herşey güzelde meyve yok ya o çok kötü ya.
bayılırım meyveye.tenefüste hep elma yerim ben .
o boşluğu neyle doldusam.
gerçi okulda protein olarak ne yenirki.
akşama kadr açım bugün ozaman
internet sitelerinden de sipariş verebilirsiniz. Gurmenet Sanal Maazaclk Hizmetleri Ltd ti veya GittiGidiyor - Türkiye'nin En İşlek Alışveriş Merkezi ..
kitabım yok malesef dün karar verdim
bugün başladım
yulaf kepeğini nerden aldınız.
ben yinede abartmıyayım proteini.
9 kiloyu zor verdim.
hadi ya ama burda migros yokkkkkkkkkkkkk.
bimde falan yokmu acaba.
Kitabı okumadan başlamak bu diyeti başarısızlığa uğratır bence acele etmeyin, başlamadan mutlaka ama mutlaka kitabı okuyun.
Bir eğitimci olarak eksik bilginin ne kadar tehlikeli olduğunu en iyi siz bilirsiniz öğretmenim. Ayrıca bizler de heran size cevap veremeyebiliriz.
Ayrıca eksik malzeme de sizi kaçamağa sürükleyecektir. Bu da dukan diyeti için büyük bir sorun, çünkü bu diyette kaçamağa asla tolerans yok malesef ki.
Tansaş-Migros vs büyük marketler Yulaf kepeği bulabildiğimiz yerler. İnternetten de sipariş verebilirsiniz bu tarz şeyleri...
Bimden işlenmemiş tavuk ürünleri, yumurta ve aknaz light peynir alabilirsiniz. Bir de ekstra olarak bimin light kolası var..
Ancak bunlar dukan diyetine uygun.
Kitabı okumadan başlamak bu diyeti başarısızlığa uğratır bence acele etmeyin, başlamadan mutlaka ama mutlaka kitabı okuyun.
Bir eğitimci olarak eksik bilginin ne kadar tehlikeli olduğunu en iyi siz bilirsiniz öğretmenim. Ayrıca bizler de heran size cevap veremeyebiliriz.
Ayrıca eksik malzeme de sizi kaçamağa sürükleyecektir. Bu da dukan diyeti için büyük bir sorun, çünkü bu diyette kaçamağa asla tolerans yok malesef ki.
Tansaş-Migros vs büyük marketler Yulaf kepeği bulabildiğimiz yerler. İnternetten de sipariş verebilirsiniz bu tarz şeyleri...
Bimden işlenmemiş tavuk ürünleri, yumurta ve aknaz light peynir alabilirsiniz. Bir de ekstra olarak bimin light kolası var..
Ancak bunlar dukan diyetine uygun.
dans kursuna mı gidiyon yoksa harmandalıyamı anlayamadım :))))) zaten anca o saatlerde olucak arkadaşlar işten çıkıp gelcek malum sen nerde oturuyorsun ben bostanlıdayım
:) harmandalı çökertme vs öğrenmeye gidiyorum
girnede oturuyorum ben
bostanlıya giren köşede
akşam saatleri ok midir
ooooo bak sennnnn hayırdır nerden çıktı bu dans merakı :))))) şöyle bol hareketlisinden bir dans kursuna yazılsam bende süper olur evde her gün callan yapamıyorum yaww(((
neysem yakın oturuyormuşuz sevindim :)))))) akşam saati ok çünkü başka zaman yok işi gücü olan insanlar var yağmursuz bir izmir gününde buluşalım bi kızlarda gelip okusun :)))
bende düşünüyorum öyle bir cafe restorant falan olsa diye hatta diyorum açsammı acaba :)yemek yapmayıda severim..acaba buralarda dukancı varmıdır ümraniye çekmeköy taraflarında taleb varsa olabilir yani:)
ooooo bak sennnnn hayırdır nerden çıktı bu dans merakı :))))) şöyle bol hareketlisinden bir dans kursuna yazılsam bende süper olur evde her gün callan yapamıyorum yaww(((
neysem yakın oturuyormuşuz sevindim :)))))) akşam saati ok çünkü başka zaman yok işi gücü olan insanlar var yağmursuz bir izmir gününde buluşalım bi kızlarda gelip okusun :)))
canlarım hello,şimcik haftaya bizim turizm fuarımız var bundan kelli ben baya yoğun ve yorgun olacağım,sizin için de uygun olursa 10 aralıkla başlayan hafta herkese uygun olan bir iş çıkışı saatinde buluşabilirik.öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?