ahahahahahaa annene söyle onu çoook sevdimmmm,güzel teyzecim ellerinden öpüyorum onun yaa
ayyyy çok tatlısınız,1.76 kuzum boyum kilo da 69.9 işte gerçi istanbul dönüşü 70.2 olmuştu ama sorun yok,çok şükür halimize
darısı başına en kısa zamanda
Haklısın bende aynı şekilde düşünüyorum zaten . ancak dün gerçekten bunları okumak sinirimi bozdubu arada ne vitamini alsak??
gunaydın millet!! gercekten cok sessiziz bugun..umarım ıyısınızdır.
melis kim ? grubunun adı ne?
afiyet olsun fiskiyeli kekin medesam
Bugün bunalım günümdeyim sanırım:)
Diyetin 23. günündeyim. sebze protein günlerinde + görüyorum tartıda, protein günlerinde - görüyorum. Ama sonuç şu ki aynı kiloda çakılıp kaldım. Bu ne zaman normale dönecek acaba var mı aynı durumda olan benimle??[/QUOTE
Aslinda bende çok yeniyim, size yol göstercek kadar tecrübem yok. Sizin yaşadığınız durumun kitapta olabilceği yaziyor ve sık tartılmayın diyor. Söylebir şey sizin için uygun olbilirmi?
Morali bozmadan, diyete itana ile devam edip bir hatfa sonra tartilmak... yada birseyimi hatalı yapiyorsunuz herseyi yeniden gözden geçirmek...
Diyetin 23. günündeyim. sebze protein günlerinde + görüyorum tartıda, protein günlerinde - görüyorum. Ama sonuç şu ki aynı kiloda çakılıp kaldım. Bu ne zaman normale dönecek acaba var mı aynı durumda olan benimle??
aslinda bende çok yeniyim, size yol göstercek kadar tecrübem yok. Sizin yaşadığınız durumun kitapta olabilceği yaziyor ve sık tartılmayın diyor. Söylebir şey sizin için uygun olbilirmi?
Morali bozmadan, diyete itana ile devam edip bir hatfa sonra tartilmak... Yada birseyimi hatalı yapiyorsunuz herseyi yeniden gözden geçirmek...
Diyetin 23. günündeyim. sebze protein günlerinde + görüyorum tartıda, protein günlerinde - görüyorum. Ama sonuç şu ki aynı kiloda çakılıp kaldım. Bu ne zaman normale dönecek acaba var mı aynı durumda olan benimle??
daha önce bende bu diyetle 1 ayda 6 kilo verdim sebze + proteine geçince hiç kilo vermedim tam 2 ay sıkıldım bıraktım verdigim kiloları 2 ayda aldım şimdi ne yapsam kilo veremiyorum bünyeden bünyeye degişiyor inşallah verirsiniz
ilk başlarda çok sevinmiştim kilo verdigime
nuhan aliye seni çok ama çok sevecek...
Diyetin 23. günündeyim. sebze protein günlerinde + görüyorum tartıda, protein günlerinde - görüyorum. Ama sonuç şu ki aynı kiloda çakılıp kaldım. Bu ne zaman normale dönecek acaba var mı aynı durumda olan benimle??[/QUOTE
Aslinda bende çok yeniyim, size yol göstercek kadar tecrübem yok. Sizin yaşadığınız durumun kitapta olabilceği yaziyor ve sık tartılmayın diyor. Söylebir şey sizin için uygun olbilirmi?
Morali bozmadan, diyete itana ile devam edip bir hatfa sonra tartilmak... yada birseyimi hatalı yapiyorsunuz herseyi yeniden gözden geçirmek...
cevap için teşekkürler. evet kitapta yazıyor. hatta duraklamada ne yapılması gerekenleri de anlatmış. forumda insan paylaşssın istiyor işte. kitabı kendi kendimize okuyoruz da burda aynı tecrübeleri yaşamış ve başarmış kişilerden duyunca insan daha bir motive oluyor:) yoksa Dukan Amca herşeyi düşünmüş ve harfiyen yazmış durumda:):)
sebze günlerine başladıktan sonra bende veremedim maalesef:44:
aynı kiloda bir haftayı doldurdum...
birkaç gün sonrada aynı kiloda olduğumu görürsem, günlük 1 saat yürüyğşe başlayacağım (dukan amcanın önerisi)
Ben veriyordum ancak yaptığım kaçamak beni baltaladı.
Kızlar bir de dikkat etmek lazım. Sınırlı izinlileri ne kadar tüketiyoruz
Her gün ve tüm sınırlı izlileri birden yememek lazım..
Ayrıca tatlandırıcıyı da kısıtlı kullanmalıyız. Ben kahveme 2 tatlandırıcı koyuyorum 2 bardak kahve içsem 4 tatlandırıcı eder.
Eee bir bardakta kola içsem etti mi 5.. Dukenalle yaparsam içindeki kakao tatlandırıcı vs. iş tamamen kontrolden çıkıyor.
Dukan diyeti rahat diye biraz fazla mı yayıyoruz acaba?
Dukan 4-5 tatlandırıcıyı geçerseniz duraklama yapabilir diyor.
Ayrıca meyveli light youğurt için de aynı şey geçerli. Mevye var içinde çünkü
Kakaolarımız en az %10 yağlı yani bu da yüksek..
Çok mecbur kalmadıkça bunları tüketmemek lazım.
Nasıl olacak ben de bilmiyorum ama... Yapacağız işte başka yolu yok!
Merhaba,
Seyir evresi için, 5/5 yada 1/1 genelikle hangisini tercih ediyorsunuz?
sabah sadece bir bardak süt içebildim yoğun bir sabahtı. Yaklaşık 15-20 dakika önce kepekli galetamı yedim biraz su içtim (yarım şişe kadar) biraz sonra yaseminli yeşil çayımı içeceğim. Dün nöbetim olduğu için doğru düzgün birşey yiyememiştim sıvı günüydü resmen. Bugün eve gidince baharatlı tavuk göğsü ızgara ve baharatlı yoğurt yiyeceğim (inanılmaz derecede canım çekti), yarım saatlik tempolu yürüyüş bandı serüveni sonrasında oturup muhteşem yüzyılı seyredeceğim yalnıııız ben abur cubur yemeden nasıl sabredeceğim onu düşünüyorum. Ama atak evrem bugün sonunda 6-2 olmuş olacak seviniyorum. Daha tartılmadım, pazar günü tartılmayı düşünüyorum umarım güzel bir sonuç alırım...
Akşamları atıştırmalık neler yiyorsunuz kızlar kendimi kandırmam gerekecek sanırım.
o zaman aliye ile tanışmalıyım....
geçmişi okuyamadım. niye sevicem ben seni?))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?