alışveriş listesi yapmıştım kendime onu yaziiym sana canım, uyanları alırsın :) bende şimdi çıktım aldım, bi kısmını da alamadım malesef
yulaf kepeği
süt tozu
light yoğurt-peynir-kaşar-ton balığı-soya sosu-süt (hepsi light yani:))
aroma
splenda
tavuk göğüs
yağsız tavuk ve dana kıyma
yumurta
hazır şekersiz türk kahvesi
kabartma tozu
kuru maya
cola zero
cok tesekkür ederim canım bi kısmı evde zaten var :) bide bişey sorucam splenda ne ?:S bide yulaf kepeğin nerden aldınız ben bulamıyorum konyada öğrenciyim geçen gün migrosa gittim sordum yoktu yulaf ezmesi vardı
evettt bende dün itibariyle kitabımı aldım ve okumaya başladım birazdan çıkıp alışveriş yapıcam yarında başlıcam inşallah dukana kızlar :) alışverişte neler almamı önerirsiniz?
cok tesekkür ederim canım bi kısmı evde zaten var :) bide bişey sorucam splenda ne ?:S bide yulaf kepeğin nerden aldınız ben bulamıyorum konyada öğrenciyim geçen gün migrosa gittim sordum yoktu yulaf ezmesi vardı
alışveriş listesi yapmıştım kendime onu yaziiym sana canım, uyanları alırsın :) bende şimdi çıktım aldım, bi kısmını da alamadım malesef
yulaf kepeği
süt tozu
light yoğurt-peynir-kaşar-ton balığı-soya sosu-süt (hepsi light yani:))
aroma
splenda
tavuk göğüs
yağsız tavuk ve dana kıyma
yumurta
hazır şekersiz türk kahvesi
kabartma tozu
kuru maya
cola zero
evet evet doğru, atakta tolere yasak, seyirde başlanabiliyor ancak. teşekkürler düzeltme için :)
geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah :)
ay bu arada ekim çok tebrik ederimmdarısı başımıza inşallah
ton balığının lightı varmı allahım yiyecek bbirşey bulamadığım zmnlarda ne güzel bir alternatif olurdu bu yağ içinde yüzüyor olması sebebiyle uzak kaldığım bir şeydi
http://www.markafoni.com/product/kitchen-world-6/all/
kIZLAR süper kampanya.
Çok güzel silikon kalıplar var ve fiyatları çok ucuz. Arayanlara duyurulurr...
ton balığının lightı varmı allahım yiyecek bbirşey bulamadığım zmnlarda ne güzel bir alternatif olurdu bu yağ içinde yüzüyor olması sebebiyle uzak kaldığım bir şeydi
iyi akşamlar kızlar,sonunda atak bitti yarın seyirdeyim vede sebzeme kavuşuyorumbirde yarın sabah tartılacağım bakalım kaç kilocuk vermişim,ilk 3 gün baya gitti gibi geldi kilolar sanki sonra hep aynıymışım gibi geldi,sizdede öyle oldumu,banamı öyle geliyor..
Ben bugün baktım ton balıklarına bilgilerim tazeyken aktarayım.
Dardanelin light ton balığnda yağ 7 veya 8 görünüyordu
Superfresh light ton balığında yağ 4 görünüyordu
Kalbim diye birşey vardı ondada 7 görünüyordu
yanlışım varsa düzeltin bayanlar ben yağ oranlarına bakmıştım ve iş böyle olunca almadım
light ton balıkları, yağlılar gibi lezzetli değil maalesef....
ama alışabilenler için, kurtarıcı olacaktır... ben sevemedim tadını, ama siz deneyip karar verin bence
iyi akşamlar kızlar,sonunda atak bitti yarın seyirdeyim vede sebzeme kavuşuyorumbirde yarın sabah tartılacağım bakalım kaç kilocuk vermişim,ilk 3 gün baya gitti gibi geldi kilolar sanki sonra hep aynıymışım gibi geldi,sizdede öyle oldumu,banamı öyle geliyor..
Ton Balıkları yada balıklar için dukan amca balık yağını yiyebilirsiniz diyor.. Ancak bizdeki ton balıklarına ekstra yağ ekleniyor sanırım.
Ben tercihen yağı süzülmüş tekli paketleri tercih etmeye çalışıyorum. Ya da light alıp kapağını azıcık açıp biraz yan koyarak yağının iyice süzülmesini bekliyorum.
Yoksa balığın kendi yağı ile sıkıntımız yok.
Hiç olmaz ise yağı süzülmüş olanları tercih edebilirsiniz.. Ya da siz de yağı süzebilirsiniz.
Gider gider kilolar merak etme.. Ben de daha yeniyim fakat daha 2 haftada insanlar fark etmeye başladılar.. Merak etme hepsinden kurtulup çıtır olucaz hepimiz..
Bu arada iyi akşamlarrrr
Pek uğrayamıyorum malum haftasonu çocuk ve ev işleri yüzünden.. Ama ara ara telden de olsa okumaya çalışıyorum..
Hepinizi kocaman öptümmm.
var evet :) ben pınarınkini kullanıyorum, 100 gr için besin değerleri şöyle:ton balığının lightı varmı allahım yiyecek bbirşey bulamadığım zmnlarda ne güzel bir alternatif olurdu bu yağ içinde yüzüyor olması sebebiyle uzak kaldığım bir şeydi
Ben bugün baktım ton balıklarına bilgilerim tazeyken aktarayım.
Dardanelin light ton balığnda yağ 7 veya 8 görünüyordu
Superfresh light ton balığında yağ 4 görünüyordu
Kalbim diye birşey vardı ondada 7 görünüyordu
yanlışım varsa düzeltin bayanlar ben yağ oranlarına bakmıştım ve iş böyle olunca almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?