Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi pazarlar...
Ben anca fırsat bulup giriyorum nete...

Bugün protein günüm ve tavuk yemeyi planlıyorum akşam için..
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 poğaça, biraz peynir ve çay..
Öğlen 1 haşlanmış yumurta...
Her birinden 2 şer fincan yeşil çay, çay ve kahve...
Yoğurt bitmiş bir markete gidip geleyim...

Yarın görüşmek üzere...

Sabah: Dün yaptığım muhteşem pogacalardan 2 tane, 1 kb kutusu light peynir, buyuk bir bardak light süt, bir yumurta yedim.
Öğlen: Ben yine unuttum yemeyi, yemek yerine pazara gittim kendime kıyafet aldım pazardan (pek yapamıyordum hep küçük bedenler oluyordu bir kuvvet aldım birşey) daha sonra oğlumun kreş toplantısına gittim ama ne toplantı, özel bayanlar için açılmış bir kafedeydik tabakları görmeniz lazımdı hep ev yapımı pastalar çörekler börekler tahinli kurabiyeler un kurabiyeleri ki ona dayanamam normalde ama beeeen 3 bardak çay ve bir şişe sudan başka birşey ağzıma bile sürmedim ha birde dukancılardan uzak kısır vardı ki o biraz koktu burnuma :) Ama şöyle bir artım oldu geçen sene dukanla 12,5 kilo vermiş bir anneyle tanıştım güzel bir çorba tarifi verdi onu yapacağım birazdan. Gerçi siz yazıyorsunuz o tarifi ama bayan güzel anlattı sıcacık diye canım çekti deneyeceğim fotosunu yüklerim heralde :)
Biraz önce eve gelince bir çay bardağı kadar light kefir içtim. Birde bayanlar kabızlıktan şikayet edenler için belki metabolizmayla alakalı ama ben ishal bile oldum ya seviyorum ben dukanıııııı

Ben Dukanla yeni tanıştım. Günlerdir araştırıyorum aklıma yattı. Hemen kitabı siparis ettim. Yarın tahminen elimde olur. Yalnız ben hemen başlamak istiyorum çünkü yolum uzun. vermem gereken 20 kg var.
Tecrübeli arkadaşlardan bir ricam var. Yarın başlamak istiyorum. Kitap da henüz elime geçmediği için, bana ilk gün için menü verebilir misiniz ??? Şimdiden teşekkürler...

Sanırım bu sayfa sana yardımcı olacaktır...
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html

:103:Ayırlı pazarlar kızçeler :126:
Perşembe (29.11.2012): 59.3 kg şok şok şok :96: eller titremeye başlar, panik belirtileri yayılır tüm vücuda:18::18::95:
depresyona doğru ilerleme belirtileri gösterir panik :26::85: ve nihayet depresyon başlar:84:
Cuma (30.11.2012): ishal...ishal oldum oleyyy bu bir şans küçük de olsa, küçük buruk bir mutluluk hissi oluşur... yarım saat sonra...adet ! adet oldum ! oleyyy:118: mutluluk biraz daha dozunu artırıp tüm bedene yayılır :87:
Pazar (2.12.2012): bir saat spor ardından duşa girmeden önce bir tartıya çıkma isteği...tedirginlik kaplar tüm hücreleri...uzaklardan gelen bir ses 'en fazla 59 çıkarsın, perşembe günü çıkan kiloyu aşmış olamazsın'... tedirgin tedirgin
tartı hazırlanır...üstüne çıkılır ve 57.8....beyin algılayamaz ve 59.8 gibi algılar...kısa bir 'daha da kilo aldım' paniği ardından beyin yavaşça kendine gelir ve tekrar çıkılır tartıya..57.8 kg... elliyedi virgül sekiz !!!! beyin
57yi rakamını kavrar veeeee.......:118::119::111::122::124::124::124: mutluluk patlaması yaşar...mutluluğun dozacı biraz fazla geldiğinde gereksiz yere kafayı bir kaç dakikalığına sıyırıp uuuuuuuuuuççççççaaaarrrrrr...
tartıya döner ve :76: yapıp duşa girer mutlu mutlu....

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende başladım diyete seyir dönemindeyim ama canım çok tatlı çekiyor burası küçük yer tatlandırıcı falan hiç bulmadım siz neler yapıyorsunuz tatlı krizine girmiyormusunuz ay çok zor

çok tatlı anlatmışsın canım.sen beni güldürdün allah da seni güldürsün . bu aralar ben de umutla çıkıyorum tartıya ama malesef hüsranla sonuçlanıyor. bir an önce toparlamam lazım

Tebrikler...Çok güzel bir atak geçirmişsin...
Ama yarın biraz artıyla karşılaşacaksın biliyorsun, hazırlıklı ol...
Kaçamaksız su gibi bir seyir dönemin olsun inşallah...

evet canım bilincindeyim,ama gideceğinidi biliyorum ya o yüzden hiç takmıyorum..

slm bayanlar iyi pazarlarr :) akşam yemeğimi hazırladım soya soslu tavuk :) tavuk bir süre sonra çekilmez oluyor ya şu aralar soya soslusu favorim :)

sonunda güzel bir yoğurt bulabildim, yörsanın ev tipi yoğurdu.. tadı gerçekten güzel en azından light olanlarla kıyaslanırsa. yağ oranı %3 yazıyor... ben çok sevdim yerim artık bol bol...

bugünkü menüm
SABAH
2 haşlanmış yumurta
light peynir
çay
ÖĞLEN
Haşlama tavuk
Akşam
haşlama tavuk
1 tane acı biber turşusu(URFA USULÜ)Amaç barsakları çalıştırsın

çorba tarifini bekliyorum ...

2 ocakta tam bir yıl olacak, son zamanlarda dukandan kopsam da hayatımda önceden yer verdiğim zararlı gıdalardan hiçbiri yok, aynadaki görüntüm bana göre harika :) Alışveriş yapmak eziyet olmaktan çıkıp zevk verir hale geldi :) Alışveriş merkezlerinde aynalardan kaçar durumdayken, kendime bakmadan duramıyorum :) O bana olmaz dediğimde ilgilenen görevlilerin o size çok rahat olur demeleri var yaa işte o beni bitiriyor sihirli o cümle sihirli

Tavsiyem, başladıktan sonra asla bozulsa da yeniden başlarım demeyin, vücudunuza zarar vermeyin, eğer ömrünüz boyunca sadece 2 kez yapabilirsiniz deniyorsa vardır bir sebebi, ben o hatayı yaptım siz yapmayın, bu süreç içerisinde kendinizi tanıyın, size neyin zarar verdiğini neyin vermediğini, ileriki dönemlerde neler yapmanız gerektiğini iyi belirleyin ve yolunuzu asla değiştirmeyin. İçimden geldi yazayım dedim :)

Bu arada yaz döneminde bir markanın kaz tüyü kabanını denemiştim XL ve bayılmıştım, indirime girmiş, L bedenini denerken bu bana olmaz zannımca dedim, görevli arkadaş yukarıda bahsettiğim sihirli cümleyi söyledi, işe yaradı L bedene girdim :) Derdim asla S beden olmak değil ama neden olmasın o da olur bir gün Ayrıcaaa uzun yıllar görmediğim arkadaşımm benim kadar olmuşsun dediii, kendisi zayıf bir hatunnn :) Umarım bu yazdıklarım yeni başlayanları gaza getirir

Mutlu sonla biten hikayelere bayılırım...
Ahh ne güzeldi...Bir gün benim de böyle bir hikayem olacak (inşallah)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…