Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün itibariyle dukana başlıyorum yoksa kilolar aldı başını gidiyor kitabı okudum ama yulaf kepegi tariflerinize ihtiyacım var öğretmenim ve genelde öğle ogunlerinde okuldayim bu yüzden yulaf kepegini öğlen tüketmeye karar verdim bu arada harika kilolar vermişsiniz tebrik ederimherkesi

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar..
Ben galiba coştum iyice. Regl günüme 15 gün var, dolunay değil, kaçamak yapmadım, bugün düne göre + 1000 gr. Vücut su mu tutuyor bilemiyorum. Şunu hayretle hesapladım ki pazar gününden beri tuvalete uğramamışım

Dün akşam yaptıklarımı paylaşayım. Acı biberli muffin tarifini kek kalıbında yaptım çünkü kağıtlara yapışıyordu. Böyle de süper oldu. İlkay'ın bisküvilerini denedim. Güzel oldu. İçine hem mandalina hem vanilya aroması ekledim. Mis gibi koktular. Ancak nedense ben şu aspartam tadına alışamadım. sanki yedikten sonra o tad kalıyor ağızımın içinde. Acaba şu bisküviyi bana ikram etselerdi anlar mıydım tatlandırıcı ile yapıldığını?:) belki de psikolojik..

Günaydın kızlar..

Canım artışların en büyük sebebi tuvalete çıkamaman. Sakın diyetini bozma en tehlikeli zamanlardasın şu an. Tuvalete çıkamamak diyeti olumsuz etkiliyor ve kilo kaybını büyük ölçüde yavaşlatıyor. Kayısılı form çayları var onlardan içmeyi dene. Muhakkak bu durumu çözmelisin yoksa o artılar hiç gitmez. Tuvalete bir çık hele bak bir anda nasıl kilocuklar gidecek.

o sorun bendede var canım ,pazartesi başladım ve daha hiç c ye giremedim,karnım taş gibi oldu,affedersiniz ama popomun üzerine oturamıyom o derece ,2 bardak bitki çayı içtim ama, bekliyorum :18::18::18:

Tarifi paylasabilirmisin canım bu activia yoğurt serbestmi bilmiyorum diyete yeni başladım ama o bağırsakları güzel çalıştırıyor

Farkındamısınız kızlar Dukan ile kilo verenler hemen zafer sarhoşluğu ile bocalayıp yine kilo alıyorlar. Ahh ahh bende farklı değilim yani. Her zaman ki hayatımızın kabusu olan kilo alma-kilo verme kısır döngüsüne sokuyoruz kendimizi yine. Bu sefer yılmayalım. Ben ve benim gibi eskiden dukan yapıp tekrar kürkçü dükkanına dönenler bir daha buradan tam anlamı ile korumaya geçene kadar ayrılmayalım. Çünkü insan amacını unutuyor. Destekçisi olmayınca sıkılıyor.

Bakıyoruz eski kıyafet içine girmeler, güzel görünmeler, iltifat almalar, aynaya bakınca koca göbek değilde düzgün bir vücut görmeler, merdiven çıkarkenki rahatlamalar hepsi şımarttı bizi. Kendimizi bişey sandık. Sanırsınız ki sıfır beden olduk en büyük yanılgı bunlar oluyor.

Sıkılanlar, kaçamak yapmaya meyli olanlar şunu hatırlasın; "çoğumuz yaşamışızdır mağazaya gidipde olduğu bedenin değilde, hayalindeki bedenin kıyafetini bakarken ki tezgahtarın (o size olmaz deyip) ukala tavırlarını ve yaşadığımız ezikliği-sinir hallerini" berbat bir durum

Tarifi paylasabilirmisin canım bu activia yoğurt serbestmi bilmiyorum diyete yeni başladım ama o bağırsakları güzel çalıştırıyor

yemiyorussss light ya da yarım yağlı yoğurt tercih ediyoruz canım :))

katılıyorummmmmmm sanaaaa bende dün düşünüyodum buradan uzaklaşmak kesinlikle çok tehlikeli insan hemen bi kaçamakta buluyor kendini

yok bozmam da sinirimin bozulduğu ve demotive olduğum kesin

Eğer yapabilirseniz kızlar sarımsak deneyin. Sabah ve akşam birer diş sarımsak yutun. Hem zayıflatıyor hemde bağırsakların güzel çalışmasına sebep oluyor. İşte kokusu olmasa bende yapıcamda çok fena kokutuyor insanı.

bu 9 kiloyu diyetisyene giderek verdim.bıraktım diyetisyeni.
şuan kilo vermem durdu.tıkandı resmen.
günü salatayla geçirdiğim oldu ama nafile.

dukanda tek korktuğum kabızlık.çünkü hemeroidden ameliyat oldum.
resmen kabus.
eğer kabız olursam bırakabilirim.
tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…