Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

içine kepekte koyarsan kepek hakkında cıkar aradan.. ben yapmıstım sebze gunlerı ıcın gayet guzel oluyor..

1- dolunay- gelgit olayı sular yukselır..
2- yakın tarıhlı regllerınız..(tarıh yakın degılse bılınkı dolunay) test edıldı.. Ben ettim

asyamm denizim bu diyete başlamadan ve bu sayfanın müdavimi olmadan önce dolunay dikkatimi çekmezdi ama artık biliyorum dolunaylı gelmeleri gidememeleri
dün camdan bakınca farkettim dolunayııı

KıZlar diyabetliler için olan sarelle müthiş bişey bir tatlı kaşığı kabızlığınıza çözüm olacak böyle bişey yok bir kilo daha verdim süper...

selam canım hoşgeldin öncelikle..zamanla tanırsın herkesi..ben mesela merve :) diyomuşum
canım pkos vakası sanıyorum ki bende de var..tıp öğrencisi olan ev arkadaşım koymuştu teşhisi kendi çapında..şimdi doktora gitmem için ve adı jasmin olan d.kontrol hapı kullanmam için baskı yapıyo ama ben kilo aldırdığı için kullanmak istemiyorum..
sen kaç yaşındasın?pkosun ne durumda..yani adet düzensizliği,çocuğun olmama gibi durumların mı var..istersen özelden yazışalım da sayfa kalabalığı yapmayalım pkoslular olarak :)
her beş kadından birinde olan bi hastalık olduğunu da hatırlatayım..

çok özür dilerim dolunay olayini bende örenmek istiyorum? çok önceki geçmişimi okuyayım?

Ben de öğrenmek istiyorum :)

selam güzelllerr...

size şu an taze gelin evinden sesleniyorum..ablamın yanındayım sabah istanbula geldim şimdi izmite geçtim 1 hafta kadar burdayım sanırsam :)sonra yeniden istanbul..

Evine ilk defa geliyorum..şu an evde yok,okulda.. daha görüşemedik..gıcır gıcır her şey yaa...mutfaktan bardak almaya çekiniyorum böyle süslü olur mu her şey

ama çok güzel her ne kadar koltuklara rahat rahat yayılamasam da :)) değişik duygular içerisindeyim..komşunun evinde gibiyim...

asyamm denizim bu diyete başlamadan ve bu sayfanın müdavimi olmadan önce dolunay dikkatimi çekmezdi ama artık biliyorum dolunaylı gelmeleri gidememeleri
dün camdan bakınca farkettim dolunayııı

ohooo bu dıyetle daha öğrenecek çok şeyiniz var çookkk..

çok özür dilerim dolunay olayini bende örenmek istiyorum? çok önceki geçmişimi okuyayım?

yok kuzum oyle okumalık bısey değil. ha istersen arastırabılırsınde.. bu dolunayda vucut su tutuyor. bak neredeyse %90 ımız artıdayım diye ağlıyoruz.. regl dısındakı ıkıncı neden dolunay... öyle işte

Tabi kullanıp kullanmama sizin insiyatifinizde ben kullandım sonuç iyi bir tatlı kaşığının besin ögesi dukanelladan az yapın demiyorum ama bana dua eder kabızlıktan yakınanlar

Geçen hafta burada light reçel konuşuluyordu light reçel de meyve var ve oda ishal yapıyor önerende gayet deneyimli bir arkadaşımızı.bilginiZe arkadaşlar dünyada rahatlık varmış bu ne ya adeta detoks yaptım

Merhaba Merve, Pkos vakası kendimi bildim bileli var en erken teşhisim lisans zamanında konulmuştu, artık getirtmeye yardımcı ilaçlar veya doğum kontrol hapları falan kar etmiyor. Geçen ay soğan kürü yaptım ve kendiliğinden regl olmuştum ve bu ay geçen ayki sürede oldum gibi oldum ama tam değil akıntı şeklinde... Bunu söylememdeki sebep benim pkosum artık iki tarafımıda kaplamış durumda çok şükür ki kistlerimin boyları ufacık birde asla geçilmeyecek bir konu benim bir evladım var ve tedaviye falan gerek kalmadan oldu şuan paşam 4,5 yaşında. Şu aralar belki tekrar anne olmak istediğim için belki de artık giyim mağazalarında olmadı giremedim üzütüsünü yaşamamak için kilo vermek istiyorum. Ben uzun zamandır kiloluyum boyum 1,79 kilo gitti gider. Daha önceden kendi kendime uyguladığım bir açlık orucuyla 6 ayda 30 kilo vermiştim ama biraz fazla uçmuşum ki düğün zamanımda stresinde etkisi var tabi doktor kontrolünde kilo almak durumunda kaldım.
Ya benim çenem biraz fazla düşüktür yazdıkça yazarım bu forum için fazla uygun şeyler yazmadım ama kendimi tanıtmak adına yapabileceğim birşey yok sanırım.
Ayrıca şuan işyerindeyim acıkmaya başladım şekere bağlıyorum ama inanın koca kampüste zero veya light kola falan bulamadım. Durum biraz vahim yaniii (((

dıyabetık saralle bızım dıyetımıze kesınlıkle uygun değil.. uzak durun!!!!!.. kabızlık için çözümü bu yolla aramıs olsaydık kıloca kuru kayısıda yıyebiliyor olurduk ama YASAK... tatlımı istiyorsunuz oturup uygun malzemelrle kendınız yapın. kabızlığa çözümmü istiyorsunuz ara ara form çaylarından için..

diyabetik reçele gelince kullanan arkadasımız ben yedım oldu öneriyorum gibisinden hiçbirşey söylemedi.. sanadece kendısındekı durumdan bahsettı herkes yapsın herkestede aynı sonucu verır demedı.. kı recelı tuketme sebebıde tamamen farklı. haftada bır meyvelı yogurt nıyetıne yoğurduna biraz katarak tuketıyor kendısı. öyle alıp kasık kasık yemıyor...
deneyımlı arkadaları bahanelerımıze alet etmeyelim...

buluşalım kuzum,buluşalım belirleyelim bir tarih haftaya falan

gelicem aklımda bir perşembe
ama ayarlayamadım henüz fazla dışarıdayım bu ara
bol proteinli bir akşam geçiricez

kuzu valla salladım yaa,araya ist seyahati girince gidemedim
gerçi sallamadım gittim de hastaneye ama 1 hafta aralıkla olduğu için kabul etmediler falan filan,neyse ilk fırsatta gidicem söz
bak izmirli dukancılarla buluşcaz,gel işte sen de kuzum kaynatırız azcık,istanbuldaki dukaniçelerin dedikodularını yaparız hihihi

merhabalar,

bugün çok canım sıkkın. sabah tartıda +700 gördüm((((

sanırım kekten oldu. hemen krebe geri dönüyorum.

turşuyu fazla kaçırdım su tutum. turşuyu bırakıyorum.

oyyy kuzum dolunay varmış ya ondandır o +700,3-5 güne bişey kalmaz üzülme sen tatlişkom

gelirim seslenin yeter
zaten fink fink eve giremiyorum ama 19.30 sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…