Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanda tek korktuğum kabızlık.çünkü hemeroidden ameliyat oldum.
resmen kabus.
eğer kabız olursam bırakabilirim.
tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Canım benim o zaman çok dikkat etmen lazım. Bol suyu, günlük kepek hakkını sakın ihmal etme. Birde yeşil çay, form çayı yada sana iyi gelen başka bir çay içebilirsin.

Bu arada günaydın herkeşee..
Bol bol eksiler olsun.. Çıtır çıtırrr olalımmm.. Hepimiz dolapta sakladığımız kıyafetlerimize gireliimm..

İzmir çooook yağmurlu ama olsun yine de seviyorum kız seni izmir

günde 3 litre su tüketiyorum zaten diyet yapmasam bile.
şu saate kadar 2 litre içtim.
akşama kadar 3 ü geçer yani.
yulaf kepeğini nerden bulabilirim.
yazdığın için sağol....

o sorun bendede var canım ,pazartesi başladım ve daha hiç c ye giremedim,karnım taş gibi oldu,affedersiniz ama popomun üzerine oturamıyom o derece ,2 bardak bitki çayı içtim ama, bekliyorum :18::18::18:

bu forumda yazılan ve A101'de satılan mesform çaydı galiba ondan alacağım haftasonu.. bakalım..

Migrosta satılıyor yulaf kepegi ama un reyonunda arama ben 3 tanemigros gezdim megerse nesfitlerin olduğu yerdeymis

bu forumda yazılan ve A101'de satılan mesform çaydı galiba ondan alacağım haftasonu.. bakalım..

bende yeşil çay var onun faydası olur mu acaba.
kabız olursam bırakırım.
hemoroid berbat birşey
sezeryan oldum mesela hemoroid ameliyatı daha kötü.
kan görmekten tiksinmiştim resmen.
aman dikkat edin.

Acı biberli şipşak muffin..
Malzemeler
3 yk yulaf kepeği
2 yk süt tozu
1 yumurta
yarım çay bardağı süt
tuz
1 tk acı biber salçası
beyaz peynir (lor)
kabartma tozu

yulaf kepeği ve süt tozunu cam kasede çatalla karıştın biraz tuz ekleyin ve bir yumurta kırın..karıştırmaya devam edin, süt ve biber salçasını da ekleyin..en sonra kabartma tozu sonrasında da beyaz peynirleriniz.. mikrodalganıza koyuyorsunuz 140 sn kuruyorsunuz veya 2 dk 20 sn. Ancak ben fırında yaptım. 180 derecede 15 dakikada oldu. Ve muffin kağıtlarına yapıştığı için ben kek kalıbına döktüm.Sonuç başarılı..

herşey güzelde meyve yok ya o çok kötü ya.
bayılırım meyveye.tenefüste hep elma yerim ben .
o boşluğu neyle doldusam.
gerçi okulda protein olarak ne yenirki.
akşama kadr açım bugün ozaman

BİSKÜVİ tarifi
2 yumurta
8 yk süt tozu
1 şişe vanilya aroması
3 yk splenda hepsini güzel bir krema olana kadar mikserin hızlı durumunda çırpınız, yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye birer kaşık paylaştırın.

Ben yine 180 derecede üstü renk alıncaya kadar pişirdim. çok pişirmeye gerek yok. Ayrıca 1 şişe vanilya aroması bana fazla gibi geldi. 5-6 damla vanilya, 5-6 damla mandalina aroması ekledim yetti de arttı bile.
afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…