Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın

Okula geç kaldım ama bildirim yapmadan çıkamam dimi ama :)

başlangıç tarihi:04.11.2012
boy:1,75
başlangıç kilo:89,600
geçen hafta kilo: :83,600
bu hafta kilo:82,000
hedef:75
fark:-1600
toplam fark:7,600

Rabbim hepimiziN istediği kiloya inmeyi nasip etsin tez zamanda.AMİN.

6 aylık ama dedim ya ben dukkan yapmıyorum dukaniye diyebiliriz doktorum bir dizi değişiklik yaptı aslında benim kilo vermem sağlık için şart aşırı derecede variş olustu eğer kilo veremezhem ameliyat olucam o yüzden beni diyetisyene gönderdiler yani niyetim fit olmak değil ilk olarak sagligima kavuşmak sutumde 6 aydır zaten çok azdi 6 ay bekledik yinede yeni başladım diyete

evet kızlar günaydın bende ilk bildirimimi yapıyorum
BAŞLANGIÇ=25 kasım=97,8
2 ARALIK (6 gün ataktan sonra)94.6
6 ARALIK(yani 4 günlük seyirde)93.5

4 günde giden kg 1.100 gr

TOPLAM GİDEN=4.300 GR

BOY=1.72 CM
HEDEF=71

ilk bildirimim inşallah becermişimdir.

BİLDİRİM

Başlangıç 07/05/2012
Kilo : 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 73,5
Bugün 73,6

Günaydın kızlar,

Bildirimlerinizi almaya geldim. Ben bugün 61,2 kiloyum. İnşallah bol eksiler görülmüştür. Ay eksiyi falan bırakın da inşallah mutlu bir gün olsun... Eksi görmediysek de azimle devam edelim, hiç takmayalım.. Hayat kilodan ibaret değil ya..
Kolay gelee...

Ahhh bebeğim sen böyle dedin yaaa +100 gr hesabı yapıyodum sabahtan beri içim içimi yiyodu, mutlu oldum haklısın hayat kilodan ibraret değil yaaa Allah sağlık versinnn

maşşallah arkadaşım,süper gidiyorsun.

şu çizelgeyi de değiştireyim...

sende iyi vermişsin canım tebrikler.

BİLDİRİM

Başlangıç 07/05/2012
Kilo : 90,1
Hedef 62,8
Geçen hafta 73,5
Bugün 73,6

aay ne güzel benim inmek istediğim kilodasın şu an kim bilir ne kadar incelmişsindir,maşşallah sanada,darısı bana olsun.

Günaydın canlarım

Ankara kısmi karlı evimizden sabah çıktık 10 cm kar, başka bi yerde karla karışık yağmur, işe geldik bişi yok öyleeee her mevsim yaşayan bi şehir

tartı yüzümü güldürmedi regliyim onuda biliyorum ama olsun +100 işteeee, bu hafta psikolojik olarak depresyondayım iş stresi altında boğuluyorum,
kendi kabahatlerimide biliyorum sınırlı izinleri zorladım, yeşil çayım bitmiş ve almadım hala, hergün sek kahve içiyorum, tatlandırıcıya takıldım
bugün bidaha callen denemesi yapacağım sporsuz heryerim kırılıyor, hep bahane buluyorum

Amaaa herşeye rağmen güzel bir gün olsun hepimize cancağızlarımmmm
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 73 kg
Bu hafta; 73,1 kg
Fark; +100 gr
Boy: 164 cm

Yapamadım şifremi yazanda sen yapsan oluemu

once sunu deneyelim bana sen diyete baslangic kilonu ,hedef kilonu,kaybettigin kilonu,boyunu falan soyle ben cizelge uzerinde yapayim sonra sana cetveline yapistiracagin linki vereyim sende yapistir.buda olmazsa o zaman verirsin..

Son düzenleme:
Günaydınlar, güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallaahhhhh

hemen bildirime geçiyorum

başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 62.8
şuanki kilo: 62.2
fark: 600 gr
hedef kilo: 60
boy: 169
toplam fark 6.9

eğer bu sabah 62nin yanında çift sıfır görseydim güçlendirmeye geçecektim... ama göremediğim için haftaya bakacam artık..
bu hafta hep hastalıkla geçtiği için az yedim, yulafı mı tüketemedim ve spor yürüyüş hiiiçç yapmadım....

bol eksili günler diliyorum...

once sunu deneyelim bana sen diyete baslangic kilonu ,hedef kilonu,kaybettigin kilonu falan soyle ben cizelge uzerinde yapayim sonra sana cetveline yapistiracagin linki vereyim sende yapistir.buda olmazsa o zaman verirsin..

Tatlım diyete 8şubatta başladım 83
Hedef kilo 60
Şu anki kilom65.8
Boyum168

en yavas dukanci benim sanirim (((cok canim SIKILIYOR ya.neden veremiyorum ben.herbiseyede uymaya calisiyorum.bide deli gibi sporda

yapiyorum..ama olmuyor iste ((

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76

gecen hafta :74,5

bugun:74.5

Günaydınnn. Ben biliyordum böyle olacağını. Dün bütün şişliklerim filan inmiş gayet iyiydim. bugünki tartıya göre de tam 400 gr eksideydim. gelin görün ki bugün daha fazlayım. üf yaa.. bi adam gibi inemedi kilom. 1 ay bitti. bakalım..

başlangınç: 05.11.2012
Başlangıç kilo: 78
geçen hafta ki kilo: 74,5
şuanki kilo: 74,2
fark: 300 gr
hedef kilo: 65
boy: 162
toplam fark 3.8 kg(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…