Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba!

Ucuz protein kaynağı olan tavuk ciğerini herkese öneririm. Daha önce alışma dönemimde istemeden bu başlıktan birilerini de soğuttuğum oldu sanırım "kırt kırt mırç mırç çiğniyorum bu ne böyle" diyerek... :18: Soğanları soteleyip üstüne bu ciğerleri-yürekleri ufak ufak doğrayıp pişirince muhteşem oluyormuş, bugün de pişirdim kendime. Herkes ciğere bir şans daha vermeli.

Duraklamayı kırmak, ödemlerden kurtulmak için su yerine yeşil çay içme olayını uygulamaya çalışacağım şu üç gün boyunca. Bakalım olacak mı? Gerçi her seferinde baştan demlemiyorum, demleme yeşil çayı attım bardağa, üzerine su ekleyip duruyorum. Bakalım bir işe yarayacak mı?
Akşama da akraba toplanması gibi birşey yapacağız babaannemlerde, yenecek hiçbirşey bana uygun değil. Gelsin dolmalar, gitsin börekler... Ciğerimi yanıma alıp gideceğim, terbiyesiz torun modu açık. Yapacak şey yok, artık sıkı tutacağım herşeyi.
Gideyim de bari çağrılana kadar callan'ı yetiştirmeye çalışayım. :)

Umarım herkes iyi bir gün geçiriyordur, buraları ihmal etmeye gelmiyor insan hemen uzaklaşıveriyor diyet havasından. Aman uzaklaşmayalım. :))

tavuk ciğerini bende değerlendirmek istiyorum...

şu mırç mırç olayı benide işkillendirmişti

ciğerin üzerinde minik minik yağlar var, sanırım onlaı ayıklamak gerekecek...

soğanla deneyip yazacağım... güzel olursa süper olur fiyatı epey uygun çünkü

perşembe yaklaşıyor

bu perşembe , dukancanlardan eksili rakamlar görmek istiyorum (kendimde bir hafta durakladım ama neyse kaçamak pahalıya patladı

tüm dukancanlara başarılarrrr

Merhaba kızlar,

Çizelge dediniz aklıma geldi Geçen hafta paylaşamamıştım. Geçen haftanın çizelgesi burdaaaa

Bu Perşembe ben de çizelgede olabilirim belki Uzun bir aradan sonra, ilk protein günümle yeniden aranızdayıımm :13:

Ve de tebrikleeer...

Bu arada bildirim yapmayan herkesi listeden çıkardım bu hafta. Fazla zamanım olmadı uğraşmaya, siliverdim gitti Haftaya yine eklerim güzeller.. Kolay gelsiinnn... Eksiler gelsiinnn... Yani gitsiinn..

Evet canıımm.. Patron şirkette Hitler havası estiriyor, durumlar fena.. Artık sık sık giremicem mesela ben :S Geçen hafta da şehir dışındaydım, ondan giremedim. Önceki hafta toplantılar derkeenn.. Giremez olduumm..

Sen de çokbilinçli bir çekirge olaraki, bayrağı devralırsın merak etme

Kızlar.. Lütfen kitap dışına çıkmayın.. İnternetteki bilgi kirliliğine aldanmayın.. İhtiyacınız olan bütün bilgiler kitapta var.

sakın bir buluşma ayarlamış olmasınlar... sizi sizi....

onlar iyi olsunlar da, varsın bizi unutsunlar

Yok gizli buluşmalaaarrr.. Herkes yoğun sanırım.. Unutmayıızzz.. Öpüldünüüüzzzz... Çalışkan çekirgeler siziiii :))

İyi akşamlaaarrr....:79:

yok ama öyle olmuyor bi suredır wermeye calıstıkca olmadı en son care dukan dedım basladım bugun...hedef 5 ama daha fazlası da giderse eğer hiç itirazım olmaz:)) weremezsem korkusu war tabı bı de?

MENÜM

SABAH
2 tane haşlanmış yumurta
light peynir
çay
ÖĞLEN
TAVUK haşlama
AKŞAM
fırında 1 tane alabalık
1 tane acı biber turşusu
3 litre su

bu hafta bende kilo bildirimi yapacağım benide ekleyin

selam kızlar bugunki menum

sabahmlet(1yumurta biraz yulaf kepeği ve peynir)

öğlen :sütlü kahve

akşam:sarımsaklı yogurt yulaf kepeği ve haslanmış brokoli :)

bugün diyette iilk günümdü, ama bneim diyet ilk günden pörtledi heralde yaaaaaaaaa

beceremedim ben bu işi, sanırım yanlış da uygulamışım, pöööfff,,

sabah:1, kaşık yulaf kepeğini, yumurta akı ve peynirle karıştırıp galeta yaptım+çay

sonra midem bir şişti bir şişti bir şişti kendime gelemedim saat 3 e kadar mide ağrısı çektim

öğlen: 2-3 KAŞIK SADE yoğurt

akşam: 2 dilim tavuk göğsü ızgara+ 1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt

Selam Bayanlar,

Dün ne bildirim yapmaya halim vardı ne de yüzüm :) 1 kazan aşure yaptım Allah kabul ederse ve 2 kase kadar yedim walla :) dövün beni.

Bugün tam yol ileri dukan amcaya devam ediyorum.

Sabah 1 bardak süt

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle tavuk sote, yoğurt (tavuk soteyi sadece soğan ve mantar ekleyerek yaptım)

Akşam tavuk sote, yoğurt

1 litreye yakın su içtim. Şimdi biraz daha bitki çayı içmeyi düşünüyorum.

Bu hafta kesin + çıkarım listede, ama olsun durmak yok.

Aşırı ayıklanacak bir yağ göremedim ama toplu rastladıklarımı alıp atıyorum ben de. :)
Sakatata bayılmazdım, hatta garip gelirdi başlarda yemek. İşin sırrı ufak ufak doğramak, o zaman güzel oluyor sotede. Kırmızı-yeşil biberle karışık sote de güzel oluyor.
Fırında da denemiştim, tarifi burdan Nesli vermişti hatta. Biraz karbonatlı suya ıslayıp ciğeri sonra bol baharatlayıp (pul biber, karabiber, kimyon, kekik...) fırına atıyordum mis gibi oluyordu.
Artık ciğerciyim.

Dün internetten şu titreşimli zayıflama kemeri siparişi verdim. Çok araştırdım. Düzenli diyet ve sporla kullanıldığında çok işe yarıyormuş. Bakalım işe yarayacak mı? Kullanan var mı?

yapmışsın canım ilk gün olarak gayet basarılı :) umarım istediğin sonuçları alırsın :)

Ellerine sağlık işe güce koşturmaya rağmen yetişiyorsun herşeye.

heyoooo dely gelmiş hoşgelmiş tam gelmemiş, görünmüş kaybolmuş ama olsun o da yeter kiii
tablo da süper vallahi, ellerine gözlerine sağlık

hayırlı olsun diyetin :) fena görünmüyor ama tek eksik su ve spor. 1.5 lt suyunu içip en az da 20 dk yürüyüşünü yaptıysan tamamdır
bu arada kitabı okudun di mi :) okumadıysan hemen oku ki yanlış uygulamışım galiba hissi kalmasın içinde, psikoloji önemli çünkü

2 kase aşure çok acayip çok çokçokçok çok
umarım 1-2 ay falan duraklamazsınız

arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza:)) dukan diyeti atak dönemine sabah başladım 5 kilo wersem coook mutlu olcam ınsallah...umarım werebilirim??
54-55arası gidip geliyorum..hedefim 50 ama 51 olursam da çook mutlu olcam..

merhabalar hoşgeldiniz, boyunuz kaç yaşınız kaç? 50 çok az değil mi sanki? 50 kilo olunulur mu yahu dedim de ben içimden:44:
5 kilo için dukan yapmayın bencede, değmez yani. sonra güçlendirmede falan da 5ten fazla verirseniz olursunuz 48-45 falan, Allah korusun sağlığınız bozulur sonra.
İlle de yapıcam diyosanız kitabı alın okuyun da öyle yapın ki sağlığınız size kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…