Yine de kulağa hoş geldi günde 1 kere yapıyor olabilmek oh yawww. :)
yapıştırdığın link http ile başlayıp .png ile bitmeli.. fazlası varsa atıver kuzu.. ayrıca sayfa yenilediğinde çizelgen görünür. öyle de kontrol edebilebilirsin
ne kadar guzel kılo vermıssınız ya darısı başımıza inş...ne kadar oldu kılonuzu vereli....
Ah ah kilo çizelgesi demeyin içim eriyo ben becerip yapamadım sizinkileri izleyip mutlu oluyorum benimde olsa fena mı olurdu havam olurdu ne güzel ama yetenek olamadı olmuyor
Ahahah ozzz da bizim köylüü çıktııı :)
Hoş geldin.
Şöyle elektrik aldığım dostlar gelince bayılıyorum kk yaa.
cok basit sana yardimci olmami istermisin?
cok basit sana yardimci olmami istermisin?
Anladım...bana o yüzden bu kız bizim köyden değil dedin uzaktan çok uzaktan elektrik alamadığın için...bende ne dediğini anlamaya çalışıyordum iyi oldu açıklaman..
Tatlım çok yardım eden oldu ama yapamadım hadi bi de sen dene şeytanın bacağını kırıyim
selam kzılar bugunki menüm
sabahmlet
öğlen:taze fasulye yogurt
akşam:kavrulmuş kıyma marul ve yogurt sekersiz puding :)
Bugün atakda 3. günüm..
Tam 1 kg gitmiş..
Kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir + 1 dilim hindi janbon + çay
Öğlen : Tavuk döner + yoğurt.
Ben yeşil çay içtiğim zaman miğdemde bir yanma oluyor? Sizlerde de oluyor mu? Bu nedenle uzun zamandır yeşil çay içmiyorum..
:2:
Ton Balıkları yada balıklar için dukan amca balık yağını yiyebilirsiniz diyor.. Ancak bizdeki ton balıklarına ekstra yağ ekleniyor sanırım.
Ben tercihen yağı süzülmüş tekli paketleri tercih etmeye çalışıyorum. Ya da light alıp kapağını azıcık açıp biraz yan koyarak yağının iyice süzülmesini bekliyorum.
Yoksa balığın kendi yağı ile sıkıntımız yok.
Hiç olmaz ise yağı süzülmüş olanları tercih edebilirsiniz.. Ya da siz de yağı süzebilirsiniz.
Gider gider kilolar merak etme.. Ben de daha yeniyim fakat daha 2 haftada insanlar fark etmeye başladılar.. Merak etme hepsinden kurtulup çıtır olucaz hepimiz..
Bu arada iyi akşamlarrrr
Pek uğrayamıyorum malum haftasonu çocuk ve ev işleri yüzünden.. Ama ara ara telden de olsa okumaya çalışıyorum..
Hepinizi kocaman öptümmm.
Eki Görüntüle 566261 Eki Görüntüle 566261 ekleyebildimmi bilmiyorum yeni piştiler daha görünüşler süper sabaha tadınıda denerim hayırlısıyla yemektede güzel bir protein salatası yedim kaynaştım iyice dukanla ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?