Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün kimseler uğramamış yine. ben de evdeyim. sabah dokuzdan beri temizlik yapıyhorum. çok yoruldum yaaaa. aslında çalışan bayanlar arada yardımcı almalı. yoksa yetişmiyor işler. neyse şimdi de yemek yapıyorum. haşlanmış tavuk ve karnıbahar yapıyorum eşime beşemel soslu yapacağım. herkese güzel kilo vermeler.

Bugün atakta 2. günüm.bugünde güzel geçti.
menüyü yazayim
sabah
2 haşlanmış yumurta
şekersiz. çay
öğle
alabalık ızgara 1 tane
akşam
yarım alabalık ızgara
3 litre şu

Asla asla asla kaçamak yapmadım amaaaa babamın tartısıyla tartılarak diyete başlama gafletinde bulundum bugün kendime dijital tartı aldım veeeeee hüsraaaaannnnn. Canım babamın tartısı az önce yaptığım deneylerle yaklaşık 3 kilo eksik tartıyormuş yani ben diyete 98 küsür olarak başlamışım az önce 93.9düm kendi dijital tartımda, hemen kanma başkaları da dene demeyin ki eşim öyle dediii denedim ben bugün markette teşhirdeki bütün tartıları denedim oyyyy naapmışım ben. Olsun ama bugün atakımın 5. günüydü 4 kilo gitmiş bu şekilde istikrarlı gidersem 80 e az bile kaldı kızlar şu gideni bilmesem...
Atakım artık 7 gün salı günü geçeceğim seyire ben ceza olsun oh olsun bana yalnış tartıyla kandır kendini :)))))))
Ben bugün Isparta'daki bütün marketleri dolandım süt tozu yok getirmiyormuş marketler pastalar için olanını çünkü talep olmuyormuş neyseki son markette hindi füme bulabildim mmm'de yarın hindi füme yiyeceğim. Ama süt tozu işine baya bir bozuldum ben akşama poğaçaları süt tozsuz yapacağım yarın sabaha 1-2 poğaça ve bir yumurta peynir yiyeceğim. Bugünkü menüm;
sabah: 2 çaybardağı çay ve yarım galeta (1.5 çorba kaşığı kepek, 1 yumurta, 1 kibrit ligt peynir, az light süt)
1 kupa yeşil çay, bol su
öğlen: Unuttum ben öğlen yemeğini
Akşam üzeri 4 gibi (marketler arası seferdeyken) ligt kefir ama onu biraz fazla kaçırdım sanırım 400 ml içtim :)
Akşam: Izgara tavuk, peynir yoğurtla yapacağım salata az da hindi füme eklemeyi düşünüyorum.
Egzersiz olarak bütün evi sauna eşofmanın üstü üzerimde sildim süpürdüm. Sonrada baktım oğlan duruyor 15 dakika tempolu yürüyüş yaptım.

Egzersizlerime ek olarak bugün ufaklıkla market seferlerimden önce yarım saat kadar stadyumda top koşturdum :)))) Vereceğim bu kiloları ben bu arada Ispartalı varmı aranızda.

splenda tatlandırıcı canım benim, onu eczanelerde bulabilirsin. ben toz halinde olandan kullanıyorum, sarı bi kutu.
ama öğrenciysen splendadan daha uygun tatlandırıcılar da var mesela takitaformtat 60 diye bişi var, forumda kullanıp memnun kalan arkadaşlar var. onlardan da alabilirsin daha uygun olur hem
yulaf kepeğini ben carrefourdan alıyorum doğalsan marka. konyada da vardır carrefour, ordan alabilirsin migrosta bulamadıysan :)

Son düzenleme:

ton balığının lightı varmı allahım yiyecek bbirşey bulamadığım zmnlarda ne güzel bir alternatif olurdu bu yağ içinde yüzüyor olması sebebiyle uzak kaldığım bir şeydi

ton balığının lightı varmı allahım yiyecek bbirşey bulamadığım zmnlarda ne güzel bir alternatif olurdu bu yağ içinde yüzüyor olması sebebiyle uzak kaldığım bir şeydi

Ben bugün baktım ton balıklarına bilgilerim tazeyken aktarayım.
Dardanelin light ton balığnda yağ 7 veya 8 görünüyordu
Superfresh light ton balığında yağ 4 görünüyordu
Kalbim diye birşey vardı ondada 7 görünüyordu
yanlışım varsa düzeltin bayanlar ben yağ oranlarına bakmıştım ve iş böyle olunca almadım

Son düzenleme:

light ton balıkları, yağlılar gibi lezzetli değil maalesef....

ama alışabilenler için, kurtarıcı olacaktır... ben sevemedim tadını, ama siz deneyip karar verin bence

iyi akşamlar kızlar,sonunda atak bitti yarın seyirdeyim vede sebzeme kavuşuyorum birde yarın sabah tartılacağım bakalım kaç kilocuk vermişim,ilk 3 gün baya gitti gibi geldi kilolar sanki sonra hep aynıymışım gibi geldi,sizdede öyle oldumu,banamı öyle geliyor..

seyirin hayırlı olsun inşallah korunmanıda duyarız .. bende 2 gündür atak yapıyorum .. bakalımmmmmmmmmmm

ekleyebildimmi bilmiyorum yeni piştiler daha görünüşler süper sabaha tadınıda denerim hayırlısıyla yemektede güzel bir protein salatası yedim kaynaştım iyice dukanla ben :)

Son düzenleme:

Ton Balıkları yada balıklar için dukan amca balık yağını yiyebilirsiniz diyor.. Ancak bizdeki ton balıklarına ekstra yağ ekleniyor sanırım.
Ben tercihen yağı süzülmüş tekli paketleri tercih etmeye çalışıyorum. Ya da light alıp kapağını azıcık açıp biraz yan koyarak yağının iyice süzülmesini bekliyorum.
Yoksa balığın kendi yağı ile sıkıntımız yok.

light ton balıkları, yağlılar gibi lezzetli değil maalesef....

ama alışabilenler için, kurtarıcı olacaktır... ben sevemedim tadını, ama siz deneyip karar verin bence

Hiç olmaz ise yağı süzülmüş olanları tercih edebilirsiniz.. Ya da siz de yağı süzebilirsiniz.

Gider gider kilolar merak etme.. Ben de daha yeniyim fakat daha 2 haftada insanlar fark etmeye başladılar.. Merak etme hepsinden kurtulup çıtır olucaz hepimiz..

Bu arada iyi akşamlarrrr
Pek uğrayamıyorum malum haftasonu çocuk ve ev işleri yüzünden.. Ama ara ara telden de olsa okumaya çalışıyorum..
Hepinizi kocaman öptümmm.

yan yatırıp süzerek içindeki yağın akıp gideceğini hiç sanmıyorum:44: keşke öyle olsaydı...

içine işlemiş olan yağ, yine balıkta kalacaktır bence

var evet :) ben pınarınkini kullanıyorum, 100 gr için besin değerleri şöyle:

Enerji (kcal/kj): 113/472
Protein (gr): 26.6
Yağ (gr): 0.7
Karbonhidrat (gr): 0
Bi kutusu da zaten 160 gr, ben kullanıyorum gönül rahatlığıyla yani. özellikle sebze pro günlerinde ton balıklı salata güzel oluyor ki ben salata haricinde ton balığı yiyemeyen bi insanımdır :) pek sevmememe rağmen tadı öyle iğrenç falan da gelmiyor bana :)
deneyin isterseniz, çeşit olur beğenirseniz :)

100 gr.da 0.7 yağ oranı zaten kullanabileceğimiz bi oran ki :)
100 de 10u geçmemesi gerekiyor ama tabi duraklama da yapabilir bünyeye göre orası için bişi diyemem :)

Canım bence sakıncalı. Emziren ablam da sordu bugün bendeki değişikliği görünce ona da yok yapma dedim daha. Hele hele hamilelikte sanmıyorum ben kitaba bakıyorum şuanda ilgili bişey görürsem söylerim bende alakasız şeyleri görmeme gibi bir hızlı okuma durumu var meslek icabı ama dikkat edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…