Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladım cnm dinleyelim bakalım .bu seferde dukann amcayı dinleyelim neler olacak:) 3 günde 1.2 kilo verecekmişim :)

yazık değil mi canına

neyse artik oldu bitti ben bugunden itibaren seyire basladim ve cok dikkatli olacagim.tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alacagim.kas yaparken goz cikarmak yada sagligimdan olmak istemiyorum.

sabah:krep yaptim light peynir ve 5 ceri domates ile bir guzel yedim..:))))birde ben paristeyim ve dukan in yulaf kepegini eczaneden aldim .kutunun ustundeki tarifte 1.5 kasik yulaf kepegini+1,5 kasik fromage blanc(turkceye cevirmede bu beyaz peynir demek oluyor ama bunlarin fromage blanc dedigi bizim yogurt gibi birsey) ile karistirin ayri bir kapta yumurtanin beyazini kar gibi kopurtup karistirin diyor.sonrada pisirin.onu yaptim aynen ama ilginc oldu.oysa kitapta ki ceviride kolestorol sorununuz yoksa yumurtanin tamami ile yapin diyor .kitaptaki daha keyifli bir krep oluyor.dukan in hazir krepleri icinde 4 kucuk krep var 5 € dan satiliyor marketlerde :)))

kreple yapılan yemeklerde, arkadaşlar pek çok çeşitlendirmeler buldular... tarifleri aratın, bıkmamak açısından önemli bence...

4 krep 5 euro çooooook pahalı... değmez

krebi, çeşitli sebzelerle zenginleştirir, bir sürü günü kurtarırım

evet...

2 kasımda başladım...

bende 5 kasımda başladım genelde ilk ay 10 kilo verenler var ama biz tırt çıktık galba :))) sanırım 2 ayı bulcak 10 kilo vermek..benim yaş 32 ..eskiden çok kolay kilo verirdim artık metabolizma yavaşladı sanırım..seneye bu zamanlarda 2 .çocuk planlarım var kilomu verip biraz sabitlemek istiyorum.1 kızım var 5 yaşında şuan onu doğum yaptığmda yani doğuma gittiğimde 85 kilo falandım ne komik dimi şimdide o kilolardayım ama bi eksik var karnımda bebek yok..72 ile hamile kalmıştım 13 kilo almıştım toplam ideal gibi ama sonra maalisef aldım ...

geç olsunda güç olmasın canım...

sen benim oğlumu doğurduğum yaştaın daha

ben oldum şimdi 45

benim diyet geçmişimde kötü... ver ver, al ... o yüzden, ben daha sıkıntılı veriyorum...

senden daha iyi randıman bekliyrum... siz başarın, bir ben tırt çıkayım razıyım...

kilolu olmanın zorluklarını hepimiz biliyoruz... o yüzden, kim güzel kilo verse, kendim vermiş gib seviniyorum

Bayanlar arkadaşların yaptığı bir tavuk yemeği vardı şımşırmıydı adı neydi ben şımşır diye nette aratınca şimşir tarak çıkıyor bitki çıkıyor forumda da arayamıyorum ismini bilmediğimden eski sayfalara da baktım karıştırdım bulamıyorum. Yardımcı olabilecek biri varmı

merhaba işlerin yoğunluğu sebepli bu ara ben de takip edemiyorum sayfayı pek yazınızı yeni gördüm..

kızınız ağzına parmağınızı sokmanıza izin verirse dişin çıkacağı bölgeye masaj yapın gerçekten rahatlatır.
bir de diş çıkarırken vücutta alerjik tepkiler oluşur. bu yüzden alerji önleyici antihistaminik şuruplar da çocukları-bebekleri çok rahatlatır.
avil şurup 1-3 yaş çocuklarda 1/2 ölçek 3-12 yaş arasında da 1 ölçek olarak günde 2-3 defa kullanılabilir.

herkeslere selam kızlar.. çoktandır giremedim.. cuma cumartesi zaten kongre için antalyadaydım.. muhteşem bir otelde muhteşem yemekler arasında diyetimi bozmadığım için kendimi çookk tebrik ediyorum:)
yani ben normalde o günlük 1 kaşık yağ hakkımı da kullanmıyordum çoğunlukla, otelde yediğim tavuklar da sebzelerde peynir süt ve yoğurt da yağlıydı ama en azından meyveler tatlılar makarnalar kızartmalar vs arasında ızgara tavuk yada adana kebap masum sayılırdı sanırım..hele o tatlılardan uzak durmak... yine de dönüşte tartılmadım daha ve 4 gün protein yapacağım..

yine kimsecikler yok. bi karabulutlar dolaşıyo forumun tepelerinde ama hadi bakalım hayırdır inşallah:44:
kıdemli çekirge ifadesine çok güldüm bu arada tecrübeli arkadaşlar muhtemelen çok yoğunlardır iş vb sebeplerle. yoksa burayı bırakmazlar merak etmeyin
hepinize güzel haftalar diliyorumm

bence hiç protein yapmayın, yani siz bilirsiniz ama sonuçta makarna tatlı ya da kızartma yememişsiniz ki. proteini feci duraklamalar için saklasanız daha iyi olur sanki :)

evet kesinlikle doğru, o yüzden iki haftadır 70lerdeyim bi 60lı rakam göremedim ya of bana oflar bana

cornella hoşgeldin canım.
dukanı kitapsız yapamazsın, yürütemezsin çünkü kitap ciddi anlamda motivasyon sağlıyor. acıkınca bişiler atıştırmak yerine yanına bi kupa bitki çayını ve kitabını alıyosun o atıştırma açlığın gidiyo okuyunca mesela.
eğer kitapsız başlayıp kitapsız yapmaya devam edersen korkarım ki eşini haklı çıkarırsın.
eşinin görmesini istemiyorsan internetten indirebilirsin, pdf halleri de var kitabın bazı arkadaşlarda. bende yok ama olanlar yardımcı olurlar mutlaka :)
karatayın içeriğini pek bilmiyorum ama madem kitabı var elinde, onu da yapabilirsin pekala. sonuçta hedef ikisinde de kilo vermek ve sağlıklı beslenmek :)
tabi bunlar benim fikirlerim, dikkate alıp almamak sana kalmış, başarılar

sakın bir buluşma ayarlamış olmasınlar... sizi sizi....

onlar iyi olsunlar da, varsın bizi unutsunlar

Evet... Az önce kargocu kitabımı getirdi. Enteresan bir şekilde heyecanlandım...Bugün 1. günüm..

Öğlen : Tavuk göğsü ızgara ve yoğurt yedim.

Umarım en kısa zamanda bu kilolardan kurtuluruz hepberaber..

Akşam ne yesem aceba?? Fikir verebilir misiniz ?

26 kasımda atak devrem başladı 92 ile başladım ,yürüyüş hariç diğer herşeyi harfiyen uyguladım. :) 2 gün kaçamak yaptım.
Aşüre çorbası içtim. 3.aralıkta da seyir dönemine geçtim. bu dönemde yürüyüş yapmaya başlıyacam
şu an 88 kg.dayım. bakalım ay sonunda kadar kaç kg düşücem

atakta olduğun için günlük 1,5 kaşık kepek hakkın var.... bununla krep yapabilirsin...

ekmek yapmayı başarabilrsen, yağsız kıyma ve baharatlarla köfte yaptığında, ekmeğin içine koyup işe giderken yada dışarı çıktığında yanında götürebilirsin...

kırmızı et seviyorsan, haşlama tavsiye edebilirim.... benim atakta kurtarıcım olmuştu...

atak bitene kadar sebze yok...

atak devresi için örnek menüler, kitapta var... ordan da esinlenme yapabilirsin...

başarılar

arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza:)) dukan diyeti atak dönemine sabah başladım 5 kilo wersem coook mutlu olcam ınsallah...umarım werebilirim??

şimşir tarak ,çok guldum ya..

tebrikler canım.

hayırlı olsun canım,bende yeni başladım bakalım hayırlısı olsun.gitsin kilolar

arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza:)) dukan diyeti atak dönemine sabah başladım 5 kilo wersem coook mutlu olcam ınsallah...umarım werebilirim??

ahhh ahhh

5 kilo dediğin nedir ki?

5 kilo için dukana gerek yok bence...

atak, seyir, güçlendirme ve koruma...

sen yediğinin yarısını ye, yağ, şeker, undan uzak dur bir süre.... havada karada verirsin...

yazık olur bence, dukan yapman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…