Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süpersin. o halde cd gelir gelmez yapmaya başlarım. Bu arada akrep burcu musnu? Böyle entrikalar bizim burçtan çıkar da:):)

Süpersin vallahi mağaza olayı çok hoşuma gitti zayıflarsam bende yapıcam
Sen şimdi senin kilolu sanan insanlarla karşılatığında yüzlerinde belirecek ifadeyi düşünsene aynı şöyle çok güzel yaaaa.
Şu callene bu akşamdan tezi yok başlayacağım ben

Selam kızlarrr

Sabah 8'den beri bi okuyup bi iş yapıyorum hatta arada gidip elektirk süpürgesi aldım iş yerine
Ama yazmayada sıra geldi... dün gecem kabustu resmen 2'den sonra başlayan sancı 2 tane ağrı kesici aldım bana mısın demedi sıcak su torbası çok fenaydı bugünde sıcak su torbasını iş yerine getirdim yine pek iyi değilim sevmiyorum bu regli sancısını...

Dün arkadaşımın bebek ziyareti kaçamaksız geçti anlayışlıydı ısrar etmedi tatlı için

Sarımsak olayını deneyeceğim bi ara yapmıştım wc işini çözmüştü sonra Neslimin dediği gibi zarına dikkat etmediğimden koku sorunu yaşamıştım, şimdi daha dikkatli yapıcam...

Nihayett Callen'e kavuştum:) süper oldu akşam hemen gidip denemeliyim. Bu arada sabah akşam mı yapmak gerek? sanırım haftaiçi sadece akşamları yapabilirim. sabah zaten 6.30 da kalkıyorum uykumu alamıyorum daha erken kalkıp yapabilir miyim bi denemem lazım:)

çok teşekkürler

sen var yaa!! ben ne diyim bilemedeim, çok tatlısın lem!!
benim 3. mesajım ve kimse cevap vermiyor...aranıza yeni dukancı almak istemiyormusunuz ((((
merhaba, beğenmek bizde hoş geldinin sessiz ifadesi olmuş sanırım :) sesli sesli hoş geldin yeniden :)

Son düzenleme:

nesli link icin tesekkurler.peki bu su meshur 21 gunluk programmi?Cunku cok fazla video var ama insanlarin en cok memnun kalip anlattigi 21 gun yapilan program..

benim 3. mesajım ve kimse cevap vermiyor...aranıza yeni dukancı almak istemiyormusunuz ((((

kIZ KIRMIZI halımı istiyorsunnn. Gerçi ben kırmızı geceliğimle karşılayabiliriim adetimdir. Herkesler bilir benim geceliğimiii. Dal işte muhabbeteee. Bana bulaş ness liye bulaş. Ayyyy bi MEDESA var cadının tekidirrr. Sakın bulaşmaaa :)

Zira bulaşınca bağımlılık yapıyor. İzmirimin güzeli can arkadaşımız forumun gülüüüü......

Okyanıs bence sen yanlış forumdasın. Bizim diette sadece protein yemiyorsun. Vahşimiyiz ayoll açmıyız adaya mı düştükkk. Sadece et, süt yenirmiiii:manyak derler adama

Süpersin. o halde cd gelir gelmez yapmaya başlarım. Bu arada akrep burcu musnu? Böyle entrikalar bizim burçtan çıkar da:):)

Teraziyim canım ama ruhum akrep. Hemde akrep erkeğii :) O derece yaniiii.

Geçen arkadaş beni markette görmüş yok artık demiş. Tesadüf durakta gördüm. Seslendim bırakayım diye bakıyor trenimeee.. Neyse anladı. Markette benzettim sandım falan dedii. Ayy görmen lazımdı. Ama en çok babamın tepkisi hoşuma gitti benim hemde yazınn daha 8 kilo falan vermiştimmm. atletle gördü beni. Senin belin varmış falan diyo. Bir günde ay küçük kızımdın küçücük kızım oldun dediiii.,

nesli link icin tesekkurler.peki bu su meshur 21 gunluk programmi?Cunku cok fazla video var ama insanlarin en cok memnun kalip anlattigi 21 gun yapilan program..
Kuzular callan için evet 21 gün uygulanacak olan video budur..
  1. Callanetics'i 6 gün yapıp 1 gün dinleneceksiniz..
  2. hareketleri tam olarak yapamayabilirsiniz dert etmeyin günden güne kolaylaşacak.. (hatta 3 güne kolaylaşacak : )
  3. olur da 36 saatten fazla ara verecek olursanız bu durumda 21 lik seti sıfırdan yapmalısınız.. (en baba kural bu)
  4. başlarken mutlaka ölçü alın, sonra da bir kaç gün arayla.. isterseniz her seferinde ölçü alabilirsiniz, motive olursunuz
  5. sabah akşam fark etmez ama geç saate bırakınca uyku tatlı gelebilir. sıkın dişinizi bırakın işinizi yapın öz hakiki görevinizi :)

Merhaba kızlar...
Seviyorum ben bu forumu yaa...
Fırsat buldukça geliyorum,sabah ya da gece saatin hiçbir önemi yok, bu modda gezerken, yazılanları okudukça bu moda giriyorum...
Allah razı olsun sizlerden
İçim geçmiş benim yahu , uzun süre evde kalmak yaramadı bana...
Çalışmak zor olsa da insanı zinde tutuyor ne de olsa

Bilgilendirme için çokkk teşekkürler.Anladığım kadarıyla günde 1 kez yeterli olacak. Ölçüleri büyük bir hevesle alacağım:)

Callanetics in videosunu daha önce indirmiş ve izlemiştim.Çok durağan ,heyecansız gelmişti bana...
Ama asıl heyecanlı olan izlemek değil sonrasında elde edilen sonuçlar anlaşılan...:26:

Sonrasında kilo vermek için Jillian'ı tercih etmiştim...
Ancak son 1 haftadır onu da yapasım yok...
Değişiklik yapma vakti geldi anlaşılan...
Ben de deneyeyim şu Callen Teyzeyi (Yüzünü görmesem teyze demeyeceğim, maşallah)

kızlar merhabalar,

bu sabah wcden sonra tartılma imkanım oldu ve sonuç: 91.7.....

bu ne demek oluyor: 21 Dİyarbakırrrrrrrrrrrr

yol açın istanbula gidiyom....

Bilgilendirme için çokkk teşekkürler.Anladığım kadarıyla günde 1 kez yeterli olacak. Ölçüleri büyük bir hevesle alacağım:)

1 kere yapda 2. si kusur kalsın. O kadar kolay değil. 1 saatin sonunda bacakların tecavüze uğramış gibi tir tir titreyecekkkk. İşin tuhafı ben pelvis sonunda acayip mutlu oluyorummm çok eğlenceli.
EE ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınn :)

Rahmetli oldu Callen teyze bir kaç ay önce.
Çok durağan gibi durduğuna bakmaa. Mahfediyorr 1 saattt. İlk günler hareketleri yapamıyorsun zaten özellikle bacak hareketlerini. O bacaklar kalkmıyor. 3 gün sonra mucize gibi kalkıyor bacaklar.

Ay bi laf dinleyin yaaa. ALLAH RAZI OLSUN diyeceksinizzz. İddea ediyorummm...

kızlar merhabalar,

Gaziantep'i göresem tamamdurrr. Hem anamın memleketi. Göreyim o günü ilk ödülümü antepte katmer ve patlıcan dolması yiyerek yapacağımmmm...

Rahmetli oldu Callen teyze bir kaç ay önce.
Çok durağan gibi durduğuna bakmaa. Mahfediyorr 1 saattt. İlk günler hareketleri yapamıyorsun zaten özellikle bacak hareketlerini. O bacaklar kalkmıyor. 3 gün sonra mucize gibi kalkıyor bacaklar.

Ay bi laf dinleyin yaaa. ALLAH RAZI OLSUN diyeceksinizzz. İddea ediyorummm...[/QUOTE]

Böyle callenin faydalarını, yapanları görünce imreniyorum, tekrar hatırlatmak istedim İpek, zahmet verdiğim için kusura bakmazsın umarım.

kızlar merhabalar,

Gaziantep'i görsem tamamdurrr. Hem anamın memleketi. Göreyim o günü ilk ödülümü antepte katmer ve patlıcan dolması yiyerek yapacağımmmm...

Böyle callenin faydalarını, yapanları görünce imreniyorum, tekrar hatırlatmak istedim İpek, zahmet verdiğim için kusura bakmazsın umarım. [/QUOTE]

Dün kargoladım canımmm herkeşlerinki tamam bende bekleyen kimse yok şuan. 4 kişi bana da yolla lutfen demiş ama adres falan vermemişlerr. Güldüm bende ne diyimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…