Canım benim ekonomik durumunu da ulaşıp ulaşamama durumunu da bilmiyorum ama pişiremesen de hazır bir iki şey ile menünü genişletebilirsin.
Mesela M marka (migrosun kendi markası) hindi füme var düşük sodyumlu içeriğinde de öyle nişasta un falan filan yok.. Kahvaltı için et takviyesi olur.
Ayrıca çeşitli markaların light ton balıkalrı var. Süperfreshin hatta light yağı süzülmüşü bile var.
Bir de kola yerine uludağ yada çamlıca light gazozları da tavsiye ederim.
canım ablam ya hızır gibi yetiştin valla düşünüyordum kara kara ne yesem ne yesem diye
yarın şıpsı deneyeyim ben bayılırım zaten ona mısır unu yerine yulaf kepeği koydun sanırım
kizlar bikac sorum var ama hemen demeyin kitabi okumadinmii? Diye. okumadim cünkü nerden alabilirim bilmiyorum.ben almanyada yasiyorum.internette arastirdim ve basladim bir hafta oldu bes gün atak yaptim iki bucuk kg verdim. üc gündür ayni ama hicbir degisiklik yok.neyse daha bir hafta oldu oda iyi.merak ettigim seyse seyir döneminde sebze protein gününde sebze icin her ögünde olmamak kaydiyla deniyo nasil yani sabah kahvaltida yedisek diger ögünlerde yiyomuyomuyuz? LÜTFEN KITABI OKUYANLAR DAHA AYRINTILI ACIKLAMA YAPABILIRMI...?Simdiden tesekkürler...
pcos için ilaç kullandığında kilo vermen zorlaşacak mervecim. ben yaklaşık 10 sene pcos tedavisi gördüm daha yeni bıraktım tedaviyi. tedavi öncesinde sadece ekmeği keserek hemen 1-2 kilo verirken tedavi sırasında ilk başta 5 kg aldım sonrasında da abur cubur ekmek vs hiç bişey yokken veremiyordum.
ama aslında ilacın esas özelliği iştah açması, vücutta su tutması .biraz da amaan zaten bu ilaç bana kilo aldırıyor düşüncesi ile yediklerine daha az dikkat etmek demişti gir doktor arkadaşım.
yasmin yerine myralon-diane35 gibi daha hafif ilaçlar da var ama açıkçası onlarda da aynı sıkıntı var.
ama sonuçta pcos varsa tedavisi de gerekli, kıllarda artma, düzensiz regl dönemleri, regl dönemlerinde aşırı ağrı sadece hissedilen sıkıntılar. tedavi edilmediği süreçte gebelik sıkıntıları yaşama riski arttığı gibi diabet hipertansiyon kemik erimesi gibi sıkıntıların yaşanma riski de artıyor.
en kısa zamanda bir jinekoloji ziyareti yapsan iyi olur.regl döneminin 2. ya da 3. gününde kan tahlili yaptırman gerekiyor. bir de idrara sıkışık bir şekilde ultrason. ihmal etme derim. sonuçta sen iştahına sahip çıktıktan sonra 5 gün geç verirsin ama yine verirsin kiloyu
bi çok arkadaş zaten yeni arkadaşlara uyarıda bulunmuş ama ekleme yapmak adına fikrimi beyan etmek istiyorum.
diyabetik sarelle bu diyette kullanılamaz. zeynepfurkan, size lafım yok. siz isterseniz bütün kavanozu yiyin afiyetle, şifa olsun!
yeni başlayan ya da başlamak isteyen arkadaşlar kullanmasınlar bu ürünü.
...
canım nerelerdesin? üç gündür göremedim sitede seni. neyse yarın bildirim var.uğrarsan görüşürüz.Toparlayabildin mi kendini? Bu arada balkabaklı kekin tarifini de istiyoruz. deneyelim biz de
Herkese iyi akşamlar!
Bugün sabah krepli ve ekmekli sıkı bir kahvaltıdan sonra aralarda bol çay içerek akşam yemeğine ulaştım: bol peynirli 2 yumurta.
Dukan'ın öğün-zaman sınırlaması yok ama sağlık için 2 öğün en idealidir olayını hem daha önce Karatay-taşdevri diyetlerinden duymuştum. Hem de şu en son okuduğum Müslüman'ın Diyeti kitabından aklımda kaldı, peygamber de 2 öğün yermiş. Acıkmadığım, midemden gar gur sesler gelmediği sürece 2 öğün yapmaya çalışacağım bakalım.
Bugün tatlandırıcı bile kullanmadım, çok temiz ve güzel bir gün oldu. İnşallah her günüm böyle olsun.
Artık kakao, tatlandırıcıya ağır sınır koyuyorum, çünkü bir kere yedim mi ayarı kaçırabiliyorum. Ayar kaçtı mı çok fena duraklama... Kasım sonu güya 60 olacaktım, geçen hafta 65 çıktım tartıda. Seyirci ve nispeten daha yeni arkadaşlara duyrulur: Sınırlı izinlileri çok dikkatli tüketin, aşırı can çekme/"bu olmazsa kötü şeyler yiyeceğim" hissiniz yoksa hiç tüketmeyin!
Kaçamak insanı öldürüyor, o suçu da işlemiş bir seyirciyim evet. Yapmayın, etmeyin! Bir an önce seyiri kazasız belasız tamamlayıp güçlendirmeye geçin, zaten ödülleriniz olacak o kaçamaklar.
Ben ettim siz etmeyin kısacası.
:
bugün kendime 40 beden bi elbise aldım baya bi dar geliyo şu an ama onu giymek istiyorum sanki bana biraz gaz vercek gibi geliyo ama ya popom küçülmezse!orası cok dar zatieşim gördü cook güldü bu ne ya dedi senin bunun içine girmen için kırk fırın ekmek yemen ay pardon yememen gerekir dedi .değiştiriyim bari bir beden büyüğünü alıyım dedim ama kararsızım bi kaç gün bekliyim bari..1 ocak benim doğum günüm 23 gün oldu 5 kilo verdim 1 ocak kadar toplamda 10 kilo versem ne güzel olur o elbiseyi giyer eşimin gözüne sokarım
flaş flaş flaş.... yeni dukan chatlerine göre süt tozu limitsizmiş, valla şaşırdım ama feyse öle yazıyor...bilgilerinize....
bugün kendime 40 beden bi elbise aldım baya bi dar geliyo şu an ama onu giymek istiyorum sanki bana biraz gaz vercek gibi geliyo ama ya popom küçülmezse!orası cok dar zatieşim gördü cook güldü bu ne ya dedi senin bunun içine girmen için kırk fırın ekmek yemen ay pardon yememen gerekir dedi .değiştiriyim bari bir beden büyüğünü alıyım dedim ama kararsızım bi kaç gün bekliyim bari..1 ocak benim doğum günüm 23 gün oldu 5 kilo verdim 1 ocak kadar toplamda 10 kilo versem ne güzel olur o elbiseyi giyer eşimin gözüne sokarım
40-50 gun arayla bile olsam keske canim ben bir sene regl olmdigimi biliyorum artik haplardan da biktim durum ortada umarim dedigin gibi olur dukn syesinde ideal kiloma doner saglikli bir kadin olurumilk pcos teşhisim lise 1 de iken koyuldu. yani 2000 de.. 10 sene aralıksız ilaç tedavisi uygulandı. arada ilaçlarda değişiklik yapıldı. bir ara kistlerim büyüdü endişelendik. sonra bir ara bir doktor sana niye pcos demişlerki sende yok öyle bir şey dedi 2010 da ve ben tedaviyi bıraktım.sonra 2011 başında yeniden şikayetlerim başladı yine kontrol hoşgeldin pcos :) üstelik bu sefer ilaç kullanmama rağmen 40 ile 60 gün arası bir dönemde regl olabildim. doktorum kilo vermemi söyledi. -ki o zaman 159 boy ile 65 kilo olmuştum-
siz de zayıfladığınız zaman rahatlayacaksınız merak etmeyin
Pko'lu hatunlar bende de var aynı sorun, 6 7 ay regl olmadığımı bilirim. Kilo verdikten sonra düzeldi diyebilirim, diyete başladığım zaman ilaç kullanmıyordum düzensizlik devam ediyordu, şimdi ise geçen ay, bir önceki ay ve bu ay maşallah diyeyim bir sorun yaşamadım...
Bayanlar,
Ben ne Manisa'daki ne de İzmir'deki birçok markette süt tozu bulamadım.
Siz nereden alıyorsunuz?
Aktarlarda varmış ama o olur mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?