cok cok tebrık ederım kuzucummmdarısı hepimize inşallah
korumaya gectın dıye bızlerı unutma haa...
hımmmm anladım canım valla ben hiç gitmedim dans kursuna merak etmiyor değilim özelden görüşelm nereye gittiğini belki bende hoplamalı zıplamalı bir kusra giderim hehehe
benim üçün uygundur medesam sensiz buluşma olurmu hiç :)))))) allah kolaylık gelsin fuarları hiç sevmem şahsen :))))))
alsancak uygundur ordan eve dağılması kolay olur zannımca bizde cute ile döneriz artıkın :)
:))) sn en şanslı olan hem evine hem işine yakın şanslı dukancan seni :)
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah başarı ile bu evreyide geçersin darısı bizlerin başına inşallahhhhhhh
canım çok geçmiş olsun bence bir iki bişi atıştırmaktan sorun olmaz hiç protein günü yapıp bünyeyi sarsma aynen 1+1 e devam derim ben yeşil çayı içmeyi çoğalt iyileştiğinde hareketide arttırırsın ona göre bakarsın duruma derim şahsen
offff kızlar akşam yemeğine kayınvalideme gidicez dünden kalan tavuklarımı yedimki orda etlerden birazcık mıncıklayım diye lakin diyet formundan eeyce sıyrıldım yapasım yok gidip bir kaç mağazada kıyafet deneyimde moralim bozulsun diyete sarılayım 2 kol 2 bacak diye düşünmeye başladımpoffff puding yaptım götürmek için bisküvili falan offff napcam yawwww ilk başlardaki azim nerde 2 ay oldu hala 7lerdeyim 6lara inemedim pofff sağlı sollu girişmek kafa göz dalmak serbest kendime gelmem lazım kızlarrrr çok pis yaydım
Umarım bizler de bir gün bu anı yaşarız...
Hayırlı olsun...Bir daha kilolu günler görme inşallah.. .(hamilelik dışında tabi)
malesef ben,m de tatlılarla aram yok.çaya kattığım tatlandırıcı iyi de. kek ya da puding yapınca yiyemiyorum.yulaf kepeğiyle yapılmış tuzlular daha güzel geliyor bana. en son yaptığım havuçlu kek de ağzımda büyümeye başlayınca tatlı tarifleri denemekten vazgeçtim. tatlı krizleri için napsak ki? tarçınlı süte devam
ah canım ben de aynı senin gibiyim. üst taraf pehlivan gibi maşallah...ama eritmenin yolu var mı bilmiyorum. benim kollar da kalın. sadece dambıllarla çalışmak aklıma geliyor. belki plates lastiği de işe yarar.
başağrısına gelince evet diyeti yapanların çoğunda oluyor. ama seyirde sebze yemeye başlayınca geçip gidiyor.
ne kadar güzelbir haber bu böyle. darısı bütün dukancanların başına..(Allahıııııııııııııııııııııııııımmm o günleri görür müyüm )
Günaydın kızlarrrr
Herkeslere güzel bir hafta sonu olsun, birazdan çıkıcam bugün ve yarın bilkent üniv. çalışıyor olacağım
Kazasız belasız kaçamaksız geçsin inşallahhhhh, dün akşam Medesa poğaçası yaptım, tost ekmeği yaptım (denemedim yarın deneyeceğim bakalım tadı hoş mu),
balkabaklı çakma patates kızartması yaptım fırında daha ne olsunnnnn
Ekimcim canım tebrik ederim korumaya geçmişsinnnn inşallah herşey çok daha güzel olur senin için, bizde aynı mutluluğu yaşayacağımız günleri görürüz inşallahhhhhh
Kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmm
malesef ben,m de tatlılarla aram yok.çaya kattığım tatlandırıcı iyi de. kek ya da puding yapınca yiyemiyorum.yulaf kepeğiyle yapılmış tuzlular daha güzel geliyor bana. en son yaptığım havuçlu kek de ağzımda büyümeye başlayınca tatlı tarifleri denemekten vazgeçtim. tatlı krizleri için napsak ki? tarçınlı süte devam ...
Ayy ben bu tarifi bugün yaptım harika oldu benden çok eşim yedi
7 gün yapicam canım aslında 10 günde yapabilirim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum
kaç kilosun kaç kilo vermen gerekiyo.
bende biraz sonra dışarı çıkıcam yağsız ürünler alcam.
artık ne bulursam.
hımmmm anladım canım valla ben hiç gitmedim dans kursuna merak etmiyor değilim özelden görüşelm nereye gittiğini belki bende hoplamalı zıplamalı bir kusra giderim hehehe
benim üçün uygundur medesam sensiz buluşma olurmu hiç :)))))) allah kolaylık gelsin fuarları hiç sevmem şahsen :))))))
alsancak uygundur ordan eve dağılması kolay olur zannımca bizde cute ile döneriz artıkın :)
:))) sn en şanslı olan hem evine hem işine yakın şanslı dukancan seni :)
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah başarı ile bu evreyide geçersin darısı bizlerin başına inşallahhhhhhh
canım çok geçmiş olsun bence bir iki bişi atıştırmaktan sorun olmaz hiç protein günü yapıp bünyeyi sarsma aynen 1+1 e devam derim ben yeşil çayı içmeyi çoğalt iyileştiğinde hareketide arttırırsın ona göre bakarsın duruma derim şahsen
offff kızlar akşam yemeğine kayınvalideme gidicez dünden kalan tavuklarımı yedimki orda etlerden birazcık mıncıklayım diye lakin diyet formundan eeyce sıyrıldım yapasım yok gidip bir kaç mağazada kıyafet deneyimde moralim bozulsun diyete sarılayım 2 kol 2 bacak diye düşünmeye başladımpoffff puding yaptım götürmek için bisküvili falan offff napcam yawwww ilk başlardaki azim nerde 2 ay oldu hala 7lerdeyim 6lara inemedim pofff sağlı sollu girişmek kafa göz dalmak serbest kendime gelmem lazım kızlarrrr çok pis yaydım
Günaydın kızlarrrr
Herkeslere güzel bir hafta sonu olsun, birazdan çıkıcam bugün ve yarın bilkent üniv. çalışıyor olacağım
Kazasız belasız kaçamaksız geçsin inşallahhhhh, dün akşam Medesa poğaçası yaptım, tost ekmeği yaptım (denemedim yarın deneyeceğim bakalım tadı hoş mu),
balkabaklı çakma patates kızartması yaptım fırında daha ne olsunnnnn
Ekimcim canım tebrik ederim korumaya geçmişsinnnn inşallah herşey çok daha güzel olur senin için, bizde aynı mutluluğu yaşayacağımız günleri görürüz inşallahhhhhh
Kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmm
Ayy ben bu tarifi bugün yaptım harika oldu benden çok eşim yedi
7 gün yapicam canım aslında 10 günde yapabilirim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum
ellerine saglik,yanliz yaptiginiz bu pogacalari falan kac tane yiyorsunuz gunde?gunde 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi hakkimiz oldugu dusunulurse oda 2 pogacayami denk geliyor gunluk?Birde ben yurtdisindayim suttozu bulamiyorum onun yerine sut koysak olmazmi?
yazdığım bilgisayar çok kasıyor ondan alıntı yapamadım ama tarifi muhakkak deneyeceğim arkadaşımmmm, süt tozum yok ama onu almam lazım öncelikle birde dere otu koysam içine atak için uygun olurmuki?
Akşam menüm
3 küçük mercan ızgara (etinden çok kılçığı vardı)
2 Parça tavuk ızgara kekik ve kırmızı biberle tatlandırdım
yarım kibrit kutusu light peynir
yarısını sabahtan yediğim galetam (galeta= 1 yumurta 1,5 çorba kaşığı kepek, biraz süt)
2 küçük salatalık turşusu
Ama ama bunlar baya fazla biranda hepsi ağzıma geldi ve maalesef istifra ettim. Bol bol su içiyorum bitki çayı demleyeceğim birazdan yaseminli yeşil çaya bayılıyorum.
Bu arada baş ağrılarım bugün öğle öncesi 1 saat kadar oldu ama çok şükürki geçtiiiii. İnceliyorum kızlar incecik olacağım inşallah birazdan yürüyüşümüde yaparım ooooooh gel dukanım gel mutluyum ben ya herkes mutlu olsun inşallah
canım ben gec kalkıyorum sabahları 11 de kalksam kahvaltı yapıyorum birde yulaf kepeği çok tok tutuyor sonrada dışarda oluyorum sütlü kahve içiyorum akşamda 6 gibi yemek yiyorum gece bişey yemiyorum yanlış mı ?
afiyet olsun kızlar.atak döneminde çok az dereotu yada maydonoz kullanabilirsiniz ama birkaç gün daha bekleyip seyirde kullanın bence.
ayrıca kaç kaşık kepekle yapıyorsanız onu günlük hakkınıza bölerek kaç tane yiyeceğinizi bulabilrsiniz.8 yerine 9 kaşık kepekle yaparsanız bu 6 günlük demek atak için.
bu malzemeden 18 tane poğaça yaparsanız günde 3 adet yiyebilirisinizsüttozu yerine süt olmaz.süttozu kıvam verir.süttozun yoksa ne süttozu ne de süt koyma bence
Ben 85 ten 67ye düştüm 73 oldum şimdi 68 im 8 kilo sora güçlendirme bırakmasaydım çoktan bitmişti.dukan iyi bir diyet ipin ucunu kaçırmamak lazım bende kaç ay bıraktım saçma sapan yedim yememe göre az bile kilo aldım ama artık daha deneyimliyim beni ne bekliyor biliyorum bide vermem gereken sadece 8 kilo var kasmasan yapıyorum ama yiyip yiyip tekrar bu disipline girmek zor.yapıp kurtulalım kardeş bu şekilde yaşanmaz en fazla 7ayımızı alır
sanirim biz yurtdisinda yasayan kadinlarin ortak sorunu bu ve biz adini yurtdisi sendromu koyduk.ben buraya geldigimde 55 kiloydum ve 4 yil icinde 75 oldum (bu arada nasil oldugunu anlayamadim)ustune birde hamile kaldim ve simdide 81.5 ile diyete basladim.cevremde benim gibi oyle cokki yurtdisina geldikten sonra kilo alan arkadaslarim.yanlizlik,bir is yapmamak alismaya calismak falan hepsi strese sokuyor bizi ve sonrasindada tek isimiz yemek yemek oluyor.diyete baslamak icin kendini hazir hissetmen cok onemli.bir kirilma noktasi oluyor ve ondan sonra corap sokugu gibi geliyor.sanirim seninde birgun o kirilma noktasi olacaktir.
Farkındamısınız kızlar Dukan ile kilo verenler hemen zafer sarhoşluğu ile bocalayıp yine kilo alıyorlar. Ahh ahh bende farklı değilim yani. Her zaman ki hayatımızın kabusu olan kilo alma-kilo verme kısır döngüsüne sokuyoruz kendimizi yine. Bu sefer yılmayalım. Ben ve benim gibi eskiden dukan yapıp tekrar kürkçü dükkanına dönenler bir daha buradan tam anlamı ile korumaya geçene kadar ayrılmayalım. Çünkü insan amacını unutuyor. Destekçisi olmayınca sıkılıyor.
Bakıyoruz eski kıyafet içine girmeler, güzel görünmeler, iltifat almalar, aynaya bakınca koca göbek değilde düzgün bir vücut görmeler, merdiven çıkarkenki rahatlamalar hepsi şımarttı bizi. Kendimizi bişey sandık. Sanırsınız ki sıfır beden olduken büyük yanılgı bunlar oluyor.
Sıkılanlar, kaçamak yapmaya meyli olanlar şunu hatırlasın; "çoğumuz yaşamışızdır mağazaya gidipde olduğu bedenin değilde, hayalindeki bedenin kıyafetini bakarken ki tezgahtarın (o size olmaz deyip) ukala tavırlarını ve yaşadığımız ezikliği-sinir hallerini" berbat bir durum
evettt bende dün itibariyle kitabımı aldım ve okumaya başladım birazdan çıkıp alışveriş yapıcam yarında başlıcam inşallah dukana kızlar :) alışverişte neler almamı önerirsiniz?
atakta tolere gidaya izin yok benim bildigim, ekstra yulaf kepegi tolereyse, onu ancak seyir de kullanmaya baslayabilirsiniz.
bugün şu saatler itibari ile diyetim mecburi bozuldu(((
işte hastalandım mide ağrısı bulantı(zaten kaç gündür antibiyotikten dolayı iyi değildim) eve bıraktılar gelirken ilaç aldım beyaz peynirle ekmek yemezsem geçmeyeceğini bildiğim için bir parça ekmek yemek zorunda kaldım3 gün p yaparım gerekirse halende geçmedi yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?