Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar menümü söylüyorum köfte,dukan ekmek ayran ,lıght süt 2kaşık dukanella bol su çay yeşil çay.oruçtum ona göre yorum yazın ....

maşşallah canım iyigitmiş ohhh keyfin vede motivasyonun tavan yapmış ne mutlu sana,durmak yok yola devam...

yok hayatım 98 ile başladım yani 10 gün önceki kg 98 idi 6 gün ataktaan sonra 3.200 gr verdim,bakalım yarın 4 günlük kg mi bildireceğim kaç çıkacak,çıtır olacağız çıtır

Merhabalar
Regliyim ve 2 gundur kakaolu puding ve turşu yiyorum:[ puding dukan usulu tabi ama adam demiş hergun yemeyin diye ama mumkun degil fena krizdeyim. Bakalim bana donusu nasil olacak :S

ah canım bende bugün aaynen senin dediğini diyordum ,allahım 89.9 u görsem ne olursanki onu görünce daha çok motive olacağım şu dokuzlarüzerimde öyle bir yükki,anlatamam,biraz daha sabır.

Ah hanımlar bende yaklaşık 2 yıldır kalça basen ve karın bölgemde biriken yağlardan muzdaribim çok kilolu sayılmam ama şuan yaklaşık 6-7 kilo fazlam var. boğazıma düşkünüm aslında o sebeple dukan diyeti kitabını aldım okudum. internet sitelerinden ve kk dan tarifler uygulamaya başladım. sürekli yağsız et ve süt ürünleri tüketiyorum ekmeğimi ya tam tahıllı alıyorum ya da kendim yapıyorum yulaf kepeğinden. bunlar dukan diyeti sayılmaz tabi bir türlü başlayamadım tam anlamıyla motivasyona ihtiyacım var sanırım :26: meyve yemeye çok düşkün biriyim ben her gün taze ya da kurutulmuş meyve tüketirim mutlaka :18: çok korkuyorum bu yüzden diyete başlamaya. ama okuduklarım arasında en dengeli geleni de bu ne yapsam bilemiyorum

başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: :68.6
şu anki kilo:68.7
hedef:55
fark:+100 gr
bu hafta kilo veremedim malesef

Herkese günaydın!
Hala yerimde sayıyorum, moralim bozuldu. Salak bir seyirci olmadan adam gibi keşke en başından 0 kaçamaksız yapsaydım da bitseydi şimdiye kadar. İnsanlarla-akrabalarla uğraşmaktan laf anlatmaktan bıktım.... Asabi ergenler gibi davranıyorum belki ama cidden bıktım. Diyette olduğumu bile bile biri 2-3 defa çikolata ikram eder ısrarlı ısrarlı, yok akşam yemeğine pizza söylerler, öteki gelir "Ama ciğer zararlı kolestrol yapıyor" cevap: ölçtürdüm herşey normal "Haa yani normal değerler anormal olsun diye uğraşıyorsun."
Garibim çocuğu kandırıp kaçarak evlenip gitme hayallerim var, öylesine sıkıldım akraba ortamlarından şu ara.

Neyse, bildirime geleyim:

Başlangıç: 17.9.12
Başlangıç kilo: 69.8
Hedef: 55
Boy: 1.63
Geçen hafta(29.11.12): 65.3
Bu hafta(6.12.12): 65.3
Fark: 0

Günaydınlarrr..

Herkese bol eksili günlerrr...

Uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak oldu.. wc den sonra tabi

başlangıç tarihi:14.11.2012
boy:1,65
başlangıç kilo:75
geçen hafta kilo: :71.0
bu hafta kilo:70.5
hedef:60
fark:-500
toplam fark: -4.500

Umarım herkeşlerin morali yerindedirr.. Öptüm hepicinizi...

Kızlar ben şu an atak donemindeyim dün tartildigimda 97.3 tüm bugün ise 99 ciktim kaçamakta yapmadim neden olabilir deneyimliler bana yardım edebilirim bu arada emzirmeyi bırakmadım geceleri emziriyorum bu yyüzden sizin gibi sıkı atak yapmıyorum doktor kontrolündeyim hani dönem öncesi şişkinlik
Olamaz yani dimi

bence ondandır bende öyle oluyorum.dönem öncesi şişkinlikten 2 kilo fazla çıkıyorum.

başlangıç tarihi:30.11.2012 *
boy:1.73
başlangıç kilo:100.2
geçen hafta kilo: :100.2
bu hafta kilo:99.0
hedef:71
fark:1.2
toplam fark: 1.2

Ilk kilo bildirimim hayırlı olsun inşallah birşey unutmamisimdir

Delyyyy 73,8 kuzuumm neredeyse 3 kiloyu attım ahey aheeyyyy!!

O kadar az kilo vereceksen dukana başlamak yerine tam da şu an yaptığın gibi beslenme düzenini değiştirmeyle çözsen canım.. bir de spor (bizim favorimiz callanetics) yaparsan hızlıca çözersin.. Çünkü dukan ebediyen sürecek bir anlaşma -uzlaşma... ayrıca da hepi topu 2 sefer başlayabileceğin öngörülüyo.. eee bunun doğumu var bilmem nesi var... yine de sen bilirsin.. bu versiyonla da destek olmaya çalışırız (ım)

Kaçmak yok aman haa!! biz senin düğüne de çıkartma yapıcaz, kız tarafı oğlan tarafı derken dukan tarafı diye o sana laf sokuşturan akrabaları bezdiricez :))
bebeğin kaç aylık anathema8?

başlangıç tarihi:30 kasım 2012
boy:1.67
başlangıç kilo:63,6
geçen hafta kilo: :63,6
bu hafta kilo:61,1
hedef:58
fark:2,5
toplam fark: 2,5

Ilk kilo bildirimim kızlar. inşallah böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…