Ben Dukanla yeni tanıştım. Günlerdir araştırıyorum aklıma yattı. Hemen kitabı siparis ettim. Yarın tahminen elimde olur. Yalnız ben hemen başlamak istiyorum çünkü yolum uzun. vermem gereken 20 kg var.
Tecrübeli arkadaşlardan bir ricam var. Yarın başlamak istiyorum. Kitap da henüz elime geçmediği için, bana ilk gün için menü verebilir misiniz ??? Şimdiden teşekkürler...
:103:Ayırlı pazarlar kızçeler :126:
Perşembe (29.11.2012): 59.3 kg şok şok şok:96: eller titremeye başlar, panik belirtileri yayılır tüm vücuda:18::18::95:
depresyona doğru ilerleme belirtileri gösterir panik:26: :85: ve nihayet depresyon başlar:84:
Cuma (30.11.2012): ishal...ishal oldumoleyyy bu bir şans küçük de olsa, küçük buruk bir mutluluk hissi oluşur... yarım saat sonra...adet ! adet oldum ! oleyyy:118: mutluluk biraz daha dozunu artırıp tüm bedene yayılır :87:
Pazar (2.12.2012): bir saat spor ardından duşa girmeden önce bir tartıya çıkma isteği...tedirginlik kaplar tüm hücreleri...uzaklardan gelen bir ses 'en fazla 59 çıkarsın, perşembe günü çıkan kiloyu aşmış olamazsın'... tedirgin tedirgin
tartı hazırlanır...üstüne çıkılır ve 57.8....beyin algılayamaz ve 59.8 gibi algılar...kısa bir 'daha da kilo aldım' paniği ardından beyin yavaşça kendine gelir ve tekrar çıkılır tartıya..57.8 kg... elliyedi virgül sekiz !!!!beyin
57yi rakamını kavrar veeeee.......:118::119::111::122::124::124::124: mutluluk patlaması yaşar...mutluluğun dozacı biraz fazla geldiğinde gereksiz yere kafayı bir kaç dakikalığına sıyırıp uuuuuuuuuuççççççaaaarrrrrr ...
tartıya döner ve:76: yapıp duşa girer mutlu mutlu....
Tebrikler...Çok güzel bir atak geçirmişsin...
Ama yarın biraz artıyla karşılaşacaksın biliyorsun, hazırlıklı ol...
Kaçamaksız su gibi bir seyir dönemin olsun inşallah...
Sanırım bu sayfa sana yardımcı olacaktır...
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
Sabah: Dün yaptığım muhteşempogacalardan 2 tane, 1 kb kutusu light peynir, buyuk bir bardak light süt, bir yumurta yedim.
Öğlen: Ben yine unuttum yemeyi, yemek yerine pazara gittim kendime kıyafet aldım pazardan (pek yapamıyordum hep küçük bedenler oluyordu bir kuvvet aldım birşey) daha sonra oğlumun kreş toplantısına gittim ama ne toplantı, özel bayanlar için açılmış bir kafedeydik tabakları görmeniz lazımdı hep ev yapımı pastalar çörekler börekler tahinli kurabiyeler un kurabiyeleri ki ona dayanamam normalde ama beeeen 3 bardak çay ve bir şişe sudan başka birşey ağzıma bile sürmedim ha birde dukancılardan uzak kısır vardı ki o biraz koktu burnuma :) Ama şöyle bir artım oldu geçen sene dukanla 12,5 kilo vermiş bir anneyle tanıştım güzel bir çorba tarifi verdi onu yapacağım birazdan. Gerçi siz yazıyorsunuz o tarifi ama bayan güzel anlattı sıcacık diye canım çekti deneyeceğim fotosunu yüklerim heralde :)
Biraz önce eve gelince bir çay bardağı kadar light kefir içtim. Birde bayanlar kabızlıktan şikayet edenler için belki metabolizmayla alakalı ama ben ishal bile oldum ya seviyorum ben dukanıııııı
yulaf kepeğini nekadara alıyorsunuz marketten.kaç gramlık
nette 6 lira 500 gramı
aynen cnm bende 6 ya aldım ....
:103:Ayırlı pazarlar kızçeler :126:
Perşembe (29.11.2012): 59.3 kg şok şok şok:96: eller titremeye başlar, panik belirtileri yayılır tüm vücuda:18::18::95:
depresyona doğru ilerleme belirtileri gösterir panik:26: :85: ve nihayet depresyon başlar:84:
Cuma (30.11.2012): ishal...ishal oldumoleyyy bu bir şans küçük de olsa, küçük buruk bir mutluluk hissi oluşur... yarım saat sonra...adet ! adet oldum ! oleyyy:118: mutluluk biraz daha dozunu artırıp tüm bedene yayılır :87:
Pazar (2.12.2012): bir saat spor ardından duşa girmeden önce bir tartıya çıkma isteği...tedirginlik kaplar tüm hücreleri...uzaklardan gelen bir ses 'en fazla 59 çıkarsın, perşembe günü çıkan kiloyu aşmış olamazsın'... tedirgin tedirgin
tartı hazırlanır...üstüne çıkılır ve 57.8....beyin algılayamaz ve 59.8 gibi algılar...kısa bir 'daha da kilo aldım' paniği ardından beyin yavaşça kendine gelir ve tekrar çıkılır tartıya..57.8 kg... elliyedi virgül sekiz !!!!beyin
57yi rakamını kavrar veeeee.......:118::119::111::122::124::124::124: mutluluk patlaması yaşar...mutluluğun dozacı biraz fazla geldiğinde gereksiz yere kafayı bir kaç dakikalığına sıyırıp uuuuuuuuuuççççççaaaarrrrrr ...
tartıya döner ve:76: yapıp duşa girer mutlu mutlu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?