Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tebrik ederim ablacım kaçamak yaptın mı bu sürede ve ne kadar yaptın ben bu aralar kendime hakim olmakta zorlanıyorum da

tebrik ederim ablacım kaçamak yaptın mı bu sürede ve ne kadar yaptın ben bu aralar kendime hakim olmakta zorlanıyorum da

1 aydaki toplam kaçamağım çok çok çok az.
sadece pazar günü aşure yapmıştım, ondan iki küçük kase yedim ama eritmek için çok hareket ettim.
Allaha şükür kilom inmeye devam etti. duraklamam olmadı hiç. örneğin dün sabah 82,600 düm, bu sabah tam 82 geldim.

tek korkum regl yaklaşıyor. şişmeye başlayacağım yine.

ama sana tavsiyem kesinlikle günde 1 kocaman fincan biberiye çayı iç. bir hafta dene haklı olduğumu göreceksin. (yüksek tansiyon durumu varsa önerilmiyor yalnız.)

bir bütün bir yumurtaninda beyazi 4 yemek kasigi yulaf kepegi,2 yemek kasigi yogurt,7 yemek kasigi süt,1 cay kasigi karbonati iyice kristirin mikrodalgaya sigacak cam bir yayvan kaba ökün mikrodalgada 7 dk en yüksek ayarda pisirin.pisince ikiye bölüün yarisi birgünlük cünkü. arasina yagsiz peynir koyup katlayin veeeeeeeeee tost makinesine. ben cok sevdim cünkü tostu cok severim.insallah sizde beyenirsiniz...

Son düzenleme:

Ayy çok kıskandım ayyyyy...:84:
Kıskananlar çatlasın modundayımmm
Tebrikler.Umarım en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...
Sakın ola yaptığın kaçamağın duraklama yapmadığını düşünerek tekrarlama...
Bozma bu gidişi

2 gün sonra da benim ilk ayım doluyor ama bak çizelge
Öbür ay sen beni geçeceksin anlaşıldı

yaaaa ben bu protein salatası ve şu nefis görüntünün tarifini istiyorum lütfennnn :26:

Yettim bacım yettimmmm
Hemen o görüntelerdeki poğaça tarifini aynen alıntılıyorum, not alınız lütfen...:126:

POĞAÇAAAA
8 KSK Yulaf kepegi (ben 6 kasık yulaf+2 ksk bugday kepegi koyuorum daha lezzetli oluyor)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek içn)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (istersen daha fazlada koyabilirsin arzuna göre)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu (dün ilk kez kullandım cok ii oldu)
1*yemek*kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu (ben bulursam koyuorum daha lezzetli oluor ama bulamazsanda sorun deil)

Benimkilerde bitti ben de yapayım bari :90:
Protein salatası neymiş ki ne??
Bilen yazıversin canlar...

yarın bildirim var diimi:111:

cıscıbıldak tartılcam

umut dünyası işte

100 gram 100 gramdır

%7 değil, 100 grda 0.7 yani %0.7, içiniz rahat olsun :)

yarın bildirim var diimi:111:

cıscıbıldak tartılcam

umut dünyası işte

100 gram 100 gramdır

Aynen canım yarın sabah ben de nü şekilde tartılacağım
Valla 100 gram ne ki , ben 50 gramın bile hesabını yapacağım...:18:

"Dukan Diyeti Tarihçesi" diye bir ders olsa vallahi benden "ilk ayında en az kilo veren dukancan" olarak bahsederler

canım ya seninde benim gibi verilecek kilon çok,inşallah azimle verip çıtır olacağız,bu arada evlimisin çocuk varmı,doğum kilolarımı:26:

Evet yolumuz uzun gerçekten. Evliyim ama çocuğum yok. Bu kiloları uzun bir zaman diliminde yavaş yavaş aldım. Ama artık dur deme zamanı geldi. Evet cıtır olacağız. Çizelgedeki kg kaybınız bu 10 günde içindeki kaybın mı ? İyi gitmiş.

iMerhaba sekerlikler. Masallah yeni arkadaslarimizin sayisi artmis.dukancanlar olarak kurtarilmis bolge gibiyiz. Katilan her kisi bizi de mutlu ediyor. Yarin tartilma gunu ve ben bu hafta hic kilo veremedim.bir mucize olsa ve 1 kilo vermis olsam ... Daha fazlasi da degil yani. Cunku yitirdigim motivasyonumu istiyooooooruuuum.

arkadaşım ben daha yolun başındayım. amacım senin şu anki kilonda olmak ve onun için daha çok fırın ekmek yemem lazım.
burada hep birlikte başaracağız inşallah.

ben 1 ayı 6.600 ile kapatmıştım...

sen gerçekten çok güzel vermişsin

kıskanmadım mı....çoooook kıskandımmmmm

kıskanma arkadaşım, ilk başlarda hızlı giden kilo sonra yavaş yavaş gidiyor, ben buna hazırlıklıyım. 79,999 olduğumu bir göreyim daha ne isterim. Rabbim nasip etsin inşallah hepimize istediğimiz kilolarda olmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…