Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben yazmıştım ama siz yoğunluktan giremediğiniz için görmemişsiniz sanırım perşembe günki bildirimim yanlış benimmm. Tartımız bozuktu yaklaşık 3 kilo eksik tartıyormuş ve yeni tartı aldım birçoğunuda markette denedim ben 26.11.2012 tarihinde 98 ile başladım sayıyorum diyete ve bugün itibari ile sabah 93.500'ü gördüm tartıda.
Çizelgedeki rakamlarım yanlış olmuş benim ama önemli değil ben bildirmek istedim perşembe günü tam rakamlarımı girerim.

Sabah 1/2 ç.bardağı süt, 4 kaşık yoğurt (sabah yenen yoğurt karın bölgesindeki yağları eritmekte faydalı olurmuş)
Öğlen 1 ymt, biraz süt 1/4 çb kadar, 1,5 ç.k kepekle hazırladığım galetam ve çay
Aralarda bitki çayları normal çay olmak üzere 4-5 bardak çay 2 şişe su hala içmekteyim suyu birazdan yeşil çayda içeceğim
Akşam yağsız biraz baharatlı (biber, kekik, kimyon) tavuk göğsu sote, yoğurt ve dün yaptığım köfteli çorbam (küçük kase)
gün hala bitmedi birazdan çıkıyorum ablama gidiyorum dönüşte oğlan uyutulacak yürüyüş yapılacaaak ve 25 derecelik suyun altında biraz durularak kaloriler eriyeceeeekkkkk

kızlaaarr atakta 2.günümü bitiriyorum herşey yolunda simdlik..mesela bugün yediklerimi yazayım size :)

SABAH : 1 yumurta cok az light peynir 1 bardak light süt
ÖĞLEN : light ton balığı
AKŞAM : ciğer yanında light kola :)

yalnız ben suyu cok içemiyorum 1.5 lt su içtim henüz..

merhaba 28 yaşındayım boyum 169 54-55 arasında değişiyor kilom ama işte sabit bir 51 ya da 50 olmak istiyorum..bı suredır 9lu zayıflama cayı içip yediklerime dikkat edip spora da gitmeme ragmen olmadı weremedım sanırım nutellaya hayır dıyemememden oluyor..istikrarlı bi şekilde bi diyet uygulamam sart dedım ve basladım ınsallah zayıflarım..harfı harfıne uydum bugun yarın ve carsamba da atak sonra seyir baslıyor bakalım ne olcak??kıtabı yarın alcam..

sporumu yani 20 dakikalık yürüüşümü yaptım 3 litre kadar da su içtim, suyu istem dışı içtim, boğazım kuruyordu susama isteği uyanıyordu, o nedenle içtim, belki 3lt yi bile geçmişimdir. ama ben hep aç hissediyorum kendimi, bir anormallik var ama nalamadım, illa sebze ya da meyve yemeği isteğim var, onları yemediğim için aç hissedyorum sanırım, ben yapamayacağım bu diyeti sanırım, çok güzel kilo verdirdiğine eminim ama benim diyet anlayışıma ters geldi sanki :111: zaten topu topu 6 kilo fazlam var, spor yapsam bu kara acı çekmem sanki

AAAA niye öyle düşünüyosun verirsin bu diyetle bence.benimde 5 kilo fazlam var ama bende başladım.bugün 4. günüm

benimde 4. günüm
var mı değişiklik kiloda

sonunda güzel bir yoğurt bulabildim, yörsanın ev tipi yoğurdu.. tadı gerçekten güzel en azından light olanlarla kıyaslanırsa. yağ oranı %3 yazıyor... ben çok sevdim yerim artık bol bol...

bende mis marka ev tipi yoğurt aldım bugün 100 grda 1,8 yağ var diyordu normal yoğurda başladım artık malum uygunmudur kine

slm bayanlar iyi haftalar geçmişi okuyayım dedim ve gidiorum herkese slm yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz yarın görüşürüz kısmetse bu arada yarın annem aşure yapıcak medesammmmm haberin olsunnnnnn izmirde eve servis vardır ya da işe :)

insanlar ne kadar fesat ne kadar kıskanç ya .... zayıfladığımı henüz görmemiş bir arkadaşa uğradım bugün ,aslında arkadaş ta demem hata ,ilişkimiz sadece para yani alışverişten öte değilmiş ,kendisi eczacım olur ,yani bir yıl boyunca beni sömürmüş bir insan kılıgında varlıktır kendisi,beni görünce önce hiç tepki vermedi ,beni unuttun galiba tanıyamadın dediğimde ise zayıflamışsın dedi ağız ucuyla niye tanımayayım dedi ,neyse gelelim sadede dukanla verdiğimi söyleyince açtı ağzını yumdu gözünü ,yok ölümcül sonuçları varmış ,yok gut yaparmış ,yok sonradan zararı çıkarmış mış mış ....yok hemen geri alınırmış kilolar ,kadının ağzından resmen kurum dökülüyor ,hatun yarım dünya bu arada yıllardır kilo veremiyor vereni de çekemiyor,şöyle ağzının payını veremedim ya içimde kaldı ya ,insanların içinde bozmayayım diye fazla bişey diyemedim ,ama kıskanma sen de yap incelirsin demeliydim ,offf offf ...içimde kaldı

ama gercekten zayıflamıssınız ne kadar zamanda zayıfladınız ?ben de bugun basladım dukana 5 kılo wersem daha ne isterim?

İyi akşamlar kızlar,

Bilmem kaçıncı kez başladığım callan da 1. yi yaptım az önce. Bu defa umarım devam ederim.

Pudracım, sen şeytanın bacağını kırmışsın, 18. falan okudum, tebrikler

İyi akşamlar kızlar,

ben korumaya geçtim bugün 3. Günüm. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Sizler nasılsınız?

selam kızlar!!!
bugün itibariyle ben de aranıza katıldım.öncelikle dukan diyeti bir harika ! geçen sene bu diyet sayesinde 12 kilo verdim ama verince yaydım 9 kilo olarak geri aldım
bu sefer ciddi bi şekilde sonuna kadar devam edicem :)
neyse bugün ilk günümdü.şu an 75 kiloyum.hedefim 58.gerçi dukan amca 61 diyor ama fazla kilo vermek göz çıkarmaz:)

ilk gün menülerim:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, bir bardak light süt, birazcık da light peynir.(tabi kalkar kalkmaz koca bir bardak ılık su içtim ıyykk)
öğle: yulaf krebi, biraz peynir, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 tane activia yoğurt( sindirim için)
akşam:tavuk ızgara, yoğurt, 1 bardak light kola
bunların yanında 1,5 litre su, 2 bardak yeşil çay, bol bol da çay içtim.

tek sorunum su içemiyorum.elimde şişe zorluyorum artık kendimi

Herkes nerede yahu...Ben geçmişte gene kaynatmışlar dedim de sayfalar çok ilerlememiş ipek, aliye, love01,medesa,mervexz,prenssevgilisi,rachelfine nereye kayboldunuz yaaa herkes yoğun bir hafta geçiriyor anlaşılan....Yeni gelen bir sürü arkadaşımız var, ama bazı yorumlardan kitabın hiç okunmadığı anlaşılıyor nette pdfsi de var, hani alamadınız diyelim netten okumakta çok zor olmasa gerek...Kulaktan dolma bilgilerle uygulamayın bence bu diyeti, sağlığınıza yazık çünkü.....

MENÜM

SABAH
2 tane haşlanmış yumurta
light peynir
çay
ÖĞLEN
TAVUK haşlama
AKŞAM
fırında 1 tane alabalık
1 tane acı biber turşusu
3 litre su

Yediklerinde güzelde o bir tanecik acı biber turşusunu yemeseydin süper olacakmış bence...Sanırım saf protein günündeydin, yediklerinden öyle anlıyorum. hani minicik biber turşusu, nolacak diceksin....ya da diyosundur yazıyı okurkende hızlı kilo vermeni engeller turşu vs...Su tuttuğu için....

selam kızlar bugunki menum

sabahmlet(1yumurta biraz yulaf kepeği ve peynir)

öğlen :sütlü kahve

akşam:sarımsaklı yogurt yulaf kepeği ve haslanmış brokoli :)

Yedikleriniz çok az geliyor bana, öğleni mecburiyetten mi sütlü kahveyle geçiriyorsunuz....Ne bileyim acıkmıyormusunuz...Kaç kilo vermek istiyorsunuz bilmiyorumda birazcık daha protein eklerseniz daha hızlı gider kilolar

Kitapta balona iğne batırma kısmını tekrar okumanızı tavsiye ederim, bu hafta artı görmekten çok inşallah uzun süreli bir duraklama yaşamazsınız....

Dün internetten şu titreşimli zayıflama kemeri siparişi verdim. Çok araştırdım. Düzenli diyet ve sporla kullanıldığında çok işe yarıyormuş. Bakalım işe yarayacak mı? Kullanan var mı?

Dediğiniz gibi belki diyet ve sporla bir etki yaratıyordur da ben açıkcası çok inanmıyorum böyle şeylere, yani benimki düz mantık....Böyle şeyler işe yarasa herkes kullanır kilolu insan olmaz diye düşünüyorum... Ben 2-3 yıl öncesinde almıştım tabi şimdikiler gelişmiştir muhtemelen, bir heves 2-3 ay kullanıp bırakmıştım...şimdi nerlerdedir kimbilir

Bende bu hafta hergün pilatese gitmeyi düşünüyorum, karnım düzleşti gibi...Ah bir enerji bulsam callana başlayacamda nerde

Ah kızlar ahh!!..
Ben de daha yeni sayılırım fakat kitabı okumadan bu diyete başlanmayacağını biliyorum..
Vede boyu kilosundan az olanların bu diyeti yapmaması gerektiğini.. Kim hatırlamıyorum ama biri boyum 169 ve 56 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum demiş.. Sonrada dukan testi yanlış diye birileri daha bir şeyler söylemiş..

Kızlar; bu diyet gerçekten fazla kilosu olanlar için keyif için sıfır beden olmaya çalışanların değil..

Sert oldu biraz üzgünüm!! Ama 2-5 kilo için bu diyeti yaparsanız ileride sağlık sorunları yaşama olasılığınız da çoook büyük..
(sonra dönüp dukanı suçlamayın sakın)

Ve de ayrıca kitabı okusaydınız bunları zaten biliyor olurdunuzz.. Ve de hiç bu yanlışları yapmazdınızzz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…