Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım, başlangıç tarihin neydi?

Şipsi

yarın kilo bildirimi yapılacak mı
yapılacaksa herhangi bir saati var mııı:18:
:18::18::18::18:

ben hep 09:30 de bildiriyorummmm...

canım, başlangıç tarihin neydi?

5 kasımda basladım işin koyusu spor yapamıyorum.göbegi cok olmıyan biriyim ama göbeğim çok yumuşadı inşallah toparlanır 7..li rakamları göriyim mekik çekmeye başlıycam artık..

Son düzenleme:
5 kasımda basladım işin koyusu spor yapamıyorum.göbegi cok olmıyan biriyim ama göbeğim çok yumuşadı inşallah toparlanır 7..li rakamları göriyim mekik çekmeye başlıycam artık..

benim göbiş, kallavi bir lahana kadardı... epey toparlandı ama sarkadı şükür

sadece dukan hareketlerini yapıyorum... o bile işe yaradı...

Herkese günaydın.
Bugün daha hafif hissediyorum. bakalım umarım tartı beni yarın şaşırtmaz. psikolojik baskı mı bilmiyorum ama çarşamba - çıkıyorsam perşembe + çıkıyorum:)
neyse internette gördüğüm ve birkaç kullanandan da duyduğum bir ürünü sormak istiyorum. dokuzlu çay.. diğer adı sanırım daily form. kullanan var mı aramızda ve cevap evetse faydasını gören var mı:)

Kız bu çayların dokuzlusudamı var. Sen içeriklerine bir bak neler varmış. Ona göre karar ver. Boşver sen kullananları bu tarz bitkiler herkeste aynı etkiyi yapmaz.

Yeşil çayı çok övüyorlar, çok faydalıymış zayıflamaya. Ondan içmeye gayret edelim kızlar. Ama tekar söylüyorum yapabilriseniz sarımsağı yapın onun faydası çok. Bu forumda bi bayandan öğrenmiştim onu ben kadın çok kısa zamanda baya vermiş onla. Hatta yemeği kaçırırsanız akşamına 1 diş sarımsak yiyin kilo yapmaz demişti. Ben yicem de eşime kıyamıyorum adam bir ara neredeyse gaz maskesi ile uyuyacak kıvama gelmişti

Nesssssssssssss çok heyecanlıyımmm :)
Sağol kuzummmm

Bende perşembeleri + çıkıyorumm delirecemmmmm..

Sarımsak ne ki??

ne güzel kilo vermişsin ya
hepsini dukanla mı verdin
evet dukanla verdim ve fakat ben biraz yaramaz /mızmız dukancı oldum ne yazık ki.. erken şımardım, tez dağıldım vs.. şimdi 5 gündür yeniden sıkıca başladım, sabah 73,9 idim ki yarına alttaki skoru tekrar yakalarım diyorum .. hayırlısı :)
birşey olmaz.. hormonların organların eriyip salınmıyor ya gizli gizli :) gençken dukana ilk başladığımda bende de öyle sürprizler oluyodu.. ah ne de hoş oluyodu ... tadını çıkar
mevsim normallerine göre artılar da normal telli dertlenme!
acilen callanetics diyorum, 3 güne mucizeler yaratır diyorum ne olur ne olmaz diye lööp diye linki de yapıştırıyorum
(temiz link, taze taze ben yükledim
http://hotfile. com/dl/182353920/1a60e00/Callanetics_10_hour_Challenge-dublajaltyaz.wmv.html
not: com dan önceki boşluk karakteri silin, birleştirin

Son düzenleme:
Bu callanetics işe yarar mı diyosun yanii. Bende de göbek var bayaa
yapan herkesde işe yaradı!! göbek en etkili ve en hızlı sonuçların alındığı yer.. hiç vakit kaybetme derim ben!! hemne başla.. yalnız, doğru şekilde ölçülerini alıver, sonra da iki gün sonra misal. aynı yerleri ölç.. ne demek istediğimi anlayacaksın

Günaydın herkeşlereeee..

Dün görümcemin yüzünden bir iki yudum kadar şekerli türk kahvesi içtim.. Resmen diyet yaptığımı duyunca kasti yapmış.. Allahım yaa.. Neymiş şeker iyi gelirmiş..

Neyse az zarar atlattım.. Önüme gelen tüm yemekleri ve pastayı reddettim.. Ki oğluşuma bizzat ben yedirdim yine pastasını.. Azim mkai desem dirayetmi yoksa inat mı bilmiyorum

Bu arada bende de 2 gündür kabızlık var umarım bu akşama kadar çözerim de yarın bildirimde yerimde saymam :18:

kuzu ben burayı pek takip edemiyorum bu aralar,buluşmayla ilgili son durum,gelime vs bana özelden yazsana kuzucan öpüyorum çok hepinizi,iyi akşamlar bol eksilerr

Tamam medesam mail atarım ben sana kuzumm.. Burayı bir kesinleştirelimmm..

Valla test mest bişeyler dedi yaptırıcam önümüzdeki hafta bakalım bakalım.. Bu arada aile hekimim.. Yıllardır takibimizi o yapıyor.. Özel bir rahatsızlığım yok çok şükür..

Buluşma için gün önerileri ile başlıyorum ve liste yapıyorum kısslarrr..

11 Aralık Salı - İzmir Buluşması 19:00 Alsancak (tarih ve saate itirazı olan var mıı??? )

winniepooh
medesa
magrenta

Nesssssssssssss çok heyecanlıyımmm :)
Sağol kuzummmm
...
Sarımsak ne ki??
cansın beybii )
sarımsağı zarını zedelemeden soyabilirsen ve hap gibi suyla yutabilirsen zinhar koku yapmaz ne sana ne yavukluna ben 2 yaşından beri kızıma yutturuyom :) düşün artık

Bu akşam başlıyorum hemen. Şu yaza kadar karnım incelse yaaa.

Kızlar kendimi şöööööyle 40 beden gibi hayal ediyorum da acabaa böyle cıvığını çıkartıp 36 beden mi hedeflesem. (48 beden olan kendimin bu hayali çok komik geliyor bana yazarken bile gülüyorum halime şaka gibi.. Ama olurmu kine acep )

cansın beybii )

sarımsağı zarını zedelemeden soyabilirsen ve hap gibi suyla yutabilirsen zinhar koku yapmaz ne sana ne yavukluna ben 2 yaşından beri kızıma yutturuyom :) düşün artık

Kızzzzzzzzzz demeeeeee.

Hangi zarı yapam ben hemen bu akşamdan itibaren. Kız onun kaç tane zarı var. Soyarken zarınımı soyuyoruz biz. Bak heycandan bir an hatırlayamadım

Kızlar hepinizi çok özledim ama öyle yoğun geçiyor ki bu günler. Başımı bile kaldıramıyorum. İki dakikalık kaçamak yapıp geldim foruma. Umarım hepiniz iyisinizdir, keyfiniz yerindedir. Benim güçlendirme günlerim protein günlerini aksatmak ve bazı kaçamaklar dışında fena gitmiyor. 54. 8 de seyrediyor kilom. Daha da vermekten korktuğum için bazı noktaları es geçip uygulamadım ve kilo vermeyi durdurdum özellikle.53 'e kadar inmiştim bir ara ki bu çok istediğim bir durum değildi.( Bir ara bundan şikayetçiydim hatırlarsanız.) Bu perşembe pro günü yapıcam yine. Yeşil çaya devam. 19 kilo vermiş olduğumdan güçlendirme evrem 6,5 ay sürecek. Ben ilk üç ayı tamamladım. İkinci bölümde artırılan öğün sayıları, ödül vs. uygulamamaya karar verdim. Ben zaten rutinimde de bu kadar yiyorum. Daha fazlasına ihtiyacım yok. Şimdilik bu cepheden haberler bu kadar. Hepinizi öptüm

Son düzenleme:
bana da bunları komik bulman komik... hadi neyse komik demeyeyim masum ve sevimli geliyo!! kaçamak yapmazsan yakında bu geyikleri yad ediyo oluruz

Kızzzzzzzzzz demeeeeee.

Hangi zarı yapam ben hemen bu akşamdan itibaren. Kız onun kaç tane zarı var. Soyarken zarınımı soyuyoruz biz. Bak heycandan bir an hatırlayamadım
hani işte yemelik hale getirmekten bahsediyorum.. kabukları.. bıçak falan değdiğinde özü sızıyo ya hani.. işte o midene ve asite değidiğinde koku yapıyo.. şey gibi düşün.. yumurta haşlarken yumurta çatlaksa eğer çatlar ya.. hiç bir şekilde su sızdırma ) elinle soy kibar kibar hatta :)

Dokuzlu çayın içeriği.. Ancak ölçüler çok önemliymiş..

CİNNEMA
BARUT AĞACI
MATE
ÇOBAN ÇÖKERTEN
YEŞİL ÇAY
SİNİRLİ OT
BİBERİYE
FUNDA YAPRAĞI
BİLYE KEKİK

Bu arada ben de callan yapmak istiyorum ve çok merak ediyorum ama cd yok bende forumdan bir arkadaş gönderecekti ama yoğunluktan dolayı gelmedi maalesef? Cdye nasıl ulaşabilirim ? hotfile linki de bende hata verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…