kızlar bişe sormak istiyorum ekmek hçmi yemiyoruz atak seyir falan filan hiçbi evrede ekmek yokmu :_(
bu güncellemelerle ilgili bişi sorabilir miyimmmmmm :26:
Tolere Gıdalar - İzin verilen Miktar
Yulaf kepeği ( o evredeki hakkına ek olarak) - 1 yemek kaşığı
Seyirde ki 2 yk +1yk mı oldu yani?
Canım benim aynen.
Bebişim iyi teyzesi büyüyo keyfi yerinde yani. Bende işe başladım babaannesi bakıyo oğluşuma.[/QUOTE, yaz
ay canım benim, işe başladın mı? gerçi ağustosta doğacaktı bitmiştir doğum iznin,
dukan falan yapmıyorsun dimi? emziriken olmaz...... gerçi sen de bilirsin zaten
ben de ameliyatlar sonrası , yazdı, bayramdı derken kendimi 76.5 te buldum malesef, şimdi 10 gündür diyetteyim
hatta geçende kulaklarını çınlattım, bir arkadaşım vardı hamile kalıp gidince benim de istikrarım bozuldu diye....
iyi olmana daha doğrusu iyi olmanıza çok sevindim
kaç kilosun bu arada
merhaba. arada kaçamaklarınız olduysa bu kilo oynaması çok normal. iradeniz sağlamsa bırakmayın derim ben, herşeyi yoluna sokup kaçamaksız devam edin, sonunda eksi görürsünüz şüphesiz.
tarif bloglarında sucuk tarifi bulabilirsiniz, googledan dukan sucuk diye aratırsanız çıkacaktır. bildiğim kadarıyla kıyma ve bol baharatla yapılıyor. ama hazır tüketmeyin, sucuk değil bütün şarküteri ürünleri yasak.
bi de eğer eşiniz ve çocuklarınızla yemek menülerini tutturmak sıkıntı oluyorsa seyiri 5-5 değil 1-1 yapın bence, daha kolay olur sizin için.
kolay gelsin :)
Ya bi cafe restorant tarzı ni yer olsa sadece dukan amcanın tariflerini satsa bizde acıkınca versek siparişimizi ne güzel olurdu ya.
Neyse bu arada bugün 3. Günüm dün birazcık tere yedim birazcık ama bu bi kaçamaktı ama bugünün yanında hiç kalır.bugün cimriliğiyle nam salmış bi arkadaşımız sanki diyetimi baltalamak ister gibi almış eline bi kilo baklava çıkmış gelmiş e dedim hadi bi dilimcik tüm dünyamı düyetime karşı anlamıyorum bnm bi formül bulmam lazım bu arada şu anda 53 kiloyum ilk 2 gün acayip gitti dukan amca bu işi biliyor kaçamağa rağmen oldu valla
arkadaşlar, dukan diyetini araştırıyorum, önce dukan ın sitesine girip atak evremin süresini test edeyim demiştim ve dukanın resmi sitesindeki testi uyguladım, ama bana "sana bu diyeti uygulamana gerek yok" diye cevap geldikilon ideal dedi yine de yapayım mı bu diyeti???
ay canım benim, işe başladın mı? gerçi ağustosta doğacaktı bitmiştir doğum iznin,
dukan falan yapmıyorsun dimi? emziriken olmaz...... gerçi sen de bilirsin zaten
ben de ameliyatlar sonrası , yazdı, bayramdı derken kendimi 76.5 te buldum malesef, şimdi 10 gündür diyetteyim
hatta geçende kulaklarını çınlattım, bir arkadaşım vardı hamile kalıp gidince benim de istikrarım bozuldu diye....
iyi olmana daha doğrusu iyi olmanıza çok sevindim
kaç kilosun bu arada
bende düşünüyorum öyle bir cafe restorant falan olsa diye hatta diyorum açsammı acaba :)yemek yapmayıda severim..acaba buralarda dukancı varmıdır ümraniye çekmeköy taraflarında taleb varsa olabilir yani:)
merhaba arkadaşlar
ben eski bir dukancıyım :) sizler gibi hergün burada yazıştım, bir hevesle verdim kilolarımı. 70 kilodan 53e indim. Kendi hedefim 50 olmaktı ancak dukan diyetinin orjinal sitesinde 53 kilo senin için ideal diyordu bende onların sözünü dinledim ve koruma evresine geçtim. Koruma evresinin ilk yarısını güzelce tamamladım ancak bitiremeden evlilik tarihi aldık ve evlendim :)
Evliliğim ailemden, Türkiyemden uzak bambaşka bir ülkede geçiyor. Çok mutluyum eşimle birlikte ancak kilolarımı geri almaya basladım. Önceleri cok dikkat ediyordum fakat yavaş yavaş midem genişledi. İlk günler hemen doyuyordum ancak eşimle birlikte geç vakitte yedigimiz akşam yemekleri beni kilo olarak bitirmeye başladı :) artık yiyorum ve doymuyorum. Buradaki komşularım hergün poğaca, börek, çörek yapıyorlar. Dukan diyetini azimle uygulayan benden eser kalmadı ne yazıkki. Şu anda 62 kiloyum. Spor-plates-yürüyüş hiçbirşey yapamıyorum. Kısacası dertliyim :) eski kiloma ASLA geri dönmek istemiyorum. o nedenle aldıgım kiloları tekrar vermek için diyet yapmak istiyorum ama kendimi bitkin hissediyorum açıkcası. Motive olmak için tekrar geldim KK ya.
NOT: Dukan diyeti değildi bana kilo aldıran. tamamen benim koruma evremi bitirmeyişim ve yeme düzenimin değişmesiydi. Lütfen şüpheye düşmeyin. Dukan diyetinin bir kabahati yok!! kesinlikle benim hatam. Yanlış anlaşılma olsun istemem kesinlikle. Sizler benim hatama düşmeyin lütfen.
merhaba arkadaşlar
ben eski bir dukancıyım :) sizler gibi hergün burada yazıştım, bir hevesle verdim kilolarımı. 70 kilodan 53e indim. Kendi hedefim 50 olmaktı ancak dukan diyetinin orjinal sitesinde 53 kilo senin için ideal diyordu bende onların sözünü dinledim ve koruma evresine geçtim. Koruma evresinin ilk yarısını güzelce tamamladım ancak bitiremeden evlilik tarihi aldık ve evlendim :)
Evliliğim ailemden, Türkiyemden uzak bambaşka bir ülkede geçiyor. Çok mutluyum eşimle birlikte ancak kilolarımı geri almaya basladım. Önceleri cok dikkat ediyordum fakat yavaş yavaş midem genişledi. İlk günler hemen doyuyordum ancak eşimle birlikte geç vakitte yedigimiz akşam yemekleri beni kilo olarak bitirmeye başladı :) artık yiyorum ve doymuyorum. Buradaki komşularım hergün poğaca, börek, çörek yapıyorlar. Dukan diyetini azimle uygulayan benden eser kalmadı ne yazıkki. Şu anda 62 kiloyum. Spor-plates-yürüyüş hiçbirşey yapamıyorum. Kısacası dertliyim :) eski kiloma ASLA geri dönmek istemiyorum. o nedenle aldıgım kiloları tekrar vermek için diyet yapmak istiyorum ama kendimi bitkin hissediyorum açıkcası. Motive olmak için tekrar geldim KK ya.
NOT: Dukan diyeti değildi bana kilo aldıran. tamamen benim koruma evremi bitirmeyişim ve yeme düzenimin değişmesiydi. Lütfen şüpheye düşmeyin. Dukan diyetinin bir kabahati yok!! kesinlikle benim hatam. Yanlış anlaşılma olsun istemem kesinlikle. Sizler benim hatama düşmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?