yoook tartılmaz mıyım tabiki tartıldım ama akşam
oysaki ben sabahkini baz alıyorum hep aç karnınayken,bir de bugün regl 3.günüm.valla içimde öyle bir his varki regli de bitince tartıda yüzümü güldürecek bişey göreceğim yani tabi artık 100 gr bile yüzümü güldürebiliyor yada yerimde saymak
ohooooo hiç olmamış kuzum.ben de lokmayı çok severim.döktürmüştük geçenlerde,sadece benim için önemli ve özel olduğu için dua edip ucunda dişledim yani 1 lokma bile ısırmadım ki bu kadar kilo vermiş olmama rağmen.çok tehlikeli bunlar,eğer irade gösteremezseniz bütün emekler çöpe gider.sakın bir daha yapma hemşom,ısırırım seni valla
hey allahım herşeyi de aşka bağlıyor,deli kız seniii
kız sence bana da 38 beden eşofman olur mu dersin
:
Baslangic tarihi : 15.11.2012
Baslangickilo: 77.7
Gecen haftaki kilo: 74.1
Bugunku kila 72.2
Boy 1.67
Hedef: 59
Fark -1.9
Cok mutluyum iki haftada 5 bucuk kilo verdim insallah duraklamadan devam eder. Yakniz su anda hasta oldugum icin evde yatiyorum ve bir kac gun hareket edemeyecegim umarim onumuzdeki haftay etkilemez. Herkese iyi zayiflamalar.
canım a101de mest çayı var,yeşil çay,tilaks çayı,7 otlu çay
burda a 101 yok canım bimden alabileceğim bir çay varmı,beşi bir yerdeler olurmu kiraz saplı olanlar..
Bildirimi unutuyordum laf yetiştireceğim diye.
Başlangıç 07/05/2012
Kilo : 90,1
Geçen hafta 73,9
Bugün 73,5
Hedef 62,8
Boy 162
Fark - 400
Toplam 16,6 yani 1 damacana :)
Ama benimki perşembe gerginliği.
Geçen cumartesi pazar 72,7
2 gündür de 73 tüm.
Bugün bi haller oldu. Kas yapıyorum ama bol bol sanırım ondann.
38 beden eşofmanımdan bahsetmişmiydimmm :)
YArın ne olacak sölerim sizeee. Kesin 72 li bişeyler göreceğimmm.
.
.
.
KASIMDA AŞK BAŞKADIR demişmiydim ben bugün size...
:)
başlangıç tarihi:26.11.2012
başlangıç kilo:65.8
şu anki kilo:63.1
hedef:55
fark:2.7
Atak döneminin 4. günü bugün
Kızlar dün akşam dayanamadım 4 yemek kaşığı aşure yedim(( çok üzgünüm
Kitapta dediği gibi Balona iğne patırmış gibi, tüm emeklerim boşa cıkar mı acaba?
...BEdava sankiii hayter bişey ne var bu kadar sevinecek. Kepek 2 kaşık kenn ne kadar süt tozu kullanabiliriz ki zaten. Saçma olmuş.
Sonuçta günde 10 killo yiyebilirsiniz dese bile işlenmiş fabrikasyon malzemee. Ne gerek.
Ben artık süt tozlu tafilerde ölçüsünü bile çoook azaltıyorummm. Hiç gerek yok. Anamın evinde süt tozumu vardııı :)
...
Bak yaaaa
Havadan dır o. kaçamak yaptığını sanmıyorum. HEm bak benimde perşembeleri farklı çıkıyor. Stresten tamamennn :)
...
canım sorun değil,sen her p.be bildirimini yap,vaktin olursa da uğrarsın
:
kuzumsun yaa çok sevindim şahsen bu şekil hoşuma gitmio ama yapcek bişede yokk
diğerlerinizin fikirleride bu yönde olur inşşş seviyorum lenn sizi
görüşürük
Tubacım bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim..öpüyorum seni çook,iyiki varsın
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım..ellerine sağlık..
valla ben sizi tanımıyorum ama ne sakıncası olcak ki :)
ben ki çekirgeyim sizi tanımadığım halde böyle düşünüyosam sizi tanıyanlar zaten karşı çıkmaziiçiniz rahat olsun bence
ben de lokmayı çok severim.döktürmüştük geçenlerde,sadece benim için önemli ve özel olduğu için dua edip ucunda dişledim yani 1 lokma bile ısırmadım ki bu kadar kilo vermiş olmama rağmen.çok tehlikeli bunlar,eğer irade gösteremezseniz bütün emekler çöpe gider.sakın bir daha yapma hemşom,ısırırım seni valla
Evett bende okudum. İlkayin sayfasi. Hatta, enginar/balkabagi izinli, seyirde portakal kabugu izinli ancak duraklatirsa birakilmaliymis. Bugday kepegi yulaf kepegine ek olarak yeneniliyormus ama tolere gidaymis. Son olarak ille de meyve diyorsaniz 2-3 cilek ve 4-5 yaban mersini ezip yogurtla karistirilabilirmis. (Her zaman degil, seyirde!)Face'de uye olmTan olabilir dusuncesiyle paylastim. İlkay'in Dukan guncellemesi!!
gojy berry denen şey yaban mersini miymiş bilmiyordum :)
Goji berry denilen kurt üzümü zaten var normalde diyet içerisinde. Ancak yeni güncellemede bahsedilen yaban mersini blueberry diye geçiyor. aktarlar ve malatya pazarında var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?