Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

içim ev tipi yoğurtta yağ oranı %2.9 veya 2.7 ydi tam hatırlamıyorum şimdi evde değilim de.. hem de 2 kg 4 tl idi markette ben en son onu aldım. böyle plastik kavanoz gibi ambalajı var.

Selam kızlar bende buralardayım artık..

Başlangıç tarihi: 15.11.2012
Başlangıç kilo: 94
Hadef:60
Geçen haftaki kilo: 89,80
Güncel kilo: 89,80
Boy: 157

Bu hafta tartılmadım. Haftada bir tartılayım dedim oda c.tesi gününe denk geldi. İnş. bir dahakine perşembe günleri tartılır bildiririm. 10 gün atak yaptım. 4 kg verdim. Ondan sonra tartılmadım. İnş. vermişimdir, vermediysem valla şok olurum heralde.

Geldim gülüm geldim. Artık yakalarmıyım geçermiyim bilemem
Anammm ben anca 3 aya 75 olurum. Sende o zaman çoktan 60 a inmiş olursun ki inşaAllahhh.

Valla o zaman ne güzeldi başlangıç tarihimizde kilolarımızda aynıydı. Neyse bu sefer son şansımız dediğin gibi. Kaçamak yok. Seni gidi kaçamakçı seni. Bundan sonra hedefe ulaşmadan kırıntı bile yok.

Bende keşke tartılsaydım yaw ne güzel olurdu şimdi güncel olurdu. Neyse artık haftaya güzel bir iniş yakalamış olurum.

Bildirim

başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 64.4
şuanki kilo: 62.8
fark: 1.6
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 6.3

Selam kızlar,

Valla geçmişi okuyamadım, haliyle dely ciğimin yaptığı gibi arkadaşlara bakıp çıayım dedim, baktım, çıkıyorum.

İyi akşamlar.

hepinize başarılarrr ve tebrikler zayıflamanın ilk adımı karar vererek ilham alarak gecer İLHAM MELEĞİ benim blogum bu diyete baslamak içiçn ilham alamk isterseniz bir bakın derim teşekkürler

Bu sefer oldu...
Dün biri poğaça tarifi vermişti..Kim olduğunu hatırlamıyorum kusura bakmasın...
Bu akşam da misafirim var hazırlık yapıyordum onlar için...Kendim için de şu poğaçayı deneyeyim dedim...
Başarısız bir ekmek deneyiminden sonra bir cesaretle yaptım...Süttozu yerine 2 kaşık süt koydum...
Ayyy nasıl güzel oldu anlatamam...Krepten sonra nasıl tatlı geldi...
Bu sefer tuz koymadım tabi...Yulaf kepeğinin bence kendine has bir tuzu var, lor da tutsuzdu, harika oldu kısaca...

Teşekkürler tarif için...
Lütfen tarif vermeye devam ediniz...
Masaüstüne bir word dosyası açtım tarifler için...
Tarif verildiği an kopyala yapıştır yapıyorumm...:126:
Arkadaşın tarifini kopyalıyorum tekrar aşağıya denemek isteyenler için...

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1*yemek*kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

Bu arada ben de İzmirdeyim..Buluşmaya katılmayı çok isterim...Şuanda evhanımı olduğum için uyarım belirlediğiniz saate...

Selam kızlar,

Valla geçmişi okuyamadım, haliyle dely ciğimin yaptığı gibi arkadaşlara bakıp çıayım dedim, baktım, çıkıyorum.

İyi akşamlar.

ekim hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini,sesin soluğun çıkmaz oldu kuzum.sanırım herkesin işleri yoğun

oooooo izmirliler çoğalıyor medesam koşşşşşşşşşşş :))))) gündüz gözüylen buluşamıyacağımız kesin toplucana ama bir akşam ayarlıcaz artık
bu arada poğaçayı merak etttim bende tuzlu bişiler yapayım diyırdum deneyim bareeeeeee bişiler

Afiyet olsun mari :)

ekim hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini,sesin soluğun çıkmaz oldu kuzum.sanırım herkesin işleri yoğun

Evet canım hiç sorma, arada sizlere bakıp çıkabiliyorum başını uzatan kedisi vardı ya neslinin, onun gibi :)) Senin de yoğun değil mi, 1 hafta istanbul için 1 ay çalışırsın artık :)

ayar yapın valla çarşamba olmasın harmandalım var yeni ekemem
diğer günler 19-19.30 sonrası olsun

ayar yapın valla çarşamba olmasın harmandalım var yeni ekemem
diğer günler 19-19.30 sonrası olsun

dans kursuna mı gidiyon yoksa harmandalıyamı anlayamadım :))))) zaten anca o saatlerde olucak arkadaşlar işten çıkıp gelcek malum sen nerde oturuyorsun ben bostanlıdayım

selam kızlar bugunki menüm

sabahmlet(yumurta ,yulaf kepeği ,2çorba kaşığı süt ve peynir) sekersiz 2kupa çay

öğlen:sütkü kahve

akşam:şıpsı (tavuk yemeği )
ve fırında közlenmiş patlacanın sarımsaklı yogurtla karıştırılması :)

DELYcimm bugün bildiremedim hiçbişey kuzum..

mazeretlerimi sıralıyorum;

1.regl oldum
2.tartım yok
3. :) bunu bulamadım

kızlar işte bu tariflerde benden

fırında mantar
içi peynirli kırmızı biber
medesanın tost ekmeği( muhteşem oldu. okula götürmüştüm.harika bir öğle yemeği oldu. yulaf kepeği yiyemeyenler böyle denemeli bence)

Selam Bayanlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum.

Sabah 1 bardak çay (geç kaldım okula, sütümü de almayı unutmuşum:))

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle 4 ızgara köfte, 2-3 kaşık yoğurt, 4-5 kaşık havuçlu marul salatası

Akşam 3 tane ızgara köfte, 1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet, 3-4 kaşık yoğurtlu pancar, 1 bardak zero kola

Su şimdiye kadar 1 litre içtim.

ve 3-4 tatlı kaşığı aşure (ben dayanamam demiştim size.nefsimi körelttim,duraklarsam şaşırmam.)

Bugün yine nöbetçiydim, bahçede deli danalar gibi yürüdüm :) şimdi de çılgınlar gibi temizlik yapacağım, yarın okul çıkışı hatunlar bana gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…