Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar ya ben dün sabah da bu sabah da tartılmayı unutuyorum.8 aylık diyetimde ilk defa sabah tartılmayı unutuyorum,sanırım artık mucize göremeyeceğimi bilmemden kaynaklanıyor
hadi bakalım hepinize bol eksiler,bu arada dely ankarada eğitimde olduğu için sanırım listeleri yarın hazırlayabilecek,heyecanlı dukancanlara bildiriiim dedim,ben de bunun bildirimini yaptım heheheh

canım ama yaa başlayalı 2 hafta olmuş ne kaçamağı o öyle,aman diiim bir lokmadan bişey olmaz dediğiniz şeyler bütün diyetinizi emeklerinizimahvedebilir,hiç değmez kuzular

Günaydın canlarım

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 73,6 kg
Bu hafta; 73 kg
Fark; -600 gr
Boy: 164 cm
Toplam fark; 7,9 kg

tebrik ederim canım,tickerını güncellesene

kuzum olsun haftaya daha çok verirsin.hep o garson yüzünden,mayonezli salataları koydu önüne yemiş kadar oldun heralde
kuzu şu anda tam benim başlangıç kilomdasın

günaydın kızlar,ataktayım vede kabızlık için ne önerirsiniz,şu kayısılı form çaylarından içebilirmiyim,çok kötü karnım:18::18:

canım a101de mest çayı var,yeşil çay,tilaks çayı,7 otlu çay

ben de dukandan önce hiç peynir sevmezdim şimdi ise bol bol peynir yer oldum

cnm üzülme ama evet boşa çıkar yani,1 kaşık da yesen boşa çıkar.bir daha yapma

Günaydın

Bugünü kendimi motive ve hatalarımı bulma günü ilan ettim... 1 haftam boşuna gittiği için, bugün kendimi çok kötü hissediyorum...

Kilo verebilen arkadaşların hepsini tebrik ederim...

başlangıç tarihi:02.11.2012
başlangıç kilo: 86.6
geçen haftaki kilo: :80
şu anki kilo:80
boy: 1.60
hedef:65.3
fark:00000000000000000000000000000

merhaba kızlar,

bendede aktuel durum şöyle:

başlangıç tarihi: 14.11.2012
başlangıç kg: 71,5kg
geçen hafta: 68.8 kg
bu hafta: 68,3kg
fark: -0,5 kg

düne kadar 69.4 kg deydim. ne olduysa bu sabah 68.3 kg düşmüşüm.

Gunaydin herkese
Kilo bildirimim
Baslama: 10/09/2012
Baslama kilo:91
Boy:168
Gecen hafta:81.9
Bu hafta 80,9.
Giden-1000
Toplam fark -10kilo

Medesam sen 2 gündür tartılamyı unutuyosun vallahi şaşırdım
Ama olsunnnn sen zatiii çok güzel oldun

tickerı zati zor yapmıştım artık güncelleme işini hiç yapamadım kaç kere uğraştım ama yapamıyorumm

Ne desen haklısın canım benim, suçluyum biliyorum. Geçen hafta annemlerde mevlüt vardı ve lokma döküldü ( imdaat!! un yağ seker ve hemde kızartma!! ) ve bu lokmaları apartmana taşıma ve dağıtma görevi evdeki en genç olan bana düştü tabi..
Koş oraya koş buraya in merdiven çık merdiven derken arada tadına baktım.

Bu arada evdeki en genç dediysem 32 yaşındayım

Daha yeniyim ama sanırım değişiklikler başladı bile...

Kilo bildirimim
Baslama: 26/11/2012
Baslama kilo:96
Boy:179
Bu hafta 92,5
Giden 3,5
Toplam fark: 3,5

Aslında bu hafta için kilo bildirimlerinize katılmayacaktım ama dün gece annemlerde dayanamayarak tartıldım. Bugün sabahta dar kot pantalonum belimden aşağı kayıvericek gibi durunca heyecana kapıldım sanırım ben bu işi becereceğim. Panik yok yola devam....
:)
Sabah 4 kaşık ligth yoğurt yarım çay bardağı süt (aslında daha fazla içerdim ama hızlı hızlı ancak bu kadar içebildim soğuk olunca)
öğlene kepek galetamı getirdim işyerindeyim bir kutu zerom var bol bol bitki çayım şimdiye kadar yarım küçük şişe de su içtim
akşamları tempolu yarım saat yürüyüş de cabası tabi. Her türlü tavsiyeye açığım.

Su gitsin yağ gitsin. ne giderse gitsinnnn.Yeter ki gitsinnnnn.

Ohh ağzına sağlık. Evet bu ara forumda bi rahatlık var. Toparlanalım artıkk. Yeniler için örnek olmak lazımm

Bu 2 katı protein olayı kesinlikle çok doğru. Geçen hafta öğle yemeğinde 1 kilodan çok et yedim. Ogün tam 8 kere büyük wc ye gittim. İçim dışıma çıktııı süper bir deneyimdii...

BEdava sankiii hayter bişey ne var bu kadar sevinecek. Kepek 2 kaşık kenn ne kadar süt tozu kullanabiliriz ki zaten. Saçma olmuş.
Sonuçta günde 10 killo yiyebilirsiniz dese bile işlenmiş fabrikasyon malzemee. Ne gerek.
Ben artık süt tozlu tafilerde ölçüsünü bile çoook azaltıyorummm. Hiç gerek yok. Anamın evinde süt tozumu vardııı :)

Sakın geri vermeee. 5 kiloyu 1 ayda halledersin

Bu arada 34 yıllık hayatımda tarihte ilk kez kendime 38 beden bir eşofman aldım. Hemde öle esnek falan değil. Adidosun bildiğinizz foşur pantalon şeklinde olanlarındannnn. Ayy önce 42 denedim şalvar oldu. 40 denedim bol olsuu . 38 dedim ama sesim titredi kıza derkenn. Mucize gibi. Popişim geçti yaa o çıtçıtı kapadım yaa.
Yok undan sonra sporu aksatman falan. Hele kaçamak. Aslaaaaaa
ALLAH DUkan amca, Callen teyze ve sizlerden razı olsun ne diyimmm

Bayanlar,
Ben ne Manisa'daki ne de İzmir'deki birçok markette süt tozu bulamadım.
Siz nereden alıyorsunuz?
Aktarlarda varmış ama o olur mu bilmiyorum.

Ay sen Manisa damısın. :) :):):):):) MANİSALI AŞK BAŞKADIR....

Kilo bildirimi:

bu gun itibariyle 71.9.

bakalim bu hafta protein gunlerine geri donus yaptik. iyi gidiyor.

Ama bu tabloyu hazırlayan arkadaşa yazık değilmi.
Hem nerden bilelim biz senin kaçken kaç olduğunu.
Bildirirmimizin bir standardı var. Tabiki eski listeden bunlar görünebilir ne gerek var diye içinden geçiriyorsun şuan biliyorum ama. Cıkk. İlk kez gören bi baksın. Ne kadar zamanda ne vermiş bu hatun desin. Dİmi amaaaa.
BAklava tarifi veriyorum. İçinde şeker var. Diğerleri bildiğin şeyler demek gibi olmuş bu bildirimm :)

Bak yaaaa
Havadan dır o. kaçamak yaptığını sanmıyorum. HEm bak benimde perşembeleri farklı çıkıyor. Stresten tamamennn :)

Aristo mantığı.
4. gün 4 kaşık aşure yersem, 34. günde dayak yerim dukancanlardannn......:)

al benden de o kadarr. ben kaçamak yapmıyorum ama daha önce de söylediğim gibi sadece peyniri lor filan yiyemiyorum, yarım yağlı beyaz peynir dikkat etmeye çalışıyorum yağ oranına ama her zaman da olmuyor. bunun haricinde genelde kaçamağım sıfır. haftasonu da 1 kadeh bişey içiyorum bazen. o kadar. bunlar da duraklama veya kilo verememe yapıyordur ama ben bu şekilde öyle ya da inat edip vericem kiloyu. yürüyüşle desteklersem sanırım yukarda yazdıklarımı rahatlıkla tolere edebilirimm.. sana da bol şanss:)

Eki Görüntüle 564259

Mübarek bir aydayız birbirimize dua edelim inşallah..

Ben bu duaya eklemek istiyorum ; Rabbim sağlıkla sıhhatle kilolarımızı vermeyi nasip eyle..Geri gelmemek üzere inşallahhh..

arkadaşım sen baştan süper kilo verdin.bence bu yüzden biraz duraklaman çok normal üzülme inişler yine devam eder...

Bildirimi unutuyordum laf yetiştireceğim diye.

Başlangıç 07/05/2012
Kilo : 90,1
Geçen hafta 73,9
Bugün 73,5
Hedef 62,8
Boy 162
Fark - 400
Toplam 16,6 yani 1 damacana :)

Ama benimki perşembe gerginliği.
Geçen cumartesi pazar 72,7
2 gündür de 73 tüm.
Bugün bi haller oldu. Kas yapıyorum ama bol bol sanırım ondann.
38 beden eşofmanımdan bahsetmişmiydimmm :)
YArın ne olacak sölerim sizeee. Kesin 72 li bişeyler göreceğimmm.

3 günde 3,5 kilomu verdin. İyiymişş

Menünde içecek ve kepek kısmını çok güzel halletmişsin de, yemek kısmı nerde... Aç kalarak olmaz bu iş biliyorsun değilmi. Proteinalman lazım. Hem bu kadar az şey adamı hasta eder. acıkmadığını biliyorum hepimiz geçtik o günleriii. Ama kaslarına yazık. Onlar gittimi kolay geri gelmez . kas yakarsın zatece böle yağı depo eder korkar bünyee. Ya az laf dinleyin yaaa.
Ayrıca o zerıyu tüketme mecburiyetinde değilsin. Şu atağı bir bitir bakalım. Ben 6 ay oldu da aldım tatlandırıcı eve. Onuda 1 kere kullandımm şimdiye kadar.
Serbest diye bu katkılı doğal olmayan şeylere pek takılmayalım lütfen. Kendisi zararlı zaten. Canım isteyince iç sadece. Keyif zamanı değil şimdiiii

Ahh canım aynı ben.
Hafta sonları içerim dediğim 1 kadeh hafta içi bir küçüğe dönüştü. Küçük değiğime bakmaa bardak falan küçülmedi . Şişenin adı küçük diye geçer en beyazından.
Hafta sonunu söylemiyorum bilee
Ahh bunu telafi ederim yanında ağzıma sürmem bişey demiştimm. Sürmedim ama ne oldu biliyormusun. Geçen hafta bitmesi öngörülen seyir 10 kilo farkla 2,5 ay daha uzadı ortalamaa...
Bunun dışında kaçamağım olmadı diyebilirim. 2 fındık 2 çeviz gibi belki ufak tefekk. Normal peynir normal yoğurt mecburi durumlarda tabi. Bunlarda kaçamak olduu. Ama dışarda zorlanıyor insan yoğurt olayına ve uzun pazar kahvaltılarında ki ben peyniri çok severimmm.
2 aydır duraklamıştım. Tık yok. 1 ileri 1 geri.
Allahtan sporu arttırdım şimdi salona gidiyorum da kırdım bu duraklamayım. Ve yılbaşına kadar yalnızca 1 kere içeceğim diye söz verdim çok sevdiğim birine. O nuda hak etmesi lazım ortamın o derece yani.
KASIMDA AŞK BAŞKADIR demişmiydim ben bugün size...

:)

üç aşağı beş yukarı nedir bu ya anlamadım bugün dolunayda yoktu ama demekki dünkinin etkisi bende büyük oldu...

Boy 1,75
başlangıç tarihi 05,11,2012
başlangıç kilo 87,5
bu gün ki 82,9 (daha dün 82,5 tum)kacamakta yapmadım anlamadım gitti
geçen haftaki kilo 83,3
bu haftaki giden 400 gr.
Toplam giden 4,6

sadece bilmerhaba canım arkadaşlarım

hiç giremiyorum yaa o kadar üzgünüm ama işler bi açıldı sormayın hergün bir müşteri allaha şükür açılış falan derken gözümü bile açamıyorumm

bu böyle devam edecek sanırım bu şekilde bildirm yapmama kızıyorsanız kızlar açık fikirlerinizi sunarmısınız ben bu durumdan rahatsızım ama inanın hiç vaktim olmuyor. bildirimde yapmak istiyorum bu şekilde devam etmek zorundayım eger problemse artık bildirm yapmıyım mı ne dersiniz kuzularımmm

sadece bidirim yapıp çıkmak hoş olmuyo ama inanın gönlüm sizle ve bildirmleri kesersem 14 kiloyu geri alıcam biliyorummm beni affedin olurmu tatlişkolarım

bilrim yapımmm

başlangıç:07.06.2012
baş.kilo:83,3
geçen hafta:70,7
bu hafta:69,9
fark:0,80
toplam fark:13,4

işte bu kaa bi ileri iki geri 69 lardayım yani bu arada ben güçlendirme vari bişe yapıyorum çümkü kel kalmak üzereyim baya bi vitamin de başladım bi süre güçlendirme yapıp tekrar seyire dönücem hem iş hem rejim çocuk ev koca yoruldum ben yaa ama sadece hergün ps yapıyorum nişasta ve kaçamaklara geçnmedim bide 1 porsiyon meyve ekledim 1 haftadır iyi ama kiloda almadım yani 1-2 ay böle devam edip yıl başı sonrası katı bi seyire geçicemmm

görüşürüz canlarımm

3 günde 3,5 kilomu verdin. İyiymişş

Menünde içecek ve kepek kısmını çok güzel halletmişsin de, yemek kısmı nerde... Aç kalarak olmaz bu iş biliyorsun değilmi. Proteinalman lazım. Hem bu kadar az şey adamı hasta eder. acıkmadığını biliyorum hepimiz geçtik o günleriii. Ama kaslarına yazık. Onlar gittimi kolay geri gelmez . kas yakarsın zatece böle yağı depo eder korkar bünyee. Ya az laf dinleyin yaaa.
Ayrıca o zerıyu tüketme mecburiyetinde değilsin. Şu atağı bir bitir bakalım. Ben 6 ay oldu da aldım tatlandırıcı eve. Onuda 1 kere kullandımm şimdiye kadar.
Serbest diye bu katkılı doğal olmayan şeylere pek takılmayalım lütfen. Kendisi zararlı zaten. Canım isteyince iç sadece. Keyif zamanı değil şimdiiii

:)[/QUOTE]
Dün akşam yemeğimi yedim tabiki yağsız pirzola ızgara yedim yanında yoğurt 3 tane de salatalık turşusu oda yemezdim ama insan fıtratı işte görünce istiyo ağzım sulandı biranda. Zero olayı için haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım

Son düzenleme:
arkadaşım sen baştan süper kilo verdin.bence bu yüzden biraz duraklaman çok normal üzülme inişler yine devam eder...

sağol canım...

bugün gerçekten güzel birşeyler duymaya çok ihtiyacım vardı:2:

evet başlarda çok iyi gitmiştim... şimdi sanki eski kilolarıma geri dönecekmişim gibi garip bir ruh haline girdim...

geçecek biliyorum ama bugün böyleyim...

regl yakın... belki ondandır diye kendimi teselli ediyorum

iyi ki varsınız... teşekkürler...

Baslangic tarihi : 15.11.2012
Baslangickilo: 77.7
Gecen haftaki kilo: 74.1
Bugunku kila 72.2
Boy 1.67
Hedef: 59
Fark -1.9

Cok mutluyum iki haftada 5 bucuk kilo verdim insallah duraklamadan devam eder. Yakniz su anda hasta oldugum icin evde yatiyorum ve bir kac gun hareket edemeyecegim umarim onumuzdeki haftay etkilemez. Herkese iyi zayiflamalar.

naptın canım ya,daha baştan böyle yaparsan,neyse unut ve devam et,inşallah duraklama yapmaz,bol karbonhitrat almış oldun diyete göre

canım a101de mest çayı var,yeşil çay,tilaks çayı,7 otlu çay

burda a 101 yok canım bimden alabileceğim bir çay varmı,beşi bir yerdeler olurmu kiraz saplı olanlar..

hımmm günah çıkar bakalım çekirge naptın da yerinde saydın bakalım normöalde bu kadar başlarda kaçamak yapmadığın sürece duraklamazsın

yoook tartılmaz mıyım tabiki tartıldım ama akşam
oysaki ben sabahkini baz alıyorum hep aç karnınayken,bir de bugün regl 3.günüm.valla içimde öyle bir his varki regli de bitince tartıda yüzümü güldürecek bişey göreceğim yani tabi artık 100 gr bile yüzümü güldürebiliyor yada yerimde saymak

ohooooo hiç olmamış kuzum.ben de lokmayı çok severim.döktürmüştük geçenlerde,sadece benim için önemli ve özel olduğu için dua edip ucunda dişledim yani 1 lokma bile ısırmadım ki bu kadar kilo vermiş olmama rağmen.çok tehlikeli bunlar,eğer irade gösteremezseniz bütün emekler çöpe gider.sakın bir daha yapma hemşom,ısırırım seni valla

hey allahım herşeyi de aşka bağlıyor,deli kız seniii
kız sence bana da 38 beden eşofman olur mu dersin

canım sorun değil,sen her p.be bildirimini yap,vaktin olursa da uğrarsın

Dün akşam yemeğimi yedim tabiki yağsız pirzola ızgara yedim yanında yoğurt 3 tane de salatalık turşusu oda yemezdim ama insan fıtratı işte görünce istiyo ağzım sulandı biranda. Zero olayı için haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım[/QUOTE]

cnm yediğin dana pirzola mıydı yada tavuk seyirde kuzu yiyemiyorsunuz hatırlatmak istedim

Çok hoşsun:) Şöyle ki hem işim gereği hem de çevrem gereği sürekli yemeklerdeyim. çok düşkün olmamakla birlikte haftasonları mecbur ortamlara giriyorum:) ve tabi ki kaçamaklar burda başlıyor. artık biraz atacak farkındayım minimuma indirmek hedefim bende bir şekilde artık oyalana oyalana takılıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…