Kuzular callan için evet 21 gün uygulanacak olan video budur..
- Callanetics'i 6 gün yapıp 1 gün dinleneceksiniz..
- hareketleri tam olarak yapamayabilirsiniz dert etmeyin günden güne kolaylaşacak.. (hatta 3 güne kolaylaşacak : )
- olur da 36 saatten fazla ara verecek olursanız bu durumda 21 lik seti sıfırdan yapmalısınız.. (en baba kural bu)
- başlarken mutlaka ölçü alın, sonra da bir kaç gün arayla.. isterseniz her seferinde ölçü alabilirsiniz, motive olursunuz
- sabah akşam fark etmez ama geç saate bırakınca uyku tatlı gelebilir. sıkın dişinizi bırakın işinizi yapın öz hakiki görevinizi :)
Merhaba kızlar...
Seviyorum ben bu forumu yaa...
Fırsat buldukça geliyorum,sabah ya da gece saatin hiçbir önemi yok,bu modda gezerken, yazılanları okudukça bu moda giriyorum...
Allah razı olsun sizlerden
İçim geçmiş benim yahu, uzun süre evde kalmak yaramadı bana...
Çalışmak zor olsa da insanı zinde tutuyor ne de olsa
kızlar merhabalar,
bu sabah wcden sonra tartılma imkanım oldu ve sonuç: 91.7.....
bu ne demek oluyor: 21 Dİyarbakırrrrrrrrrrrr
yol açın istanbula gidiyom....
1 kere yapda 2. si kusur kalsın. O kadar kolay değil. 1 saatin sonunda bacakların tecavüze uğramış gibi tir tir titreyecekkkk. İşin tuhafı ben pelvis sonunda acayip mutlu oluyorummm çok eğlenceli.
EE ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınn :)
Rahmetli oldu Callen teyze bir kaç ay önce.
Çok durağan gibi durduğuna bakmaa. Mahfediyorr 1 saattt. İlk günler hareketleri yapamıyorsun zaten özellikle bacak hareketlerini. O bacaklar kalkmıyor. 3 gün sonra mucize gibi kalkıyor bacaklar.
Ay bi laf dinleyin yaaa. ALLAH RAZI OLSUN diyeceksinizzz. İddea ediyorummm...
Selam kızlar uzun bir aradan sonra merhaba , unutmuşsunuzdur beni :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ace selenyum kullanıyorum ben ama hala nedense dökülmeye devam ediyor
neslee şu şampuanı söylesen , artık derse öğrenciler topluyor saçlarımı önlükten sinir bozucu bir durum oluyor, hocam saçlarınız dökülüyor cümlesini duymaktan gına geldiiii
ekim ya aşkolsun son sayfada senin callene başladım 1. günüm yazın vardı hani sen uğramışsın foruma babında yazmamıştım ben seni
Bu arada merve güçlendirmen hayırlı olsun, ekimcim seninde koruman hayırlı olsun....Pufff önümüzdeki hafta 5 tane toplantı varr, bu hafta seminer üstüne seminer, hafta sonum dahi yok...yetterrr diye bağırasım geliyor, birde öğretmenler yatıyor derler, vallahi billahi yalan....evrak hazırla,öğrenci sorunlarıyla ilgilen, öğrencilere proje hazırlat, soğukta tüm gün nöbet tut,kendi sınavlarına çalış,arada vaktin kalırsa öğrencilerede ders anlat....bu aralar meb de saolsun marta kadar hafta sonlarına seminer ekledi, off ki ne offf....
Boğazlarım da berbat, sinüzit desen azıtmış durumda....Her türlü bitki çayı içtim; zencefil,bal,karabiber yedim ama nafile....Var mı boğaz iağrısı çin çözüm önerisi olan...
yok be tatlım,, callan YAPMAMANIN bele zararı var asıl :)Kızlar şu callen olayının bele bir zararı varmıdır acaba yapanlardan rica ediyorum bir diyiversinler çünkü benim belimde 2 adet patlamaya hazır ameliyatlık fıtık var kilo vere vere çok şükür ağrılarım azalmaya bile başladı. Videoyu indiriyorum azimliyim yapmaya çalışacağım ama şöylede bir durum var benim kiloyu göğüs ve omuz bölgesinden vermem lazım youtubeden callen izlediğimde hatun bacakları bir ayırıyordu orada zaten hiç birşey kalamaz yalama olur düşer gibime geliyor...
Sabah biraz süt bir köfte yedim (canım çekti garip gelebilir)
öğlen 1 ymt, süt ve kepekten oluşan krebimi yedim (sütünü biraz fazla koydum biraz daha değişik oldu sevdim bunu)
akşama çıkarsak inşallah ızgara yerim bu arada bol su ve yeşil çay içiyorum zaten.
yok be tatlım,, callan YAPMAMANIN bele zararı var asıl :)
benim eşim şubatta fıtık ameliyatı geçirdi.. 3 fıtık ve epey kireçlenme temzilendi.. Callana yeni yeni başladı ama mesela o benim yanımda ilkokul öğrencisi gibi yapıyo sayılır.. Demem o ki tek yapman gereken vücudunun el verdiği kadarıyla yapacaksın zorlamayacaksın.. onlar 180 derece açıyolarsa bacaklarını sen 45 ile yetineceksin.. zaten sırt bölgesindeki kasları çok hızlı yapılandırdığı için hem duruşun hem binen yük dağılımı dengeleniyor.. eminim ki ilk haftadan sonra sen yapmadan duramayacaksın
yok lem benim eşlik edişim florance modundaBak yaaa. Sen kocişinlemi yapıyorsunn callen i. Bende istiyorummm. Calleni bitirememek istiyorummmm :)
Bende çıtırı başlatayım bari bu hafta sonuuu zaten spora başlamak istiyordu isabet olurr :)
yok lem benim eşlik edişim florance modundahayalgücüne gem vurmayayım da başlat sen seninkini :))
not: otmaail'ine bakıver
Canım benim, takıldım sana biraz, aynı mesajın altında benim alıntı vardı :)) kızlara da senin adını yazmış seninkini yazmamış dedim biraz espirik yaptık:))
Korumaya geçtim canım, sağol, bakalım ömrü ne kadar, benimkiyle aynı mı :)
Bak yaaa. Sen kocişinlemi yapıyorsunn callen i. Bende istiyorummm. Calleni bitirememek istiyorummmm :)
Bende çıtırı başlatayım bari bu hafta sonuuu zaten spora başlamak istiyordu isabet olurr :)
1 kere yapda 2. si kusur kalsın. O kadar kolay değil. 1 saatin sonunda bacakların tecavüze uğramış gibi tir tir titreyecekkkk. İşin tuhafı ben pelvis sonunda acayip mutlu oluyorummm çok eğlenceli.
EE ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınn :)
Rahmetli oldu Callen teyze bir kaç ay önce.
Çok durağan gibi durduğuna bakmaa. Mahfediyorr 1 saattt. İlk günler hareketleri yapamıyorsun zaten özellikle bacak hareketlerini. O bacaklar kalkmıyor. 3 gün sonra mucize gibi kalkıyor bacaklar.
Ay bi laf dinleyin yaaa. ALLAH RAZI OLSUN diyeceksinizzz. İddea ediyorummm...
Kocayla callan ruhun Şad olsun teyze
yok canım benim ben -amway satinique kullandım..Nesli inat etti söylemiyor ben söylüyorum benim şampuanın adı revalid 3yıkamaya kalmaz görürsün etkiyi duaları unutma yalnız süper oluyor saçlar benim denemediğim bişey kalmamıştı.neslide revalid yazarsa çok gülerim:9
eheh annem beni tepeden tırnağa bakıma aldığı için ben vitamin tayfasını da -aynı kaynaktan karşılıyorum.. memnun musun dersen eğer memnunum, çünkü üstüste protein yaptığımda epey halsiz ve bi o kadar da şapşal oluyordum.. normal insan gibiyim 1 haftadırKızlar vitamin kullanıyormusunuz. Bu saç dökülmelerine karşı.
yapıştırdığın link http ile başlayıp .png ile bitmeli.. fazlası varsa atıver kuzu.. ayrıca sayfa yenilediğinde çizelgen görünür. öyle de kontrol edebilebilirsinkilo çizelgesini ekleyebildim mi diye mesaj yazıyorum ki yazamamışım ben bu çizelgeyi haynedir yapıyorum ama eklemeye çalıştığımda o çizelge yerine uygun formatta değildir diyor bende istiyorum çizelge ya olmadı gitti ne zamandır uğraşıyorum bide offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?