yok kuzu ticker doğru 23 kilo,daha fazla değil yani
ama bu diyetin en güzel tarafı ilk günden it,baren verdiğinden daha fazla incelmiş duruyorsun nasıl oluyorsa
kızlar biz bu arada hemşomla buluşacağız.izmirde olup da katılmak isteyen olursa duyrulur
kuzular ben gruptan ayrıldığımdan kelli bu taleplerinize cevap veremiyorum. arkadaşlık talebi, özel mesaj ve buradan ileti gönderen fıstıklara duyurulur
çabuk mu! yok yahuu epeydir seyri seyre dalmışım :) aylardır bu kilodayım ama dukanı baltaladım epeyce.. koşturmalar bir rutine girsin diye bekliyorum.. bozmadan devam edersen kısa sürede halledersin muhakkakKardeş 73 mü oldun ne çabuk 12 güçlendirme için erken bi zaman deil mi?eski çizelgen mi kullandığın.Benim diyet süper gidiyor Halim'den çok memnunum inceliyorum verdiğim kilodan çok vermiş gözüküyorum sevindirici 2ay seyir bana yeter inş.
ekmek tarifini yazarmısın güzel görünüyorlar eline saglıkekmegi hangi evrede yiyebiliyoruz
ya su zayıflama takvimini nerden yapıyosunuz ?(
Kızlar ne zamandır aklımda olan bu tatlandırıcıyı sonunda aldım ve bu konu hakkındaki fikirlerimi sizinle paylaşmak istiyorum,
Almamdaki tek sebep bitkisel oluşuydu ve sağlıklı olsun niyetindeydim..öncelikle onu belirtiyim..
tadı splenda gibi değil..daha bağımız bi tat..yani bi parça çikolata tatlı yediğinizde bi bütünlük hissedersiniz ya bi tat senkronizesi :) işte bunda o yok malesef..
tatlı şekerli bişey evet tatlı isteğini bastırır ama ....
aması var..
mesela dukanella yaptım kakao,süt,süttozu bi tarfta..bu tatlandırıcı bi tarafta..tadını ayrı algılıyorum...bağımsız yanii...
kola zerodaki tat gibi aynı...aspartam aspartam...metalsi metalsi...bu paketi kullanırım çok da sıkıntı olmaz ama bi daha almam...
merak edip demek isteyenlerin bilgilerine...
Çok haklısın Aliye...
Gerçekten iradesizlik gösteriyorum...
Balık hafızalı mıyım ne?
Ağla ağla bunalıma gir..
Ama icraata gelince yolun başında teklemeye başla...
Kendime gelmeliyim...
Sigarayı bırakan ben neden bu konuda yeterli iradeyi gösteremiyorum ki??
Selam Bayanlar,
Bugünkü menümü bildiriyorum.
Sabah 1 bardak süt
Öğle 2-3 yemek kaşığı yoğurtlu pancar, birkaç parça tavuk, yarım bardak ayran
Ara yeşil çay
Akşam tavuk suyu çorba (çorbanın içine 2 yemek kaşığı kepeğimi de attım), soğanlı et kavurma, marul salatası, yoğurt
Toplamda 1 litre su içtim, daha da içeceğim
ve ve ve kaçamağımı da söyleyeyim, okula gelen aşureden 3 yemek kaşığı yedim. sağlık olsun ne diyeyim :)
selam kızlar bugunki menüm
sabah:yumurtalı peynirli omlet
öğlen :1kase yogurt ve yanında dana eti
ikindi sütlü kahve
akşam:haşlanmış yumurta ve sarımsaklı yogurt 1 kaşık yulaf kep.
45dk tempolu yürüyüş:)
Tıpçı değilim ama fazla panik olma bence. Benim genel kan testimde 3 değer vardı kolestrole dair, hdl ldl ve total kolestrol. İyi olanı hdl imiş, hayırlı-hdl diye tutuyorum akılda. :) Bu hayırlı olan ve totalim yüksek çıkmıştı, doktor "iyisi yüksek olunca bu toplam değere de yansır, panik yapılacak birşey değil." demişti.
Seninki de böyle bir durum olabilir belki.
allahım nasıl yedin öyle yumurtayı ben yediğim zmn uyuz gibi kaşınıyorum.neyse kolestrolün yüksekse endişelenme yumurta kolestrolü çok yükseltirmiş özelliklede sarısı bu kdr tüketmene rağman yine sınırı biraz aşmış olması normal yani.yumurtayı biraz az tüketirsen düşer die umuyorum.sonuçları gösterdiğinde bizide bilgilendirirsen sevinirim.şimdiden geçmiş olsun
belki de canım işte benimkiler Kolesterol [H] 206 m
HDL Kolesterol 42
LDL Kolesterol 151
VLDL Kolesterol 13
anlayan varsa yorumlayabilir mi ,dr um hala izinde okutamadım daha ne yazıkkı(
cnm benim de kolestrerolüm 375 çıktı,oldukça kötü yani
tekrar yaptırmamı istedi dr,yine yüksek çıkarsa ilaca başlayacakmış
çok geçmiş olsun tatlım ,bir de sigara sebepmiş bu kolestrole sigara kullanıyormusun ?ben biraz da sigaradan ve yumurtadan şüpheleniyorum ,bir de az hareket
sorunun cvbını bu linkte bulabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
canım ben dr bi arkadaşıma göndereyim..yorumlarsa dönerim sana..
Bi de 51 az değil mi ya
Boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?