Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İnşaAllah canım. Ben kendim için demiştim komik diye. Çünkü o kadar uzun zamandır bu kilolardayım o kadar çok diyet yaptım ki sanki hiç zayıflamayacakmışım gibi geliyor. İnsan bazen inancını yitiriyor. Başaranları görüyorum da ne mübarek insanlar diyorum içimden. Ben geçenki diyetimde 20 kilo vermiştim ama sanki daha veremeyecek gibiyim. Nedense çok karamsarım bu gün yahu

ne kadar guzel kılo vermıssınız ya darısı başımıza inş...ne kadar oldu kılonuzu vereli....

nesli

86'dan, 73'e giden yol ne kadar sürdü

bende 86 ile başladım da

6-7 kiloluk kayıpta sonra, giysilerde belirgin bollaşma yaşayacaksın.... sevineceksin

sonra daha da bollaşacak, gi,yemeyeceksin

inşallah 36 beden elbise almaya çıkıyorum diye buraya yazacaksın

sabah az olmuş canım..hatta geçiştirmişsin..onun harici güzel,ama aç karnına kahve ne güzel oluyo di mi..sonra da iştah kalmıyo tabi...

evet haklisin sabah icin.ama uyaninca kendime gelebilmek icin oncelikle kahvemi icmem lazim.onu icincede gercekten birsey yiyemiyorum ve bakiyorum oglen olmus.hiiimmmm kahve harika gercektende..

6-7 kiloluk kayıpta sonra, giysilerde belirgin bollaşma yaşayacaksın.... sevineceksin

sonra daha da bollaşacak, gi,yemeyeceksin

inşallah 36 beden elbise almaya çıkıyorum diye buraya yazacaksın

Allahımmm inşaAllah.

O zaman şöyle yapacağım; Eski kıyafetlerimi yatağın üzerine dizip tek tek alıp ""- bu değil, buda değil hayır beni anlamıyorsunuz, bu hiç değil, yok yok buda olamaz. Hayır diyorum size bunlar bana çok bol gelir "" diyerekten zevk yapacağım

ben de aynı senin gibi önce yapıp sonradan bozanlardanım geçen sene 12 kilo verdim bu diyetle ama sonra 9 kilo geri aldım.motivasyon için doğru yerdesin hoşgeldin aramıza:)

bende aranıza alırmısıız.bende 6.5 kilo verdikten sonra şu 2 haftadır kaçamaklar yapıyorum.ama tekrar motivasyon için yardımlarınızı bekliyorum.

Canım bildiğin sarımsağı yutcan 1 diş kadarcık.

İnşaAllah Neslicim yaa. Yarına kadar gitse bari.

Artık her gün tartılıcam yok haftada bir gün bana gelmiyor. :18:

ama benim bildigim hergun bir dis sarimsak yutmak bagisiklik sistemini guclendirmek icin.hastaliklara karsi koruyor zayiflamayadami etkisi varmis?

Bu callanetics işe yarar mı diyosun yanii. Bende de göbek var bayaa

Hemde ne yaramakk. Bak son callen maceram çok taze. Pazartesi ve salı yaptım. Bu sabah kalçam 3-4 cm inceydi. Şaka gibi dimi. Nes de -2 , 2 günde. Kimse ciddeye almıyor bu callen olayını ama dukan abi biliyorsa callen teyze daha iyi biliyor bu işleriii

cansın beybii )

sarımsağı zarını zedelemeden soyabilirsen ve hap gibi suyla yutabilirsen zinhar koku yapmaz ne sana ne yavukluna ben 2 yaşından beri kızıma yutturuyom :) düşün artık

Levineko her gün sarımsak mı yiyorr. Maşallah yaa. Zayıflığı geçtim sağlık için çok öenmli benceee...

Bak Telli kardeşşş.
Ben 90 la başladım mayısta.
Belim 18 cm falan inceldii.
38 beden eşofman aldım tarihte ilk kez hemde foşur foşur kumaştann esnek falan değil. İnanamıyorum kendime. Sırf zevk için mağaza geziyorum. 42-44 falan dyiroummm. Şaşkın şaşkın bakıyorlar...
Gülmeee.
Son güleceğiz iyi güleceğizz.
Şimdi 73 kiloyum 162 boyumla. Rakam mantıklı değil aslındaa.
Sevgilim inanmıyor bu kiloda olduğumaaaa. Yeni sevgili de bilmiyor önceki hallerimii. Gözüne soktum tartıda da anca inandı.
Dukan 62,8 dedeiğinde bana ilk yuk be dedimmm.Yine şişko kalacağım heralde.
Şimdi umrumda değil kaç olduğumm 63-64 yetecek bana.
AMa bu callen yokmuuu onu ayda 3 gün yapsam ömür byu bana yeter...

Kızzzzzzzzzz demeeeeee.

Hangi zarı yapam ben hemen bu akşamdan itibaren. Kız onun kaç tane zarı var. Soyarken zarınımı soyuyoruz biz. Bak heycandan bir an hatırlayamadım

:)

Ben çatlak olmayan yumurtayıda haşlarken çatlatıyorummm amaa.

Ama ozzy yolladım sanaaa da dünn. Yarın gelirrrr....

Bu arada dukan la uzaktan alakalı bir şey anlatacağım. Ben şimdi yeni ev aldım 5 ay falan oldu işte. Yeni ev yeni komşu demek. Üst kata biri taşındı. Oğlu varmış istanbulda. Onlarada evi o almış. Annem bombayı patlattı tabi benimde kızım aldı falan diye. Neyse.. Kadın beni çok sever ALLAH için. Ne mama yapsa bana getirir. Annemede tembih ettim söleme diette falan olduğumu diye. Ben her gün ellerine sağlık muhabbeti yapıyorum tarif istiyorum falan. Gözüne girecemyaa:) Neyse anneme varmı konuştuğu falan demiş. Çakal annem söylermi hiç .yok demiş. Kaç yıldır yokkk. NASIL YALANNNN :)
Bizim oğlanda da iş yok evlendirsek ya falan deyip geyik yapmşlar. Annem de kzı evi naz evi moduna geçmişş. Bizim kız işine karıştırmaz ama organize olup tanıştıralım falan olmuşlarr.
Neysee konu öle kapanmış. 5 aydır denk gelemedikk oğlanlaa. Onun geldiği hafta sonları ben hep olmadımç Bayramda tatildeydim zaten.
Neyse kadın oğlna sölemiş beni. O da bi sor bakalım kimmiş neymiş falan olmuş. Uzaktan tanıyoruz aileyi. Bie cemiyette sormuşla teyze beni. Ona hani şu şişman olan kızmı o ailede bi o var bekar falan demişlerr. O da yoo şişman falan değil ki demiş.. yOK DEMİŞLER YA ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ Şişman ve çok şımarık. evin tek kızı falan. oda yook demiş. çalışmasına okumasına rağmen evde annesiyle çok mütevazi falan demiş. Ay ne güldümmm. Benim akşamları işten döndüğümü görüyor ama hazırlanıp çıktığımııı gecenin bi saati geldiğimi falan görmüyor anladığım kadarıylaa. Ayy safım kayınvalide adayımm.
Velhasıl kadının gözünde şişman falan değilim. Ama bana göre hala dubayım. 10 kilom var . Sevgilim verme diyor. Totom gidecek diye ödü kopuyor. 98 totom kaldı zatenn. Şu belide incelttikmi süper olacak. Yaşasın dukan callen birleşlesiiiii

Form çaylarından alsana canım kendine. Aç karna iç öğlen, akşam çıkarsın
bencede form çaylarından kullansan iyi gelir yalnız şöyle birşey var bu çayları da çok tüketmemek gerekiyor bağırsaklar sonra kendi halinde iş yapamaz duruma geliyor. Yakın bir arkadaşım bu sorunu yaşadı sonra düzeltmek için uğraştılar.

Bu arada ben de callan yapmak istiyorum ve çok merak ediyorum ama cd yok bende forumdan bir arkadaş gönderecekti ama yoğunluktan dolayı gelmedi maalesef? Cdye nasıl ulaşabilirim ? hotfile linki de bende hata verdi

hotfile.c
om/dl/182353920/1a60e00/Callanetics_10_hour_Challenge-dublajaltyaz.wmv.html

bu ikisini birleştirip tek satır yazıver kuzu site biiipliyo zira :)

nesli

86'dan, 73'e giden yol ne kadar sürdü

bende 86 ile başladım da
nesli insan olaydı bırakmayaydı, alıp verme sürecine girmeyeydi 3 ay diyebilirdim. ben gibisine 6 ay da az !! :) neyse tövbe ettim döndüm geri

Son düzenleme:
Merhaba, yeni üyeyim ve dün dukana başladım. Bugün ikinci günüm biraz zorlanıyorum vermem gereken bi 15 kilom var. Biraz tehlikeli bir diyet aslında. Sadece protein tüketiyoruz böbreklerde azotun atılması kolay değil bu nedenle bolca su içmemiz gerekiyor. Yani içmemizin en büyük nedeni tok tutmasının yanı sıra azotun kolay atılması diye düşünüyorum. Dünden bugüne 1.3 kg verdim daha doğrusu su kaybıdır o kilo değil. Umarım başarılı olurum. Herkese sağlıklı ve kilosuz bir yaşam diliyorum :)

ama ben malesef spor yapamıyorum.
vaktim olmuyo.
11,30 okula gidecem
5 de geliyorum
o saaatten sonrada çok zor
koşu bandım var aslında ammma işte...

oyyyyy bahaneye gelll...

ben hersabah 5:40 da kalkıyorum akşamda 7 den once eve gıremıyorum.

adaletin bumu dünyaaaaaaaaaa

ekim 34 sabah 6 da yapıyor callenını sen 11,30 a kadar kıtabını da yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…