Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yeni başlayan tüm arkadaşlar !!!
8 aydan fazladır bu diyeti uyguluyorum,23 kilo verdim,güçlendirmedeyim ve hala asla diyet Sarelle falan tarzı birşey tüketmedim.
Bu diyete uymak isteyen hiç kimse de tüketmemeli,bu Dukana uygun değil.Diyabetik Sarelle denen şey sadece şeker hastaları için şekersiz üretilmiş bir üründür.Ancak içinde yağ,nişasta gibi Dukana kesinlikle uygun olmayan besin öğeleri içermektedir.Eğer duraklama yaşamayı yada kilo almayı göze alıyorsanız yine de siz bilirsiniz.
Ayrıca Sarellenin kabızlığı giderdiğini de hiç duymamıştım,hiç bir mantığı da yok
Kabızlık çeken arkadaşlar lütfen 7 otlu çay,yeşil çay,tilaks çayı tüketiniz.Sebze günlerinizde brokoli yiyin,süt için.
Lütfen tecrübeli arkadaşların söylediklerini dikkate alın
İnanın biz,sizler de en kısa zamanda hedeflerinize ulaşın diye size burda yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sarelle falan yok anlayacağınız,çıkarın onu aklınızdan hemen
Kişilerin Dukan Diyeti kitabında yazanların dışındaki kendi kişisel tahminlerine inanıp güvenerek bu diyette başarılı olamazsınız

canım çok tebrik ederim ablanı,darısı senin de başına tez zamanda

arkadaşlar sarelle tüketemiyoruz..şekersiz de olsa yok..

aynen öyle içeriklerine bakın lütfen komik olmuş light sarelle
içindeki yağ orası muhteşem
hazır ne yerseniz yiyin içeriğine bakın
benim peynir zaafım vardır hep yazarım ona bile lor katıyorum artık
kabızlık için saelle yemek intihar gibi birşey

KıZlar diyabetliler için olan sarelle müthiş bişey bir tatlı kaşığı kabızlığınıza çözüm olacak böyle bişey yok bir kilo daha verdim süper...

iyi, hoşta... deneyimli arkadaşlar onu önermiyorlar...

arkadaşlar bişi sölemek istiyorum.isteyen ukalalık olarakta nitelendirebilir ama marttan bu yana forumda olan biri olarak bazı seylerden artı rahatsızlık duymaya basladım we bu sözlerimin amacı sadece yeni olanları bilgilendirmektir.

lütfen bundan sonra kimse kendi kişisel yaptıgı olayları,burada paylasmasın.cunku yeni gelenler bunları okuyup,onlarda uygulamaya başlıor we bu bilgi kirliliği yüzünden duraklamalar yasanıor.lütfen herkes kitap dısında,kendi bireysel yaptıklarını kendisinde saklı tutsun.bi ara şalgam dediler kabızlık için,herkes içmeye basladı.şalgam cok tuzludur we su tutar.ztn önerilecek bişi olsa kitapta önerirdi.yada light recel.o sadece bir arkadasın kendı ınsıyatıfınde yediği birsey.sarellede öle.evet Vadinin dediği gibi bu onerilecek bişi deil.hem asla saralle light bile olsa besin degerleri,sadece kakao süt tozu ve süt içeren dukanella ile aynı olamaz.sarelle light bile olsa içinde yag war arkadaslar,yapmayın Allah aşkına.bunlar yani sadece sizin insiyatifinizde tükettiğiniz şeyler.kitapla asla alakası yok.burdaki bilgi kirliliğide hakkaten facedeki dukan sayfası gibi olmaya basladı.tabi ben sonucta korumaya gecmeye az kalmış bi üyeyim,,isteyen istediği şekilde dawranır ben sadece yolu uzun olanlar için fikrimi sundum sadece..tercih sizlerin.

ben deneyimli arkadaşların yararlandığı şeyleri yazmalarından yanayım...

kabızlığı bir haftayı geçmiş bir kişi için light reçelle rahatlamasını sağlamak, önemli bir bilgi...

zaten bir kaşık alın dendi ve benim için inanılmaz rahatlık sağladı.

Ben bütün tecrübelerin yazılması taraftarıyım... doğrular, yanlışlar için arkadaşlar sürekli yönlendirme yapıyorlar zaten.

gelirim seslenin yeter
zaten fink fink eve giremiyorum ama 19.30 sonra

kız sen de çok geç çıkıyosun yahuu,daha erken çıkamaz mısın,evli arkadaş varmış da kocişi geç kalınca kızıyormuş

aferim akıllı çekirge seniiii,sen sor kuzum ne sorarsan hepsini cevaplarız biz
kabızlık için bir de A101deki mest çayını tüketebilirsiniz

hala mı çekirgeyiz

tecrübeye saygımız büyük.... hele uzun başarılı bir yol katetmiş olanlara...

mest çayını okumuştum ama yakınlarda A101 yok... 3-4 market gezdim onlarda da bulamadım...

neyse bulcaz artık...

bir de pazar alternatifi var ki o hiç uymaz sanırım
size ek yaparım 19.30 dan sonra napıyım

bu arada günvittin form çayıda işe yarar kabızlık için ama o eczanede

eh artık biraz zıplayan çekirge oldunuz sayılır
inşallah yakında sülün gibi fıstık gibi olacaksınız

bir de pazar alternatifi var ki o hiç uymaz sanırım
size ek yaparım 19.30 dan sonra napıyım

bu arada günvittin form çayıda işe yarar kabızlık için ama o eczanede

ayarlarız kuzum bişeyler,haftaya da bizim turizm fuarımız var ama düşünüp planlayalım bir organizasyon
heee o çaydan bostanlıda bir eczanede varmış arkadaşlar ordan alın,neydi klız eczanenin adı reklamını yapalım

dimeeemmm diyemem eczanem nerede kızarlar tü kaka bu derler bana sonra
ama izmirliler için özelden yazabilirim
bu arada gerçekten dediğiniz çayları bulamayanlar günvit form çay
eczanelerde satılır 20 li ve 100 lü olarak kabızlık konusunda gayet başarılıdır

seni unutmak mümkün mü şekerim

Ayy teşekkür ederim canım benimm :)

valla bu kadar seyrek uğrarsan korkarım unutucaz haa

Yaa amaaa amaaa öyle deme ağlarım ben

Merhaba. bizler çokk yeniyiz tabi ki size göre.. Ama bende unutmam kolay kolay heralde. Bu kadar verilen kilo, bu azim gerçekten sadece takdir edilir. selamlar..

Bu atılan mesajı da kendi üstüme alındım Selam tatlım :)

merhaba kızlar atakta 3. günüm,bugun beni 1 aydır vede 1 haftadır görmeyen arkadaşlarımla karşılaştım ve ikiside çok şaşırdı,sana sihirli değnekmi dokundu dediler,ve ben çok mutlu oldum,daha 3 günüm var ataktaa,yani 6 gün toplam,daha tartılmadım ,bitsin atak öyle tartılacağım,pazar günü,şimdi benden giden su mu oluyor?,ay çookk sevindim ya bu iltifatlara

kizlar merhaba,bende yeni basladim ve atakta 3.gunum bugun.umarim bitirmis arkadaslar gibi basarili olabilirim.vermem gereken coooook kilo var ((sizleri tebrik ediyorum..

Ooooo sen daha ne iltifatlar duyacaksın :) Sevinçten kafan tavana vuracak, görenlerin dibi düşecek diğer hatunlar kıskançlıktan çatlayacak

snowdrop o kadar degisiklik oldumu gercekten.benimde 3.gunum bugun ne kadar verdim bilmiyorum bu uc gunde yarin tartilacagim ve benimde atak 6 gun.gecen iki hafta isvec diyeti yaptim 5.5 kilo verdim ve arkasindan dukan a basladim.ama bende oyle sihirli degnek degmis gibi birsey yok acaba bir yerde hatami yapiyorum ben ((((tebrik ederim seni..

selam kızlar bugunkü menüm

sabah:1yumurta 1çorba kaşığı yulaf kepeği ve peynirden oluşan omlet sekersiz çay

öğlen:1kase yogurt ve biraz kuzu eti 1çorba kaşığı yulaf

ikindi:sütlü kahve

akşam:yağsız tavada pişmiş 1 parça tavuk
1 bardak light kola
1 kase yogurt

benim menülerim pek değişmiyorum dukan ekmeği fiyaskosundan sonra çesaretim yok yeni seyler denemeye

Ooooo sen daha ne iltifatlar duyacaksın :) Sevinçten kafan tavana vuracak, görenlerin dibi düşecek diğer hatunlar kıskançlıktan çatlayacak

harbidenmi,bak şimdi dahada motive oldum şimdi,öpüyorum seni

aynıyız o zaman canım,kitapdakileri aynen uyguluyorum,vede rahat 3.3,5 lt su içiyorum,birde benim doğum kiloları,sanırım ödem attı vucut öyle düşünüyorum ,daha tartılmadım,pazarı bekliyorum,belki 3 kilo gider en fazla ama bir hafiflik var bendesen tartıldınmı,birde sen 5,5 kilo vermişsin yeni belki onunda etkisi olmuştur:26::26::26:

bu arada sihirli değnek deymiş diyen arkadaş beni 1 hafta görmeyen olan ,şaşırmasının nedeni nasıl yani 3 gün gibi kısa bir sürede inanılmaz dedi,kendinle karşılaştırma,takmada ,belki sende vermişsindir,sabret ve bekle.:18::18:

amann diyeyimm kuzu eti yasaaaaaak bu son kuzu eti yemen olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…