Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

10 günde çok iyi gitmiş yaaaa.spor yapıyon mu

başlangıç tarihi:02.11.2012
boy:1,60
başlangıç kilo:86.6
geçen hafta kilo: :80
bu hafta kilo:79.7
hedef:65.3
fark:-300

verimsiz bir hafta oldu

regl olmama 1-2 gün var, umarım ondan sonra güzel bir iniş yakalarım

kilo verebilen tüm arkadaşları tebrik ediyorum

toplamda iyi vermişin ama darısı bana

Günaydın kızlar 26 kasımdan itibaren verdiğim mücadelenin hormonsuz şapır şapır datlı meyvelerini yiyorum Allah nazarlardan saklasın hepiciğimizi keyfim yerinde anlayacağınız.
Bildirimim
Başlangıç Tarihi : 26/11/2012
Başlangıç Kilo :98
Hedef Kilo :80 (heran düşebilir ilk önce bunu görmek istiyorum)
Geçen Haftaki Kilo :93,900
Bu Haftaki Kilo :92,500
Haftalık Verilen Kilo :1,400
Tplm verilen Kilo :5,500
Hedefe kaç kalmıııış :12,5

Ben halaya başladım bile haydeeeeee

valla halaya baslamaktan haklisin :)))masallah diyelim.ayni gun baslamisiz sen 5.500 ben 1.500 (((ne kadar farkli metebolizmalar ..neyse arkadasim darisi benim basima o zaman bende halayda sana eslik ederim :))))

ben şimdi deneyeceğim umarım yapabilirim sabahtan beri okuyup okuyup not alıyorum 7883'de tarifi var 7884'e cevap ver, mesleki alışkanlıklar heralde ama şunu dimem lazım. hani içine ucu ucuna, nefesimizi tutarak girdiğimiz vücuda oturan türden kotlar vardır yaaa benimde öyle bir kotum var hatta bir bedende ufak almıştım kendime bacaklarım ince otursun beli tunikle kaparım diye löpür löpür sallanırdı birikimlerim üzerinde ben bu kotu yıkatım bastıra bastıra ütülemeden de giydim veeeeee birikimlerim sallanmıyor artık, bu varan 1'di ki benim için çok önemli
varan 2 dün annemlerde yemekteydik yarın benim doğumgünüm pasta masta yemiyorum birde herzaman toplanamıyoruz diye bana sürpriz yapmışlar ızgarada tavuklarlan, sonra 2 dene yeni kazak almışlar giydim ve mankenlik yaptım babam kızım sen cidden vermişin iki kilo daha versen yeter dedi ya canım babam belim incecik kalmış gözündeeeee

bu arada mantar proteingününde yeniyormu,sebze günündemi ,ben sebze gününde yiyorum ama,:18:
bak bunu ben de merak ettim. bilen varmı arkadaşlar

canım bu aralar ben de senin gibiyim. son 1 aydır toplasam 1.5 kilo vermişimdir. motivasyonum düştü beeeee...Hatta eşime de söyledim dün akşam. bu aralar kiloveremiyorum sıkılmaya başladım dedim. o da: aynaya git bak ne kadar güzelleştin. yeniden eski halini mi istiyorsun dedi. biraz gayret güzelim.

burda cetveli bulamadım

sag ustteki kullanici kontrol paneline tikla.acilan sayfada sol tarafta profilimi duzenle var ona tikla.acilan sayfada asagilara dogru in cetvel degil(pardon ben yanlis demisim) cizelge var.bu linki eksiksiz oraya yapistir.

tebrikler. bence grafik süper. biz seninle aynı başlamışız ama ben bir arpa boy yol katedemedim. bu kadar mı inatcı olur bir vücut? Spor yapıyor musun?

bildirim:

başlama10.09.2012
başlama kilo 91
hedef 68
boy 1.68
geçen hafta 80.9
bu hafta: 80.5
giden -400 gr
toplam giden-10.5

mesajin yok henuz mesajin gelsin yapayim..

arkadaşım sağol sana sabah sabah zahmet verdim msjı alınca yapabilirsen sevinirim.benim şimdi bir görüşmem var ona hazırlık yapmalıyım hepinize maşaalllah dely yede kolaylıklar diliyorum çizelge yapma konusunda...Allah yar ve yardımcımız olsun.......

İpekkkkk

cd, şimdi elime ulaştı...

teşekkürler ve sevgiler sana... gönlü zengin ipekim

imdaaaaaattttttt
amanın hemoroidim geri diyor sanki diyete başladığımdan beri sürekli kabızım form çayları içmeden çıkamaz haldeyim ve ameliyattan sonra ilk defa kan gördüm hem de çok acı çektimmm... :18::18::18::18::18::18: ama bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.....

Son düzenleme:
Başlama Tarihi 01.10.2012
Başlama kilo 64,5 kg
Hedefim: 53

Geçen hafta : 56,7
Bu hafta : 56,7

Giden : 0 gr

Toplam giden:7,8 kg

Bu hafta bir artı bir eksi ortalama seyretmişim, biraz toparlanmam lazım sanırım,
gevşemek istemiyorum daha fazlaaa

basardik :))))sen sekilleri begenmezsen begendigin sekli soyle degistiririz.hic onemli degil rica ederim.bu arada sifreni degistirebilirsin.kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…