Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah senin kilolarını yok etsin Neslim :)) 2 arada bakayım dedim döktürmüşsün yine :))

Özhakikiyi ihmal etmemek lazım :))

Gel aret gel, gitme buralardan :) Senden de razı olsun hemşerim :)

kızlar merhabalar,

bu sabah wcden sonra tartılma imkanım oldu ve sonuç: 91.7.....

bu ne demek oluyor: 21 Dİyarbakırrrrrrrrrrrr

yol açın istanbula gidiyom....

Tebrik ederim güzel azram

Offf ipektoşum ya, olmuyo böyle güldürüyorsun beni :))

Asyadeniz oku sen de bak, ipektoş aleni söyledi :)))

Selam kızlar uzun bir aradan sonra merhaba , unutmuşsunuzdur beni :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Ekinsu avatar ını değiştirmişsin ya :) Love01 in avatarı da böyle ya o kitabı okuyun dedikçe gülüyordum bir an sevgi sandım seni de :))) Sen neye kızıyosun :)

Canım benim, takıldım sana biraz, aynı mesajın altında benim alıntı vardı :)) kızlara da senin adını yazmış seninkini yazmamış dedim biraz espirik yaptık:))

Korumaya geçtim canım, sağol, bakalım ömrü ne kadar, benimkiyle aynı mı :)

Dün kargoladım canımmm herkeşlerinki tamam bende bekleyen kimse yok şuan. 4 kişi bana da yolla lutfen demiş ama adres falan vermemişlerr. Güldüm bende ne diyimmm :)[/QUOTE]

Allah razı olsun canım, inşallah herkes istediği yere bir an önce varır...

Kızlar şu callen olayının bele bir zararı varmıdır acaba yapanlardan rica ediyorum bir diyiversinler çünkü benim belimde 2 adet patlamaya hazır ameliyatlık fıtık var kilo vere vere çok şükür ağrılarım azalmaya bile başladı. Videoyu indiriyorum azimliyim yapmaya çalışacağım ama şöylede bir durum var benim kiloyu göğüs ve omuz bölgesinden vermem lazım youtubeden callen izlediğimde hatun bacakları bir ayırıyordu orada zaten hiç birşey kalamaz yalama olur düşer gibime geliyor...
Sabah biraz süt bir köfte yedim (canım çekti garip gelebilir)
öğlen 1 ymt, süt ve kepekten oluşan krebimi yedim (sütünü biraz fazla koydum biraz daha değişik oldu sevdim bunu)
akşama çıkarsak inşallah ızgara yerim bu arada bol su ve yeşil çay içiyorum zaten.

Bugün sekreterimiz göbek gitmiş rejimmi yapıyorsunuz dedi ayyy cevap veremedim biran varya nutkum tutuldu heyecandan
Bacak göbek iyi olmuş hocam birde üstü eritseniz çok süper olacak dedi.

Spor yaparken sauna eşofmanının sadece üstünü giyiyorum ben ama daha farklı önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar.

yanlışlıkla iki mesaj yazmışım düzeltme yapayım da boşa gitmesin bir de bayanlar ben yılların pkosu sanırım regl olacağım dün aylar sonra ilk defa desteksiz bir şekilde belirtilerini hissettim ve az da olsa gördüm :)))))))))))))))))
ah bu kilolar ne yapmışım ben kendime yaaaa

Son düzenleme:
yok be tatlım,, callan YAPMAMANIN bele zararı var asıl :)
benim eşim şubatta fıtık ameliyatı geçirdi.. 3 fıtık ve epey kireçlenme temzilendi.. Callana yeni yeni başladı ama mesela o benim yanımda ilkokul öğrencisi gibi yapıyo sayılır.. Demem o ki tek yapman gereken vücudunun el verdiği kadarıyla yapacaksın zorlamayacaksın.. onlar 180 derece açıyolarsa bacaklarını sen 45 ile yetineceksin.. zaten sırt bölgesindeki kasları çok hızlı yapılandırdığı için hem duruşun hem binen yük dağılımı dengeleniyor.. eminim ki ilk haftadan sonra sen yapmadan duramayacaksın

Son düzenleme:
keten tohumunun zayiflama uzerine etkisini bilmeyen yoktur sanirim (abartmamak gerekiyor cok) bende bir kac zamandir omletime yogurduma falan katiyordum.bugun cok zamanim yoktu dukan amcanin hazir galetini aldim ..icinde yulaf kepegi+yumurta beyazi tozu +sut tozu+vee keten tohumu var.bilmiyorum yapiyormuydunuz ama azara azar kullanin keten tohumunu bence.birde agizda cignerken zordur ezmek o tohumu o yuzdende dogulmusunu tavsiye ediyorlar..ona bakiyorum simdide..

Bugün atakda 3. günüm..
Tam 1 kg gitmiş..

Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir + 1 dilim hindi janbon + çay

Öğlen : Tavuk döner + yoğurt.

Ben yeşil çay içtiğim zaman miğdemde bir yanma oluyor? Sizlerde de oluyor mu? Bu nedenle uzun zamandır yeşil çay içmiyorum..
:2:

Bak yaaa. Sen kocişinlemi yapıyorsunn callen i. Bende istiyorummm. Calleni bitirememek istiyorummmm :)
Bende çıtırı başlatayım bari bu hafta sonuuu zaten spora başlamak istiyordu isabet olurr :)

Bak yaaa. Sen kocişinlemi yapıyorsunn callen i. Bende istiyorummm. Calleni bitirememek istiyorummmm :)
Bende çıtırı başlatayım bari bu hafta sonuuu zaten spora başlamak istiyordu isabet olurr :)
yok lem benim eşlik edişim florance modunda hayalgücüne gem vurmayayım da başlat sen seninkini :))

not: otmaail'ine bakıver

Son düzenleme:
yok lem benim eşlik edişim florance modunda hayalgücüne gem vurmayayım da başlat sen seninkini :))

not: otmaail'ine bakıver

Benim otmaailim yok ama zort mailimden sana cvp yetiştirdim bilee :)
Ahh kraliçe gelinimm kulankların çınlasınn ....

Nesli inat etti söylemiyor ben söylüyorum benim şampuanın adı revalid 3yıkamaya kalmaz görürsün etkiyi duaları unutma yalnız süper oluyor saçlar benim denemediğim bişey kalmamıştı.neslide revalid yazarsa çok gülerim:9

Yine de kulağa hoş geldi günde 1 kere yapıyor olabilmek oh yawww. :)

yok canım benim ben -amway satinique kullandım..

Kızlar vitamin kullanıyormusunuz. Bu saç dökülmelerine karşı.
eheh annem beni tepeden tırnağa bakıma aldığı için ben vitamin tayfasını da -aynı kaynaktan karşılıyorum.. memnun musun dersen eğer memnunum, çünkü üstüste protein yaptığımda epey halsiz ve bi o kadar da şapşal oluyordum.. normal insan gibiyim 1 haftadır

Son düzenleme:
kilo çizelgesini ekleyebildim mi diye mesaj yazıyorum ki yazamamışım ben bu çizelgeyi haynedir yapıyorum ama eklemeye çalıştığımda o çizelge yerine uygun formatta değildir diyor bende istiyorum çizelge ya olmadı gitti ne zamandır uğraşıyorum bide offff

Son düzenleme:
yapıştırdığın link http ile başlayıp .png ile bitmeli.. fazlası varsa atıver kuzu.. ayrıca sayfa yenilediğinde çizelgen görünür. öyle de kontrol edebilebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…