Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanda tek korktuğum kabızlık.çünkü hemeroidden ameliyat oldum.
resmen kabus.
eğer kabız olursam bırakabilirim.
tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

bende hamileliklerimde kabız oldum sonra hemoroid çıktı,doktora gitmedim ama baya ilerledi,bugün atakta 5. günüm,hiç sebze yemediğim için çok felaket bir durumdayım ağladım resmen ,bitkiçayları içtim,en son bekunis içtim bir tane,aman ilk işin bitki çaylarından al ve aç karnına onlardan iç,benim çok canım yandı seninde olmasın,bu arada ameliyat bu kadar kötümüya,benide korkuttun kilo verim bende gidicem doktora,şu an düzenim bozulsun istemiyorum

bu forumda yazılan ve A101'de satılan mesform çaydı galiba ondan alacağım haftasonu.. bakalım..

doğadan ve liptonun form çaylarından aldım canım,ama geç kaldım,atağın ilk gününden beri içmek lazım,yenibaşlayan arkadaşlara duyurulur,ben günde 4 lt su içmeme rağmen banamısın demiyor.

ben gurmenetten aldım fekat daha başka pek çok yerde varmış. Aldığım gün akşamı kipa extra da boy boy olduğunu gördüm aldığım fiyattan 40 kuruş fazlaydı. Sanırım artık kipadan alacağım ben zaten daha yeni başladım 3paket+soya sosu setinden almıştım bu bana biraz gider. Poğaça deneyeceğim bende yarın pazar günü atakımın :) sonu zaten. Ben farkediyor gibiyim inceldiğimi ben şeyi unutmuşum başlamadan önce ölçülerimi almayı
Yalnız bu ince baş ağrısı da olmasa pek güzel anlaştık biz bu dukanla...

Ben bu şekersiz pudinglerden ne zaman desem ishal oluyorum isterseniz bir deneyin hem diyetimizede uygun activia yasakmis salgamda tuz cokmus tek aklıma bu geldi benim 1. Günüm inşallah rahat atlatirim

cnm hoşgeldin başarılar
sana poğaça tarifi vermek istedim,ben bunu yapıyorum müthiş güzel oluyor,afiyet olsun şimdiden

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine

Dukancanlarım,

24 Martta atak1 dediğim dukan diyetimin son bölümü olan korumaya uzatmalı da olsa yarın sabah itibariyle geçiyorum.

İçim çok buruk, sanki hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama bitti.

Darısı hepinizin başına inşallah.

bugün şu saatler itibari ile diyetim mecburi bozuldu (((

işte hastalandım mide ağrısı bulantı(zaten kaç gündür antibiyotikten dolayı iyi değildim) eve bıraktılar gelirken ilaç aldım beyaz peynirle ekmek yemezsem geçmeyeceğini bildiğim için bir parça ekmek yemek zorunda kaldım 3 gün p yaparım gerekirse halende geçmedi yatıyorum

Geçmiş olsun canım, çok yemediysen sorun olmaz zaten, önce iyileş, gerisini sonra halledersin.

cok cok tebrık ederım kuzucummm darısı hepimize inşallah

korumaya gectın dıye bızlerı unutma haa...

bu kurs merak veya hareket etme isteğinden değil bir arkadaşa destek olmak için
ama en hareketlisinden latin salsa vs gittim kaç yıl
hevesim yok bu sene onlara
hımmmm anladım canım valla ben hiç gitmedim dans kursuna merak etmiyor değilim özelden görüşelm nereye gittiğini belki bende hoplamalı zıplamalı bir kusra giderim hehehe

benim üçün uygundur medesam sensiz buluşma olurmu hiç :)))))) allah kolaylık gelsin fuarları hiç sevmem şahsen :))))))
Benim için gün farketmez 18:30 - 19:00 dan sonra olması yeterli.. Bir de Konak alsancak civarı olursa herkes daha kolay ulaşır diye düşünüyorum..
alsancak uygundur ordan eve dağılması kolay olur zannımca bizde cute ile döneriz artıkın :)
benim için de uygun alsancak konak tarafı kuzular :)
:))) sn en şanslı olan hem evine hem işine yakın şanslı dukancan seni :)
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah başarı ile bu evreyide geçersin darısı bizlerin başına inşallahhhhhhh

canım çok geçmiş olsun bence bir iki bişi atıştırmaktan sorun olmaz hiç protein günü yapıp bünyeyi sarsma aynen 1+1 e devam derim ben yeşil çayı içmeyi çoğalt iyileştiğinde hareketide arttırırsın ona göre bakarsın duruma derim şahsen

offff kızlar akşam yemeğine kayınvalideme gidicez dünden kalan tavuklarımı yedimki orda etlerden birazcık mıncıklayım diye lakin diyet formundan eeyce sıyrıldım yapasım yok gidip bir kaç mağazada kıyafet deneyimde moralim bozulsun diyete sarılayım 2 kol 2 bacak diye düşünmeye başladım poffff puding yaptım götürmek için bisküvili falan offff napcam yawwww ilk başlardaki azim nerde 2 ay oldu hala 7lerdeyim 6lara inemedim pofff sağlı sollu girişmek kafa göz dalmak serbest kendime gelmem lazım kızlarrrr çok pis yaydım

şimdilik iyi akşamlar kızlar eşim gelmeden callanımı yapayım pztden beri onuda sallıyorum zaten görüşürüzzzzzz :)

Umarım bizler de bir gün bu anı yaşarız...
Hayırlı olsun...Bir daha kilolu günler görme inşallah...(hamilelik dışında tabi)

herkese iyi akşamlar.
ben geldim.
akşam yemeğimi yedim.
dana eti haşlama yedim 1 kase
1 tane biber turşusu
şimdide şekersiz çay içiyorum.
ilk günüm iyiydi.
yarında balık yiyebilirim.
bugünlük bukadar.

Hepimiz insanız canım...Her gün motivasyonumuz tavan yapacak değil ya...Olacak böyle günlerimiz...
Bugün İzmir yağmurlu ve pusluydu ya sen o yüzden böyle hissediyorsun zaten...Sen şimdi kayınvalidende etlerden biraz yersin, yanına yoğurt ya da ayranla ohh miss..
Yemekten sonra herkes meyvesini yerken sen de pudingini de yedin mi, ohh senden iyisi yok valla...Vicdanın rahat...

Yarın sabah bir bakmışsın motivasyon tavanda yeni başlamış gibi...
En kısa zamanda göreceksin 6 ları ,az kalmış zaten...

ay çok kötü yaaaaaaaaaaa.Allah kimsenin başına vermesin hemoroidi.ameliyat sonrası öldüm resmen.o günleri tekrar yaşamak istemiyorum.kabızlığa dikkat edin.özellikle kan geliyosa iş kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…