Merhaba kızlar,
Çizelge dediniz aklıma geldiGeçen hafta paylaşamamıştım. Geçen haftanın çizelgesi burdaaaa
Bu Perşembe ben de çizelgede olabilirim belkiUzun bir aradan sonra, ilk protein günümle yeniden aranızdayıımm :13:
Ve de tebrikleeer...
Bu arada bildirim yapmayan herkesi listeden çıkardım bu hafta. Fazla zamanım olmadı uğraşmaya, siliverdim gittiHaftaya yine eklerim güzeller.. Kolay gelsiinnn... Eksiler gelsiinnn... Yani gitsiinn..
Eki Görüntüle 567426
heyoooo dely gelmiş hoşgelmiştam gelmemiş, görünmüş kaybolmuş ama olsun o da yeter kiii
tablo da süper vallahi, ellerine gözlerine sağlık
hayırlı olsun diyetin :) fena görünmüyor ama tek eksik su ve spor. 1.5 lt suyunu içip en az da 20 dk yürüyüşünü yaptıysan tamamdır
bu arada kitabı okudun di mi :) okumadıysan hemen oku ki yanlış uygulamışım galiba hissi kalmasın içinde, psikoloji önemli çünkü
2 kase aşure çok acayip çok çokçokçok çok
umarım 1-2 ay falan duraklamazsınız
merhabalar hoşgeldiniz, boyunuz kaç yaşınız kaç? 50 çok az değil mi sanki? 50 kilo olunulur mu yahu dedim de ben içimden:44:
5 kilo için dukan yapmayın bencede, değmez yani. sonra güçlendirmede falan da 5ten fazla verirseniz olursunuz 48-45 falan, Allah korusun sağlığınız bozulur sonra.
İlle de yapıcam diyosanız kitabı alın okuyun da öyle yapın ki sağlığınız size kalsın
sporumu yani 20 dakikalık yürüüşümü yaptım 3 litre kadar da su içtim, suyu istem dışı içtim, boğazım kuruyordu susama isteği uyanıyordu, o nedenle içtim, belki 3lt yi bile geçmişimdir. ama ben hep aç hissediyorum kendimi, bir anormallik var ama nalamadım, illa sebze ya da meyve yemeği isteğim var, onları yemediğim için aç hissedyorum sanırım, ben yapamayacağım bu diyeti sanırım, çok güzel kilo verdirdiğine eminim ama benim diyet anlayışıma ters geldi sanki :111: zaten topu topu 6 kilo fazlam var, spor yapsam bu kara acı çekmem sanki
kızlaaarr atakta 2.günümü bitiriyorum herşey yolunda simdlik..mesela bugün yediklerimi yazayım size :)
SABAH : 1 yumurta cok az light peynir 1 bardak light süt
ÖĞLEN : light ton balığı
AKŞAM : ciğer yanında light kola :)
yalnız ben suyu cok içemiyorum1.5 lt su içtim henüz..
benimde 4. günüm
var mı değişiklik kiloda
benimde 4. günüm
var mı değişiklik kiloda
benimde 4. günüm
var mı değişiklik kiloda
sonunda güzel bir yoğurt bulabildim, yörsanın ev tipi yoğurdu.. tadı gerçekten güzel en azından light olanlarla kıyaslanırsa. yağ oranı %3 yazıyor... ben çok sevdim yerim artık bol bol...
insanlar ne kadar fesat ne kadar kıskanç ya .... zayıfladığımı henüz görmemiş bir arkadaşa uğradım bugün ,aslında arkadaş ta demem hata ,ilişkimiz sadece para yani alışverişten öte değilmiş ,kendisi eczacım olur ,yani bir yıl boyunca beni sömürmüş bir insan kılıgında varlıktır kendisi,beni görünce önce hiç tepki vermedi ,beni unuttun galiba tanıyamadın dediğimde ise zayıflamışsın dedi ağız ucuyla niye tanımayayım dedi ,neyse gelelim sadede dukanla verdiğimi söyleyince açtı ağzını yumdu gözünü ,yok ölümcül sonuçları varmış ,yok gut yaparmış ,yok sonradan zararı çıkarmış mış mış ....yok hemen geri alınırmış kilolar ,kadının ağzından resmen kurum dökülüyor ,hatun yarım dünya bu arada yıllardır kilo veremiyor vereni de çekemiyor,şöyle ağzının payını veremedim ya içimde kaldı ya ,insanların içinde bozmayayım diye fazla bişey diyemedim ,ama kıskanma sen de yap incelirsin demeliydim ,offf offf ...içimde kaldı
ama gercekten zayıflamıssınız ne kadar zamanda zayıfladınız ?ben de bugun basladım dukana 5 kılo wersem daha ne isterim?
26 haziranda başladım canım ben
MENÜM
SABAH
2 tane haşlanmış yumurta
light peynir
çay
ÖĞLEN
TAVUK haşlama
AKŞAM
fırında 1 tane alabalık
1 tane acı biber turşusu
3 litre su
selam kızlar bugunki menum
sabahmlet(1yumurta biraz yulaf kepeği ve peynir)
öğlen :sütlü kahve
akşam:sarımsaklı yogurt yulaf kepeği ve haslanmış brokoli :)
Selam Bayanlar,
Dün ne bildirim yapmaya halim vardı ne de yüzüm :) 1 kazan aşure yaptım Allah kabul ederse ve 2 kase kadar yedim walla :) dövün beni.
Bugün tam yol ileri dukan amcaya devam ediyorum.
Sabah 1 bardak süt
Ara 1 fincan yeşil çay
Öğle tavuk sote, yoğurt (tavuk soteyi sadece soğan ve mantar ekleyerek yaptım)
Akşam tavuk sote, yoğurt
1 litreye yakın su içtim. Şimdi biraz daha bitki çayı içmeyi düşünüyorum.
Bu hafta kesin + çıkarım listede, ama olsun durmak yok.
Dün internetten şu titreşimli zayıflama kemeri siparişi verdim. Çok araştırdım. Düzenli diyet ve sporla kullanıldığında çok işe yarıyormuş. Bakalım işe yarayacak mı? Kullanan var mı?
İyi akşamlar kızlar,
Bilmem kaçıncı kez başladığım callan da 1. yi yaptım az önce. Bu defa umarım devam ederim.
Pudracım, sen şeytanın bacağını kırmışsın, 18. falan okudum, tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?