Delyyyy 73,8 kuzuumm neredeyse 3 kiloyu attım ahey aheeyyyy!!
O kadar az kilo vereceksen dukana başlamak yerine tam da şu an yaptığın gibi beslenme düzenini değiştirmeyle çözsen canım.. bir de spor (bizim favorimiz callanetics) yaparsan hızlıca çözersin.. Çünkü dukan ebediyen sürecek bir anlaşma -uzlaşma... ayrıca da hepi topu 2 sefer başlayabileceğin öngörülüyo.. eee bunun doğumu var bilmem nesi var... yine de sen bilirsin.. bu versiyonla da destek olmaya çalışırız (ım)
Kaçmak yok aman haa!! biz senin düğüne de çıkartma yapıcaz, kız tarafı oğlan tarafı derken dukan tarafı diye o sana laf sokuşturan akrabaları bezdiricez :))
bebeğin kaç aylık anathema8?
Günaydın kızlar,
Bildirimlerinizi almaya geldim. Ben bugün 61,2 kiloyum. İnşallah bol eksiler görülmüştür. Ay eksiyi falan bırakın da inşallah mutlu bir gün olsun... Eksi görmediysek de azimle devam edelim, hiç takmayalım.. Hayat kilodan ibaret değil ya..Kolay gelee...
Günaydın
Okula geç kaldım ama bildirim yapmadan çıkamam dimi ama :)
başlangıç tarihi:04.11.2012
boy:1,75
başlangıç kilo:89,600
geçen hafta kilo: :83,600
bu hafta kilo:82,000
hedef:75
fark:-1600
toplam fark:7,600
Rabbim hepimiziN istediği kiloya inmeyi nasip etsin tez zamanda.AMİN.
şu çizelgeyi de değiştireyim...
BİLDİRİM
Başlangıç 07/05/2012
Kilo : 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 73,5
Bugün 73,6
hoş geldin canım...
Yapamadım şifremi yazanda sen yapsan oluemu
once sunu deneyelim bana sen diyete baslangic kilonu ,hedef kilonu,kaybettigin kilonu falan soyle ben cizelge uzerinde yapayim sonra sana cetveline yapistiracagin linki vereyim sende yapistir.buda olmazsa o zaman verirsin..
Tatlım diyete 8şubatta başladım 83
Hedef kilo 60
Şu anki kilom65.8
Boyum168
simdi bu linki alip kullanici kontrol panelinden profilimi duzenle seceneginin cetvel bolumune yapistir.birde ben bu sekilleri sectim ama sen bakip begendigin sekilleri soylersen istedigin gibi bir cizelgen olur.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w2suGmp/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?