inan birisiyle tatlı bir yarışla kilo vermek daha zevkli oluyor, benim hızlı kilo verme dönemimde telli turnam vardı, yarışırdık ne güzel, sonra hamile kaldı bıraktı beni, benimde kilo verme azmim onunla beraber gitti malesef,
hadi yakala beni.....
Selam kızlar,
Valla geçmişi okuyamadım, haliyle dely ciğimin yaptığı gibi arkadaşlara bakıp çıayım dedim, baktım, çıkıyorum.
İyi akşamlar.
Bu sefer oldu...
Dün biri poğaça tarifi vermişti..Kim olduğunu hatırlamıyorum kusura bakmasın...
Bu akşam da misafirim var hazırlık yapıyordum onlar için...Kendim için de şu poğaçayı deneyeyim dedim...
Başarısız bir ekmek deneyiminden sonra bir cesaretle yaptım...Süttozu yerine 2 kaşık süt koydum...
Ayyy nasıl güzel oldu anlatamam...Krepten sonra nasıl tatlı geldi...
Bu sefer tuz koymadım tabi...Yulaf kepeğinin bence kendine has bir tuzu var, lor da tutsuzdu, harika oldu kısaca...
Teşekkürler tarif için...
Lütfen tarif vermeye devam ediniz...
Masaüstüne bir word dosyası açtım tarifler için...
Tarif verildiği an kopyala yapıştır yapıyorumm...:126:
Arkadaşın tarifini kopyalıyorum tekrar aşağıya denemek isteyenler için...
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1*yemek*kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
Bu arada ben de İzmirdeyim..Buluşmaya katılmayı çok isterim...Şuanda evhanımı olduğum için uyarım belirlediğiniz saate...
Bu sefer oldu...
Dün biri poğaça tarifi vermişti..Kim olduğunu hatırlamıyorum kusura bakmasın...
Bu akşam da misafirim var hazırlık yapıyordum onlar için...Kendim için de şu poğaçayı deneyeyim dedim...
Başarısız bir ekmek deneyiminden sonra bir cesaretle yaptım...Süttozu yerine 2 kaşık süt koydum...
Ayyy nasıl güzel oldu anlatamam...Krepten sonra nasıl tatlı geldi...
Bu sefer tuz koymadım tabi...Yulaf kepeğinin bence kendine has bir tuzu var, lor da tutsuzdu, harika oldu kısaca...
Teşekkürler tarif için...
Lütfen tarif vermeye devam ediniz...
Masaüstüne bir word dosyası açtım tarifler için...
Tarif verildiği an kopyala yapıştır yapıyorumm...:126:
Arkadaşın tarifini kopyalıyorum tekrar aşağıya denemek isteyenler için...
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1*yemek*kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
Bu arada ben de İzmirdeyim..Buluşmaya katılmayı çok isterim...Şuanda evhanımı olduğum için uyarım belirlediğiniz saate...
ekim hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini,sesin soluğun çıkmaz oldu kuzum.sanırım herkesin işleri yoğun
canım nasılsın?
öyle heyecanlandım ki seni görünce, bebişin nasıl canım?
canım çalışnlara göre bir ayar yapılsın sonra ben ev hanımı olaraktan ayara ayar çekip gelirim tabiki nerde buluşulcak onuda ayarlamak lazım izmirde olup gelmek isteyenler bir el atsın yazıya bakem :)
sakın ha sakın elbiseyi değiştirme ben nerdeyse 8 kilo verdi ve bu 10kiloyu çoktan geçerdi kaçamak yapmasaydım sen bu 1 ocağa kadar 5 kilo daha verip o elbiseye girersin önce yürüyüşü aksatma birde callana başla 1 ocakta elbiseyi göiy kocanın gözüne sok heheheh
izmirde karşıyaka çarşıdaki rossmandan aldım ben sonra migrosta buldum lakin ararken bulamadım çok sinir olmuştum :))))
offfffff pişi dedin beni benden aldın annemde ne güzel yapardı yahuuuuuuuuuuuuuu offfff
biz yapcaz canım yapınca getiririm ben sana sen iste ben aşure hiç sevmem allahtan olunca sıcak sıcak 1 küçük tabak yerdim adet yerini bulsun die :)))))))
slm bayanlar iyi bildirim günleri olsun inşallah o kadar kaçamağa kendimi biraz toparlamışım şu tembelliğide atarsam süper olcak bildirim mesajı hazırlamaya gidenziiii :))))))
ayar yapın valla çarşamba olmasın harmandalım var yeni ekemem
diğer günler 19-19.30 sonrası olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?