Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ekimcim gözün aydın , darısı bekleyen herkeslere olsun , tabi önce güçlendirme sonra koruma

herkeslere iyi akşamlar
buaralar çok uğrayamadım buralara daha önce de belirttiğim gibi buradaki motivasyon başka hiçbir yerde yok...
veee bugün ilk kaçamağımı yaptım... mısır unuyla kızartılmış hamsi yedim... 5-6 tane tadı güzel evet ama sonrası vicdanen rahatsızlık... hiç değmedi anlayacağınız....

tebrik ederim inşallah bizlerde o günleri görürüz....

geçmiş olsun canım... senin sağlığın herşeyden önemli... önce sağlık, dikkat et kendine

ben de doğumdan sonra hemoroid ameliyatı oldum ve dukanla beraber kabızlığım arttı... form çayları olmadan çıkamaz haldeyim... üstelik suyuma, yeşil çaya, kepeğe dikkat ettiğim halde böyle.. masa başı işi olunca sonuç bu maalesef.. ben de hemoroidin tekrarlamasından korkuyorum ama şimlidilik böyle idare ediyor...

Son düzenleme:

inşallah hepimiz göreceğiz istediğimiz rakamları canım bakalım nasıl geçicek callanımı yptım içim bu konuda rahat en azından :)

3,5 litrede su içtim bugün.
İnşallah kabız olmam yaaaaaaaaaaaa.
yoksa bu iş yatar.

Sanmıyorum ki kabız olmadan bu iiş olsun...(olumsuz bi haber vermek istemezdim kusura bakma)
Genel olarak herkes kabızlıktan şikayetçi...
Ek şeyler kullanmalısın muhakkak...
Birçok arkadaş şu form çaylardan bahsetti zaten...Hemen başla bence...
Ya da eczaneden Magnezi Calcine alabilirsin, rutin kullanım için...

Ben de tekrar hatırlatmak istiyorum kitabı okumayı ihmal etme...
Ben okudum ama emin ol birkaç kere daha üstünde geçme ihtiyacı duyuyorsun, dönüp dönüp okuyorsun...
Tam olarak mantığını kavramazsan diyete devam etmesi zorlaşıyor ya da kaçamak yapabiliyorsun...
Aşağıdaki linki bi incele istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html

üzüldüm bak.peki bütün evrelerdemi oluyo kabızlık yoksa sadece atak evresinde mi.magnezi var zaten.hangi bitki çayını önerirsin

verdiğin linke bakim bi alcam kitabıda.

selam kzılar menüm

sabahmlet peynirli yulaf kepekli

öğlen sütlü kahve

akşam:tavuk yemeği ve sarımsaklı yogurt

secccil,birsey sormak istiyorum.simdi senin menuyu gorunce 2 ogun yapmissin.bende genelde 2 ogunle geciriyorum.ama benimki sabah ve oglen.aksam canim birsey istemediginden ,ac olmadigimdan yemiyorum.yoksa ogun atlamak daha cok vermek falan degil gayem.sen biliyormmusun bir sakincasi olurmu boyle iki ogunun?

Ayy ben bu tarifi bugün yaptım harika oldu benden çok eşim yedi

bugün benimde 1. günüm.
kaç gün yapacaksın atak. ben 5 gün yapacam.

7 gün yapicam canım aslında 10 günde yapabilirim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum

üzüldüm bak.peki bütün evrelerdemi oluyo kabızlık yoksa sadece atak evresinde mi.magnezi var zaten.hangi bitki çayını önerirsin

Ben kronik kabız olduğum için haftada ya da 10 günde bir magnezi kullanıyorum...
Çaylar bana fayda etmiyor artık...
Kabızlık atak ve seyir boyunca devam ediyordur doğal olarak...
Güçlendirmede olanlara sormak lazım kabızlık durumları ne alemde diye...

Ben çok yeniyim...4.haftanın içindeyim daha...
Benim kilo durumu biraz kötü...Hem zor verdiğim hem de geçenlerde kaçamak yaptığım için
Ben başladığım yerdeyim desem yalan olmaz...
Ama Dukanı layığı ile uygulayıp çok güzel kilo verenler var...

offff ya çok kötü vallahi ,şişmiş ordaki memeler,,sırf bu yuzden bozarım diyeti bozarsamki,kesinlikle bozmak istemiyorum,tuvalete gitmek istemiyorum ,inanki,şu ilacın ismi nedir bende alayım magnezimi ne,nedir bu hapmı acaba lağma mı?

ellerine saglik,yanliz yaptiginiz bu pogacalari falan kac tane yiyorsunuz gunde?gunde 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi hakkimiz oldugu dusunulurse oda 2 pogacayami denk geliyor gunluk?Birde ben yurtdisindayim suttozu bulamiyorum onun yerine sut koysak olmazmi?

canım ben gec kalkıyorum sabahları 11 de kalksam kahvaltı yapıyorum birde yulaf kepeği çok tok tutuyor sonrada dışarda oluyorum sütlü kahve içiyorum akşamda 6 gibi yemek yiyorum gece bişey yemiyorum yanlış mı ?

yazdığım bilgisayar çok kasıyor ondan alıntı yapamadım ama tarifi muhakkak deneyeceğim arkadaşımmmm, süt tozum yok ama onu almam lazım öncelikle birde dere otu koysam içine atak için uygun olurmuki?
Akşam menüm
3 küçük mercan ızgara (etinden çok kılçığı vardı)
2 Parça tavuk ızgara kekik ve kırmızı biberle tatlandırdım
yarım kibrit kutusu light peynir
yarısını sabahtan yediğim galetam (galeta= 1 yumurta 1,5 çorba kaşığı kepek, biraz süt)
2 küçük salatalık turşusu

Ama ama bunlar baya fazla biranda hepsi ağzıma geldi ve maalesef istifra ettim. Bol bol su içiyorum bitki çayı demleyeceğim birazdan yaseminli yeşil çaya bayılıyorum.

Bu arada baş ağrılarım bugün öğle öncesi 1 saat kadar oldu ama çok şükürki geçtiiiii. İnceliyorum kızlar incecik olacağım inşallah birazdan yürüyüşümüde yaparım ooooooh gel dukanım gel mutluyum ben ya herkes mutlu olsun inşallah

malesef ben,m de tatlılarla aram yok.çaya kattığım tatlandırıcı iyi de. kek ya da puding yapınca yiyemiyorum.yulaf kepeğiyle yapılmış tuzlular daha güzel geliyor bana. en son yaptığım havuçlu kek de ağzımda büyümeye başlayınca tatlı tarifleri denemekten vazgeçtim. tatlı krizleri için napsak ki? tarçınlı süte devam

ah canım ben de aynı senin gibiyim. üst taraf pehlivan gibi maşallah...ama eritmenin yolu var mı bilmiyorum. benim kollar da kalın. sadece dambıllarla çalışmak aklıma geliyor. belki plates lastiği de işe yarar.

başağrısına gelince evet diyeti yapanların çoğunda oluyor. ama seyirde sebze yemeye başlayınca geçip gidiyor.

ne kadar güzelbir haber bu böyle. darısı bütün dukancanların başına..(Allahıııııııııııııııııııııııııımmm o günleri görür müyüm )

iyi akşamlar lisebella alakasız olacak ama şu kilo çizgisini nasıl yaptınız acaba ???

atakta 5.gun:

sabah:1 sutlu kahve,1.5 yulaf kepekli krep,bir parca peynir

oglen:5 izgara kofte +ayran

aksam:----

4 lt su,3 kupa yesil cay,1 saat spor

Selam Bayanlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah 1 bardak yeşil çay

Öğle tavuk suyuna çorba, yoğurt, 2 kaşık yulaf kepeği

Akşam tavuklu çorba, yoğurt

Fakat bugün 25 günde ilk kaçamağımı yaptım

1 avuç fındık fıstık ve yarım kase sütlaç yedim. Pişman mıyım evet ama canım sıkkındı azıcık ki sebebi yok mevsimsel diyelim. Yarın dukan amcaya en sıkı şekilde devam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…