2 Ay mııııııı?
olmaz, olmaz, olmamalı
ben acilen yürüyüşe başlamalıyım
Ben veriyordum ancak yaptığım kaçamak beni baltaladı.
Kızlar bir de dikkat etmek lazım. Sınırlı izinlileri ne kadar tüketiyoruz
Her gün ve tüm sınırlı izlileri birden yememek lazım..
Ayrıca tatlandırıcıyı da kısıtlı kullanmalıyız. Ben kahveme 2 tatlandırıcı koyuyorum 2 bardak kahve içsem 4 tatlandırıcı eder.
Eee bir bardakta kola içsem etti mi 5.. Dukenalle yaparsam içindeki kakao tatlandırıcı vs. iş tamamen kontrolden çıkıyor.
Dukan diyeti rahat diye biraz fazla mı yayıyoruz acaba?
Dukan 4-5 tatlandırıcıyı geçerseniz duraklama yapabilir diyor.
Ayrıca meyveli light youğurt için de aynı şey geçerli. Mevye var içinde çünkü
Kakaolarımız en az %10 yağlı yani bu da yüksek..
Çok mecbur kalmadıkça bunları tüketmemek lazım.
Nasıl olacak ben de bilmiyorum ama... Yapacağız işte başka yolu yok!
Ben biraz panik durumundayım sanırım onu yesem olmaz bunu yesem olmaz diye kendimi kısıtlayıp duruyorum. Atıştırma hususunda daha ikinci günüm olduğu için biraz kafam karışık arkadaşlar akşamın o saatinde birşey yenmeyeceğini unutmuşum, atıştırma yoook kilo vermek istiyorsam tavsiyeniz gibi sıvı şeyler tüketeceğim muhakkak nescafe demiş arkadaşlar süt tozu falan diyet süt tozumu var tatlandırıcıların hepsini biliyorum şeker geçmişim olduğu için ama süt tozunu yeni duydum şu marketlerde light satılan yerlerden bulabilirmiyim yada organik stantlardan.
pkoslu kilo verebilen dukan neferi arkadaşlar varmı acaba 8000 e yakın sayfa var dün bugün sanırım sadece 300 sayfa okuyabildim forumda, sizleri tanımak sizlerle yazışmak istiyorum ama biraz zor olacak sanırım hepinizin hikayelerini öğrenmek.
geçmişi okuyamadım. niye sevicem ben seni?))
asya_deniz senin beni sevecegin düşündü.. nedenini bilemiyorum ki...
oldu o zaman :) bende, bilgiye tecrübeye değer veren bir insan olarak aliyeyi seveceğim.
1- dolunay- gelgit olayı sular yukselır..
2- yakın tarıhlı regllerınız..(tarıh yakın degılse bılınkı dolunay) test edıldı.. Ben ettim
asya_deniz senin beni sevecegin düşündü.. nedenini bilemiyorum ki...
bu nuhan varya bu nuhan kitabı hatmetmişte gelmiş aliyemtam senlik iyice işle...
işte bu yüzdenaliye kuzusu bilinçli dukancıları pek sever
işte... Budur budur kesin budur
Biraz daha duraklarsa, paniğe kapılıcam sanırım
80 benim kırılma noktam... 80'i kırarsam gerisi gelir
işte... budur budur kesin budur
biraz daha duraklarsa, paniğe kapılıcam sanırım
80 benim kırılma noktam... 80'i kırarsam gerisi gelir
ilk olarak kitabı alıp okudunuz mu?
seni seviyorum ben yaaaa,ne istiyosun sen benden sölee bakiiiim.sen p.be eksileri gör,ben sana özel mesaj atıcam o zaman
afiyetler olsun kuzular.şimcik tabiki normal fırında da yapabilirsiniz ama benimki mini fırın olduğundan kafama göre ayarlıyorum.genelde de en yüksek ısıda altı üstü açık şekilde her iki yanıda kızarana kadar tutuyorum.büyük fırrınlarda en yüksekte yanar,yine 150-180 derece gibi düşünülebilir.
cnm ben diyete başladığımdan beri tepsi yağlamak için bile tek damla yağ kullanmadım.hiç bir yemeğe de tek damla yağ koymadım ve en sonunda vücudumda da tek damla yağ kalmadı hehehe
ben fırın tepsisine yağlı kağıt koyuyorum,borcamda bile ekmek yapsam yine yağlı kağıt koyuyorum.kekeleri de silikon kek kalıbı yada muffin kalıplarında yapıyoırum böylece yapışmıyor
cnm onu ödül olarak yemiştim geçti gitti zaten ama,lahmacununun hamuru ne kadar olcak ki.bence 2 lahmacun 200 gramı geçmiyordur,heyyooo yaşasın bundan sonrakiş nişastalım belli
sağol bitanem,motivasyon olsun sana da istedim
yok kuzu ticker doğru 23 kilo,daha fazla değil yani
ama bu diyetin en güzel tarafı ilk günden it,baren verdiğinden daha fazla incelmiş duruyorsun nasıl oluyorsa
kızlar biz bu arada hemşomla buluşacağız.izmirde olup da katılmak isteyen olursa duyrulur
hahaha bayıldım kız senin arkandan kesin sinir olmuşturda belli etmemiştir sana heheheBugün karşı komsumla karşılastim en son 1 ay önce görüşmustuk
Bu ne hal taziya donmussun dedi bana :)))çok güldüm ve Çok mutlu oldummm:))
Yulaf kepegi markette 1 tanecik kalmisti.
Kasiyere bunu neden az getiriyorsunuz ne zaman gelsem bulamiyorum bugün de bi tanecik
Buldum dedim..çok tüketiliyo..napiyo kim tüketiyo bilmiyorum dedi.
Abla da rahat 90 kilo..ama yüzü bebek gibiydi
Dukan diyeti yapıyorum duymadınız mı dedim ,bu diyette tuketmemiz gerekiyo çok faydalı ve tok tutuyo dedim
Hiç duymadım dedi..bi heyecanla diyeti anlatmaya başladım
Tepkisizce dinledi..heyecanima da anlam veremedi :))
Sen var yaaa Dukan yapsan taş gibi olursun dememek için de kendimi zor tuttum
kitapta zaten bunu yazıyordu sebze vücutta su tutar bu yüzden tartıda + görmen normal sıkma canını kitabı tekrar oku yanlışların varmı diye bak bu arada çalılıp kaldığın kilo belkide uzun süre aynı kaldığın kilodur yada zaten baya kilo verdiğin için 23 gün olmuş vücut direnmeye başlamştır sorun yok aynen devam sakın kaçamak yapayım deme işi düzeltcem diye kıçımı yırtıyorum ben şimdi 2 ayı geçti benim diyete başlayalı :)Bugün bunalım günümdeyim sanırım:)
Diyetin 23. günündeyim. sebze protein günlerinde + görüyorum tartıda, protein günlerinde - görüyorum. Ama sonuç şu ki aynı kiloda çakılıp kaldım. Bu ne zaman normale dönecek acaba var mı aynı durumda olan benimle??
yeterince sıkı devam ediyor musun diyete? yoksa nasıl olsa durakladım diyerek ara ara tavsatıyr musun? eğer 2. şık doğruysa, daha sürer duraklama.
1- dolunay- gelgit olayı sular yukselır..
2- yakın tarıhlı regllerınız..(tarıh yakın degılse bılınkı dolunay) test edıldı.. Ben ettim
ağlama kuzu,yaramazlık yapmamanı önerebilirim mesela
ama sen söylediğinden beri nasıl canım çekiyor anlatamam hele istanbulda da yapan biryer gördüm vallahi fena oldum ama uzak durdum yine dehani sen bana gelecektin niçün gelmedin bakemmm
heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın
Bugün işyerine biber dolması geldi.miss gibi kokuyodu tabiki yemedim ama aklıma şu geldi..kabak biber karışık içine kıyma biber salçası bol soğan sarımsak baharat koyup gayette güzel bir dolma yapabilirim kendime süpper yaa bıkmıştım tavuklu yemeklerden ..değişik lezzet arıyanlara duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?