Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herşey güzelde meyve yok ya o çok kötü ya.
bayılırım meyveye.tenefüste hep elma yerim ben .
o boşluğu neyle doldusam.
gerçi okulda protein olarak ne yenirki.
akşama kadr açım bugün ozaman

günlük limitlerinize uygun olacak şekilde yapılan tariflerden alıp atıştırabilirsiniz. bisküvi ve muffin tarifi paylaştım az önce.. kek de yapabilirsiniz tariflere bakıp da..

kitabım yok malesef dün karar verdim
bugün başladım

yulaf kepeğini nerden aldınız.
ben yinede abartmıyayım proteini.
9 kiloyu zor verdim.

hadi ya ama burda migros yokkkkkkkkkkkkk.
bimde falan yokmu acaba.

Kitabı okumadan başlamak bu diyeti başarısızlığa uğratır bence acele etmeyin, başlamadan mutlaka ama mutlaka kitabı okuyun.
Bir eğitimci olarak eksik bilginin ne kadar tehlikeli olduğunu en iyi siz bilirsiniz öğretmenim. Ayrıca bizler de heran size cevap veremeyebiliriz.
Ayrıca eksik malzeme de sizi kaçamağa sürükleyecektir. Bu da dukan diyeti için büyük bir sorun, çünkü bu diyette kaçamağa asla tolerans yok malesef ki.

Tansaş-Migros vs büyük marketler Yulaf kepeği bulabildiğimiz yerler. İnternetten de sipariş verebilirsiniz bu tarz şeyleri...

Bimden işlenmemiş tavuk ürünleri, yumurta ve aknaz light peynir alabilirsiniz. Bir de ekstra olarak bimin light kolası var..
Ancak bunlar dukan diyetine uygun.

Allah'ım!
Sana karşı günah işleyenlere bile ne kadar bağışlayıcı ve lâtifsin.
Sana el açıp yalvarana ne kadar müşfiksin.
Ümidi Sende olanlara ne kadar iyisin, merhametlisin...

Rabbim, her şey senindir.
Yaratan Sensin ve hüküm Senindir.
Senden başka ilâh yoktur.

Doğrusu biz de nefsine zulmeden birer kulunuz.

Allah'ım, bizi bağışla, bizi bize bırakma.
Adını dilimizden uzak tutma

Cumamız mübarek olsun ...AMİN

Kesinlikle katılıyorum ben 1 hafta önce okudum kitabı ve takıldığım yerlerde dönüp bakiyorum kitapsiz olmaz

evet biraz aceleci davrandım sebebi ise boşluğa düşüpte tekrar kilo almaktan korktuğum için.
gerçekren çok zor verdim.
netten veririm ozaman.
yarında light ürünler alırım artık.
kaçamak yapmam sanırım istedikten sonra çok kararlıyımdır.
benim korkum kaçamak değilde hemen kilo veriyim diye az yemek yemek beni korkutuyor.

neyse ben hazırlık yapıcam çıkıyorum.ilgilendiğiniz için çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekür ederim.
akşama görüşürüz.
tabi oğluşum izin verirse.
hepiniz öpüldünüzzzzzzz...

Bir sürü başarısız ekmek deneyimim oldu...

bu ekmeği yapmaya başlarken "ya umut..." dedim... bu yüzden adı umut ekmek...

umarım dukancı kardeşlerimin işine yarar

Umut Ekmek
5 yem. kaş.yulaf kepeği
5 yem. kaş.buğday kepeği
1 yem kaş. süttozu
3 yem. kaş mısır nişastası
4 yem kaş. light yoğurt
3 yumurta
tuz ve tatlandırıcı arzuya göre
mahlep (ben hiç tuz ve tatlandırıcı kullanmadım, mahlepte yulafın değişik kokusunu bastırdı)

günlük kepek hakkınıza göre dilimleyip buzluğa atabilirsiniz... afiyet olsun

atak 4 günüm başladı da yarılanmış bile :)
Sabah bir bardak süt içtim yoğurt yiyemedim içim istemedi bu sefer (ben sabahları kahvaltı yapamıyorum onun alışkanlığı sanırım ne yapsam boş) galetamı yaptım yanımda getirdim yarısını yedim :) öğlen arkadaşlarla ızgara yemeye gideceğim yağsız yerinden yapın diyeceğim veee yarım galetamı tadını çıkara çıkara yiyeceğimmmmm ay ağzım sulandı. Akşama da benim değişik bir tarif bulmam lazım dün tavuk göğüs ızgara yaptım hafif karabiber serptim ızgara yaptığım yere az yağlı peynirde koyunca peynir suyunda pişti bir değişik bir lezzet abidesi oldu sormayın...
Dijital tartım yok ve en yalnış şeyi yaptım ve yemekten sonra akşam tartıldım ama ibre yinede aynı yerdeydi mikemmelmiyim neyim acaba diye hoplaya zıplaya indim tartıdan.
Dün yürüyüş yapmadım amaaaa yaklaşık 40 dakika tenis oynadım yani öğrenmeye çalışıyorum mükemmel çalıştırıyor kolları falan ancak benim belde 2 adet fıtık olduğu için biraz zorladım sanırım bu callan olayına da ondan dolayı giremiyorum ben...
Herkese bol proteinli günlerrrr...

Bayanlar göğüs ve omuz bölgesini inceltmek için fazla bele yüklenmeden (nasıl yapıldığını bilmediğim için böyle yazdım) yapabileceğim hareketler varmı önerebileceğiniz benim bacaklarımda problem yok üst bölgem geniş çooook geniş hemde

Birde bugün baş ağrım sabah yoktu ama şimdi önceki 3 güne nazaran daha az bir şekilde var dayanıyorum ama hep böyle olmayacak değilmi ağrı kesici kullanmak da istemiyorum sizde oluyormu?

dans kursuna mı gidiyon yoksa harmandalıyamı anlayamadım :))))) zaten anca o saatlerde olucak arkadaşlar işten çıkıp gelcek malum sen nerde oturuyorsun ben bostanlıdayım

:) harmandalı çökertme vs öğrenmeye gidiyorum
girnede oturuyorum ben
bostanlıya giren köşede
akşam saatleri ok midir

:) harmandalı çökertme vs öğrenmeye gidiyorum
girnede oturuyorum ben
bostanlıya giren köşede
akşam saatleri ok midir

ooooo bak sennnnn hayırdır nerden çıktı bu dans merakı :))))) şöyle bol hareketlisinden bir dans kursuna yazılsam bende süper olur evde her gün callan yapamıyorum yaww (((
neysem yakın oturuyormuşuz sevindim :)))))) akşam saati ok çünkü başka zaman yok işi gücü olan insanlar var yağmursuz bir izmir gününde buluşalım bi kızlarda gelip okusun :)))

bu kurs merak veya hareket etme isteğinden değil bir arkadaşa destek olmak için
ama en hareketlisinden latin salsa vs gittim kaç yıl
hevesim yok bu sene onlara

al ver ekonomiye can ver die gaza gelip bendemi öyle bi yer açsam die düşünüyorum ama muhasebeciden cafeci nasıl olur orası muamma ama ankarada açarım böyle bi yer dien varsa ilk müşteriniz burada hazır bilgilerinize

Son düzenleme:

canlarım hello,şimcik haftaya bizim turizm fuarımız var bundan kelli ben baya yoğun ve yorgun olacağım,sizin için de uygun olursa 10 aralıkla başlayan hafta herkese uygun olan bir iş çıkışı saatinde buluşabilirik.öpüyorum sizi

Benim için gün farketmez 18:30 - 19:00 dan sonra olması yeterli.. Bir de Konak alsancak civarı olursa herkes daha kolay ulaşır diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…