güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.......tickerimi yine güncelledim ..arkadaşlar ben bu hafta çook kilo kaybettim mutlu ama şaşkınım korku var biraz üzerimde diyete başlayalı bir ay olcak bugün ama bu hafta 2,5 kilo gibi bi rakam verdim.hatta mecburi sebeplerden bu son 3 gündür sacede pro yemem gereken günlerde bile biraz salata yedim yanında yani 3 gündür sebzede yiyorum buna rağmen çok iyi gitti ama bu giden ne:44:çok oldu korkuyorum :18: yardım edin sizinde böyle olduğu oluyomu...bişey olur diye korkuyorum
Evet bayanlar yaklaşık 2 saat önce yemeğimi yedim dediğim gibi bir porsiyon tavuk döner az yağlı yanındada bir domates ayy iyi geldi ama domates bakalım yarın sabahı iple çekiyorum yarın tekrar protein günüm birde şey soracağım ben hala o yemeğin adını öğrenemedim şimşirin bakıyorum cidden ama bulamıyorum ben ya lütfen yardım
yarın kilo bildirimi yapılacak mı
yapılacaksa herhangi bir saati var mııı:18:
:18::18::18::18:
canım, başlangıç tarihin neydi?
5 kasımda basladım
5 kasımda basladım işin koyusu spor yapamıyorum.göbegi cok olmıyan biriyim ama göbeğim çok yumuşadı inşallah toparlanır 7..li rakamları göriyim mekik çekmeye başlıycam artık..
Herkese günaydın.
Bugün daha hafif hissediyorum. bakalım umarım tartı beni yarın şaşırtmaz. psikolojik baskı mı bilmiyorum ama çarşamba - çıkıyorsam perşembe + çıkıyorum:)
neyse internette gördüğüm ve birkaç kullanandan da duyduğum bir ürünü sormak istiyorum. dokuzlu çay.. diğer adı sanırım daily form. kullanan var mı aramızda ve cevap evetse faydasını gören var mı:)
Herkese günaydın.
Bugün daha hafif hissediyorum. bakalım umarım tartı beni yarın şaşırtmaz. psikolojik baskı mı bilmiyorum ama çarşamba - çıkıyorsam perşembe + çıkıyorum:)
neyse internette gördüğüm ve birkaç kullanandan da duyduğum bir ürünü sormak istiyorum. dokuzlu çay.. diğer adı sanırım daily form. kullanan var mı aramızda ve cevap evetse faydasını gören var mı:)
Kız bu çayların dokuzlusudamı var. Sen içeriklerine bir bak neler varmış. Ona göre karar ver. Boşver sen kullananları bu tarz bitkiler herkeste aynı etkiyi yapmaz.
Yeşil çayı çok övüyorlar, çok faydalıymış zayıflamaya. Ondan içmeye gayret edelim kızlar. Ama tekar söylüyorum yapabilriseniz sarımsağı yapın onun faydası çok. Bu forumda bi bayandan öğrenmiştim onu ben kadın çok kısa zamanda baya vermiş onla. Hatta yemeği kaçırırsanız akşamına 1 diş sarımsak yiyin kilo yapmaz demişti. Ben yicem de eşime kıyamıyorum adam bir ara neredeyse gaz maskesi ile uyuyacak kıvama gelmişti
evet dukanla verdim ve fakat ben biraz yaramaz /mızmız dukancı oldum ne yazık ki.. erken şımardım, tez dağıldım vs.. şimdi 5 gündür yeniden sıkıca başladım, sabah 73,9 idim ki yarına alttaki skoru tekrar yakalarım diyorum .. hayırlısı :)ne güzel kilo vermişsin ya
hepsini dukanla mı verdin
birşey olmaz.. hormonların organların eriyip salınmıyor ya gizli gizli :) gençken dukana ilk başladığımda bende de öyle sürprizler oluyodu.. ah ne de hoş oluyodu ... tadını çıkargüzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar.......tickerimi yine güncelledim ..arkadaşlar ben bu hafta çook kilo kaybettim mutlu ama şaşkınım korku var biraz üzerimde diyete başlayalı bir ay olcak bugün ama bu hafta 2,5 kilo gibi bi rakam verdim.hatta mecburi sebeplerden bu son 3 gündür sacede pro yemem gereken günlerde bile biraz salata yedim yanında yani 3 gündür sebzede yiyorum buna rağmen çok iyi gitti ama bu giden ne:44:çok oldu korkuyorum :18: yardım edin sizinde böyle olduğu oluyomu...bişey olur diye korkuyorum
mevsim normallerine göre artılar da normal telliGünaydın kızlar..
Bende 1 hafta sonra tartıldım ve son bildirimden sonra 1 kg gitmişti oda geri geldi. Sanırım sebze olayını abarttım yawww gıcık oluyorum kendime. Hafta sonu düğün var ve ben koca göbeklemi gideceğim oraya üstelik nikah şahidi olacağım. Allahımmmm sana geliyorum
acilen callanetics diyorum, 3 güne mucizeler yaratır diyorum ne olur ne olmaz diye lööp diye linki de yapıştırıyorum5 kasımda basladım işin koyusu spor yapamıyorum.göbegi cok olmıyan biriyim ama göbeğim çok yumuşadı inşallah toparlanır 7..li rakamları göriyim mekik çekmeye başlıycam artık..
Sarımsak ne ki??
yapan herkesde işe yaradı!! göbek en etkili ve en hızlı sonuçların alındığı yer.. hiç vakit kaybetme derim ben!! hemne başla.. yalnız, doğru şekilde ölçülerini alıver, sonra da iki gün sonra misal. aynı yerleri ölç.. ne demek istediğimi anlayacaksınBu callanetics işe yarar mı diyosun yanii. Bende de göbek var bayaa
kuzu ben burayı pek takip edemiyorum bu aralar,buluşmayla ilgili son durum,gelime vs bana özelden yazsana kuzucan öpüyorum çok hepinizi,iyi akşamlar bol eksilerr
canım doktor ne doktoru öncelikle takip ettiği bir hastalığın var mı ? ona göre karar vermek lazım sen git kan testi yaptır durumlar normalse neden diyeti kesicen ki sıkma canını sen dikkat ettikten sonra bişey olcağını sanmıyorum bu diyette tek eksiğimiz vitaminler onuda dışarıdan alabiliriz kansızlığa gelince ben sınırdayım
kutu hap içtim düzelmedim gdip son durumu kontrol edicem bende ben malesef her doktora güvenmiyorum hepsi farklı bişi diyo
buluşmaya gelince benimiçin farketmez :) şimdilik hafta başı konuşup kararlaştıralım yağmursuz bir gün olsun yeter
cansın beybiiNesssssssssssss çok heyecanlıyımmm :)
Sağol kuzummmm
...
Sarımsak ne ki??
sarımsağı zarını zedelemeden soyabilirsen ve hap gibi suyla yutabilirsen zinhar koku yapmaz ne sana ne yavuklunaKız bu çayların dokuzlusudamı var. Sen içeriklerine bir bak neler varmış. Ona göre karar ver. Boşver sen kullananları bu tarz bitkiler herkeste aynı etkiyi yapmaz.
Yeşil çayı çok övüyorlar, çok faydalıymış zayıflamaya. Ondan içmeye gayret edelim kızlar. Ama tekar söylüyorum yapabilriseniz sarımsağı yapın onun faydası çok. Bu forumda bi bayandan öğrenmiştim onu ben kadın çok kısa zamanda baya vermiş onla. Hatta yemeği kaçırırsanız akşamına 1 diş sarımsak yiyin kilo yapmaz demişti. Ben yicem de eşime kıyamıyorum adam bir ara neredeyse gaz maskesi ile uyuyacak kıvama gelmişti
yapan herkesde işe yaradı!! göbek en etkili ve en hızlı sonuçların alındığı yer.. hiç vakit kaybetme derim ben!! hemne başla.. yalnız, doğru şekilde ölçülerini alıver, sonra da iki gün sonra misal. aynı yerleri ölç.. ne demek istediğimi anlayacaksın
cansın beybii)
sarımsağı zarını zedelemeden soyabilirsen ve hap gibi suyla yutabilirsen zinhar koku yapmaz ne sana ne yavuklunaben 2 yaşından beri kızıma yutturuyom :) düşün artık
bana da bunları komik bulman komik... hadi neyse komik demeyeyim masum ve sevimli geliyo!! kaçamak yapmazsan yakında bu geyikleri yad ediyo oluruzBu akşam başlıyorum hemen. Şu yaza kadar karnım incelse yaaa.
Kızlar kendimi şöööööyle 40 beden gibi hayal ediyorum da acabaa böyle cıvığını çıkartıp 36 beden mi hedeflesem. (48 beden olan kendimin bu hayali çok komik geliyor bana yazarken bile gülüyorum halime şaka gibi.. Ama olurmu kine acep)
hani işte yemelik hale getirmekten bahsediyorum.. kabukları.. bıçak falan değdiğinde özü sızıyo ya hani.. işte o midene ve asite değidiğinde koku yapıyo.. şey gibi düşün.. yumurta haşlarken yumurta çatlaksa eğer çatlar ya.. hiç bir şekilde su sızdırmaKızzzzzzzzzz demeeeeee.
Hangi zarı yapam ben hemen bu akşamdan itibaren. Kız onun kaç tane zarı var. Soyarken zarınımı soyuyoruz biz. Bak heycandan bir an hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?