- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Bugün işyerine biber dolması geldi.miss gibi kokuyodu tabiki yemedim ama aklıma şu geldi..kabak biber karışık içine kıyma biber salçası bol soğan sarımsak baharat koyup gayette güzel bir dolma yapabilirim kendime süpper yaa bıkmıştım tavuklu yemeklerden ..değişik lezzet arıyanlara duyurulur
kabak ve biber dolmasını bu şekilde yapabilirsiniz. Patlıcanıda közleme usulü pişirip kıymalı iç yaparak neredeyse normal karnıyarık gibi tüketebilrsiniz
1- dolunay- gelgit olayı sular yukselır..
2- yakın tarıhlı regllerınız..(tarıh yakın degılse bılınkı dolunay) test edıldı.. Ben ettim
KıZlar diyabetliler için olan sarelle müthiş bişey bir tatlı kaşığı kabızlığınıza çözüm olacak böyle bişey yok bir kilo daha verdim süper...
Dolunayda vucut su tutuyomuş kilon fazla çıkıyomuş.
Ben biraz panik durumundayım sanırım onu yesem olmaz bunu yesem olmaz diye kendimi kısıtlayıp duruyorum. Atıştırma hususunda daha ikinci günüm olduğu için biraz kafam karışık arkadaşlar akşamın o saatinde birşey yenmeyeceğini unutmuşum, atıştırma yoook kilo vermek istiyorsam tavsiyeniz gibi sıvı şeyler tüketeceğim muhakkak nescafe demiş arkadaşlar süt tozu falan diyet süt tozumu var tatlandırıcıların hepsini biliyorum şeker geçmişim olduğu için ama süt tozunu yeni duydum şu marketlerde light satılan yerlerden bulabilirmiyim yada organik stantlardan.
pkoslu kilo verebilen dukan neferi arkadaşlar varmı acaba 8000 e yakın sayfa var dün bugün sanırım sadece 300 sayfa okuyabildim forumda, sizleri tanımak sizlerle yazışmak istiyorum ama biraz zor olacak sanırım hepinizin hikayelerini öğrenmek.
çok özür dilerim dolunay olayini bende örenmek istiyorum? çok önceki geçmişimi okuyayım?
asyamm denizim bu diyete başlamadan ve bu sayfanın müdavimi olmadan önce dolunay dikkatimi çekmezdi ama artık biliyorum dolunaylı gelmeleri gidememeleri
dün camdan bakınca farkettim dolunayııı
çok özür dilerim dolunay olayini bende örenmek istiyorum? çok önceki geçmişimi okuyayım?
iyi, hoşta... deneyimli arkadaşlar onu önermiyorlar...
Tabi kullanıp kullanmama sizin insiyatifinizde ben kullandım sonuç iyi bir tatlı kaşığının besin ögesi dukanelladan az yapın demiyorum ama bana dua eder kabızlıktan yakınanlar
Tabi kullanıp kullanmama sizin insiyatifinizde ben kullandım sonuç iyi bir tatlı kaşığının besin ögesi dukanelladan az yapın demiyorum ama bana dua eder kabızlıktan yakınanlar
sen nekadar süredir bu yöntemi deniyorsun?
sürekli işe yarıyor mu?
selam canım hoşgeldin öncelikle..zamanla tanırsın herkesi..ben mesela merve :) diyomuşum
canım pkos vakası sanıyorum ki bende de var..tıp öğrencisi olan ev arkadaşım koymuştu teşhisi kendi çapında..şimdi doktora gitmem için ve adı jasmin olan d.kontrol hapı kullanmam için baskı yapıyo ama ben kilo aldırdığı için kullanmak istemiyorum..
sen kaç yaşındasın?pkosun ne durumda..yani adet düzensizliği,çocuğun olmama gibi durumların mı var..istersen özelden yazışalım da sayfa kalabalığı yapmayalım pkoslular olarak :)
her beş kadından birinde olan bi hastalık olduğunu da hatırlatayım..
Ben de öğrenmek istiyorum :)
ben medesam ben buluşalım lakin gün ve saat benim için önemli olanzi malum evli olunca koca homurdanıyorda :)))))) bu arada 70e inmeden buluşmıcam demiştim inceğim yokişleri sıkmaya çalışıyorum
hahaha bayıldım kız senin arkandan kesin sinir olmuşturda belli etmemiştir sana hehehe
kitapta zaten bunu yazıyordu sebze vücutta su tutar bu yüzden tartıda + görmen normal sıkma canını kitabı tekrar oku yanlışların varmı diye bak bu arada çalılıp kaldığın kilo belkide uzun süre aynı kaldığın kilodur yada zaten baya kilo verdiğin için 23 gün olmuş vücut direnmeye başlamştır sorun yok aynen devam sakın kaçamak yapayım deme işi düzeltcem diye kıçımı yırtıyorum ben şimdi 2 ayı geçti benim diyete başlayalı :)
slm bayanlar iyi sabahlar herkese gerçi geçmişi okuyup gelene kadar öğlen oldu hehehe :) sabah kepek yemeyince motivasyon düşüyor tokluk az oluyor diye karar verdim 1 kaşık kepekle yaptım krebimi yanına 1 ymurta haşladım birde light süt içtim içim yanıyor şimdi suya dadandım poffff dün alışverişe gittik aldım tavukları yine eşim diyo içimizde tavuk ağacı çıkcak bu ne senin mi benim mi dedim :))
arada kaçamaklarım oluyor ama abartı değil
kaçamak sonrasını sıkı tutuyorum mesela
ama akşamları kırmızı et çok tüketiyor olabilirim
peyniri bile artık lorla karıştırıyorum ya böö geldi resmen
yazın kilo verebiliyorken light dondurma vs tüketirdim şimdi onlarda yok
yürüyüş yapamıyorum ama sporla ilgili ayrıntı vereyimde eğlenin biraz
bugün bir sanat merkezine gidicem
bilin bakalım ne için
harmandalı öğrenmek için (bilmeyenler için oldukça ağır folklorik bir dans gerçi rumbada çok ağır bir dans ama çok yorucu)
çok gülüyorum kendime
ben ki yıllardır spor salonuna havuza tenise vs tam üyeliğim var
kapısına uğramıyorum merkezin
harmandalı öğrenmeye gidicem
ama plates geçmişim var üyesi olduğum spor salonunda değil başka bir yerde tabi mazide
git zumba yap horon tep hiç olmadı latin dans vs yap di mi sanat merkezinde hepsi var
yok ben harmandalına gidicem
çok tembellim çok
ama ben denizsem bu 9 10 kiloda er geç verilecek
bu arada tahlil yaptırdım herşey süper darısı hepinizin başına
doktor türk standartlarına uygun kanın yok dedi
artık iyi birşey mi söyledi küfür mü etti anlamadım
bu arada aklıma gelmişken medesa sen ne yaptın doktor tahlil rapor işlerini umarım sallamamışsındır
gelicem aklımda bir perşembe
ama ayarlayamadım henüz fazla dışarıdayım bu ara
bol proteinli bir akşam geçiricez
merhabalar,
bugün çok canım sıkkın. sabah tartıda +700 gördüm((((
sanırım kekten oldu. hemen krebe geri dönüyorum.
turşuyu fazla kaçırdım su tutum. turşuyu bırakıyorum.
buluşalım kuzum,buluşalım belirleyelim bir tarih haftaya falan
kuzu valla salladım yaa,araya ist seyahati girince gidemedim
gerçi sallamadım gittim de hastaneye ama 1 hafta aralıkla olduğu için kabul etmediler falan filan,neyse ilk fırsatta gidicem söz
bak izmirli dukancılarla buluşcaz,gel işte sen de kuzum kaynatırız azcık,istanbuldaki dukaniçelerin dedikodularını yaparız hihihi
oyyy kuzum dolunay varmış ya ondandır o +700,3-5 güne bişey kalmaz üzülme sen tatlişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?