Herkese merhaba!
Ucuz protein kaynağı olan tavuk ciğerini herkese öneririm. Daha önce alışma dönemimde istemeden bu başlıktan birilerini de soğuttuğum oldu sanırım "kırt kırt mırç mırç çiğniyorum bu ne böyle" diyerek... :18: Soğanları soteleyip üstüne bu ciğerleri-yürekleri ufak ufak doğrayıp pişirince muhteşem oluyormuş, bugün de pişirdim kendime. Herkes ciğere bir şans daha vermeli.
Duraklamayı kırmak, ödemlerden kurtulmak için su yerine yeşil çay içme olayını uygulamaya çalışacağım şu üç gün boyunca. Bakalım olacak mı? Gerçi her seferinde baştan demlemiyorum, demleme yeşil çayı attım bardağa, üzerine su ekleyip duruyorum. Bakalım bir işe yarayacak mı?
Akşama da akraba toplanması gibi birşey yapacağız babaannemlerde, yenecek hiçbirşey bana uygun değil. Gelsin dolmalar, gitsin börekler... Ciğerimi yanıma alıp gideceğim, terbiyesiz torun modu açık.Yapacak şey yok, artık sıkı tutacağım herşeyi.
Gideyim de bari çağrılana kadar callan'ı yetiştirmeye çalışayım. :)
Umarım herkes iyi bir gün geçiriyordur, buraları ihmal etmeye gelmiyor insan hemen uzaklaşıveriyor diyet havasından. Aman uzaklaşmayalım. :))
yine kimsecikler yok. bi karabulutlar dolaşıyo forumun tepelerinde ama hadi bakalım hayırdır inşallah:44:
kıdemli çekirge ifadesine çok güldüm bu aradatecrübeli arkadaşlar muhtemelen çok yoğunlardır iş vb sebeplerle. yoksa burayı bırakmazlar merak etmeyin
hepinize güzel haftalar diliyorumm
..........
.........
cornella hoşgeldin canım.
dukanı kitapsız yapamazsın, yürütemezsin çünkü kitap ciddi anlamda motivasyon sağlıyor. acıkınca bişiler atıştırmak yerine yanına bi kupa bitki çayını ve kitabını alıyosun o atıştırma açlığın gidiyo okuyunca mesela.
eğer kitapsız başlayıp kitapsız yapmaya devam edersen korkarım ki eşini haklı çıkarırsın.
eşinin görmesini istemiyorsan internetten indirebilirsin, pdf halleri de var kitabın bazı arkadaşlarda. bende yok ama olanlar yardımcı olurlar mutlaka :)
karatayın içeriğini pek bilmiyorum ama madem kitabı var elinde, onu da yapabilirsin pekala. sonuçta hedef ikisinde de kilo vermek ve sağlıklı beslenmek :)
tabi bunlar benim fikirlerim, dikkate alıp almamak sana kalmış, başarılar
sakın bir buluşma ayarlamış olmasınlar... sizi sizi....
onlar iyi olsunlar da, varsın bizi unutsunlar
ahhh ahhh
5 kilo dediğin nedir ki?
5 kilo için dukana gerek yok bence...
atak, seyir, güçlendirme ve koruma...
sen yediğinin yarısını ye, yağ, şeker, undan uzak dur bir süre.... havada karada verirsin...
yazık olur bence, dukan yapman
yok ama öyle olmuyor bi suredır wermeye calıstıkca olmadı en son care dukan dedım basladım bugun...hedef 5 ama daha fazlası da giderse eğer hiç itirazım olmaz:)) weremezsem korkusu war tabı bı de?
Merhaba kızlar,
Çizelge dediniz aklıma geldiGeçen hafta paylaşamamıştım. Geçen haftanın çizelgesi burdaaaa
Bu Perşembe ben de çizelgede olabilirim belkiUzun bir aradan sonra, ilk protein günümle yeniden aranızdayıımm :13:
Ve de tebrikleeer...
Bu arada bildirim yapmayan herkesi listeden çıkardım bu hafta. Fazla zamanım olmadı uğraşmaya, siliverdim gittiHaftaya yine eklerim güzeller.. Kolay gelsiinnn... Eksiler gelsiinnn... Yani gitsiinn..
Eki Görüntüle 567426
tavuk ciğerini bende değerlendirmek istiyorum...
şu mırç mırç olayı benide işkillendirmişti
ciğerin üzerinde minik minik yağlar var, sanırım onlaı ayıklamak gerekecek...
soğanla deneyip yazacağım... güzel olursa süper olurfiyatı epey uygun çünkü
bugün diyette iilk günümdü, ama bneim diyet ilk günden pörtledi heralde yaaaaaaaaa
beceremedim ben bu işi, sanırım yanlış da uygulamışım, pöööfff,,
sabah:1, kaşık yulaf kepeğini, yumurta akı ve peynirle karıştırıp galeta yaptım+çay
sonra midem bir şişti bir şişti bir şişti kendime gelemedimsaat 3 e kadar mide ağrısı çektim
öğlen: 2-3 KAŞIK SADE yoğurt
akşam: 2 dilim tavuk göğsü ızgara+ 1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt
Merhaba kızlar,
Çizelge dediniz aklıma geldiGeçen hafta paylaşamamıştım. Geçen haftanın çizelgesi burdaaaa
Bu Perşembe ben de çizelgede olabilirim belkiUzun bir aradan sonra, ilk protein günümle yeniden aranızdayıımm :13:
Ve de tebrikleeer...
Bu arada bildirim yapmayan herkesi listeden çıkardım bu hafta. Fazla zamanım olmadı uğraşmaya, siliverdim gittiHaftaya yine eklerim güzeller.. Kolay gelsiinnn... Eksiler gelsiinnn... Yani gitsiinn..
Eki Görüntüle 567426
kaç kilosun peki
Merhaba kızlar,
Ve de tebrikleeer...
Eki Görüntüle 567426
bugün diyette iilk günümdü, ama bneim diyet ilk günden pörtledi heralde yaaaaaaaaa
beceremedim ben bu işi, sanırım yanlış da uygulamışım, pöööfff,,
sabah:1, kaşık yulaf kepeğini, yumurta akı ve peynirle karıştırıp galeta yaptım+çay
sonra midem bir şişti bir şişti bir şişti kendime gelemedimsaat 3 e kadar mide ağrısı çektim
öğlen: 2-3 KAŞIK SADE yoğurt
akşam: 2 dilim tavuk göğsü ızgara+ 1 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış yoğurt
Selam Bayanlar,
Dün ne bildirim yapmaya halim vardı ne de yüzüm :) 1 kazan aşure yaptım Allah kabul ederse ve 2 kase kadar yedim walla :) dövün beni.
Bugün tam yol ileri dukan amcaya devam ediyorum.
Sabah 1 bardak süt
Ara 1 fincan yeşil çay
Öğle tavuk sote, yoğurt (tavuk soteyi sadece soğan ve mantar ekleyerek yaptım)
Akşam tavuk sote, yoğurt
1 litreye yakın su içtim. Şimdi biraz daha bitki çayı içmeyi düşünüyorum.
Bu hafta kesin + çıkarım listede, ama olsun durmak yok.
arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza:)) dukan diyeti atak dönemine sabah başladım 5 kilo wersem coook mutlu olcam ınsallah...umarım werebilirim??
54-55arası gidip geliyorum..hedefim 50 ama 51 olursam da çook mutlu olcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?