ben göremedim test sayfanın neresinde acaba...
dukan'ın kendi sayfasında...
dukan test diye arat internette...
çeviride zorlanırsan, bazı blog sahipleri testi aşama aşama anlatmış... onalrdan da yararlanabilirsin...
birkaç gün önce testi yapmaya çalışanlar, sitede hata olduğunu söylemişlerdi ama belki düzelmiştir... sen bir dene...
verdiği atak gününü, verdiği süreleri bie yazki, aşağı yukarı hatalı birşeyler var mı yakalarız...
Bu arada boy, kilo, yaş ?
27 yaşındayım cnm...boyum 1.75 kilom 76.bu zamana adar tartıda gördugum en fazla kilo(( ve ben bırturlu şu bogazıma hakım olamıyorum..çevredekı ınsanların ya gercekten sen cok kılo almıssın demesınden bıktım.....
çok gençmişsin....
sen çok daha kolay kilo verebilirsin...
kaçamak yapma yeter... bir kaçamak 15 gün duraklamadır...
kaçamak yapmak istersen aklına bunu getir...
başarılar
şok bir diyet arkasından dukan diyeti hata bence...
makul bir ara vermeliydiniz....
arka arkaya 2 diyet nedeniyle vücudunuz artık yeter demiş olabilir...
vücut kaynaklarına saldırı hissettiğinde 100 kalorilik bir yemeği özüne kadar çeker ve bu 100 kaloriden 120-130 kalori özümzeme yeteneğine sahiptir...
lütfen kendinizedikkat edin... sıkıntı hissederseniz diyeti bırakın
vücut kaynaklarına saldırı hissettiğinde 100 kalorilik bir yemeği özüne kadar çeker ve bu 100 kaloriden 120-130 kalori özümzeme yeteneğine sahiptir...
tşk ederim...kitabı edinene kadar beklemek istemiyorum açıkcası..yapmam gereken sanırım ılk bir hafta yagsız proteın ürünleri tüketmek değil mi?
cevap verdiginiz icin tesekkur ederim kesinlikle haklisiniz ama iste kilo verme karari alinca insanin gozu donuyor biran once vereyim diye dusunuyorsunuz.birde ideal kiloma ne kadar cabuk ulasirsam o kadar cabukta hamile kalabilirim diye dusundum.biliyorumki hata.sanirim ben kafayi yedim.hic bir SIKINTIM yok .aksine oylesine istahsizlastimki canim hic birsey yemek istemiyor.bu nedenle iki ogun yapiyorum.ve son yemegimi 18 de yiyorum.sizce vucudun o direncini kirmak icin ne yapmaliyim.sporda yapiyorum 1-1.5 saat arasi.
hepsi hata
az yemek hatası: bünyeyi iyice korkutur ve tüm savaş baltalarını çıkarmasına sebep olursunuz...
bünyenin korkup, korumaya gememesi gerekiyor... tatlı dille kandıracağız onu
ana öğünleri ihml etmeyin ve hatta ara öğünler ekleyin...
işin iştahsızlığa doğru gitmesi kötü
biz blumik olmak istemiyoruz... sağlıklı bir zayıflama istiyoruz...
dukandiyetitariflerim bloğunu sizede tavsiye ediyorum... yemekleri çeşitlendirmeyi öğrenmemiz lazım...
süt şeker içerdiği için, sütü 2 bardakla sınırlayın...
Ya eski arkadaşlarnerdesiniz..biz acemiler kaldık başbaşa ?forum başka yere taşındı da haberimiz mi yok Neler karıştıırıyosunuz bakalım hepiniz birden kayboldunuz ortalıktan? KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR MODUNA GEÇTİK..
kızlar dukan testini yaptım ben bana şöyle birşey cıktı netten turkceye cevırdım.ne demek ıstıyor bı anlatıverin....
Bugün başlatırken, 22/02/2013 65 kg ağırlığında olacak.
Sen benim yöntemi 3 fazını takip etmek zorunda olacaksınız, bu kalıcı olarak yeni bir ağırlık stabilize etmek için bir 190 günlük bir program anlamına gelir
atak kaç gün çıktı?
atakta vereceğin tahmini kiloyuda vermiş olması lazım...
atak
seyir
güçlendirme
koruma
tamamlayacağın evreler bunlar...
istediğin kiloya inene dek seyir evresine devam edeceksin...
diğer evreler, yeniden kilo almamak için yapılıyor...
başarılar
gunaydin kizlar ;
dun atagin 7.gununu bitirdim ve bugun seyire basladim.7 gunde sadece 1.5 kilo vermisim(((cok az ama yaa.deli gibide spor yaptim bu 7 gunun 5 gununde ona ragmen verdigim kilo cok az geldi bana.bakalim ilerleyen gunlerde neler olacak.simdi 70 i gormeyi hayal ediyorum.kendime kucuk kucuk hedefler koyuyorum ve simdiki hedefim 70 i gormek.keske 15 gunde 4.5 kilo verebilsem ne guzel olur.
cnm atak 3 gün çıktı 10 kılo için az degıl mı ya:/sonrakı aşama 77 gun yazıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?