Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

spora çok fazla yüklendiyseniz, kas yapmış olabilirsiniz...

kilo verim az olsa bile, kendinizde bir incelme hissetmiş olmalısınız...

devam edin, kilo verimini yakın zamanda tartı da göreceğinizi umuyorum...

sebze protein gününde önemli olan sebze miktarının, protein miktarını geçmemesidir...

tüm öğünlerde salata tüketip(yağsız ve izinli ürünlerden oluşsa bile) protein olarak sadece bir tabak yoğurt yemek hatadır...

3/1 sebze, 3/2 potein olarak ayarlama yapın...

yemeniz greken kepek miktarını mutlaka tüketin...

merhaba kızlar

ıkı haftadır sapıtmıs durumdayım yaklasık 1 yadır aynı kılodayım hıc kılo veremeyınce canım sıkıldı kendımı yemege verdım pısmanmıyım evet acaba guclendırmeye gecsemmı dıye dusunuyorum baya baya sapıttım 4kılo daha vermek ıstıyorum ama olmuyorrrrr cıldıracam suanda 62kgyım 58 gorup guclendırmeye gecsemmı yoksa hemen yarın gecsemmı 2haftada 4defa buyuk kacamak yaptım gecen ay reglde olmadım ondandamı kılo veremıyorum acaba offf yardım edın bana

spora çok fazla yüklendiyseniz, kas yapmış olabilirsiniz...

kilo verim az olsa bile, kendinizde bir incelme hissetmiş olmalısınız...

devam edin, kilo verimini yakın zamanda tartı da göreceğinizi umuyorum...

evet spora cok yuklendim dediginiz dogru olabilir.birde bu 7 gunluk atak oncesi 13 gun isvec diyeti diye sok bir diyet yapip ertesi gunu buna basladim.isvecle 5.5 kilo verdim 13 gunde tabiki vucutta tutulan su o diyetle atilinca sanirsam bundaki o sok etki yasanmadi.gerci o da protein agirlikli bir diyetti.tabiki bayagi farkedilir bir incelme var.ama iste 7 gun boyunca sadece 1.5 kilo gidince moralim bozuldu ama seyir ile devam ediyorum..tesekkur edeiyorum..

Arkadaşlar bugün başladım Dukana...Kitabım bugün elime geçecek inşallah...

Kahvaltıda:
2 yumurtadan yapılmış omlet
1 parça beyaz peynir
1 dilim hindi salamı...

Umarım doğru bir menüdür...

Migrosta yulaf kepeği varmış. Markası ne olduğunu biliyor musunuz ?

Herkese merhaba..

İyi ve bol eksili bir hafta olur umarım. Benim canım çok sıkkın. tuvalet problemim var oy üzden eksi göremiyorum derken tehlike çanları çalmaya başlayınca ilaçla o iş halloldu. Ama tartıya bakıyorum ki bu da değilmiş.. Yani ben hala aynı kilolarda takılıp duruyorum. yaklaşık 2 hafta olacak ve durdum denilebilir. zaten verdiğim de topu topu 3,7 kg ve bugün dukanda 28. günümm dün aşure yaptım kendi ellerimle, bir gün önce de annemde yaptık. herkes yerken biz seyrettik.. bu kadar istikrar ve azimm ama niye böyle oluyor bi anlasamm.. gerçekten motivasyonumu kaybetmek istemiyorum ama sinirim de bozulmuyor değil yani..

aynı durumları yaşamış olan varsa lütfen çözüm önerileri ile birlikte paylaşımm rica ediyorum. bunları duymaya ihtiyacım var

tartıya canın sıkıldı, yemek yedin... eee noold şimdi

4 gün boyunca saf proteine dönüş yapabilirsin...

yürüyüşü günlük 60 dakikaya çıkar...

dukan egzersizlerini sabah ve akşam aksatma...

su miktarını doğru tükettiğinden emin ol...

süt içiyorsan, light bile olsa 2 bardakla sınırlandır...

tatlandırıcı miktarını azalt... (ödem yapıyor)

sınırlı izinlilere sakın bulaşma...

akşam erken yatmaya çalış... akşam 10 gibi...

kaçamak yapma...

lütfen

Kepeğin markası Doğalsan 6 lira civarı fiyatı.. Sakın yanlışlıkla yulaf ezmesi alma paketleri aynı görünüyor ve genelde yan yana duruyorlar.. Ben yaptım o hatayı

şok bir diyet arkasından dukan diyeti hata bence...

makul bir ara vermeliydiniz....

arka arkaya 2 diyet nedeniyle vücudunuz artık yeter demiş olabilir...

vücut kaynaklarına saldırı hissettiğinde 100 kalorilik bir yemeği özüne kadar çeker ve bu 100 kaloriden 120-130 kalori özümzeme yeteneğine sahiptir...

lütfen kendinizedikkat edin... sıkıntı hissederseniz diyeti bırakın

15 gün kilo durması, birşeyler yapmanız için geçerli bir süre...

kitapta kilo durması durumunda yapılacaklar yazıyor... sadece 4 gün bunları uygulayın ama sakın kaçamak yapmayın...

ilerde nasıl olsa hepsinden bol bol yemek için uzun bir zamanınız olacak...öyle düşünün...

bir arkadaşa da kısaca özetlemiştim... ondan da faydalanabilirsiniz... ama kitabı mutlaka okuyun...

seberra, seni takipteyim

Başlangıç kilolarımız yakın...

Martta 65'li rakamlar görmemiz lazım

ben 65i görmek istemiyorum..dukan hesabına göre şubat 22 de 69 olcam bu bana yeter artar bile...boyum 1,75 69 dan azı kötü oluyo benim için vucut kitle indeksime cizelgeden bakarsan görebilirsin..

Arkadaşlar, bedeniniz en uzun süre kaldığı kiloyu hafızasına kaydeder ve o kilodan inmeyi kendine karşı tehdit olarak algılar...

kilo verme durur...

yediklerinizi sonuna kadar kaloriye çevirir....

ancak spora karşı bir hafızası yoktur...

4 gün boyunca 60 dakika yürüyün... siz kazanın

mrb arklar....öncelikle benım hedefım 10 kılo vermek dahasıda var ama ben verebılecegım kadarıyla baslamak ıstıyorum.dukan kıtabı elımde yok.çünkü daha önce canan karatayı aldım.eşim böyle şeylerı elımde gördukce sinirlenıyor ve psikolojimin bozuldugunu düşünuyor...
size sormak istediğim bundan aylar önce dukan kıtabını yazan doktorun lisansının elinden alındıgına dair haberler cıkmıstı...birçok kişinin rahatsızlandıgı vs haberlere konu olmustu....
bir diğer sorum bu diyet sanırım biraz masraflı...sizler ne yiyorsunuz..yeni başlayan biri için örnek bir menü yazar mısınız?
ve evliler için özellikle sorun teşkil etmiyor mu evde? düşünsenize dolabınız sebze-meyve dolu oluyor nasıl hareket ediyorsunuz? cevaplarsanız çok sevinirim...

ben 65i görmek istemiyorum..dukan hesabına göre şubat 22 de 69 olcam bu bana yeter artar bile...boyum 1,75 69 dan azı kötü oluyo benim için vucut kitle indeksime cizelgeden bakarsan görebilirsin..

senin boy süpermiş...

ben kısa olduğum için (160 cm) dukan bana 65,3 kg iyi sana dedi

umarım hepimiz başarırız...

hoşgeldin canım

dolapta sebze oluyor ama belli bi zamana kadar meyve yok...

mutlaka kitabı alman gerekiyor... çünkü bazen yeniden dönüp dönüp bakmak gerekiyor...

dukansitesinden testini yap... atak evreni ve diğer süreleri öğrenmen lazım...

siteye bir bakayım o zaman....

kitabı okudum:) dukanın kilo durmasındaki önerileri de biliyorum.. teknik olarak her türlü bilgiye sahibim. deli gibi forumlara ve sitelere üyeyim tüm güncellemeleri takip ediyorum. kaçamak yapmıyorum amaaa kişiyerin yaşadığı tecrübeler destek olur ya insana daha çok bilgi verir. işte o durumdayım.. yoksa dukan zaten kitabında a'dan z'ye herşeyi yazmış. her ince detayı düşünmüş helal olsun vallahi:)

tespit süper gerçekten.. aynen bende de durum bu. kolay verilebelir kiloyu hemen verdim. esas şuan ki kilonun altına inmek bi dert!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…