Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süper yaaa bende 69 olmak istiyorum ideal bi kilo benim içinde .benim boyumda 1,75 aynıyız yani..dukana başlama kilolarımızda yakın ne kadar zamanda verdin kilonu?

Haklısın bende aynı şekilde düşünüyorum zaten . ancak dün gerçekten bunları okumak sinirimi bozdu bu arada ne vitamini alsak??

Herhangi bir multivitamin olabilir. Ben evde bulduğum vitamini alıyorum. Sonuçta kışın vücut daha zayıf düşüyor zaten ve üstüne diyet yapmak..

Doktor bir arkadaşım Solgarı önermişti bana eczacından da bilgi alabilirsin.

Bugün bunalım günümdeyim sanırım:)
Diyetin 23. günündeyim. sebze protein günlerinde + görüyorum tartıda, protein günlerinde - görüyorum. Ama sonuç şu ki aynı kiloda çakılıp kaldım. Bu ne zaman normale dönecek acaba var mı aynı durumda olan benimle??

daha önce bende bu diyetle 1 ayda 6 kilo verdim sebze + proteine geçince hiç kilo vermedim tam 2 ay sıkıldım bıraktım verdigim kiloları 2 ayda aldım şimdi ne yapsam kilo veremiyorum bünyeden bünyeye degişiyor inşallah verirsiniz
ilk başlarda çok sevinmiştim kilo verdigime

nuhan aliye seni çok ama çok sevecek...

Son düzenleme:
sabah sadece bir bardak süt içebildim yoğun bir sabahtı. Yaklaşık 15-20 dakika önce kepekli galetamı yedim biraz su içtim (yarım şişe kadar) biraz sonra yaseminli yeşil çayımı içeceğim. Dün nöbetim olduğu için doğru düzgün birşey yiyememiştim sıvı günüydü resmen. Bugün eve gidince baharatlı tavuk göğsü ızgara ve baharatlı yoğurt yiyeceğim (inanılmaz derecede canım çekti), yarım saatlik tempolu yürüyüş bandı serüveni sonrasında oturup muhteşem yüzyılı seyredeceğim yalnıııız ben abur cubur yemeden nasıl sabredeceğim onu düşünüyorum. Ama atak evrem bugün sonunda 6-2 olmuş olacak seviniyorum. Daha tartılmadım, pazar günü tartılmayı düşünüyorum umarım güzel bir sonuç alırım...
Akşamları atıştırmalık neler yiyorsunuz kızlar kendimi kandırmam gerekecek sanırım.

sebze günlerine başladıktan sonra bende veremedim maalesef:44:

aynı kiloda bir haftayı doldurdum...

birkaç gün sonrada aynı kiloda olduğumu görürsem, günlük 1 saat yürüyğşe başlayacağım (dukan amcanın önerisi)

2 Ay mııııııı?

olmaz, olmaz, olmamalı

ben acilen yürüyüşe başlamalıyım

merhabalar,

bugün çok canım sıkkın. sabah tartıda +700 gördüm((((

sanırım kekten oldu. hemen krebe geri dönüyorum.

turşuyu fazla kaçırdım su tutum. turşuyu bırakıyorum.

Selam canlarım

Yazmak pek kısmet olamıyo işler almış başını halay çekmekteee
Pess ediyorum sıkıldım ben oynamıyorum demek istiyorum patronuma...

Cumartesi, pazar mesai varmış bi organizasyon sebebiylennn umarım dukan dışı şeyler yaşanmazz, bu hafta ekmek vb. hiç bişi yapamadım çok başarısızımmm...
Dün sevgili eşim yufka almış kendine gözleme yaparken bende terbiyeli tavuk çorbası yaptım başarılıydım 2 tabak içtim, light kola ve 2 mini salatalık turşusu ileee, aperin banaaaa kaçamak yapmadım...

Bakalım yarın tartımız ne gösterecek

Ben veriyordum ancak yaptığım kaçamak beni baltaladı.

Kızlar bir de dikkat etmek lazım. Sınırlı izinlileri ne kadar tüketiyoruz
Her gün ve tüm sınırlı izlileri birden yememek lazım..
Ayrıca tatlandırıcıyı da kısıtlı kullanmalıyız. Ben kahveme 2 tatlandırıcı koyuyorum 2 bardak kahve içsem 4 tatlandırıcı eder.
Eee bir bardakta kola içsem etti mi 5.. Dukenalle yaparsam içindeki kakao tatlandırıcı vs. iş tamamen kontrolden çıkıyor.

Dukan diyeti rahat diye biraz fazla mı yayıyoruz acaba?
Dukan 4-5 tatlandırıcıyı geçerseniz duraklama yapabilir diyor.
Ayrıca meyveli light youğurt için de aynı şey geçerli. Mevye var içinde çünkü
Kakaolarımız en az %10 yağlı yani bu da yüksek..
Çok mecbur kalmadıkça bunları tüketmemek lazım.

Nasıl olacak ben de bilmiyorum ama... Yapacağız işte başka yolu yok!

dukanellayı bir defa yaptım... baktım iş büyüyecek bir daha yapmadım...

bendeki sorun tatlandırıcı olabilir:44:

tatlıya çok düşkünüm... splenda ile yoğurdu karıştırıp yediğim çok oluyor

bazen günde 3-4 kase bu şekilde yoğurt tüketiyorum

yandım desenize

herkese günaydın.
kimseye negatif enerji yaymak istemem ama benim negatifliğim tavan yapmış durumda. hazır tavan yapmışken herkesin negatifliği benim olsun, kurtariym sizi

hepinize güzel günler :)

Merhaba,
Seyir evresi için, 5/5 yada 1/1 genelikle hangisini tercih ediyorsunuz?

Merhabalar, genelde arkadaşlar 1-1 yapıyorlar, ben 5-5 yapıyorum. Kitabı okumuşsunuz zaten biliyorsunuzdur 5-5te kilo verme hızı başlarda daha yüksek ama 20 gün içinde 1-1 yapanlarla eşitleniyor. ben 5-5 yapan biri olarak 1-1i öneririm, muhtemelen daha kolay olacaktır gün takibi ve proteinden sıkılma durumu açısından. başarılar

tarif bloglarından atıştırmalık cips tarifleri bulabilirsiniz. mesela bal kabağından yapılan bi tarif var, patates kızartmasını aratmıyormuş, onu yapabilirsiniz. yine aynı şekilde forumda galeta tarifi var, onu yapabilirsiniz. kurabiye kek poğaça yapabilirsiniz çayla yemek üzre :)
ama bişi yemektense sıvı tüketin derim, ben türk kahvesi içiyorum genelde mesela. bazen de süt.
kolay gelsin :)

Ben biraz panik durumundayım sanırım onu yesem olmaz bunu yesem olmaz diye kendimi kısıtlayıp duruyorum. Atıştırma hususunda daha ikinci günüm olduğu için biraz kafam karışık arkadaşlar akşamın o saatinde birşey yenmeyeceğini unutmuşum, atıştırma yoook kilo vermek istiyorsam tavsiyeniz gibi sıvı şeyler tüketeceğim muhakkak nescafe demiş arkadaşlar süt tozu falan diyet süt tozumu var tatlandırıcıların hepsini biliyorum şeker geçmişim olduğu için ama süt tozunu yeni duydum şu marketlerde light satılan yerlerden bulabilirmiyim yada organik stantlardan.
pkoslu kilo verebilen dukan neferi arkadaşlar varmı acaba 8000 e yakın sayfa var dün bugün sanırım sadece 300 sayfa okuyabildim forumda, sizleri tanımak sizlerle yazışmak istiyorum ama biraz zor olacak sanırım hepinizin hikayelerini öğrenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…