Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aliye sen tulumla lokmanın şerbetsiz halini tüketmişsin
pek güzel oluyor değğil mi :)
ama intihar gibi birşey un yağ şeker of of of
izmirde ölümlerin arkasından veya kandillerde veya adaklık birşeyleri olduğunda insanların lokma döktürürler
sektör oldu resmen çok fazla oluyor
eczanennin çevresinde her hafta en az 3 defa dökülüyor
millet deli
bu arada benim derdim büyük sürekli asure geliyor
eczanede misafirim olursa onlara ikram ediyorum ama olmazsa dolap doluyor
pişiren getiriyor deli olucam , almazsam bozuluyorlar sıkıntı geldi ama yemiyorum aşure falan
nazar değmesin yok bu aralar kaçamağım

ha bu arada şerbetsiz olanına genelde pişi derler :)

Son düzenleme:

senin o ayaklarını kırıcam ben
kuzum bana kalsa farketmez ben bildiririm güçlendirmede de öyle olsun derseniz öyle olur ama didoya da sormak lazım,kızcağıza zor olacaksa da gerek yok zaten benim durum stabil

kuzumsun yaa çok sevindim şahsen bu şekil hoşuma gitmio ama yapcek bişede yokk

diğerlerinizin fikirleride bu yönde olur inşşş seviyorum lenn sizi

görüşürük

biz de seni seviyoruz kuzum,haftada 1 de olsa bildir halini vaktini

cnm evet işte senin dediğin lokmadan bahsediyorum ben de izmir lokması.anneanneciğim için camide döktürmüştük de ben yemedim,annem de ama ananenin lokması deyince küçücük dişlemiştim
ama benim anlamadığım sizin oralarda olmuyor mu ki böyle şeyler,bu sadece izmire özgü bişeymiymiş? ben her yerde oluyordur sandım
öyle tabi yaa,biz tencere falan alıp gider evde 6 nüfus var ona göre koyun der tencereyi doldurup yerdik ahanda sonra 93 kilo oldum zaten

ayy kuzu bana hiç aşure falan gelmedi yaa,çok canım çekiyor

yaban mersini için ne diyor? ben kaçırdım.

Kereviz serbest ama az miktarda yenmeli.(ps'de)
-Enginar,balkabağı izinli yerelması değil.
-P
ortakal kabuğu seyir PSde izinli.Duraklatırsa ara verilmeli(portakal kabuğu reçeli tarifi yarın geliyor:))
-Buğday kepeği yulaf kepeğine ek olarak yiyebilirsiniz.Ama tolere olarak
-Süttozu her evrede limitsiz.(ŞOK ŞOK ŞOK:s)(yine de abartmayın derim ben)
-Eğer meyve diye ölüyorsanız seyirde yoğurdunuza 2-3 çilek veya 4-5 blueberry ezip koyun.1 tolere gıda yerine geçiyor.(meyveli light yoğurtlar gibi yani)

diyor ya burada bahsi geçen blueberry yaban mersini imiş

bu güncellemelerle ilgili bişi sorabilir miyimmmmmm :26:

Tolere Gıdalar - İzin verilen Miktar
Yulaf kepeği ( o evredeki hakkına ek olarak) - 1 yemek kaşığı

Seyirde ki 2 yk +1yk mı oldu yani?

Ya şerbetsizi, şerbetlisi.. Tencerelere doldur evdekilere taşı tas tas.. Dön yetmedi apartmandaki teyzelere doldur birdaha bidaha taşı.. Sonraa yok biraz saray lokması yapsınlar git söyle bekle başında da.. Onları taşı.. Yan apartmandaki yaşlı teyzeler alamıyormuş inip onlara da git tabakla kapı kapı servis yap.. Sonraa şerbetsiz al getir birazda peynirli yiyelim kızım..

Derken derken yedim bende valla :26:

Ama tövbe birdaha yemem akıllandımmm

çekmesin valla canın aşure falan çok sakıncalı birşey ya
yemedim ben daha ama komşulardan dolap dolu
annemde yapacaktır ki üzerine tanımam aşurede (incirler kayısılar elmalar portakallar ceviz badem fıstık ne ararsan koyar beslenme kürü gibi yapar çok fena durum
evde dağılıp bitene kadar uğramamam gerek
dışarıdan gelenleri geçiştirebiliyorum ama anneminkine dayanmak zor olacak
ama yemiyorum yemiyorum duraklamamı kırıyorum ...

nasıl başardınız patates kızartması ile diş etinizi yakmayı sorması ayıp olmazsa? doktorluk oldum derken ne oldu? diş hekimine mi gittiniz?

Bu anlattıklarım dukandan önceydi :)
Geçen hafta perşembe günüydü elma tipi patates kızartmasını iki sınav arası ağzıma aldığımla yandım demem bir oldu, damağıma yapıştı dilimide yaktığı için çekemedim. O gün biraz acıdı ama ertesi gün su kabarcıkları oldu önemsemedim. Pazar günü aşure yapmıştım fındık fıstık sayesinde bu su kabarcıkları patladı sanırım çok acıyordu pazar akşamı tuzlu suyla gargara yaptım çünkü dişim falan da ağrımaya başlamıştı ve ağrı kesici alıp yattım ertesi gün, diş hekimliğine gittim ve önce asistan benimle baya bir dalga geçti nasıl becerdin diye. Daha sonra diş etlerimde de hassasiyet varmış hocayı çağırdılar (ayrıca benim eklem problemim varmış aslında onun için çağırmışlardı) ve patates kızartmasının bu tip yanıkların bir numaralı düşmanı olduğunu ve yaptığım tuzlu gargaranın tuzunu fazla kaçırdığımı onun için tahriş olduğunu falan söyledi ve tedaviye başladık. Şuan sadece gargara yapıyorum ama elmacık kemiğimde bir ağrı var boynumda da bir beze vardı (bezeler soğuk algınlığımda da çıkar benim) oda başımı ağrıtıyor sanırım çünkü aç değilim. Diş hekimi demeliydim tabi kusura bakmayın bir anda böyle çıkmış ağzımdan bu genelde yapılan birşey sanırım biraz kızdınız kusura bakmayın :)

canım çalışnlara göre bir ayar yapılsın sonra ben ev hanımı olaraktan ayara ayar çekip gelirim tabiki nerde buluşulcak onuda ayarlamak lazım izmirde olup gelmek isteyenler bir el atsın yazıya bakem :)

sakın ha sakın elbiseyi değiştirme ben nerdeyse 8 kilo verdi ve bu 10kiloyu çoktan geçerdi kaçamak yapmasaydım sen bu 1 ocağa kadar 5 kilo daha verip o elbiseye girersin önce yürüyüşü aksatma birde callana başla 1 ocakta elbiseyi göiy kocanın gözüne sok heheheh

Bayanlar,
Ben ne Manisa'daki ne de İzmir'deki birçok markette süt tozu bulamadım.
Siz nereden alıyorsunuz?
Aktarlarda varmış ama o olur mu bilmiyorum.
izmirde karşıyaka çarşıdaki rossmandan aldım ben sonra migrosta buldum lakin ararken bulamadım çok sinir olmuştum :))))

offfffff pişi dedin beni benden aldın annemde ne güzel yapardı yahuuuuuuuuuuuuuu offfff

biz yapcaz canım yapınca getiririm ben sana sen iste ben aşure hiç sevmem allahtan olunca sıcak sıcak 1 küçük tabak yerdim adet yerini bulsun die :)))))))

slm bayanlar iyi bildirim günleri olsun inşallah o kadar kaçamağa kendimi biraz toparlamışım şu tembelliğide atarsam süper olcak bildirim mesajı hazırlamaya gidenziiii :))))))

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (22.11.12) : 71,3
Bu Haftaki (29.11.12) : 71,2
Haftalık Fark: 100 gr
Toplam Fark: 7,800 gr
Boy : 1.68

Kendimi toparlamaya çalışıyorum dışarı çıkmak misafir gelmesi hep kaçamak yapmama neden oldu şimdiye 10 kilo vermiş olmam lazımdı çok moralim bozuk neyse dikkat ediyorum fazlasıyla sınırlı izinlilerden bir tek kolayı kullanıyorum süt tozumuş kakaomuş yok süt ürünleride sınırda sadece normal yoğurda geçtim o yüzdende zorlanıyorum sanırım light yoğurt çok pahalıya geliyordu bıraktım artık :) kilo veren herkesi tebrik ederim kaçamaksız bir gün geçirelim inşallahhhhhhh bol bol kilo verelimmm

Bir kere tatilde rastladıydık ama yanımızda değil kap bir torba bile yoktu, dökenlerde de yoktu nasıl içimizde kalmıştı anlatamam.

gojy berry denen şey yaban mersini miymiş bilmiyordum :)

Kurt üzümü sanırım gojy, önceleri yaban mersinini ben cranberry sanıyordum bir pakette "büyük meyveli vaksinyum" tabirini okuyunca kalakaldım öyle. Ne biçim meyve adı o yahu.

Yoğurt konusunda ben de ekonomik olduğu ve ailece yediğimiz için yarım yağlı içim yoğurdu tercih ediyorum, büyük 2 litrelik açık mavi kutuda oluyor 5 küsür gibi bir fiyatı var. Öneririm, normal yoğurda nazaran daha iyi. Bazı tam yoğurtların üstünde %4 yağ gördüğüm bile oldu.

ayy valla ödül öğünümde yerim,siz yapın getirin bana

ben sütaşı kullanıyorum 100 grda 3,9 yağ varmış yoğurdu azalttım sütü light alıyorum şokta ara ara sek süt 1,85e düşüyor o zaman alıyorum birkaç paket idare etmek lazım yawww pof
ayy valla ödül öğünümde yerim,siz yapın getirin bana
ben getircem sana ödülünü merak etme :)

Başlangıç tarihi: 11.11.2012
Başlangıç kilo: 81.3
Hadef:63
Geçen hafta Perşembe günkü kilo: 78.5
Güncel kilo: 77.5
Boy: 164

bu hafta kızımın diş çıkarma sıkıntıları yüzünden sayfayı hiç takip edemedim. umarım herkes iyidir. aslında 2 gün önce 77.3 tüm ama 2 gündür +100 gördüm ve 77.5 oldum(( bu hafta spor falan da yapamadım hiç. aslında yediğime içtiğime de dikkat edemedim öğlenleri aç kaldım biraz bir yoğurtla geçiştirmek zorunda kaldım çoğu zaman. uyku deseniz o da öyle. çıkamadı da bir türlü dişler(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…