Hemde ne yaramakk. Bak son callen maceram çok taze. Pazartesi ve salı yaptım. Bu sabah kalçam 3-4 cm inceydi. Şaka gibi dimi. Nes de -2 , 2 günde. Kimse ciddeye almıyor bu callen olayını ama dukan abi biliyorsa callen teyze daha iyi biliyor bu işleriii
Levineko her gün sarımsak mı yiyorr. Maşallah yaa. Zayıflığı geçtim sağlık için çok öenmli benceee...
Bak Telli kardeşşş.
Ben 90 la başladım mayısta.
Belim 18 cm falan inceldii.
38 beden eşofman aldım tarihte ilk kez hemde foşur foşur kumaştann esnek falan değil. İnanamıyorum kendime. Sırf zevk için mağaza geziyorum. 42-44 falan dyiroummm. Şaşkın şaşkın bakıyorlar...
Gülmeee.
Son güleceğiz iyi güleceğizz.
Şimdi 73 kiloyum 162 boyumla. Rakam mantıklı değil aslındaa.
Sevgilim inanmıyor bu kiloda olduğumaaaa. Yeni sevgili de bilmiyor önceki hallerimii. Gözüne soktum tartıda da anca inandı.
Dukan 62,8 dedeiğinde bana ilk yuk be dedimmm.Yine şişko kalacağım heralde.
Şimdi umrumda değil kaç olduğumm 63-64 yetecek bana.
AMa bu callen yokmuuu onu ayda 3 gün yapsam ömür byu bana yeter...
:)
Ben çatlak olmayan yumurtayıda haşlarken çatlatıyorummm amaa.
Ama ozzy yolladım sanaaa da dünn. Yarın gelirrrr....
Bu arada dukan la uzaktan alakalı bir şey anlatacağım. Ben şimdi yeni ev aldım 5 ay falan oldu işte. Yeni ev yeni komşu demek. Üst kata biri taşındı. Oğlu varmış istanbulda. Onlarada evi o almış. Annem bombayı patlattı tabi benimde kızım aldı falan diye. Neyse.. Kadın beni çok sever ALLAH için. Ne mama yapsa bana getirir. Annemede tembih ettim söleme diette falan olduğumu diye. Ben her gün ellerine sağlık muhabbeti yapıyorum tarif istiyorum falan. Gözüne girecemyaa:) Neyse anneme varmı konuştuğu falan demiş. Çakal annem söylermi hiç .yok demiş. Kaç yıldır yokkk. NASIL YALANNNN :)
Bizim oğlanda da iş yok evlendirsek ya falan deyip geyik yapmşlar. Annem de kzı evi naz evi moduna geçmişş. Bizim kız işine karıştırmaz ama organize olup tanıştıralım falan olmuşlarr.
Neysee konu öle kapanmış. 5 aydır denk gelemedikk oğlanlaa. Onun geldiği hafta sonları ben hep olmadımç Bayramda tatildeydim zaten.
Neyse kadın oğlna sölemiş beni. O da bi sor bakalım kimmiş neymiş falan olmuş. Uzaktan tanıyoruz aileyi. Bie cemiyette sormuşla teyze beni. Ona hani şu şişman olan kızmı o ailede bi o var bekar falan demişlerr. O da yoo şişman falan değil ki demiş.. yOK DEMİŞLER YA ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ Şişman ve çok şımarık. evin tek kızı falan. oda yook demiş. çalışmasına okumasına rağmen evde annesiyle çok mütevazi falan demiş. Ay ne güldümmm. Benim akşamları işten döndüğümü görüyor ama hazırlanıp çıktığımııı gecenin bi saati geldiğimi falan görmüyor anladığım kadarıylaa. Ayy safım kayınvalide adayımm.
Velhasıl kadının gözünde şişman falan değilim. Ama bana göre hala dubayım. 10 kilom var . Sevgilim verme diyor. Totom gidecek diye ödü kopuyor. 98 totom kaldı zatenn. Şu belide incelttikmi süper olacak. Yaşasın dukan callen birleşlesiiiii
Hemde ne yaramakk. Bak son callen maceram çok taze. Pazartesi ve salı yaptım. Bu sabah kalçam 3-4 cm inceydi. Şaka gibi dimi. Nes de -2 , 2 günde. Kimse ciddeye almıyor bu callen olayını ama dukan abi biliyorsa callen teyze daha iyi biliyor bu işleriii
Levineko her gün sarımsak mı yiyorr. Maşallah yaa. Zayıflığı geçtim sağlık için çok öenmli benceee...
Bak Telli kardeşşş.
38 beden eşofman aldım tarihte ilk kez hemde foşur foşur kumaştann esnek falan değil. İnanamıyorum kendime. Sırf zevk için mağaza geziyorum. 42-44 falan dyiroummm. Şaşkın şaşkın bakıyorlar...
Gülmeee.
Sevgilim inanmıyor bu kiloda olduğumaaaa. Yeni sevgili de bilmiyor önceki hallerimii. Gözüne soktum tartıda da anca inandı.
AMa bu callen yokmuuu onu ayda 3 gün yapsam ömür byu bana yeter...
:)
Ama ozzy yolladım sanaaa da dünn. Yarın gelirrrr....
Bu arada dukan la uzaktan alakalı bir şey anlatacağım. Ben şimdi yeni ev aldım 5 ay falan oldu işte. Yeni ev yeni komşu demek. Üst kata biri taşındı. Oğlu varmış istanbulda. Onlarada evi o almış. Annem bombayı patlattı tabi benimde kızım aldı falan diye. Neyse.. Kadın beni çok sever ALLAH için. Ne mama yapsa bana getirir. Annemede tembih ettim söleme diette falan olduğumu diye. Ben her gün ellerine sağlık muhabbeti yapıyorum tarif istiyorum falan. Gözüne girecemyaa:) Neyse anneme varmı konuştuğu falan demiş. Çakal annem söylermi hiç .yok demiş. Kaç yıldır yokkk. NASIL YALANNNN :)
Bizim oğlanda da iş yok evlendirsek ya falan deyip geyik yapmşlar. Annem de kzı evi naz evi moduna geçmişş. Bizim kız işine karıştırmaz ama organize olup tanıştıralım falan olmuşlarr.
Neysee konu öle kapanmış. 5 aydır denk gelemedikk oğlanlaa. Onun geldiği hafta sonları ben hep olmadımç Bayramda tatildeydim zaten.
Neyse kadın oğlna sölemiş beni. O da bi sor bakalım kimmiş neymiş falan olmuş. Uzaktan tanıyoruz aileyi. Bie cemiyette sormuşla teyze beni. Ona hani şu şişman olan kızmı o ailede bi o var bekar falan demişlerr. O da yoo şişman falan değil ki demiş.. yOK DEMİŞLER YA ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ Şişman ve çok şımarık. evin tek kızı falan. oda yook demiş. çalışmasına okumasına rağmen evde annesiyle çok mütevazi falan demiş. Ay ne güldümmm. Benim akşamları işten döndüğümü görüyor ama hazırlanıp çıktığımııı gecenin bi saati geldiğimi falan görmüyor anladığım kadarıylaa. Ayy safım kayınvalide adayımm.
Velhasıl kadının gözünde şişman falan değilim. Ama bana göre hala dubayım. 10 kilom var . Sevgilim verme diyor. Totom gidecek diye ödü kopuyor. 98 totom kaldı zatenn. Şu belide incelttikmi süper olacak. Yaşasın dukan callen birleşlesiiiii
hotfile.c
om/dl/182353920/1a60e00/Callanetics_10_hour_Challenge-dublajaltyaz.wmv.html
bu ikisini birleştirip tek satır yazıver kuzusite biiipliyo zira :)
nesli insan olaydı bırakmayaydı, alıp verme sürecine girmeyeydi 3 ay diyebilirdim. ben gibisine 6 ay da az !! :) neyse tövbe ettim döndüm geri
sen var yaa!! ben ne diyim bilemedeim, çok tatlısın lem!!Hemde ne yaramakk. Bak son callen maceram çok taze. Pazartesi ve salı yaptım. Bu sabah kalçam 3-4 cm inceydi. Şaka gibi dimi. Nes de -2 , 2 günde. Kimse ciddeye almıyor bu callen olayını ama dukan abi biliyorsa callen teyze daha iyi biliyor bu işleriii
...
...
Bak Telli kardeşşş.
Gülmeee.
AMa bu callen yokmuuu onu ayda 3 gün yapsam ömür byu bana yeter... :)
.....
.....
merhaba, beğenmek bizde hoş geldinin sessiz ifadesi olmuş sanırım :) sesli sesli hoş geldin yeniden :)benim 3. mesajım ve kimse cevap vermiyor...aranıza yeni dukancı almak istemiyormusunuz((((
yapan herkesde işe yaradı!! göbek en etkili ve en hızlı sonuçların alındığı yer.. hiç vakit kaybetme derim ben!! hemne başla.. yalnız, doğru şekilde ölçülerini alıver, sonra da iki gün sonra misal. aynı yerleri ölç.. ne demek istediğimi anlayacaksın
benim 3. mesajım ve kimse cevap vermiyor...aranıza yeni dukancı almak istemiyormusunuz((((
Merhaba, yeni üyeyim ve dün dukana başladım. Bugün ikinci günüm biraz zorlanıyorum vermem gereken bi 15 kilom var. Biraz tehlikeli bir diyet aslında. Sadece protein tüketiyoruz böbreklerde azotun atılması kolay değil bu nedenle bolca su içmemiz gerekiyor. Yani içmemizin en büyük nedeni tok tutmasının yanı sıra azotun kolay atılması diye düşünüyorum. Dünden bugüne 1.3 kg verdim daha doğrusu su kaybıdır o kilo değil. Umarım başarılı olurum. Herkese sağlıklı ve kilosuz bir yaşam diliyorum :)
Süpersin. o halde cd gelir gelmez yapmaya başlarım. Bu arada akrep burcu musnu? Böyle entrikalar bizim burçtan çıkar da:):)
Süpersin vallahi mağaza olayı çok hoşuma gitti zayıflarsam bende yapıcam
Sen şimdi senin kilolu sanan insanlarla karşılatığında yüzlerinde belirecek ifadeyi düşünsene aynı şöyleçok güzel yaaaa.
Şu callene bu akşamdan tezi yok başlayacağım ben
Nihayett Callen'e kavuştum:) süper oldu akşam hemen gidip denemeliyim. Bu arada sabah akşam mı yapmak gerek? sanırım haftaiçi sadece akşamları yapabilirim. sabah zaten 6.30 da kalkıyorum uykumu alamıyorum daha erken kalkıp yapabilir miyim bi denemem lazım:)
çok teşekkürler
Kuzular callan için evet 21 gün uygulanacak olan video budur..nesli link icin tesekkurler.peki bu su meshur 21 gunluk programmi?Cunku cok fazla video var ama insanlarin en cok memnun kalip anlattigi 21 gun yapilan program..
Kuzular callan için evet 21 gün uygulanacak olan video budur..
- Callanetics'i 6 gün yapıp 1 gün dinleneceksiniz..
- hareketleri tam olarak yapamayabilirsiniz dert etmeyin günden güne kolaylaşacak.. (hatta 3 güne kolaylaşacak : )
- olur da 36 saatten fazla ara verecek olursanız bu durumda 21 lik seti sıfırdan yapmalısınız.. (en baba kural bu)
- başlarken mutlaka ölçü alın, sonra da bir kaç gün arayla.. isterseniz her seferinde ölçü alabilirsiniz, motive olursunuz
- sabah akşam fark etmez ama geç saate bırakınca uyku tatlı gelebilir. sıkın dişinizi bırakın işinizi yapın öz hakiki görevinizi :)
....
- sabah akşam fark etmez ama geç saate bırakınca uyku tatlı gelebilir. sıkın dişinizi bırakın işinizi yapın öz hakiki görevinizi :)
Bilgilendirme için çokkk teşekkürler.Anladığım kadarıyla günde 1 kez yeterli olacak. Ölçüleri büyük bir hevesle alacağım:)
Callanetics in videosunu daha önce indirmiş ve izlemiştim.Çok durağan ,heyecansız gelmişti bana...
Ama asıl heyecanlı olan izlemek değil sonrasında elde edilen sonuçlar anlaşılan...:26:
Sonrasında kilo vermek için Jillian'ı tercih etmiştim...
Ancak son 1 haftadır onu da yapasım yok...
Değişiklik yapma vakti geldi anlaşılan...
Ben de deneyeyim şu Callen Teyzeyi (Yüzünü görmesem teyze demeyeceğim, maşallah)
kızlar merhabalar,
bu sabah wcden sonra tartılma imkanım oldu ve sonuç: 91.7.....
bu ne demek oluyor: 21 Dİyarbakırrrrrrrrrrrr
yol açın istanbula gidiyom....
kızlar merhabalar,
bu sabah wcden sonra tartılma imkanım oldu ve sonuç: 91.7.....
bu ne demek oluyor: 21 Dİyarbakırrrrrrrrrrrr
yol açın istanbula gidiyom....
Rahmetli oldu Callen teyze bir kaç ay önce.
Çok durağan gibi durduğuna bakmaa. Mahfediyorr 1 saattt. İlk günler hareketleri yapamıyorsun zaten özellikle bacak hareketlerini. O bacaklar kalkmıyor. 3 gün sonra mucize gibi kalkıyor bacaklar.
Ay bi laf dinleyin yaaa. ALLAH RAZI OLSUN diyeceksinizzz. İddea ediyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?