Dukancanlarım,
24 Martta atak1 dediğim dukan diyetimin son bölümü olan korumaya uzatmalı da olsa yarın sabah itibariyle geçiyorum.
İçim çok buruk, sanki hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama bitti.
Darısı hepinizin başına inşallah.
Dukancanlarım,
24 Martta atak1 dediğim dukan diyetimin son bölümü olan korumaya uzatmalı da olsa yarın sabah itibariyle geçiyorum.
bugün şu saatler itibari ile diyetim mecburi bozuldu(((
işte hastalandım mide ağrısı bulantı(zaten kaç gündür antibiyotikten dolayı iyi değildim) eve bıraktılar gelirken ilaç aldım beyaz peynirle ekmek yemezsem geçmeyeceğini bildiğim için bir parça ekmek yemek zorunda kaldım3 gün p yaparım gerekirse halende geçmedi yatıyorum
bende hamileliklerimde kabız oldum sonra hemoroid çıktı,doktora gitmedim ama baya ilerledi,bugün atakta 5. günüm,hiç sebze yemediğim için çok felaket bir durumdayım ağladım resmen ,bitkiçayları içtim,en son bekunis içtim bir tane,aman ilk işin bitki çaylarından al ve aç karnına onlardan iç,benim çok canım yandı seninde olmasın,bu arada ameliyat bu kadar kötümüya,benide korkuttun kilo verim bende gidicem doktora,şu an düzenim bozulsun istemiyorum
Hepimiz insanız canım...Her gün motivasyonumuz tavan yapacak değil ya...Olacak böyle günlerimiz...
Bugün İzmir yağmurlu ve pusluydu ya sen o yüzden böyle hissediyorsun zaten...Sen şimdi kayınvalidende etlerden biraz yersin, yanına yoğurt ya da ayranla ohh miss..
Yemekten sonra herkes meyvesini yerken sen de pudingini de yedin mi, ohh senden iyisi yok valla...Vicdanın rahat...
Yarın sabah bir bakmışsın motivasyon tavanda yeni başlamış gibi...
En kısa zamanda göreceksin 6 ları ,az kalmış zaten...
3,5 litrede su içtim bugün.
İnşallah kabız olmam yaaaaaaaaaaaa.
yoksa bu iş yatar.
Sanmıyorum ki kabız olmadan bu iiş olsun...(olumsuz bi haber vermek istemezdim kusura bakma)
Genel olarak herkes kabızlıktan şikayetçi...
Ek şeyler kullanmalısın muhakkak...
Birçok arkadaş şu form çaylardan bahsetti zaten...Hemen başla bence...
Ya da eczaneden Magnezi Calcine alabilirsin, rutin kullanım için...
Ben de tekrar hatırlatmak istiyorum kitabı okumayı ihmal etme...
Ben okudum ama emin ol birkaç kere daha üstünde geçme ihtiyacı duyuyorsun, dönüp dönüp okuyorsun...
Tam olarak mantığını kavramazsan diyete devam etmesi zorlaşıyor ya da kaçamak yapabiliyorsun...
Aşağıdaki linki bi incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
Sanmıyorum ki kabız olmadan bu iiş olsun...(olumsuz bi haber vermek istemezdim kusura bakma)
Genel olarak herkes kabızlıktan şikayetçi...
Ek şeyler kullanmalısın muhakkak...
Birçok arkadaş şu form çaylardan bahsetti zaten...Hemen başla bence...
Ya da eczaneden Magnezi Calcine alabilirsin, rutin kullanım için...
Ben de tekrar hatırlatmak istiyorum kitabı okumayı ihmal etme...
Ben okudum ama emin ol birkaç kere daha üstünde geçme ihtiyacı duyuyorsun, dönüp dönüp okuyorsun...
Tam olarak mantığını kavramazsan diyete devam etmesi zorlaşıyor ya da kaçamak yapabiliyorsun...
Aşağıdaki linki bi incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
selam kzılar menüm
sabahmlet peynirli yulaf kepekli
öğlen sütlü kahve
akşam:tavuk yemeği ve sarımsaklı yogurt
cnm hoşgeldin başarılar
sana poğaça tarifi vermek istedim,ben bunu yapıyorum müthiş güzel oluyor,afiyet olsun şimdiden
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine
bugün benimde 1. günüm.
kaç gün yapacaksın atak. ben 5 gün yapacam.
üzüldüm bak.peki bütün evrelerdemi oluyo kabızlık yoksa sadece atak evresinde mi.magnezi var zaten.hangi bitki çayını önerirsin
ben de doğumdan sonra hemoroid ameliyatı oldum ve dukanla beraber kabızlığım arttı... form çayları olmadan çıkamaz haldeyim... üstelik suyuma, yeşil çaya, kepeğe dikkat ettiğim halde böyle.. masa başı işi olunca sonuç bu maalesef.. ben de hemoroidin tekrarlamasından korkuyorum ama şimlidilik böyle idare ediyor...
cnm hoşgeldin başarılar
sana poğaça tarifi vermek istedim,ben bunu yapıyorum müthiş güzel oluyor,afiyet olsun şimdiden
POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)
bunların hepsini aynı anda iyice karıstırıorum.sonra yaglı kağıt serdiğim tepsiye diziorum.1 yumurta sarısı üzerlerine sürüp,bi çimdik çörekotunu üzerlerine
secccil,birsey sormak istiyorum.simdi senin menuyu gorunce 2 ogun yapmissin.bende genelde 2 ogunle geciriyorum.ama benimki sabah ve oglen.aksam canim birsey istemediginden ,ac olmadigimdan yemiyorum.yoksa ogun atlamak daha cok vermek falan degil gayem.sen biliyormmusun bir sakincasi olurmu boyle iki ogunun?
sanırım öyle oluyo
atak için de 1.5 + 1den 2.5 yk olur heralde:44:
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar..
Ben galiba coştum iyice. Regl günüme 15 gün var, dolunay değil, kaçamak yapmadım, bugün düne göre + 1000 gr. Vücut su mu tutuyor bilemiyorum. Şunu hayretle hesapladım ki pazar gününden beri tuvalete uğramamışım
Dün akşam yaptıklarımı paylaşayım. Acı biberli muffin tarifini kek kalıbında yaptım çünkü kağıtlara yapışıyordu. Böyle de süper oldu. İlkay'ın bisküvilerini denedim. Güzel oldu. İçine hem mandalina hem vanilya aroması ekledim. Mis gibi koktular. Ancak nedense ben şu aspartam tadına alışamadım. sanki yedikten sonra o tad kalıyor ağızımın içinde. Acaba şu bisküviyi bana ikram etselerdi anlar mıydım tatlandırıcı ile yapıldığını?:) belki de psikolojik..
Eki Görüntüle 564992
ah canım ben de aynı senin gibiyim. üst taraf pehlivan gibi maşallah...ama eritmenin yolu var mı bilmiyorum. benim kollar da kalın. sadece dambıllarla çalışmak aklıma geliyor. belki plates lastiği de işe yarar.Bayanlar göğüs ve omuz bölgesini inceltmek için fazla bele yüklenmeden (nasıl yapıldığını bilmediğim için böyle yazdım) yapabileceğim hareketler varmı önerebileceğiniz benim bacaklarımda problem yok üst bölgem geniş çooook geniş hemde
Birde bugün baş ağrım sabah yoktu ama şimdi önceki 3 güne nazaran daha az bir şekilde var dayanıyorum ama hep böyle olmayacak değilmi ağrı kesici kullanmak da istemiyorum sizde oluyormu?
Dukancanlarım,
ellerine saglik,yanliz yaptiginiz bu pogacalari falan kac tane yiyorsunuz gunde?gunde 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi hakkimiz oldugu dusunulurse oda 2 pogacayami denk geliyor gunluk?Birde ben yurtdisindayim suttozu bulamiyorum onun yerine sut koysak olmazmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?