Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yapıştırdığın link http ile başlayıp .png ile bitmeli.. fazlası varsa atıver kuzu.. ayrıca sayfa yenilediğinde çizelgen görünür. öyle de kontrol edebilebilirsin

Ah ah kilo çizelgesi demeyin içim eriyo ben becerip yapamadım sizinkileri izleyip mutlu oluyorum benimde olsa fena mı olurdu havam olurdu ne güzel ama yetenek olamadı olmuyor

Dukan helvası yiyesim var..
Aşeriyorum resmen:))

dün helva yulaf kepeği hakkımı yiyemedim. bu akşam bakalım yiyebilecek miyim/ bir canım istiyor ki sormayın gitsin:) maç izlemeye kuzenime gitcez artık ayıp olmaz oturup yerim yani napıyım:):)

ne kadar guzel kılo vermıssınız ya darısı başımıza inş...ne kadar oldu kılonuzu vereli....

Güzelim 2 Mayıs'ta başlamıştım dukana. 73,5 kiloydum başlamadan önce. İki buçuk, üç ayda gitti giden. 2 Eylülde 57 kilo ile güçlendirmeye geçtim. Güçlendirmede de devam ettim vermeye. 54. 8 civarı gidiyor şimdi. Dilerim en kısa sürede istediğin kilolara ulaşırsın. Hiç şüphen olmasın doğru yerdesin. Regllerim bile düzene girdi benim. Gününde geliyor şimdi. Önceden yediklerimin nasıl bir etkisi olduysa bünyeme regl bile olamazdım düzenli. Dukan onu da çözdü diyeceğim. İlk zamanlarda kabızlık dışında başka bir sorun olmadı. Rahat ol

Ah ah kilo çizelgesi demeyin içim eriyo ben becerip yapamadım sizinkileri izleyip mutlu oluyorum benimde olsa fena mı olurdu havam olurdu ne güzel ama yetenek olamadı olmuyor

cok basit sana yardimci olmami istermisin?

Ahahah ozzz da bizim köylüü çıktııı :)
Hoş geldin.
Şöyle elektrik aldığım dostlar gelince bayılıyorum kk yaa.

Anladım...bana o yüzden bu kız bizim köyden değil dedin uzaktan çok uzaktan elektrik alamadığın için...bende ne dediğini anlamaya çalışıyordum iyi oldu açıklaman..

Anladım...bana o yüzden bu kız bizim köyden değil dedin uzaktan çok uzaktan elektrik alamadığın için...bende ne dediğini anlamaya çalışıyordum iyi oldu açıklaman..

Bu arada ben senden elektrik alıyor yazdıklarını da keyifle okuyorum belli olmaz bakarsın benlede hemşo çıkarsın.sevgiyle kal.

Tatlım çok yardım eden oldu ama yapamadım hadi bi de sen dene şeytanın bacağını kırıyim

KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?

Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur.

Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.

1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar.
simdi oncelikle bu islemleri sirasiyla yap . alttaki http ile olani kopyala ve profilimi duzenledeki cetvel kismina yapistir.http ile baslayip png ile bitmeli kesip yapistiracagin

Son düzenleme:
selam kzılar bugunki menüm

sabahmlet

öğlen:taze fasulye yogurt

akşam:kavrulmuş kıyma marul ve yogurt sekersiz puding :)

selam kzılar bugunki menüm

sabahmlet

öğlen:taze fasulye yogurt

akşam:kavrulmuş kıyma marul ve yogurt sekersiz puding :)

gayet guzel menun dunku menu zayif fircalarindan sonra sabahta kahvalti yapmissin :)))))ben hala sabah sutlu kahve oglen ve aksam olmak uzere iki ogunle geciriyorum (((ama senin bugunki guzel olmus..

Ben de çizelge ekledim...Bakalım görünecek mi:18:

Bugün neler yedim hemen rapor vereyim (eminim çok meraktasınızdır )...
Sabah: krep ve biraz kavrulmuş kıyma, yeşil çay, light peynir
Öğlen: tavuk ve ayran
Akşam: menüde balık ve salata var...

Çokta acıktım ama eşimi bekleyeyim biraz daha...
Malum tüm ailenin bir araya geldiği nadir anlardan ...

canım ya seninde benim gibi verilecek kilon çok,inşallah azimle verip çıtır olacağız,bu arada evlimisin çocuk varmı,doğum kilolarımı:26:

zeynep ne oldu yapabildinmi?Yapamadiysan sakin uzulme cokta kolay bisey degil zati.ama yaptiracagiz sana ...cizelge olunca daha keyifli oluyor :)))

iyi akşamlar kızlar dukanda 10. günüm gayet güzel gidiyor,her zaman giremiyorum çocuklardan,bakalım bende perşembe bildirimimi yapacağım ilk kez bakalım seyirde 4.günüm ne kadar vermişim yada almışım,ataktan geçişte alınabiliyormuşya görücez..

Selam Bayanlar,

dukan amca ile 1 ayımı bitirmiş bulunmaktayım bugün.

4 kasım 2012 89,600 ile başladığım diyetimde bugün 5 aralık 2012 tarihi itibariyle (sabah aç karna, giysisiz ve aynı tartı ile) tartılıyorum bugün tam 82,000 geldim. yani 1 ayda 7 kilo 600 gram. Bence süper bir rakam. ilk hedefim 75 ti ama 72 hatta 70 i hedefliyorum artık. Allah nazardan saklasın inşallah.

bugünkü menüm

sabah sadece 2 bardak su (mide ağrısı ile kalktım, canım sadece su istedi.)

ara 1 fincan yeşil çay

öğle 4 tane ızgara köfte, 1 tane haşlanmış mantar, 3 kaşık yoğurt

ara 1 fincan biberiye ve beşi bir yerde çayı

akşam kıymalı yumurta, sarımsaklı yoğurt, 4 tane haşlanmış mantar

bi<deki ton balıkları bildiğim kadarıyla tabi kesin değil bildiğimi söylüyorum dayanıklı olması için zeytinyağıyla kutulanıyor içindekiler bölümünde de buna yer veriyorlar balık yağı tamam ama light ı bile %7 olan bi besin bizim diyet sürecinde hızımızı kesecektir die düşünüyorum.tabi yanılıyorsam lütfen uyarın ben çiçeği burnunda bi dukancanım sizler kdr bilgiye sahip değilim

arkadaşlar ben çalıştığım için büroda diyetime uygun yemekler hazırlayamıyorum. dukan diyetine uygun kurabiye ve poğaça tarifi varsa paylaşabilir misiniz?kek yemeyi değil yapmayı seven biriyim bu nedenle büroda açlıktan bayılmamı engelleyecek gözümü ve gönlümü doyuracak tarifler verebilirseniz çooooooookkkkkk minnettar kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…