tebrikler. bence grafik süper. biz seninle aynı başlamışız ama ben bir arpa boy yol katedemedim. bu kadar mı inatcı olur bir vücut? Spor yapıyor musun?
DÜN AKŞAM İTİBARİYLE 1 AYIMI DOLDURMUŞ BULUNMAKTAYIM.BU BİR AY İÇİNDE ÇOK BÜYÜK KAÇAMAKLARIM OLMADI TATLANDIRICIYLA YAPILMIŞ Bİ KAÇ NİŞASTALI TATLIYI SAYMAZSAK :26: O DA NAZAR BONCUĞU OLSUN .. SİZLERİN SAYESİNDE TOPLAM 6,4 KİLO VERDİM AMA İNANIN SİZİN DESTEĞİNİZ VE BU FORM OLMASAYDI TEK BAŞIMA BAŞARAMAZDIM HEPİNİZE COOOK TEŞEKKÜR EDERİM ...YENİ BAŞLIYANLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN BU BİR AYIN SONUNDAKİ KANAATİME GELELİM:
1- SEBZE GÜNLERİNDE SEBZE YEMEGİ + YOĞURT YERSEN PEK BAŞARILI OLMUYO BUNUN YERİNE TAVUK YADA BALIK YANINA ÇİĞ SEBZE SALATA EKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM SONUCA SİZDE İNANAMIYCAKSİNİZ
2- TATLANDIRICIYLA YAPILMIŞ KEK VSS..BENDE DURAKLAMA YAPIYO (BELKİ SİZDE YAPMAZ )ÇOK CANINIZ İSTEMEDİĞİ SÜRECE DUR DİYİN
3- MUTLAKA VİTAMİN TAKVİYESİ ALIN BİR AY SONRA RENGİNİZ SOLUYO:44:
4- ÖZELLİKLE BALIK SÜPER -- SAĞLIYO
5- DIŞARDA DÖNER SALATA AYRAN TÜKETMENİN BENDE KÖTÜ SONUÇ VERMEDİĞİ KANAATİNDEYİM
6- BU FORMDAN AYRILMAYIN GEVŞERSİNİZ
BU HAFTAKİ BİLDİRİM...
BOY 1,75
GEÇEN HAFTA 82,9
BU HAFTA 81,1
GİDEN 1,8
BAŞALAMA TARİHİ 05,11,12
HEDEF 69
yaaaa ben bu protein salatası ve şu nefis görüntünün tarifini istiyorum lütfennnn :26:[/QUOTE
Canım hemen protein salatasının tarifini vereyim poğaçayı vermişler zaten (poğaçalar güzel görünüyor ama ben pek yemedim krep daha güzel oluyor ben süt miktarıyla oynuyorum değişik oluyor light peynirle yemeye bayılıyorum öğle yemeklerim hep bu şekilde fakültede birşey yenmiyor başka türlü, öğrenciler devamlı et yediğimi görünce garip garip bakıyorlar anlatamazsında; protein diyeti yapıyorum dukancıyım ben desem de anlamazlar)
Salatam tamamen atmasyon olup kalanları değerlendirmek amacıyla oluşturulmuş hafif sulu birşey (ama ben seviyorum) öncelikle dünden kalmış ve kurumuş tavuk ızgaralarımı küçük küçük kesip yarım yağlı sütle (2 corba kaşığı) ıslatıp mikrodalgada hafif yumuşattım bunları tabağın dibine koydum sonra üzerine yapıpta arttırdığım bir peksimetimin (galetamın) artanlarını küçük küçük doğrayıp koydum sonra üzerine az biraz lor koydum birazda hindi füme doğradım (çok kaçırmadım) hafif pulbiber ekip karıştırdım daha sonra üzerine yoğurt koyup böle günlerde yapılan yoğurtlu salatalar gibi birşey oldu ben çok sevdim hem de artanları değerlendirmiş oldum iyi oldu.
başlık resmen yıkılyor 28 kişi şu an bu başlıkta potansiyelimizi kullanırsak bu başlık sayesinde şöhretli bile oluruz:)Doğru adrestesin kuzum
beleşçi hazırcı olursuno ayrı da daha da önemlisi yanlış olur diyetin
Günaydınn tatlışşş
Geçmiş olsun canım,Yoğurt neyse de o pirinçler ve öksürük şurubu fena,tabi sarmanın içinde yağ da vardır....hastalığını atlattıktan sonra kendine sağlam bi egzersiz reçetesi yaz..düzenli olarak yap telafi et..
bak bu süper oldu işte..hem de tariflerini de aldın tebrik ettim bile şimdiden
başlangıç tarihi:30 kasım 2012
boy:1.67
başlangıç kilo:63,6
geçen hafta kilo: :63,6
bu hafta kilo:61,1
hedef:58
fark:2,5
toplam fark: 2,5
Ilk kilo bildirimim kızlar. inşallah böyle devam eder.
Ahhh bebeğim sen böyle dedin yaaa +100 gr hesabı yapıyodum sabahtan beri içim içimi yiyodu, mutlu oldum haklısın hayat kilodan ibraret değil yaaa Allah sağlık versinnn
Günaydın canlarım
Ankara kısmi karlıevimizden sabah çıktık 10 cm kar, başka bi yerde karla karışık yağmur, işe geldik bişi yok öyleeee her mevsim yaşayan bi şehir
tartı yüzümü güldürmedi regliyim onuda biliyorum ama olsun +100 işteeee, bu hafta psikolojik olarak depresyondayım iş stresi altında boğuluyorum,
kendi kabahatlerimide biliyorum sınırlı izinleri zorladım, yeşil çayım bitmiş ve almadım hala, hergün sek kahve içiyorum, tatlandırıcıya takıldım
bugün bidaha callen denemesi yapacağım sporsuz heryerim kırılıyor, hep bahane buluyorum
Amaaa herşeye rağmen güzel bir gün olsun hepimize cancağızlarımmmm.......
DÜN AKŞAM İTİBARİYLE 1 AYIMI DOLDURMUŞ BULUNMAKTAYIM.BU BİR AY İÇİNDE ÇOK BÜYÜK KAÇAMAKLARIM OLMADI TATLANDIRICIYLA YAPILMIŞ Bİ KAÇ NİŞASTALI TATLIYI SAYMAZSAK :26: O DA NAZAR BONCUĞU OLSUN .. SİZLERİN SAYESİNDE TOPLAM 6,4 KİLO VERDİM AMA İNANIN SİZİN DESTEĞİNİZ VE BU FORM OLMASAYDI TEK BAŞIMA BAŞARAMAZDIM HEPİNİZE COOOK TEŞEKKÜR EDERİM ...YENİ BAŞLIYANLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN BU BİR AYIN SONUNDAKİ KANAATİME GELELİM:
1- SEBZE GÜNLERİNDE SEBZE YEMEGİ + YOĞURT YERSEN PEK BAŞARILI OLMUYO BUNUN YERİNE TAVUK YADA BALIK YANINA ÇİĞ SEBZE SALATA EKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM SONUCA SİZDE İNANAMIYCAKSİNİZ
2- TATLANDIRICIYLA YAPILMIŞ KEK VSS..BENDE DURAKLAMA YAPIYO (BELKİ SİZDE YAPMAZ )ÇOK CANINIZ İSTEMEDİĞİ SÜRECE DUR DİYİN
3- MUTLAKA VİTAMİN TAKVİYESİ ALIN BİR AY SONRA RENGİNİZ SOLUYO:44:
4- ÖZELLİKLE BALIK SÜPER -- SAĞLIYO
5- DIŞARDA DÖNER SALATA AYRAN TÜKETMENİN BENDE KÖTÜ SONUÇ VERMEDİĞİ KANAATİNDEYİM
6- BU FORMDAN AYRILMAYIN GEVŞERSİNİZ
BU HAFTAKİ BİLDİRİM...
BOY 1,75
GEÇEN HAFTA 82,9
BU HAFTA 81,1
GİDEN 1,8
BAŞALAMA TARİHİ 05,11,12
HEDEF 69
imdaaaaaattttttt
amanın hemoroidim geri diyor sanki diyete başladığımdan beri sürekli kabızım form çayları içmeden çıkamaz haldeyim ve ameliyattan sonra ilk defa kan gördüm hem de çok acı çektimmm... :18::18::18::18::18::18: ama bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.....
Ne sormustun canim gozden kacirmisim.anlat dukancanlara derdini derman olalimyardım istedim ama tık yok:)
yardım istedim ama tık yok:)
merhaba bişi sormak istiyorum ..dukan ekmeği yapıcam ,ama kepek yerine buğday unu koysam olurmu ?
kepek cok pullu yutmakta zorlanıyorum tadıda hosuma gitmiyor açıkçası .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?