bana da bunları komik bulman komik... hadi neyse komik demeyeyim masum ve sevimli geliyo!! kaçamak yapmazsan yakında bu geyikleri yad ediyo oluruz
hani işte yemelik hale getirmekten bahsediyorum.. kabukları.. bıçak falan değdiğinde özü sızıyo ya hani.. işte o midene ve asite değidiğinde koku yapıyo.. şey gibi düşün.. yumurta haşlarken yumurta çatlaksa eğer çatlar ya.. hiç bir şekilde su sızdırma) elinle soy kibar kibar hatta :)
Kızlar hepinizi çok özledim ama öyle yoğun geçiyor ki bu günler. Başımı bile kaldıramıyorum. İki dakikalık kaçamak yapıp geldim foruma. Umarım hepiniz iyisinizdir, keyfiniz yerindedir. Benim güçlendirme günlerim protein günlerini aksatmak ve bazı kaçamaklar dışında fena gitmiyor. 54. 8 de seyrediyor kilom. Daha da vermekten korktuğum için bazı noktaları es geçip uygulamadım ve kilo vermeyi durdurdum özellikle.53 'e kadar inmiştim bir ara ki bu çok istediğim bir durum değildi.( Bir ara bundan şikayetçiydim hatırlarsanız.) Bu perşembe pro günü yapıcam yine. Yeşil çaya devam. 19 kilo vermiş olduğumdan güçlendirme evrem 6,5 ay sürecek. Ben ilk üç ayı tamamladım. İkinci bölümde artırılan öğün sayıları, ödül vs. uygulamamaya karar verdim. Ben zaten rutinimde de bu kadar yiyorum. Daha fazlasına ihtiyacım yok. Şimdilik bu cepheden haberler bu kadar. Hepinizi öptüm
bana da bunları komik bulman komik... hadi neyse komik demeyeyim masum ve sevimli geliyo!! kaçamak yapmazsan yakında bu geyikleri yad ediyo oluruz
hani işte yemelik hale getirmekten bahsediyorum.. kabukları.. bıçak falan değdiğinde özü sızıyo ya hani.. işte o midene ve asite değidiğinde koku yapıyo.. şey gibi düşün.. yumurta haşlarken yumurta çatlaksa eğer çatlar ya.. hiç bir şekilde su sızdırma) elinle soy kibar kibar hatta :)
Bu akşam başlıyorum hemen. Şu yaza kadar karnım incelse yaaa.
Kızlar kendimi şöööööyle 40 beden gibi hayal ediyorum da acabaa böyle cıvığını çıkartıp 36 beden mi hedeflesem. (48 beden olan kendimin bu hayali çok komik geliyor bana yazarken bile gülüyorum halime şaka gibi.. Ama olurmu kine acep)
ya ben bugün wc ye çıkamadım çok üzgünüm..
6-7 kiloluk kayıpta sonra, giysilerde belirgin bollaşma yaşayacaksın.... sevineceksin
sonra daha da bollaşacak, gi,yemeyeceksin
inşallah 36 beden elbise almaya çıkıyorum diye buraya yazacaksın
ben de aynı senin gibi önce yapıp sonradan bozanlardanımgeçen sene 12 kilo verdim bu diyetle ama sonra 9 kilo geri aldım.motivasyon için doğru yerdesin hoşgeldin aramıza:)
Canım bildiğin sarımsağı yutcan 1 diş kadarcık.
İnşaAllah Neslicim yaa. Yarına kadar gitse bari.
Artık her gün tartılıcam yok haftada bir gün bana gelmiyor. :18:
ama benim bildigim hergun bir dis sarimsak yutmak bagisiklik sistemini guclendirmek icin.hastaliklara karsi koruyor zayiflamayadami etkisi varmis?
Evet zayıflatıyor ne güzel dimi bir taşta iki kuş vuruluyor.
Bu callanetics işe yarar mı diyosun yanii. Bende de göbek var bayaa
cansın beybii)
sarımsağı zarını zedelemeden soyabilirsen ve hap gibi suyla yutabilirsen zinhar koku yapmaz ne sana ne yavuklunaben 2 yaşından beri kızıma yutturuyom :) düşün artık
Bu akşam başlıyorum hemen. Şu yaza kadar karnım incelse yaaa.
Kızlar kendimi şöööööyle 40 beden gibi hayal ediyorum da acabaa böyle cıvığını çıkartıp 36 beden mi hedeflesem. (48 beden olan kendimin bu hayali çok komik geliyor bana yazarken bile gülüyorum halime şaka gibi.. Ama olurmu kine acep)
Kızzzzzzzzzz demeeeeee.
Hangi zarı yapam ben hemen bu akşamdan itibaren. Kız onun kaç tane zarı var. Soyarken zarınımı soyuyoruz biz. Bak heycandan bir an hatırlayamadım
Dokuzlu çayın içeriği.. Ancak ölçüler çok önemliymiş..
CİNNEMA
BARUT AĞACI
MATE
ÇOBAN ÇÖKERTEN
YEŞİL ÇAY
SİNİRLİ OT
BİBERİYE
FUNDA YAPRAĞI
BİLYE KEKİK
Bu arada ben de callan yapmak istiyorum ve çok merak ediyorum ama cd yok bendeforumdan bir arkadaş gönderecekti ama yoğunluktan dolayı gelmedi maalesef? Cdye nasıl ulaşabilirim ? hotfile linki de bende hata verdi
bencede form çaylarından kullansan iyi gelir yalnız şöyle birşey var bu çayları da çok tüketmemek gerekiyor bağırsaklar sonra kendi halinde iş yapamaz duruma geliyor. Yakın bir arkadaşım bu sorunu yaşadı sonra düzeltmek için uğraştılar.Form çaylarından alsana canım kendine. Aç karna iç öğlen, akşam çıkarsın
Bu arada ben de callan yapmak istiyorum ve çok merak ediyorum ama cd yok bendeforumdan bir arkadaş gönderecekti ama yoğunluktan dolayı gelmedi maalesef? Cdye nasıl ulaşabilirim ? hotfile linki de bende hata verdi
nesli insan olaydı bırakmayaydı, alıp verme sürecine girmeyeydi 3 ay diyebilirdim. ben gibisine 6 ay da az !! :) neyse tövbe ettim döndüm gerinesli
86'dan, 73'e giden yol ne kadar sürdü
bende 86 ile başladım da
Form çaylarından alsana canım kendine. Aç karna iç öğlen, akşam çıkarsın
benim 3. mesajım ve kimse cevap vermiyor...aranıza yeni dukancı almak istemiyormusunuz((((
ama ben malesef spor yapamıyorum.
vaktim olmuyo.
11,30 okula gidecem
5 de geliyorum
o saaatten sonrada çok zor
koşu bandım var aslında ammma işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?