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

medesaaaaaaaaaaaaa sen bu 23 kiloyu ne kadar zamanda verdin sevgili İzmirli hemşom :)

kuzular ben gruptan ayrıldığımdan kelli bu taleplerinize cevap veremiyorum. arkadaşlık talebi, özel mesaj ve buradan ileti gönderen fıstıklara duyurulur

Kardeş 73 mü oldun ne çabuk 12 güçlendirme için erken bi zaman deil mi?eski çizelgen mi kullandığın.Benim diyet süper gidiyor Halim'den çok memnunum inceliyorum verdiğim kilodan çok vermiş gözüküyorum sevindirici 2ay seyir bana yeter inş.

Merhaba kızlar,

Eğitim çok sıkıcı ve uyku getirici :97:

Birazdan Kızılay'a doğru gitmeye çalışcam bakalım İyice grip oldum bu arada burnum akmaya başladı yaa!! Ne biçim bişey ooff.. Gözlerim de yanıyo.. ama yani odaya da tıkılamam yaa :/ Daha saat 6. Herkese mutlu bir akşam dileriimm.. Yarın da peşinen gününüz aydın olsun

Selam Bayanlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum.

Sabah 1 bardak süt

Öğle 2-3 yemek kaşığı yoğurtlu pancar, birkaç parça tavuk, yarım bardak ayran

Ara yeşil çay

Akşam tavuk suyu çorba (çorbanın içine 2 yemek kaşığı kepeğimi de attım), soğanlı et kavurma, marul salatası, yoğurt

Toplamda 1 litre su içtim, daha da içeceğim

ve ve ve kaçamağımı da söyleyeyim, okula gelen aşureden 3 yemek kaşığı yedim. sağlık olsun ne diyeyim :)

çabuk mu! yok yahuu epeydir seyri seyre dalmışım :) aylardır bu kilodayım ama dukanı baltaladım epeyce.. koşturmalar bir rutine girsin diye bekliyorum.. bozmadan devam edersen kısa sürede halledersin muhakkak

Hazırlıklarımı bitirdim ve bugün atak evremin birinci günümü atlattım. Sabah yulaf kepeği galetası, bir çay bardağı light süt, öğlen birşey yiyemedim kepekten sanırım, iki küçük pet şişe su, birkaç bitki çayı (tatlandırıcılı) içtim. Akşam için şuanda hala işyerinde olduğum için ızgara olarak bulabileceğim tek şey tavuk döner oldu onu yedim şu an çayımı yudumlayıp yorumlarınızı okuyorum birazda yediğim dönerin içinde az da olsa yağ olduğu için pişmanlık krizleri yaşıyorum
Hesaplara göre 6 gün atak yapmam gerekiyormuş 15 kilo vermeyi hedefliyorum pkos teşhisim var bir çocuk annesiyim.
Şu an için hafif bir baş ağrısı dışında hiiiiç sıkıntım yok diyet tam bana göre inşallah bende en yakın zamanda eski formuma kavuşabilirim.
Yüklerden kurtulduğum güne adaklar adadımmmmmmmm inşallah kurtulacağım inşallaaaaaaaaaaaaaah

merhabalar,

dün ve dün akşam hasta gibiydim. başım ağrıyordu. dün akşam saat 22de yattım. tavuklarla birlikte. sabah yine başağrısı ile uyandım. gece rahatsız bir uyku uyudum. sabah jetonum düştü. tansiyonum çıkmış. tabii haftalardır tansiyon hapı almıyordum. kilo verdiğimden beri tansiyon hapını nadr alıyorum. düzenli alırsam tansiyonum çok düşüyor ve başım dönüyor. dün ve dün akşamki turşulardan sanırım tansyonum çıktı. sabah ilaç alınca düzeldim. şimdi iyiyim.

gelelim bugünkü menüye:

sabah kek ve çay
ara sütlü neskayfe hemi de 2 tane
öğlen 2 porsiyon köfte ve zero
ara mistik ve sütlü neskayfe

akşam?????? ne yapsam ki???

ekmek tarifini yazarmısın güzel görünüyorlar eline saglık ekmegi hangi evrede yiyebiliyoruz

tüm zamanlı diyelim =))

1 yumurta
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çimdik nane ( bunu ben ekledim yulaf kokusunu bastırıyor )
minnacık tuz
yarım su bardağı süt
yarım paket kabatma tozu

afiyet şeker olsun =))

Bugün karşı komsumla karşılastim en son 1 ay önce görüşmustuk
Bu ne hal taziya donmussun dedi bana :)))çok güldüm ve Çok mutlu oldummm:))

Yulaf kepegi markette 1 tanecik kalmisti.
Kasiyere bunu neden az getiriyorsunuz ne zaman gelsem bulamiyorum bugün de bi tanecik
Buldum dedim..çok tüketiliyo..napiyo kim tüketiyo bilmiyorum dedi.
Abla da rahat 90 kilo..ama yüzü bebek gibiydi
Dukan diyeti yapıyorum duymadınız mı dedim ,bu diyette tuketmemiz gerekiyo çok faydalı ve tok tutuyo dedim
Hiç duymadım dedi..bi heyecanla diyeti anlatmaya başladım
Tepkisizce dinledi..heyecanima da anlam veremedi :))

Sen var yaaa Dukan yapsan taş gibi olursun dememek için de kendimi zor tuttum

selam kızlar bugunki menüm
sabah:yumurtalı peynirli omlet
öğlen :1kase yogurt ve yanında dana eti
ikindi sütlü kahve
akşam:haşlanmış yumurta ve sarımsaklı yogurt 1 kaşık yulaf kep.

45dk tempolu yürüyüş
:)

bunu söylemen iyi oldu canım ben steviayı deneyeyim diyodum ama neyseki splendadan şaşmamak gerektiğini anlamış oldum

Olan olmuş arkadaşım, bilerek yapmamışsın ama bundan sonra çok daha dikkatli olman gerekiyor, dukan bu durumlarda sınırlı izinlilerden 4-5 gün uzak durmayı tavsiye ediyor, sporu, yeşil çay tüketimini artırın diyor, bazıları böyle durumlarda hem + görmüyor, hemde duraklama yaşamıyor umarım sende bu şanslılardan olursun

Yani belki size ne diyeceksinizde başlangıçta böyle kaçamaklar yapmayın bence... yani sizin iyiliğiniz acısından...o 3 kaşık aşure sizi doyurmamıştır bile ki büyük kaçamaklara giriyor bence....Ben öyle durumlarda öğretmenler odasından ayrılıyorum dışarı çıkıyorum, wc ye ya da herhangi bir yere....Hem ısrar eden olmuyor hem de gözümden ırak gönlümden de ırak...

Birazcık protein miktarı az gibi geldi....Hani akşam yumurta yanına birazcık et, balık ya da tavuk eklenebilirdi bence...

belki de canım işte benimkiler Kolesterol [H] 206 m
HDL Kolesterol 42
LDL Kolesterol 151
VLDL Kolesterol 13
anlayan varsa yorumlayabilir mi ,dr um hala izinde okutamadım daha ne yazıkkı (

yumurtayı seviyorum canım ,bu diyette beni kurtaran o oldu ,evet ben de yükselmesinin nedenini yumurtaya bağlıyorum ,bugünden itibaren günde bir taneye indirdim.

canım ben dr bi arkadaşıma göndereyim..yorumlarsa dönerim sana..
Bi de 51 az değil mi ya
Boyun kaç?

dely
Zaten olması gereken aralıklar yazıyor ya. O kolesterolün 206 çıkması mühim değil canım. Çok çok az fazla. Muhtemelen diyetten sonra yine düşecek. Zaten bunun hdl'si var ldl'si var.. Benim de aynen seninki gibi çıktı. Diyetle düşer bu dedi doktor, önemli derecede yüksek değilmiş. Hatta ben de diyet yaptığım için oldu dedim
Neden bu kadar stres yaptın ki..? Hiç gerek yok bence. Sakin ol Bekle doktorunu.

bekliyorum canım doktoru mecburen ,ben böbrek değerlerime hatta böbrek grafisini bile çektirdim ,eğer sonuçlar güzel çıkarsa ,bu dukana ölüm saçıyor diye bangır bangır yayın yapanların gözüne sokmak istiyorum sonuçlarımı ,ketonum bile normal çıktı ,bu diyeti aklayacağım inşallah kendime de face de bana ahkam kesen arkadaşlarıma da

Medesanin verdigi motivasyonla mutfaga daldim.bissuru dukan mamasi hazirladim. Firinda mantar ve tavuk sote aksam yemegimdi. Yarin icin de tost ekmegi uaptim.ve de havucli tarcinli kek. Tatlarina yarin bakacagim artik. Yarim saat kosu bandi ve dukan hareketleri...ee simdi keyif vakti.ancelina juli sevenlere ajan salt var televizyondo. Optum sizi...

canım ben dr bi arkadaşıma göndereyim..yorumlarsa dönerim sana..
Bi de 51 az değil mi ya
Boyun kaç?

teşekkür ederim canım ,51 az değil canım zaten boyum 150 ,minyon tipliyim ,hatta 50 nin altını bile kaldırabilirim ama biraz daha motivasyona ihtiyacım var ,bu arada kemiklerim çok ince benim olan hep yağ anlayacağın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…