Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 Ay mııııııı?

olmaz, olmaz, olmamalı

ben acilen yürüyüşe başlamalıyım

bu kişiden kişiye değişior.herkeste aynı sey olacak die bişi yok.ben hiç spor yapmadım mesela ama hiç duraklama yasamadım cok sukur.gram gramda olsa kilo werdim seyirde.

ben seyirde her gün 2 bardak kola içtim.ama mesela seyirde toplasan 4 kere ancak meywelı yogurt yemısımdır,tatlandırıcı kullanmamak ıcın kek bıle cok az yaptım.%90 poaca tukettım hep.kakao fln nerdeyse sıfır kullandım.ewt zor belkı ama bunların kullanımını mınımuma ındırmek lazım.malesef seyirde iken bunları sık tuketen arkadasların hep duraklama yasadıgını okudum.

ilk olarak kitabı alıp okudunuz mu?

1- dolunay- gelgit olayı sular yukselır..
2- yakın tarıhlı regllerınız..(tarıh yakın degılse bılınkı dolunay) test edıldı.. Ben ettim

1- dolunay- gelgit olayı sular yukselır..
2- yakın tarıhlı regllerınız..(tarıh yakın degılse bılınkı dolunay) test edıldı.. Ben ettim

işte... budur budur kesin budur

biraz daha duraklarsa, paniğe kapılıcam sanırım

80 benim kırılma noktam... 80'i kırarsam gerisi gelir

asya_deniz senin beni sevecegin düşündü.. nedenini bilemiyorum ki...

bu nuhan varya bu nuhan kitabı hatmetmişte gelmiş aliyem tam senlik iyice işle...

işte bu yüzden aliye kuzusu bilinçli dukancıları pek sever

hımmm şimdi oldu. doğru diyor asyam denizim. kitabı okuyanları severim. kitabı okumama gerek var mı ki? siz bana anlatıversenize, ağzınıza mı yapışır diyenleri esefle kınıyorum...

işte... Budur budur kesin budur

Biraz daha duraklarsa, paniğe kapılıcam sanırım

80 benim kırılma noktam... 80'i kırarsam gerisi gelir

sabırla devam kuzum.. Gör bak nasıl gıdecek. Benım yaptıgım hataya sakınnnn diyim düşme..

ilk olarak kitabı alıp okudunuz mu?

Evet okudum. Hatta pdf sinide işyerinde indirdim takılıp takılıp bakıyorum, ama şöyle birşey haydi bismillah dedim başladım, defter notları tuttum gün gün yiyeceklerimi içeceklerimi yazdım, bütün bunlara rağmen herşey beynimde allak bullak oldu biraz panik bir yapım var neyapmalıyım vs diye. Bu biraz benim yapımla alakalı her zaman bu şekildeyim.
Kitabı okumak evet muhakkakki aydınlatıyor ama bu diyeti uygulayan arkadaşların deneyimleriyle öğrenmek yaşayarak öğrenmek gibi daha kalıcı sonuçlar çıkarıyor çıkarımlarımda. Mesela dün az yağlı döner yedim diye panik olmuştum ama sabah biraz forumu kurcalayınca bir problem olmadığını anladım. Kitapta az yağlı tavuk ızgara tipi şeylerin tüketilebileceğini yazıyor zaten.

ben medesam ben buluşalım lakin gün ve saat benim için önemli olanzi malum evli olunca koca homurdanıyorda :)))))) bu arada 70e inmeden buluşmıcam demiştim inceğim yokişleri sıkmaya çalışıyorum

hahaha bayıldım kız senin arkandan kesin sinir olmuşturda belli etmemiştir sana hehehe

kitapta zaten bunu yazıyordu sebze vücutta su tutar bu yüzden tartıda + görmen normal sıkma canını kitabı tekrar oku yanlışların varmı diye bak bu arada çalılıp kaldığın kilo belkide uzun süre aynı kaldığın kilodur yada zaten baya kilo verdiğin için 23 gün olmuş vücut direnmeye başlamştır sorun yok aynen devam sakın kaçamak yapayım deme işi düzeltcem diye kıçımı yırtıyorum ben şimdi 2 ayı geçti benim diyete başlayalı :)

slm bayanlar iyi sabahlar herkese gerçi geçmişi okuyup gelene kadar öğlen oldu hehehe :) sabah kepek yemeyince motivasyon düşüyor tokluk az oluyor diye karar verdim 1 kaşık kepekle yaptım krebimi yanına 1 ymurta haşladım birde light süt içtim içim yanıyor şimdi suya dadandım poffff dün alışverişe gittik aldım tavukları yine eşim diyo içimizde tavuk ağacı çıkcak bu ne senin mi benim mi dedim :))

yeterince sıkı devam ediyor musun diyete? yoksa nasıl olsa durakladım diyerek ara ara tavsatıyr musun? eğer 2. şık doğruysa, daha sürer duraklama.

arada kaçamaklarım oluyor ama abartı değil
kaçamak sonrasını sıkı tutuyorum mesela
ama akşamları kırmızı et çok tüketiyor olabilirim
peyniri bile artık lorla karıştırıyorum ya böö geldi resmen
yazın kilo verebiliyorken light dondurma vs tüketirdim şimdi onlarda yok
yürüyüş yapamıyorum ama sporla ilgili ayrıntı vereyimde eğlenin biraz
bugün bir sanat merkezine gidicem
bilin bakalım ne için
harmandalı öğrenmek için (bilmeyenler için oldukça ağır folklorik bir dans gerçi rumbada çok ağır bir dans ama çok yorucu)
çok gülüyorum kendime
ben ki yıllardır spor salonuna havuza tenise vs tam üyeliğim var
kapısına uğramıyorum merkezin
harmandalı öğrenmeye gidicem
ama plates geçmişim var üyesi olduğum spor salonunda değil başka bir yerde tabi mazide
git zumba yap horon tep hiç olmadı latin dans vs yap di mi sanat merkezinde hepsi var
yok ben harmandalına gidicem
çok tembellim çok
ama ben denizsem bu 9 10 kiloda er geç verilecek
bu arada tahlil yaptırdım herşey süper darısı hepinizin başına
doktor türk standartlarına uygun kanın yok dedi
artık iyi birşey mi söyledi küfür mü etti anlamadım
bu arada aklıma gelmişken medesa sen ne yaptın doktor tahlil rapor işlerini umarım sallamamışsındır

merhaba kızlar,

bugünki menüm şöyle:

kahvaltı yapmak istemedim

sabah light sütlü nescafe

öğlene dogru sade türk kahvesi

öğlen 3 haşlanmış yumurta, az tuz ve karabiber

akşama doğru kepekli yoğurt

akşam fırında balık ve üzerinde soğan

ayrıca 2 lt su

bugün protein günümün son günü. buna rağmen tartıda 5 gündür 69.2 kg
deli olucam, ama bende inatcıyım pes etmicem. 18 kg nasıl gittiyse bu son kilolarda gidecek, kararlıyım.
vazgeçmek yok.

gelicem aklımda bir perşembe
ama ayarlayamadım henüz fazla dışarıdayım bu ara
bol proteinli bir akşam geçiricez

Bugün işyerine biber dolması geldi .miss gibi kokuyodu tabiki yemedim amaaklıma şu geldi..kabak biber karışık içine kıyma biber salçası bol soğan sarımsak baharat koyup gayette güzel bir dolma yapabilirim kendime süpper yaa bıkmıştım tavuklu yemeklerden ..değişik lezzet arıyanlara duyurulur

kabak ve biber dolmasını bu şekilde yapabilirsiniz. Patlıcanıda közleme usulü pişirip kıymalı iç yaparak neredeyse normal karnıyarık gibi tüketebilrsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…