bi çok arkadaş zaten yeni arkadaşlara uyarıda bulunmuş ama ekleme yapmak adına fikrimi beyan etmek istiyorum.
diyabetik sarelle bu diyette kullanılamaz. zeynepfurkan, size lafım yok. siz isterseniz bütün kavanozu yiyin afiyetle, şifa olsun!
yeni başlayan ya da başlamak isteyen arkadaşlar kullanmasınlar bu ürünü.
bakınız besin değerleri de şu şekilde:
Sarelle Diyabetik Çikolatalı Fındık Ezmesi
Net :350g
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
Enerji 458 kcal=1.914 kJ
Protein 6,65 g
Karbonhidrat 14 g
Yağ 32 g
Doymuş Yağ Asitleri 1,8 g
Trans Yağ Asitleri 0
Şeker Alkolleri 43,5 g
Lif 0,60 g
Sadyum 0,10 g
Karbonhidrat değeri ortada. Protein değeri ortada ki karbonhidratın yarısı kadar! Ayrıca yağ oranının %10u geçmemesi gerekiyor kullanılan ürünlerin. Bu ürünün 100 gramında 32 gram yağ varsa 350 gramında yani bütün kavanozda ne kadar yağ vardır buyrun siz hesap edin. ona göre vıcık vıcık yağ ve karbonhidrat yemek isteyen, duraklamak isteyen varsa yesin.
ek olarak, kabızlık için normal yediğinizin iki katı protein tüketirseniz sıkıntı kalmayacaktır. takviye olarak bitkisel birçok çay da mevcut zaten, arkadaşlar yazmış. onları da kullanabilirsiniz.
ama dukan yapıyorsanız bu üründen uzak durun, siz zararlı çıkarsınız.
tekrar söylüyorum, msjım ve söylediklerim zeynepfurkan'a hitaben değil, yeni başlayan ve diyette olan arkadaşlaradır, hepimize başarılar
ay varya migrosun kendi markası ifadesini migrosun kendi makarnası okudum kaç saattir deliriyorum makarna nasıl önerebilir diye
halbuki önerdiğiniz hindi fümeymiş
gur bende suan atagin 3.gunundeyim yeni olmama ragmen elimde kitap oldugundan soruna cevap vermeye calisayim.kitabin cevrilisinde sorunlar tutarsizliklar var bence .soyledigin kismi buldum kitapta ama arkada seyir doneminin ozetinde ise her ogunde tuketmemek kaydiyla havuc ve pancar turleri diyor.bence her ogunde tuketmeyin dedigi bu ikisi cunku seker icerdiginden.simdi sen soyleyince baktim bende cunku ben sirayla okuyorum atakta oldugumdan atak okudum seyire gecmedim henuz.sanirsam en iyi cevabi tecrubeli arkadaslar verecektir..ornek menulerede baktigimda sabahlari hic sebze goremedim.bak simdi benimde kafam karisti((yardimci olmaya calistim ama bende cevap bulamadim :))))
ama kilonun duraksamasina cevap verebilirim.dukan amca derki "yeri gelmisken ,yanlizca protein iceren diyetten sebzelerin de eklendigi diyete gecis sirasinda rastalanan bir tepki konusunda sizi uyarmaliyim...kilo verme ilk evre boyunca mukemmel ilerlerken ,sebzelere baslanmasiyla yavaslar,hatta bir miktar kilo geriye bile alinabilir.ama korkmayin,(sana diyor burda)kotu bir inise geciyor degilsiniz.oyleyse ,neler oluyor?Atak evresi sirasinda yanlizca protein alimiyla sinirli olan beslenme vucuttaki yaglarla birlikte suyunda atilmasini saglamsiti.baskulun ibresinin o kadar hizli inmesinin nedeni buydu.anacak sebzelerin proteinlerin yanina eklenmesiyle ,vucuttan atilan bu su yeniden geri alinir.kilo verme surecindeki anlasilmaz duraganligin nedenide budur.vucutta yaglara bagli olarak gerceklesen dogru kiloya inmeye yonelik kaybi surmekte,ancak bu durum sebzelerden gelen su yuzunden kamufle olmaktadir.yeniden saf protein gunlerine dondugunuzde ,vucudunuzdaki su atilacak ve gercek te ne kadar kilo vermis oldugunuzu gorebileceksiniz.
senin icin yazdimki umutsuzluga kapilma diye.motivasyonun kirilmasin normalmis ...
Bayanlar,
Ben ne Manisa'daki ne de İzmir'deki birçok markette süt tozu bulamadım.
Siz nereden alıyorsunuz?
Aktarlarda varmış ama o olur mu bilmiyorum.
Kilo bildirimii
başlangıç tarihi:14.11.2012
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo: :71.7
şu anki kilo:71.0
hedef:60
fark:-700 gr
Toplam fark :-4000 gr
Bir günlük kaçamak sonucu geçen haftada cumadan bu hafta perşembeye kadar bu kaçamağı toparlamaya çalıştım.
Sadece aldığım yada durduğum kiloyu ancak toparlayabildim diyebilirim.
Lütfen kaçamak yapmayııınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?