selam güzelllerr...
size şu an taze gelin evinden sesleniyorum..ablamın yanındayım sabah istanbula geldim şimdi izmite geçtim 1 hafta kadar burdayım sanırsam :)sonra yeniden istanbul..
Evine ilk defa geliyorum..şu an evde yok,okulda.. daha görüşemedik..gıcır gıcır her şey yaa...mutfaktan bardak almaya çekiniyorum böyle süslü olur mu her şey
ama çok güzel her ne kadar koltuklara rahat rahat yayılamasam da :)) değişik duygular içerisindeyim..komşunun evinde gibiyim...
arkadaşlar sarelle tüketemiyoruz..şekersiz de olsa yok..
KıZlar diyabetliler için olan sarelle müthiş bişey bir tatlı kaşığı kabızlığınıza çözüm olacak böyle bişey yok bir kilo daha verdim süper...
iyi, hoşta... deneyimli arkadaşlar onu önermiyorlar...
gelirim seslenin yeter
zaten fink fink eve giremiyorum ama 19.30 sonra
ben deneyimli arkadaşların yararlandığı şeyleri yazmalarından yanayım...
kabızlığı bir haftayı geçmiş bir kişi için light reçelle rahatlamasını sağlamak, önemli bir bilgi...
zaten bir kaşık alın dendi ve benim için inanılmaz rahatlık sağladı.
Ben bütün tecrübelerin yazılması taraftarıyım... doğrular, yanlışlar için arkadaşlar sürekli yönlendirme yapıyorlar zaten.
kız sen de çok geç çıkıyosun yahuu,daha erken çıkamaz mısın,evli arkadaş varmış da kocişi geç kalınca kızıyormuş
aferim akıllı çekirge seniiii,sen sor kuzum ne sorarsan hepsini cevaplarız biz
kabızlık için bir de A101deki mest çayını tüketebilirsiniz
hala mı çekirgeyiz
tecrübeye saygımız büyük.... hele uzun başarılı bir yol katetmiş olanlara...
mest çayını okumuştum ama yakınlarda A101 yok... 3-4 market gezdim onlarda da bulamadım...
neyse bulcaz artık...
kız sen de çok geç çıkıyosun yahuu,daha erken çıkamaz mısın,evli arkadaş varmış da kocişi geç kalınca kızıyormuş
aferim akıllı çekirge seniiii,sen sor kuzum ne sorarsan hepsini cevaplarız biz
kabızlık için bir de A101deki mest çayını tüketebilirsiniz
hala mı çekirgeyiz
tecrübeye saygımız büyük.... hele uzun başarılı bir yol katetmiş olanlara...
mest çayını okumuştum ama yakınlarda A101 yok... 3-4 market gezdim onlarda da bulamadım...
neyse bulcaz artık...
bir de pazar alternatifi var ki o hiç uymaz sanırım
size ek yaparım 19.30 dan sonra napıyım
bu arada günvittin form çayıda işe yarar kabızlık için ama o eczanede
eh artık biraz zıplayan çekirge oldunuz sayılır
inşallah yakında sülün gibi fıstık gibi olacaksınız
ayarlarız kuzum bişeyler,haftaya da bizim turizm fuarımız var ama düşünüp planlayalım bir organizasyon
heee o çaydan bostanlıda bir eczanede varmış arkadaşlar ordan alın,neydi klız eczanenin adı reklamını yapalım
seni unutmak mümkün mü şekerim
valla bu kadar seyrek uğrarsan korkarım unutucaz haa
Merhaba. bizler çokk yeniyiz tabi ki size göre.. Ama bende unutmam kolay kolay heralde. Bu kadar verilen kilo, bu azim gerçekten sadece takdir edilir. selamlar..
merhaba kızlar atakta 3. günüm,bugun beni 1 aydır vede 1 haftadır görmeyen arkadaşlarımla karşılaştım ve ikiside çok şaşırdı,sana sihirli değnekmi dokundu dediler,ve ben çok mutlu oldum,daha 3 günüm var ataktaa,yani 6 gün toplam,daha tartılmadım ,bitsin atak öyle tartılacağım,pazar günü,şimdi benden giden su mu oluyor?,ay çookk sevindim ya bu iltifatlara
merhaba kızlar atakta 3. günüm,bugun beni 1 aydır vede 1 haftadır görmeyen arkadaşlarımla karşılaştım ve ikiside çok şaşırdı,sana sihirli değnekmi dokundu dediler,ve ben çok mutlu oldum,daha 3 günüm var ataktaa,yani 6 gün toplam,daha tartılmadım ,bitsin atak öyle tartılacağım,pazar günü,şimdi benden giden su mu oluyor?,ay çookk sevindim ya bu iltifatlara
Ooooo sen daha ne iltifatlar duyacaksın :) Sevinçten kafan tavana vuracak, görenlerin dibi düşecekdiğer hatunlar kıskançlıktan çatlayacak
snowdrop o kadar degisiklik oldumu gercekten.benimde 3.gunum bugun ne kadar verdim bilmiyorum bu uc gunde yarin tartilacagim ve benimde atak 6 gun.gecen iki hafta isvec diyeti yaptim 5.5 kilo verdim ve arkasindan dukan a basladim.ama bende oyle sihirli degnek degmis gibi birsey yok acaba bir yerde hatami yapiyorum ben((((tebrik ederim seni..
snowdrop o kadar degisiklik oldumu gercekten.benimde 3.gunum bugun ne kadar verdim bilmiyorum bu uc gunde yarin tartilacagim ve benimde atak 6 gun.gecen iki hafta isvec diyeti yaptim 5.5 kilo verdim ve arkasindan dukan a basladim.ama bende oyle sihirli degnek degmis gibi birsey yok acaba bir yerde hatami yapiyorum ben((((tebrik ederim seni..
selam kızlar bugunkü menüm
sabah:1yumurta 1çorba kaşığı yulaf kepeği ve peynirden oluşan omlet sekersiz çay
öğlen:1kase yogurt ve biraz kuzu eti 1çorba kaşığı yulaf
ikindi:sütlü kahve
akşam:yağsız tavada pişmiş 1 parça tavuk
1 bardak light kola
1 kase yogurt
benim menülerim pek değişmiyorum dukan ekmeği fiyaskosundan sonra çesaretim yok yeni seyler denemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?