Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kuzum bence sen de bildirimde olmalısınnn. Yani güçlendirmedekilerin hepsi. Hem güçlendirmede ne kadar daha verdiğinizi görürüz hemde vermediklerinizden gaza geliriz...
Bak derizz o evre de çok önemli.
Aaa kıza bak kaç hafta 100 gr almadı
Aaa ne güzell hala veriyor.

Muhabbetleri duyar gibiyim.
Dely sizi fuşya yapar meselaaa
Anlarız güçlendirmede olduğunuzu
Yaaa sizde olun listede lütfennnnnnnnn

Ve Medesa ilk kaçamağını güçlendirme evresinde 1 lokma lokma ile yaptı. DUKAN MAGAZİN e yine kapak olursun senn. Ya nerde bizim derginin yeni sayıları. Nessss yetişşş...

Aşk beni hayata bağlıyor ne yapayımm. Hazır ayaklarım 1 karış havada yürüyorken tadunu çıkarayım dedimm :)

Olur tabi ben elledim ya seniii.
Hemen en yakın adidosaaa koşuyorsun canımmmm :)

süperr tebrikler.. kıskanmadım dersem yalan olur:):)

Günaydınlar hatta tünaydınlar herkese
eksi gören herkese tebrikler:) göremeyenler de haftaya görürler mutlaka emekler boşa çıkmaz, o yüzden surat asmasınlar hiç

bu arada ben pek itimat etmedim ama ilgilenenler varsa:
ilkayın son dakika gönderisi (Dukan Chatten)
'• Yağsız süt tozu her evrede limitsiz (gecenin SÜPRİZİ)
• Eğer meyve diye ölüyorsanız, her zaman olmaması kaydı ile seyirde 2-3 çilek veya 4-5 blueberry ezip yoğurdunuza ekleyebilirsiniz..'

Bildirim de Bildirim
Başlangıç Tarihi : 01/10/2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Geçen Haftaki Kilo (22/11/2012) : 72.5
Bugünki Kilo : 72.4
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Fark : -100 g.
Toplam Fark : -11.1 kg

dün gece regloş geldi bu arada, sanırım o yüzden bu 100 gramcık
neyseki reglo sonrası gider üç beş
bi de çok karnım ağrıyo ama kahvaltı yapmadan bildirim yapiim dedim, tabloyu yarın görebilcektik sanırım
dely gelse artık ya özledim valla

ay ben aranıza girmiş gibi olcam biraz ama medesa da görünce cevap verir ama tutamıyorum işte bazen çenemi

olur canım olur, ben kullanıyorum :)
bimde greenwoodun form çayı var, içindekilerde 7 bitki ismi yazılı, sinameki ısırgan falan var.
hatta bana da medesa olur onayı vermişti 7 otluya benzer olduğu için, o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
doğadanın kiraz saplısını ve kayısılısını da kullanıyorum ben, sakız kokusu geliyo çok güzeller :)
ama çok zor durumda kalmadıkça da kullanma ya da rutin kullanım şeklinde olmasın yoksa bağırsak tembelliği yapar onları içmeden çok daha zor olur herşey
ama yediğin miktarı artırırsan da kurtulabilirsin kabızlıktan

38 mi beden
acaba bende girebilir miyim ya pek yakın da kilocuklarımız

bu arada yarın son günü ama kasımın senin kasımda aşk başkadır hatırlatmalarını özlicem valla

Poğaçalar pişti, ekmek fırına girmek üzere hazırlanıyor. Bir de havuçlu kek denemesi yapsam bugün, atsam buzluğa. Benden mutlusu olmaz.
Sabahki kötü bildirimimin kara bulutları hala üstümde, ama şu an moralman daha iyiyim. En azından 29luk kotuma hala giriyorum, 31-32lerden geldim buraya. Bir de fazlalıkları biraz iradeyle atarsam bu iş tamamdır. Callan da destek olacak hem.
Kendi aptallıklarımız yüzünden karalar bağlamaya gerek yok değil mi? Ne yapsak kendi ellerimizle yapıyoruz.

Okuduğum kitapta Kuran'dan bir alıntıya rastladım, ne doğru aslında... "Başınıza gelen herhangi bir musibet kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir." (Şura Suresi 30)

Boşa çıkıyor evet, sıkı tutmalıyız işin ucunu. Bir ara 61.8ler bile gördüydüm, şimdi tartı ne diyor? 65.3 Kaçamak, sınırlı izinliler vs vs, bunlara çok dikkat etmeliyiz! Başka yolu yok.

Yeni kaçamağım yok ama cumartesi günü sana bir itirafta bulunduydum, önceden var kaçamak bir tane. Bencileyin bazı çekirgeler fazla gevşek geliyoruz galiba, öyle olunca da bir ileri iki geri... Toparlarım inşallah, havanın-biyolojik dengenin altüst oluşunun da etkisi vardır. Tatlandırıcıyı da özel durumlar harici kestim şimdilik, onu da abarttıydım. Yağı bilemem de, su yüklüyüm tanker misali, hissediyorum.
O süt tozu şu bu limitsizmiş hurraaa diyenlerin çoğu günahı boynuna iş bulamayan, evde tüm gün dört dönen kadınlar olsa gerek. Cebi doludur ama napacağını bilemez, kendini alışverişe vurur bilmemhangi markanın neyini alır, telefonu çalar "Ay şekerim evet" diye açar. Bunlar o o kadınların dukan versiyonu herhalde, dukana vuruyorlar tüm ilgi-alakayı-savurganlığı. (Ev hanımı manasında demiyorum, benim annem de ev hanımı ama kadıncağız kendini anca akşam atar bir yere oturur, tüm gün bir sürü iş peşinde koşturup duruyor)

kuzumsun yaa çok sevindim şahsen bu şekil hoşuma gitmio ama yapcek bişede yokk

diğerlerinizin fikirleride bu yönde olur inşşş seviyorum lenn sizi

görüşürük

valla ben sizi tanımıyorum ama ne sakıncası olcak ki :)
ben ki çekirgeyim sizi tanımadığım halde böyle düşünüyosam sizi tanıyanlar zaten karşı çıkmaz iiçiniz rahat olsun bence

Dün akşam yemeğimi yedim tabiki yağsız pirzola ızgara yedim yanında yoğurt 3 tane de salatalık turşusu oda yemezdim ama insan fıtratı işte görünce istiyo ağzım sulandı biranda. Zero olayı için haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım[/QUOTE]

cnm yediğin dana pirzola mıydı yada tavuk seyirde kuzu yiyemiyorsunuz hatırlatmak istedim[/QUOTE]

Danaydı bizde kuzu pek tüketilmez yani şöyle eşim sever ama kendisi devamlı şehir veya yurt dışında olduğu için ben ve oğlum genel olarak iş ve kreş :) çıkışlarında hazır yemek için annemde yiyoruz saolsun dün benim için dana pirzola, turşu, yoğurt üçlemesinin dahil olduğu bir sofra hazırlamış. İşin en güzel yanı sanırım aile olarak desteklenmem. Ama üç gündür canım tavuk göğsü ızgara çekiyor inşallah bu akşam yiyeceğim ben tavuk yemeye bayılırım hele birde yoğurt ve kimyonla oooooh ağzım sulandı şimdiden.

Yalnız kızlar şöyle bir problemim var benim 3 gündür ince ince başım ağrıyor ve ağrıkesici kullanıyorum. Geçen hafta diş etimi yakmıştım patates kızartmasından oda bu hafta içi doktorluk olmama neden olmuştu onunda etkisi olabilir ama siz bunun için besin olarak birşeyler kullanıyormusunuz internette araştırdım biraz ama pek birşey bulamadım.

daha geçmişi okuyamadım kızlar ama bildirimimi yapayım..

başlangıç tarihi : 31 ekim '12
başlangıç kilo: 63,3 kg
boy: 159 cm
hedef: 50 kg
geçen hafta: 60,3 kg
bu hafta:59,1 kg
haftalık fark: -1.2 kg
toplam fark: -4.2 kg

bu hafta canım bedenim pek mutlu etti beni

darısı hepiciğinizin başına

ben geçen haftayı yine unuttum delycim.
güncel:67 kg.
inişe geçtim sanırım nihayet. yine de belli olmaz tabi.

9,11,2012 başlangıç 70 kilo

22,11,2012 67,5

29,11,2012 67 kilo 1haftada 500 gr verebildin sanırım kaçamaklarımın bedelini ödüyorum

toplam fark 3 kilo

hedef 55 kilo olmak boy1,65

Başlangıç : 01.10.2012

Başlangıç kilo : 64,5 kg

Geçen hafta : 57,3

Bu hafta : 56,7

Fark : 0,60

Toplam fark : 7,8

Hedef : 53

Boy : 153

Son düzenleme:

yazın dikiliye gittiğimde görmüştüm. izmirin bi lokma geleneği varmış. sokağa bir lokma arabası geliyor. hayır amaçlı lokma döküyorlar. tabağını kapan gelip istediği kadar alıyor. benim de diyetimin canına okumuştu bu gelenek:)) sabah kahvatısında sıcak sıcak lokma ve tulum peyniri... kaç tane yedim hatırlamıyorum.

senin bahsettiğin muhtemelen lokma tatlısı. aynı şey değil ama bana onu hatırlattı.

şu tavuk ne iyi bi besin kaynağı, sabah yumurtası öğlen ya da akşam kendisi...
diğer tarafta yakama yapışacaklarmıdır acep ne çok yedin bizi diye
aşçı sağolsun yapmış tavuk pirzola ızgarada hiç yağı kalmamış
bitek ayranı ayarlayamıyorum henüz 200 ml light ayranımız yok protein %2, süt yağı %1,8

gojy berry denen şey yaban mersini miymiş bilmiyordum :)

Selam kızlarr

bol - bildirimli bir gün olsun inşAllahh

geçen haftaki yetişmeyen bildirimden sonra bu hafta ilk bildirimimi yapayım

dün regl oldum , 2 haftadır gel git yaşıyorum , ahh aahh hep bu dolunay yokmu dolunaayy

BAŞLANGIÇ TARİHİ : 10.10.2012

BAŞLANGIÇ KİLO : 86.8

GEÇEN HAFTA : 78.9

BU HAFTA : 78.4

HEDEF KİLO : 69

GİDEN : 500 gram

öpüyorumm herkesi

Goji berry denilen kurt üzümü zaten var normalde diyet içerisinde. Ancak yeni güncellemede bahsedilen yaban mersini blueberry diye geçiyor. aktarlar ve malatya pazarında var.

yaban mersini bana hiç güzel gelmedi bidönem denedim dukandan önce ama niyeyse sevmemiştim :26: artık büyük kuruyemiş dükkanlarındada oluyor

hadi yaa evde bi poşet var mısır çarşısından almıştım üzüme benzer ekşi bişey o muymuş?kızım için almıştım retinayı besliyomuş diye yemedi hatta keke katmıştım bi kere yesin diye kötü olmuştu ben bile sevmemiştim o zaman 6-8 aydır öylee bekliyo dolapta hemen yiyim yokluk zamanında büyük nimet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…