markettemi 6lira
Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!
DepositFiles
File Not Found - Filefactory.com
http://oron.com/40rb5q16tr9r
BayFiles
dediğin bunlar değil mi ben indiremedim bunları
2 ocakta tam bir yıl olacak, son zamanlarda dukandan kopsam da hayatımda önceden yer verdiğim zararlı gıdalardan hiçbiri yok, aynadaki görüntüm bana göre harika :) Alışveriş yapmak eziyet olmaktan çıkıp zevk verir hale geldi :) Alışveriş merkezlerinde aynalardan kaçar durumdayken, kendime bakmadan duramıyorum :) O bana olmaz dediğimde ilgilenen görevlilerin o size çok rahat olur demeleri var yaaişte o beni bitiriyor sihirli o cümle sihirli
Tavsiyem, başladıktan sonra asla bozulsa da yeniden başlarım demeyin, vücudunuza zarar vermeyin, eğer ömrünüz boyunca sadece 2 kez yapabilirsiniz deniyorsa vardır bir sebebi, ben o hatayı yaptım siz yapmayın, bu süreç içerisinde kendinizi tanıyın, size neyin zarar verdiğini neyin vermediğini, ileriki dönemlerde neler yapmanız gerektiğini iyi belirleyin ve yolunuzu asla değiştirmeyin. İçimden geldi yazayım dedim :)
Bu arada yaz döneminde bir markanın kaz tüyü kabanını denemiştim XL ve bayılmıştım, indirime girmiş, L bedenini denerken bu bana olmaz zannımca dedim, görevli arkadaş yukarıda bahsettiğim sihirli cümleyi söyledi, işe yaradı L bedene girdim :) Derdim asla S beden olmak değil ama neden olmasın o da olur bir günAyrıcaaa uzun yıllar görmediğim arkadaşımm benim kadar olmuşsun dediii, kendisi zayıf bir hatunnn :) Umarım bu yazdıklarım yeni başlayanları gaza getirir
teşekkür ederim canımçok tatlı anlatmışsın canım.sen beni güldürdün allah da seni güldürsün . bu aralar ben de umutla çıkıyorum tartıya ama malesef hüsranla sonuçlanıyor. bir an önce toparlamam lazım
Ay sağol Egotrikciğim ama benim daha mutlu sonum değilMutlu sonla biten hikayelere bayılırım...
Ahh ne güzeldi...Bir gün benim de böyle bir hikayem olacak (inşallah)...
Önce az yağlı dana kıymasının içine ben yaklaşık 300 gr. dan yaptım bir yumurta ve bir çorba kaşığı yulaf kepeği koydum küçük misketler şeklinde top top yaptım. Teflon tavanın dibini azıcık zeytinyağla yağlayıp peçeteyle yaydım fazlasını attım sonra toplarımı pişirdim. Küçük köftecikler oldu.çorba tarifini bekliyorum ...
Önce az yağlı dana kıymasının içine ben yaklaşık 300 gr. dan yaptım bir yumurta ve bir çorba kaşığı yulaf kepeği koydum küçük misketler şeklinde top top yaptım. Teflon tavanın dibini azıcık zeytinyağla yağlayıp peçeteyle yaydım fazlasını attım sonra toplarımı pişirdim. Küçük köftecikler oldu.
Tencereye 2 kaşık light yoğurt, 1 çorbar kaşığı yulaf kepeği ve bir yumurta kırdım çırptım çırptım çok çok az tuz koydum çeyrek çay kaşığı kadar, sonra bunları sulandırdım 2 subardağı kadar su koydum kaynattım. En sonunda yağlarını kağıt havluda aldığım top köftelerimi içine koyup kaynattım özdeşleşti azıcık.
Çok dağınık bir tarif oldu ama tam verdim sanırım yapılışını an an yaşatayım dedim, güzel birşey oldu kepekten dolayı sanki irmikle pişirmişsin hissi veriyor ama sıcak sıcak yenince normal bir çorba gibi yani fazla fark yok.
:)
Tarifleri denedikçe yazarım
Canım eczane yokmu orda olur mutlakamerhaba kızlar bende başladım diyete seyir dönemindeyim ama canım çok tatlı çekiyor burası küçük yer tatlandırıcı falan hiç bulmadım siz neler yapıyorsunuz tatlı krizine girmiyormusunuz ay çok zor
kızlar size bir soru, şimdi ben mart ayına kadar dukan diyeti uygulasam 6 kilo vermiş olacağım, yani ideal kiloma ulaşacağım, yalnız ben nisan ayında bebek düşünüyorum, bu nedenle Allah nasip ederse ve bir gebelik sürecine girersem, vücudumu acaba çok mu yormuş olurum, ve dukan sanırım insan hayatı boyunca sadece 2 kez yapılabilirmiş, ben yoksa bu halimle gebe kalıp, doğum yaptıktan sonra mı dukan diyetine başlasam? bana yardımcı olur musunuz tecrübeli dukancılar lütfenyarın başlayacağım acil cevaplar rica ediyorum:26::26::26:
Canım eczane yokmu orda olur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?