gunaydin kizlar ;
dun atagin 7.gununu bitirdim ve bugun seyire basladim.7 gunde sadece 1.5 kilo vermisim(((cok az ama yaa.deli gibide spor yaptim bu 7 gunun 5 gununde ona ragmen verdigim kilo cok az geldi bana.bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak.simdi 70 i gormeyi hayal ediyorum.kendime kucuk kucuk hedefler koyuyorum ve simdiki hedefim 70 i gormek.keske 15 gunde 4.5 kilo verebilsem ne guzel olur.
Tartıyı aldığımdan beridir ben sürekli tartılıyorum kızlar ya 400 yukarı 700 aşağı aha one midem su kaynıyor 1 yukarı ama en doğrusu sabah ihtiyaç sonrası olduğuna göre bu sabah, evdeki tartı krizinden sonra önceden belirttiğim kilonun 400 gr daha altına indiğimi görmüş bulunmaktayım 98 ile başladığım atak evrem 6 gün sonunda 93,500 ile devam edip bugün sonunda bitecek, yarın seyir evresine geçiyorum ve nöbetçiyim bu yüzden nasip olursa yarın akşam geçen hafta da yaptığım gibi tavuk döner yiyeceğim (okul kantininde sadece bu var bana uygun) yanına da domates yemeyi düşünüyorum.
Şimdi soruyorum bayanlar dukanın kitabını 2 kez hatmettim ama kafam karıştı ben seyirde 1+1 yapmayı planlıyorum ama mesela sadece domatesmi yiyeyim bir günde yoksa salatalık da ekleyimmi. Yani sebzeleri siz çeşitlendiriyormusunuz. Tanıyan tanır yeni bir döneme gireceğim ve erken panik durumunu yaşıyorum yine :)
spora çok fazla yüklendiyseniz, kas yapmış olabilirsiniz...
kilo verim az olsa bile, kendinizde bir incelme hissetmiş olmalısınız...
devam edin, kilo verimini yakın zamanda tartı da göreceğinizi umuyorum...
kilo vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı
merhaba kızlar
ıkı haftadır sapıtmıs durumdayım yaklasık 1 yadır aynı kılodayım hıc kılo veremeyınce canım sıkıldı kendımı yemege verdım pısmanmıyım evetacaba guclendırmeye gecsemmı dıye dusunuyorum baya baya sapıttım 4kılo daha vermek ıstıyorum ama olmuyorrrrr cıldıracam suanda 62kgyım 58 gorup guclendırmeye gecsemmı yoksa hemen yarın gecsemmı 2haftada 4defa buyuk kacamak yaptım gecen ay reglde olmadım ondandamı kılo veremıyorum acaba offf yardım edın bana
Arkadaşlar bugün başladım Dukana...Kitabım bugün elime geçecek inşallah...
Kahvaltıda:
2 yumurtadan yapılmış omlet
1 parça beyaz peynir
1 dilim hindi salamı...
Umarım doğru bir menüdür...
Migrosta yulaf kepeği varmış. Markası ne olduğunu biliyor musunuz ?
evet spora cok yuklendim dediginiz dogru olabilir.birde bu 7 gunluk atak oncesi 13 gun isvec diyeti diye sok bir diyet yapip ertesi gunu buna basladim.isvecle 5.5 kilo verdim 13 gunde tabiki vucutta tutulan su o diyetle atilinca sanirsam bundaki o sok etki yasanmadi.gerci o da protein agirlikli bir diyetti.tabiki bayagi farkedilir bir incelme var.ama iste 7 gun boyunca sadece 1.5 kilo gidince moralim bozuldu ama seyir ile devam ediyorum..tesekkur edeiyorum..
Herkese merhaba..
İyi ve bol eksili bir hafta olur umarım. Benim canım çok sıkkın. tuvalet problemim var oy üzden eksi göremiyorum derken tehlike çanları çalmaya başlayınca ilaçla o iş halloldu. Ama tartıya bakıyorum ki bu da değilmiş.. Yani ben hala aynı kilolarda takılıp duruyorum. yaklaşık 2 hafta olacak ve durdum denilebilir. zaten verdiğim de topu topu 3,7 kg ve bugün dukanda 28. günümmdün aşure yaptım kendi ellerimle, bir gün önce de annemde yaptık. herkes yerken biz seyrettik.. bu kadar istikrar ve azimm ama niye böyle oluyor bi anlasamm.. gerçekten motivasyonumu kaybetmek istemiyorum ama sinirim de bozulmuyor değil yani..
aynı durumları yaşamış olan varsa lütfen çözüm önerileri ile birlikte paylaşımm rica ediyorum. bunları duymaya ihtiyacım var
seberra, seni takipteyim
Başlangıç kilolarımız yakın...
Martta 65'li rakamlar görmemiz lazım
ben 65i görmek istemiyorum..dukan hesabına göre şubat 22 de 69 olcam bu bana yeter artar bile...boyum 1,75 69 dan azı kötü oluyo benim için vucut kitle indeksime cizelgeden bakarsan görebilirsin..
mrb arklar....öncelikle benım hedefım 10 kılo vermek dahasıda var ama ben verebılecegım kadarıyla baslamak ıstıyorum.dukan kıtabı elımde yok.çünkü daha önce canan karatayı aldım.eşim böyle şeylerı elımde gördukce sinirlenıyor ve psikolojimin bozuldugunu düşünuyor...
size sormak istediğim bundan aylar önce dukan kıtabını yazan doktorun lisansının elinden alındıgına dair haberler cıkmıstı...birçok kişinin rahatsızlandıgı vs haberlere konu olmustu....
bir diğer sorum bu diyet sanırım biraz masraflı...sizler ne yiyorsunuz..yeni başlayan biri için örnek bir menü yazar mısınız?
ve evliler için özellikle sorun teşkil etmiyor mu evde? düşünsenize dolabınız sebze-meyve dolu oluyor nasıl hareket ediyorsunuz? cevaplarsanız çok sevinirim...
hoşgeldin canım
dolapta sebze oluyor ama belli bi zamana kadar meyve yok...
mutlaka kitabı alman gerekiyor... çünkü bazen yeniden dönüp dönüp bakmak gerekiyor...
dukansitesinden testini yap... atak evreni ve diğer süreleri öğrenmen lazım...
15 gün kilo durması, birşeyler yapmanız için geçerli bir süre...
kitapta kilo durması durumunda yapılacaklar yazıyor... sadece 4 gün bunları uygulayın ama sakın kaçamak yapmayın...
ilerde nasıl olsa hepsinden bol bol yemek için uzun bir zamanınız olacak...öyle düşünün...
bir arkadaşa da kısaca özetlemiştim... ondan da faydalanabilirsiniz... ama kitabı mutlaka okuyun...
Arkadaşlar, bedeniniz en uzun süre kaldığı kiloyu hafızasına kaydeder ve o kilodan inmeyi kendine karşı tehdit olarak algılar...
kilo verme durur...
yediklerinizi sonuna kadar kaloriye çevirir....
ancak spora karşı bir hafızası yoktur...
4 gün boyunca 60 dakika yürüyün... siz kazanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?