Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cok cok tebrık ederım kuzucummm darısı hepimize inşallah

korumaya gectın dıye bızlerı unutma haa...

Umarım bizler de bir gün bu anı yaşarız...
Hayırlı olsun...Bir daha kilolu günler görme inşallah...(hamilelik dışında tabi)

sağolun kızlar, darısı inşallah başınıza, olacak tabi, hepiniz göreceksiniz tabi ki o günleri:))

Günaydın kızlarrrr

Herkeslere güzel bir hafta sonu olsun, birazdan çıkıcam bugün ve yarın bilkent üniv. çalışıyor olacağım
Kazasız belasız kaçamaksız geçsin inşallahhhhh, dün akşam Medesa poğaçası yaptım, tost ekmeği yaptım (denemedim yarın deneyeceğim bakalım tadı hoş mu),
balkabaklı çakma patates kızartması yaptım fırında daha ne olsunnnnn

Ekimcim canım tebrik ederim korumaya geçmişsinnnn inşallah herşey çok daha güzel olur senin için, bizde aynı mutluluğu yaşayacağımız günleri görürüz inşallahhhhhh

Kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmm

Günaydın canım,

eminim bu 2 günü kaçamaksız atlatacaksın. Dukan mamaların afiyet olsun.

Evet canım bugün koruma 1, inşallah sorunsuz devam eder gider. Darısı sizlerin başına inşallah.

Herkese günaydın!

Bu aralar üzülerek callanı boşladığımı itiraf ediyorum, gün aşırı gibi birşey oldu bir gün yap bir gün yapma. Pazartesi ipleri sıkı bir biçimde elime alacağım.
Bugün arkadaşlarla gün yapacağız, tarif defterini getir diye tutturdular, dukancı sayısı artacak gibi. :)
İnşallah bol eksilere kucak açtığımız, sağlıklı ve huzurlu bir haftasonu olur.

Arada hala kaçamak mesajları okuyorum, yapmayın!!! Bakın ben de gevşek seyircilerdenim, noldu, kasım sonu diyordu dukan güçlendirme için ama hala 5 kilo fazlam var onun söylediğinden. Kendi hedefimden de 10 kilo uzağım. Kaçamak yapmayın bedeli büyük oluyor.

Ben de aynen tatlılara pek bayılmadım, tuzlular daha güzel ve güvenli olan yol gibi geliyor. Tatlı krizine karşı denediklerim: Havuçlu kek, vanilyalı kek, yulaf kepeği helvası, kabak tatlısı, su muhallebisi, değişik aromalı veya kakaolu tatlandırıcılı yoğurt. Baya da şey denemişim. Yoğurt can simidim gibi, neli istiyorsan içine o aromadan veya kakao falan koyuyorsun, puding hissiyle yiyorum öneririm. En son yaptığım havuçlu kek de en çok keke benzeyen ürünüm oldu, ama tabii yerken o "yalancı tatlı" hissi geliyor. Acaba kakaolu yapsam daha adam gibi birşey olur muydu diye düşünmüyor değilim, aynı ölçüyü bir de havuçlar olmadan kakao ile denemem lazım en kısa zamanda. :44:

şimdi yeni bir yer o yüzden destek olmak için gidiyorum ben
bilerek öğretiyorlar herşeyi
hocalar iyi hepsi akademik
zumba sınıfı açılıyor yeni
onu tavsiye ederim :) durmuyorlar kalori kaybı garanti
her yer çalışıyor
buluşma işi bana da uyar ama son anda karar vermeyelim randevulaşalım kızlar

günaydınn dukancanlarrr

herkes için kaçamaksız , bol proteinli bir gün olsun inşAllahh

Ayy ben bu tarifi bugün yaptım harika oldu benden çok eşim yedi

7 gün yapicam canım aslında 10 günde yapabilirim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum

afiyet olsun kızlar.atak döneminde çok az dereotu yada maydonoz kullanabilirsiniz ama birkaç gün daha bekleyip seyirde kullanın bence.
ayrıca kaç kaşık kepekle yapıyorsanız onu günlük hakkınıza bölerek kaç tane yiyeceğinizi bulabilrsiniz.8 yerine 9 kaşık kepekle yaparsanız bu 6 günlük demek atak için.
bu malzemeden 18 tane poğaça yaparsanız günde 3 adet yiyebilirisinizsüttozu yerine süt olmaz.süttozu kıvam verir.süttozun yoksa ne süttozu ne de süt koyma bence

hayir bencede dogru ama dukan in kesinlikle ogun atlamayin 3 ogun yiyin hatta aralardada atistirin sozune takildim.cunku bende sen gibi yapiyorum ya acaba yanlismi yapiyoruz diye dusundum canim..oyle demesinin sebebide sanirim ogun atlar ve krize girersek liste disi seylere saldirmaktan dolayi.ama biz en azindan kendi adima soyleyeyim simdilik oyle saldirir bir durumum yok..

tesekkur ederim cevabin icin.sut tozuna bir daha bakacagim markette.ilk geldigim zamanlarda kahve ye koymak icin bakmistim bulamamistim bir kez daha bakayim bulurum belki.yada burdaki turk marketine gidince bakayim.tekrar tesekkurler

Günaydın Bayanlar,

dünkü kaçamağımdan sonra dün sabah ile bu sabah arasında 500 gramlık artış gördüm.

bugün ps günüm gayette güzel bir gün geçirmek için elimden geleni yapacağım, sporumu da yapacağım. akşama görüşürüz.

Tünaydın kızlar...
Gece çok geç yattım dolayısıyla sabah geç kalktım...
Benim için tam bir tatil günü

Bu sabah ki(ya da öğlen ki) menüm:
1kupa yeşil çay
canımın istediği kadar peynir
tavada yumurta
ve 2 adet poğaça...

Şimdi de bir nescafe içip kendime geleyim iyice...
Akşama da balık düşünüyorum...
Bugün ps günüm, balığın yanına da biraz salata..
Ohh miss...Hala 1 adet poğaça hakkım da var...
Değmeyin keyfime

Umarım hepimiz için güzel bir gün olur...

merhabalar.bu grubu yeni gördüm ben de bişeyler yazayım.dedim.dukan diyetiyle geçen yıl eşim 27,kızkardeşim ise 20 kilo verdi.ben de emzirme dönemim bitti sayılır yeni başladım.17 gündür yapıyorum ve 6 kilo verdim şimdilik.gayet güzel gidiyor.çalışıyorum.hergün okula poğaçamı, peynirimi ps de isem domates ve salatalığımı götürüyorum.aralarda light ayran, nescafe ile idare ediyorum.yemeklerimi ise balık, tavuk veya kıymadan bişeyler uyduruyorum.kilo verdikçe moralim düzeliyor.pantolonlarım bollaşmaya başladı..hadi bakalım yazarım daha....

çok haklısın dukan gercekten iyi bir diyet. çok güzel sonuçlar aldıgım bütün yaz boyunca keydifi sürdüğüm bir diyet şu an terazim yok kaç kiloyum bilmiyorum tahminim 62-63 civarı. Dünden itibaren tekrar başladım. haydi hayırlısı :)

evet aynen bende böyle düşünüyorum. alışma süreci, memleket hasreti (kulağınıza çok arabesk gelebilir ama vallahi yaşayan bilir), yeni evli olmanın verdigi sarhoşluk kocamla yemek yiyim, ona güzel yemekler yapayım istegi ve arzusu bana hızla aldırdı kiloları. henüz 5 aylık evliyim şimdiden dur demem lazım biliyorum. sonucta eşimde kilo alıyor. Ben kırılma noktamı 1 hafta kadar önce hissettim. 2 gündür diyetime başladım. Arkası gelecektir eminim.

hahaha doğru diyorsun. Eski bir dukancı olarak benim tek hatam şuydu: dukan efendinin kitabındaki hiçbir egzersizi-yürüyüşü yapmadım
bir ara plates yaptım o ara cok iyiydim. Tez hazırladıgım sırada ne yazıkki onuda yapamadım. Geri döndüm kürkçü dükkanıma ama şimdi egzersizlerimi aksatmayacagım.

benim hatamdan ders çıkarın lütfen :) istediginiz kiloya ulaşıyorsunuz ama hayalinizdeki vucut eminim ki sarkık kolları olmayan, göbegi yastık gibi değil taş gibi olan, selülitsiz bacakları sımsıkı olan bir vucuttur. bunun için spor şart.

evettt bende dün itibariyle kitabımı aldım ve okumaya başladım birazdan çıkıp alışveriş yapıcam yarında başlıcam inşallah dukana kızlar :) alışverişte neler almamı önerirsiniz?

evettt bende dün itibariyle kitabımı aldım ve okumaya başladım birazdan çıkıp alışveriş yapıcam yarında başlıcam inşallah dukana kızlar :) alışverişte neler almamı önerirsiniz?

alışveriş listesi yapmıştım kendime onu yaziiym sana canım, uyanları alırsın :) bende şimdi çıktım aldım, bi kısmını da alamadım malesef

yulaf kepeği
süt tozu
light yoğurt-peynir-kaşar-ton balığı-soya sosu-süt (hepsi light yani:))
aroma
splenda
tavuk göğüs
yağsız tavuk ve dana kıyma
yumurta
hazır şekersiz türk kahvesi
kabartma tozu
kuru maya
cola zero

atakta tolere gidaya izin yok benim bildigim, ekstra yulaf kepegi tolereyse, onu ancak seyir de kullanmaya baslayabilirsiniz.

evet evet doğru, atakta tolere yasak, seyirde başlanabiliyor ancak. teşekkürler düzeltme için :)

geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah :)

ay bu arada ekim çok tebrik ederimm darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…