Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bişe sormak istiyorum ekmek hçmi yemiyoruz atak seyir falan filan hiçbi evrede ekmek yokmu :_(

sadece yulaf kepeği ile kendi yaptığın ekmeği yiyebiliyorsun

o da atakta 1,5 kaşık; seyirde 2 kaşığa denk geliyor.

öyle bir alışıyorsun ki

mesela bugün 25. günüm ve hiç beyaz ekmek yemedim,

dukan ekmeğini de yapıp eşit miktarlarda bölüp öğünlere göre dağıtıp yediğim zamanlar oldu

ama bu hafta hiç yemedim kepeği süt ya da çorbalarla tükettim.

cevabın için teşekkürler bn yulaf kepegini yiyoruz sanıyodum ekmek yaıldıgını bilmiyodum zaten şimdi okumaya başladım bu diyeti yumurta tavuk kesinlikle yemeyen bi insanım et süt balıklada bu diyet işkence olur sanki cok fakir kalır :/

iyi akşamlar kızlar çok cahilce olacak ama :) şu kilo çizelgesini nasıl yaptınızzzzzzzzzzz çok motive dici bende yarın başlıyorum diyete .. bende istiyorum ...

Ya bi cafe restorant tarzı ni yer olsa sadece dukan amcanın tariflerini satsa bizde acıkınca versek siparişimizi ne güzel olurdu ya.

Neyse bu arada bugün 3. Günüm dün birazcık tere yedim birazcık ama bu bi kaçamaktı ama bugünün yanında hiç kalır.bugün cimriliğiyle nam salmış bi arkadaşımız sanki diyetimi baltalamak ister gibi almış eline bi kilo baklava çıkmış gelmiş e dedim hadi bi dilimcik tüm dünyamı düyetime karşı anlamıyorum bnm bi formül bulmam lazım bu arada şu anda 53 kiloyum ilk 2 gün acayip gitti dukan amca bu işi biliyor kaçamağa rağmen oldu valla

Ya bi cafe restorant tarzı ni yer olsa sadece dukan amcanın tariflerini satsa bizde acıkınca versek siparişimizi ne güzel olurdu ya.

Neyse bu arada bugün 3. Günüm dün birazcık tere yedim birazcık ama bu bi kaçamaktı ama bugünün yanında hiç kalır.bugün cimriliğiyle nam salmış bi arkadaşımız sanki diyetimi baltalamak ister gibi almış eline bi kilo baklava çıkmış gelmiş e dedim hadi bi dilimcik tüm dünyamı düyetime karşı anlamıyorum bnm bi formül bulmam lazım bu arada şu anda 53 kiloyum ilk 2 gün acayip gitti dukan amca bu işi biliyor kaçamağa rağmen oldu valla

teşekkürler cevbınız için daha çok dikkat etmeye çalışıyorum inşallah olacak ben 1-1yapıyorum zaten ..kaçamak yapmamak için mutlaka sabahdan kendime yemeğimi hazırlıyorum ekmek yaptım galeta tarzı birşeyler yaptım çantamdada gezdiriyorum dışarda olunca açıkırsam saldırmayım başka şeylere diye:)

merhaba arkadaşlar
ben eski bir dukancıyım :) sizler gibi hergün burada yazıştım, bir hevesle verdim kilolarımı. 70 kilodan 53e indim. Kendi hedefim 50 olmaktı ancak dukan diyetinin orjinal sitesinde 53 kilo senin için ideal diyordu bende onların sözünü dinledim ve koruma evresine geçtim. Koruma evresinin ilk yarısını güzelce tamamladım ancak bitiremeden evlilik tarihi aldık ve evlendim :)

Evliliğim ailemden, Türkiyemden uzak bambaşka bir ülkede geçiyor. Çok mutluyum eşimle birlikte ancak kilolarımı geri almaya basladım. Önceleri cok dikkat ediyordum fakat yavaş yavaş midem genişledi. İlk günler hemen doyuyordum ancak eşimle birlikte geç vakitte yedigimiz akşam yemekleri beni kilo olarak bitirmeye başladı :) artık yiyorum ve doymuyorum. Buradaki komşularım hergün poğaca, börek, çörek yapıyorlar. Dukan diyetini azimle uygulayan benden eser kalmadı ne yazıkki. Şu anda 62 kiloyum. Spor-plates-yürüyüş hiçbirşey yapamıyorum. Kısacası dertliyim :) eski kiloma ASLA geri dönmek istemiyorum. o nedenle aldıgım kiloları tekrar vermek için diyet yapmak istiyorum ama kendimi bitkin hissediyorum açıkcası. Motive olmak için tekrar geldim KK ya.

NOT: Dukan diyeti değildi bana kilo aldıran. tamamen benim koruma evremi bitirmeyişim ve yeme düzenimin değişmesiydi. Lütfen şüpheye düşmeyin. Dukan diyetinin bir kabahati yok!! kesinlikle benim hatam. Yanlış anlaşılma olsun istemem kesinlikle. Sizler benim hatama düşmeyin lütfen.

bende düşünüyorum öyle bir cafe restorant falan olsa diye hatta diyorum açsammı acaba :)yemek yapmayıda severim..acaba buralarda dukancı varmıdır ümraniye çekmeköy taraflarında taleb varsa olabilir yani:)

dukana özel nar şerbeti yapılıyormuş yapıp içen varmı çok işe yaradığı söyleniyor ben bugün nar çiçeğini bulamadım yarın getirecek aktar deneyeceğim..duraklama yaşayanlar içtikden sonra kilo vermeye başladıklarını yazmışlar facedeki paylaşımlarda

arkadaşlar, dukan diyetini araştırıyorum, önce dukan ın sitesine girip atak evremin süresini test edeyim demiştim ve dukanın resmi sitesindeki testi uyguladım, ama bana "sana bu diyeti uygulamana gerek yok" diye cevap geldikilon ideal dedi yine de yapayım mı bu diyeti???

o teste bugünlerde bir yanlışlık var bence ben yaptım kendime 16kilo vermem gerktiği çıktı sonra kardeşime yaptık aynı kilodayız boyu benden 3cmde kısa onada diyeti uygulamana gerek yok ..0 kilodasın gibi birşey çıktı:)

Yalancı irmik helvasından sonra (yulaf kepeğiyle tabii) havuçlu tarçınlı kek de denedim. Eh... Olmasa da olur. Ben bu tatlı olayını istediğim gibi kıvıramadım henüz, denedikçe açılacağım herhalde. :) Belki de keke tek yakışan kakaodur. Bilemedim.

Arkadaşlarla gün yapacağız, esas amacım ona hazırlık yapmaktı. :)) Şu an elimde poğaçam da, kekim de hazır. 4 tane bundan, 6 tane de ufak poğaçamdan yiyebilirim o gün.

Canımmm bende ameliyat oldum bir sürü acillerde orda burda maalesef emziremiyorum. Dukana başladım 2 hafta oluyor. 89 kiloyum bakalım yaza kadar 60 olabilsem keşke yaa

slm arkadaşlar
bende dukan yaptım ama bi şekilde ucu kaçtı ve verdiğim kiloları almaya başladım
sorum şu dukandan sonra ufacık aç kalmada bile anormal baş ağrılarım başladı ve şimdi korkuyorum takrar başlamaya ne yapsam acaba
benim gibi olanlarınız varmı

ben paristeyim burda supermarketlerin raflarinda dukan in hazir yemekleri satiliyor.bence yakinda turkiyeyede gelir :))))tabiki yemek tarzlarimiz birbirinden farkli oldugu icin bize karniyarik,bamya...falan hazirlamasi gerekir.dukan a kk nin bu sayfalarini gostermek lazim..bu kadar uygulandigini biliyormudur acaba.gerci kitap baskilari ilgiyi ortaya koyuyodur.

Ben 85 ten 67ye düştüm 73 oldum şimdi 68 im 8 kilo sora güçlendirme bırakmasaydım çoktan bitmişti.dukan iyi bir diyet ipin ucunu kaçırmamak lazım bende kaç ay bıraktım saçma sapan yedim yememe göre az bile kilo aldım ama artık daha deneyimliyim beni ne bekliyor biliyorum bide vermem gereken sadece 8 kilo var kasmasan yapıyorum ama yiyip yiyip tekrar bu disipline girmek zor.yapıp kurtulalım kardeş bu şekilde yaşanmaz en fazla 7ayımızı alır

sanirim biz yurtdisinda yasayan kadinlarin ortak sorunu bu ve biz adini yurtdisi sendromu koyduk.ben buraya geldigimde 55 kiloydum ve 4 yil icinde 75 oldum (bu arada nasil oldugunu anlayamadim)ustune birde hamile kaldim ve simdide 81.5 ile diyete basladim.cevremde benim gibi oyle cokki yurtdisina geldikten sonra kilo alan arkadaslarim.yanlizlik,bir is yapmamak alismaya calismak falan hepsi strese sokuyor bizi ve sonrasindada tek isimiz yemek yemek oluyor.diyete baslamak icin kendini hazir hissetmen cok onemli.bir kirilma noktasi oluyor ve ondan sonra corap sokugu gibi geliyor.sanirim seninde birgun o kirilma noktasi olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…