Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yorumlarınıza katılıyorum.kesinlikle kitap okunmadan bu diyete başlanmaz. hatta öyle bir hal alacak ki başucu kitabınız olacak. bu diyet öyle ondan şu kadar ye bundan bu kadar demekle olmuyor. mantığını kavramak lazım ve kesinlikle kaçamak yapmamak lazım.

kitabı daha almadım ama günlerdir araştırıyorum keyif için değil ayrıca burdaki insanların çoğu sağlık için kilo wermek istiyor sadece fiziksel sağlık değil ruhsal sağlık da önemli sonuçta..5 kilo az bir miktar değilki ayrıca...araştırmalarımdan sağlık sorunu yaşamayacagım sonucunu çıkardığım için başladım ama ne gibi sorunlar olabilir merak ediyorum??

Dün internetten şu titreşimli zayıflama kemeri siparişi verdim. Çok araştırdım. Düzenli diyet ve sporla kullanıldığında çok işe yarıyormuş. Bakalım işe yarayacak mı? Kullanan var mı?

Parana yazıkk hemen iade et bencee. Sen callene başlaaa. Bak neler oluyorrr...

Lütfen bu siteden testinizi yapın Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight bay dukan size doğruları söyleyecektir..

Sağlık dediğiniz şey Vücut kitle endeksinizi normalin altına düşürmek ise burada bir hata yapıyor olmayasınız? Bir doktora danışın isterseniz??

Ayrıca nerede araştırma yaptınız bilmiyorum ama belli başlı her site/blog "ÖNCE KİTABINIZI OKUYUN" diye bas bas bağırıyor..

Ve de kitabı okusa idiniz zaten hangi sağlık sorunları sorusunu dahi sormazdınız..

Israrla kendinize zarar vermek istiyorsanız hayat sizin seçim sizin.. Bizimki sadece uyarı..

55 kilo ve 1.69 boyla vücut kitle indeksiniz 19.25 çıkıyor.
50 kilo ve 1.69 boyla 17.50 çıkıyor. 18.5in altındaysa zayıf 18.5-24.9 arasında ise normal kabul ediliyor vki değerleri.
50 kilo olmanın size sağlıkla ilgili bi getirisi olmaz yani.
tabi ben böyle istiyorum derseniz de kimse size engel olamaz, sizin vücudunuz sonuçta karar size ait ben sadece sağlığınız açısından söylüyorum yani :)

yapmayın tabi, 6 kilo için dukan mı yapılır :)

baştan karar vermiş olsaydınız şimdiye spor yapıp sonucunu da almış olurdunuz, boşa zaman kaybı olmuş size ama olsun artık yapcak bişi yok :)

AAAA niye öyle düşünüyosun verirsin bu diyetle bence.benimde 5 kilo fazlam var ama bende başladım.bugün 4. günüm

siz de dukan yapmayın. 5 kilo 6 kilo için metabolizmanıza yazık gerek yok yahu :)

internetteki sitelerde okuyorum sürekli..kitabı daha okuyamadığım için de nasıl bir sağlık sorunuyla karşılaşırım diye soruyorum?motive olsun ve bi şeyler öğrenebilmek adına siteye üye oldum..yardımcı olursanız sewinirim?

Günlerdir araştırma yapmanızın sonucunda kitabın pdfsine mutlaka ulaşırdınız ve en azından okuyup bizi bir nebze anlardınız... Çok aşırı obez değilseniz, kolestrol gibi bir probleminiz yoksa 5 kilonun çok bir sağlık sorunu oluşturmayacağını düşünüyorum, sağlık sorunu yaşamayacağım demişsiniz ben size yaşayacağınız sorunları çok kısa özetliyim:
Dietin başında kabızlık problemi ile karşı karşıya kalacaksınız, geçicek mi evet ama ilk bir kaç hafta wcye çıkamamanın verdiği rahatsızlıkla wcye çıkmak için zorlayacaksınız bedeninizi ki bu başka sorunlara yol açacak...neyse dediğim gibi birkaç hafta sonra bu sorun geçecek geçtiniz diyelim seyir evresine...Bu arada atağınız 2 gün civarında olacaktır, siz o iki günlük atakta max 1 kilo verebileceksiniz, insanların 3-4 kilo verdiğini duyacaksınız...içinizi üzüntü kaplayacak başlayacaksınız ben neden bu kadar az kilo verdim diye....Geldik seyir evresine....Her şey güzel gidiyor gibi gözükecek ama bir süre sonra saç dökülmesi ile karşı karşıya kalacaksınız, ki vermeniz gereken kilo miktarınız az olduğu için gram gram ilerlemek bu evrede size zor gelecek....KAçamaklar sonrasında birkaç gün atak yapayım düzelir cümlesi ve sürekli bu şekilde kısır döngü sonrasında metabolizmanız bozulacak.... Hadi diyelim çok iradelisiniz, mükemmel bir başarı gösterdiniz, hiç kaçamaksız koruma evresine geçtiniz, her şey bitti derken her hafta protein perşembesi diye bir şey diretilecek önünüze...Ömür boyu diet bir nebze yani, bazı şeylerden ömür boyu uzak durmanız gerekecek....Diyebilirsiniz eee bunlara rağmen siz neden yaptınız...Valla benim 5 kilocuk fazlam olsaydı bunların hiç birini yaşamak istemez bir spor salonuna gider azıcık sporla istediğim forma kavuşurdum...Amacım sizi kırmak vs değildi, uslupta kusurum olduysa affola...
Yok ben bu dieti yapmak istiyorum diyorsanız buyrun hoşgeldiniz

Son düzenleme:

pdfsine ulaştım zaten ama tama olarak inmiyor sürekli sorun çıktı o yuzden okuyamadım.zaten spora gidiyorum ama ben 2yıldır 50 52 cıvarında gezerken sımdı 54 55 olmaya dayanamıyorum dıkkat de edıyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum ve psıkolojımı etkılıyor bu durum o yüzden wereyim kalıcı olsun istiyorum 5 kılo gercekten önemlı bı mıktar hele kı weremediğin zaman...beni anlamanızı bekliyorum ama ne yapacagımı da bılemıyorum sımdı bırakırsam ne olcak pekı? en azından atak dönemini tamamlasam??

diyet dışıyım ben bir süredir, içli dışlı olma çabasındayım ama aramıza bir soğukluk girdi, öğlene kadar öpüşüp koklaşıp öğleden sonra ayrılıyoruz. Yarın ikindiye kadar sürmesi ümidiyle tekrar deneyeceğim, hadi hayırlısı

Sen nasılsın kuzu, nasıl gidiyor diyet

böyle bir sorunum var ama? :18:

Dukanı beslenme uzmanları aşağıdaki cevabi vermişler. İlkay'ın Dukan Lezzetleri okuyabilirsin.

ozlemaksit

Dukan diyetindeki bazı kadınlar diyete başladıktan sonra aylık periyotları hakkında bir problem yaşıyorlar. Bunun sebebi nedir, bu problem nasıl çözülebilir

Rodrigo - moderator

Ozlem, aylık periyottaki problemin ile özellikle anlamı nedir? Bazı kadınlar daha yavaş kilo verebilirler aylık döngü dönemlerinde. Bu çok normal, dönem sona erdiğinde normal düzene döneceklerdir

ozlemaksit

bazı kadınlar düzensiz aylık periyotlar yaşadığını söylüyorlar. Ama her ay değil. Bazı kadınlar 2 ay bekliyorlar. Ama diyetten once böyle bir düzensizlik problemleri yok

Rodrigo - moderator

Ozlem, bazı kadınlar bu tecrübeyi yaşıyor çünkü, yağ hücreleri kesinle hormonları depoluyor. Ne zaman senin vücudun yağ hücrelerini yakıyor, toksinler ve hormonlarda kan hücrelerinde açıpa çıkıyor . bu da menstrual döngüyü etkiliyor. Ama kısa bir sonra normale dönecektir.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim. linke bakıcam. ama benim durumum şu daha diyete başlamadım ama normal şartlar altında bu aralar olmam gerekir. olmayı bekleyim mi- yoksa olmama riskimi göze alıp diyete başlayım mı?

çok teşekkür ederim. linke bakıcam. ama benim durumum şu daha diyete başlamadım ama normal şartlar altında bu aralar olmam gerekir. olmayı bekleyim mi- yoksa olmama riskimi göze alıp diyete başlayım mı?

Adet günüme yakın günlerde tesadüfen (basim vs ağrirsa) aspirin içersem erken hasta olabiliyorum. Tabi bu benim vucudum. Sizin özel durumunuzu bilmiyorum.
Benim kişisel fikrim; adetinizi düzenlemeden dukana başlamayın bence. Dukan testi yaptiniz mi? tahminim 8 gün kadar atak döneminiz olacak ve zor günler olacak bu durumda düzeni bozuyor.

çok stresli bir dönem, bu dönemlerde bünye atlıyor düzeni. :S

Yaptım testi ve 7 gün çıktı. Beklesem sanki bu ayı bünyem atlayacakmış gibi geliyor açıkcası :$

Romantik sen bilirsin...

yukari okudumda, 5 kg vermek isteyen hanım kizimiza, " 4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı." başlığını tavsiye etsek....

rica etsem benide ekleyebilirmisiniz listeye.
76 ile basladim ataga 7 gun sonunda 1.5 kilo kaybettim ve bugun itibari ile seyire basladim.baslangic kilom 74.5...

ben de tam pazartesi başlayacaktım, pazar günü bi baktım aman aman. hevesim kusağımda kalmıştı. herşey olup bittikten sonra başlamıştım.
bence acele etmeyin sonuçta dukan kaçmıyor, hem daha içinize sinmiş bi şekilde başlarsınız diyete de. o dönemde tatlı isteği de çok yüksek oluyor, dengelemeniz zor olabilir. karnınız ağrır spor yapamazsınız mesela.
bence herşey bittikten sonra başlayın ki daha yolunda gitsin :)

76 ile basladim ataga 7 gun sonunda 1.5 kilo kaybettim ve bugun itibari ile seyire basladim.baslangic kilom 74.5...

bildirimler perşembe günleri yapılıyor, o gün bildirim yaparsanız dely ekler sizi de tabloya

kitabi okuyoruz,burdan faydalanmaya calisiyoruz,baska sitelerdende bilgiler edinmeye calisiyoruz veeee hersey birbirine karisiyor.dukanin asistanlari beyaz peynir ile ilgili " Yağsız beyaz beynir seyir evresinde tolere gıda olarak izinli" demisler.nasil yani hersabah yedigimiz yagsiz beyaz peynirdemi yasak oldu simdi ((((

Valla ben bu pazartesiye kadar diet dışıydım(yaklaşık 2 hafta kadar)ama dün itibariyle seyirden giriş yaptım, bir hafta seyir gibi yapıp güçlendirmeye devam....Bu diet dışılık bana fazlaca artıya mal oldu sende bir an önce yıldızını tekrar barıştır dukanla

Liste her perşembe yayınlanır, perşembe öğleden sonra saat 3-4 kadar
başlangıç kilo:
Hedef kilo:
Başlangıç tarihi:
Geçen haftaki kilo:
Bu haftaki kilo:

Bunları yazarsan dely seni o haftaki listeye alır, eksiğim varsa tamamlarsın delycim

iyi geceler...ben yaklaşık 1 aydır dukan diyeti yapıyorum ama malesef şu son 2 haftadır neden bilmiyorum ama kaçamak üstüne kaçamak yapıyorum..kendime dur demenin vakti geldi.sizinle birlikte bu sefer kaçamak yapmadan devam edeceğm.her hafta kilo takibinizle başaracağıma inanıyorum.. şu anki kilom 76,hedef kilom 60,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…