Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar!!!!

Bugün atakda 4. günüm tartıda +400 gr çıktı. Moralim bozuldu. Hiç kaçamak yapmadım. Dün yürüyüşümü yaptım ama az yaptım. O yüzden olabilir mi? Yada bu dönemde bu normal mi? Dün -400 bugün +400 ...

DÜN AKŞAM İTİBARİYLE 1 AYIMI DOLDURMUŞ BULUNMAKTAYIM.BU BİR AY İÇİNDE ÇOK BÜYÜK KAÇAMAKLARIM OLMADI TATLANDIRICIYLA YAPILMIŞ Bİ KAÇ NİŞASTALI TATLIYI SAYMAZSAK :26: O DA NAZAR BONCUĞU OLSUN.. SİZLERİN SAYESİNDE TOPLAM 6,4 KİLO VERDİM AMA İNANIN SİZİN DESTEĞİNİZ VE BU FORM OLMASAYDI TEK BAŞIMA BAŞARAMAZDIM HEPİNİZE COOOK TEŞEKKÜR EDERİM...YENİ BAŞLIYANLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN BU BİR AYIN SONUNDAKİ KANAATİME GELELİM:
1- SEBZE GÜNLERİNDE SEBZE YEMEGİ + YOĞURT YERSEN PEK BAŞARILI OLMUYO BUNUN YERİNE TAVUK YADA BALIK YANINA ÇİĞ SEBZE SALATA EKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM SONUCA SİZDE İNANAMIYCAKSİNİZ
2- TATLANDIRICIYLA YAPILMIŞ KEK VSS..BENDE DURAKLAMA YAPIYO (BELKİ SİZDE YAPMAZ )ÇOK CANINIZ İSTEMEDİĞİ SÜRECE DUR DİYİN
3- MUTLAKA VİTAMİN TAKVİYESİ ALIN BİR AY SONRA RENGİNİZ SOLUYO:44:
4- ÖZELLİKLE BALIK SÜPER -- SAĞLIYO
5- DIŞARDA DÖNER SALATA AYRAN TÜKETMENİN BENDE KÖTÜ SONUÇ VERMEDİĞİ KANAATİNDEYİM
6- BU FORMDAN AYRILMAYIN GEVŞERSİNİZ

BU HAFTAKİ BİLDİRİM...
BOY 1,75
GEÇEN HAFTA 82,9
BU HAFTA 81,1
GİDEN 1,8
BAŞALAMA TARİHİ 05,11,12
HEDEF 69

tebrikler. bence grafik süper. biz seninle aynı başlamışız ama ben bir arpa boy yol katedemedim. bu kadar mı inatcı olur bir vücut? Spor yapıyor musun?

sağolasın birtanem...

bende aşırı ödem vardı....

asllında gidenin yarısı sudur... her sabah, yüzüm gözüm şiş uyanırdım....

Allahtan şimdi öyle bir durumum kalmadı.... yani sonuçta aynı gidiyoruz diyebiliriz...

bu hafta ne kaçamağım vardı, ne sınırlı izinliler.... dukan hareketlerini de yapmıştım...

sanırım vücudumuz direniyor... beklemek lazım...

SEBZE GÜNLERİNDE SEBZE YEMEGİ + YOĞURT YERSEN PEK BAŞARILI OLMUYO BUNUN YERİNE TAVUK YADA BALIK YANINA ÇİĞ SEBZE SALATA EKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM SONUCA SİZDE İNANAMIYCAKSİNİZ

özellikle bu maddeye sonuna kadar katılıyorum

birde süt sınırlı izinli... ama çok süt içtiğim günlerde daha iyi bir inişteydim...tabi benim bünyem böyle cevap veriyor... siz yinede dikkat edin... sizde farklı sonuç verebilir...

kendi kilo veriminizi gözleyin... neler sizde duraklama yapıyorsa ondan kaçının

ay ben bu cetvele bayıldım küsürat kabul etmeden alta yuvarlıyıveriyor motivasyon tavan yaptı hehehehehe

başlık resmen yıkılyor 28 kişi şu an bu başlıkta potansiyelimizi kullanırsak bu başlık sayesinde şöhretli bile oluruz:)
geyik bir yana kızlar ben zayıflamak eski kıyafetlerimi yeniden giymek istiyorum lütfen başlığın en bilgilileri bana yardım etsin...

başlangıç tarihi:30 kasım 2012
boy:1.67
başlangıç kilo:63,6
geçen hafta kilo: :63,6
bu hafta kilo:61,1
hedef:58
fark:2,5
toplam fark: 2,5

Ilk kilo bildirimim kızlar. inşallah böyle devam eder.

ama ama sen zaten normal kilodasıınn. Hem bi de bu haftaki kilonu düşünürsek, baya baya zayıfsın yani. 5-6 kilo için Dukan yapmasan da olurdu.. Yani şimdi istediğin kiloya ineceksin, sonra her hafta protein günü yapıp, yılaf kepeği yemeğe devam edecek misin? Böyle bi zorlamaya girmene değmezmiş gibi geldi. Tabi sen bilirsin.

Ahhh bebeğim sen böyle dedin yaaa +100 gr hesabı yapıyodum sabahtan beri içim içimi yiyodu, mutlu oldum haklısın hayat kilodan ibraret değil yaaa Allah sağlık versinnn

Güzel bir gün olsun tabi canım. Hem kilolar için üzülmeye değmez, hem 100 gr için üzülmeye hiiiçç değmeezz Hem deee.. E zaten zayıflamanın formülünü biliyoruz artık Gidecek yani :128: 100 gr fazlamız olsun da mutlu olalım.. Ben bugünlerde işten güçten çok sıkıntılıyım da.. Puffluyup duruyom, ondan yani.. sonuçta elinden geleni yaptığın sürece, kilolara takmaya değmez..

Maşallah maşallaahhh

Çekirgeliğe geri dönmüş bir kıdemli olarak Tavsiyelerine uyucam :))

Geçmiş olsuunn bu konuda bir bilgim olmadığı için, diyemiyorum bişeeyy.. :105:

Son düzenleme:
31 yaşındayım ama şu tuba büyüküstün gibi yaşını göstermeyenlerdenim
1:65 boy kilom 55 lerden 67 ulaştıartık yaşımı gösterdiğimi söyledi 10 yaşındaki oğlum

herkeslere selam kızlar.. kusura bakmayın nolur giremiyorum diye kalbim sizinle biliyorsunuz :)

önce bildirimimi yapayım sonra fırsat bulursam geçmişe yolculuk yapmayı planlıyorum :)

başlangıç tarihi : 31 ekim '12
başlangıç kilo: 63,3 kg
boy: 159 cm
hedef: 50 kg
geçen hafta: 59,1 kg
bu hafta:59 kg
haftalık fark: -100g
toplam fark: -4.3 kg

bu hafta pek tembel benim bünye yakamadı yağları

Bugün kahvaltıda yediklerim :

1 adet haşlanmış yumurta

az beyaz peynir
1 dilim hindi janbon + çay

Ara: 1 fincan form çay

Öğlen ne yesem fikir verebilir misiniz ?????

Herkese merhaba...

Bildirimlere baktım da sonuçlar çok güzel bu hafta geçen haftaya göre...
- ler ya da yerinde saymalar var...
Herkesi tebrik ediyorum ...
Motivasyonumuzu kaybetmeden devam ediyoruz...
Bu kilolar gidecek işte o kaaa....

Bugün itibariyle 4 haftayı tamamlamış bulunmaktayım...Umduğum kilo kaybı olmadı bu ilk 1 ay için ama yine de mutluyum...
Çünkü dukandan önce yaptığım 2 ay süren diyet+spor sonrasında sadece 2kg verebilmiştim...Üstelik o diyette sadece sabahları 1 dilim ekmek dışında başka karbonhidrat almıyor ayrıca 5 den sonra kesinlikle bir şey yemiyordum ve de hep açtım ...
Dukanla istediğim her an yedim, saat ve miktar kısıtlaması olmadan ...
Kaçamak yaptım mı yaptım...Bir kere ...Ama ağzımın payını aldım...Bir daha kaçamak mı tövbeee ...
Böylece kendime, bende de işe yarayabilecek en etkili diyetin dukan olduğunu kanıtlamış oldum...
Bu süreçte bu forumdakilerin çok desteği oldu bana...Hepinize çok teşekkürler kızlar ...

Başlangıç tarihi : 08.11.2012

Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 74.3
Güncel kilo : 73.0

Fark : 1.300
Toplam kilo farkı : 3.000

merhaba bişi sormak istiyorum ..dukan ekmeği yapıcam ,ama kepek yerine buğday unu koysam olurmu ?
kepek cok pullu yutmakta zorlanıyorum tadıda hosuma gitmiyor açıkçası .
birde bi bilgi daha almak isityorum .atak bittikten sonra seyire geçiçem ,yine proteın olucak dimi ilk günüm .7 atak yapmam gerekıyormus ozaman 8 gün atak yapmıs olmuyormuyum ,bıraz kafam karıstı

Son düzenleme:
Callann yapin diye tutturan dukancanlar.hepinizi seviyoruuuuuuuuuuuuum.bu arada linkten basariyla indirdim. Bugun basliyorum.tesekkurler ipek. O kadar guzel anlatmissin ki daha yapmadan incelmis hissettim kendimi :)

merhaba bişi sormak istiyorum ..dukan ekmeği yapıcam ,ama kepek yerine buğday unu koysam olurmu ?
kepek cok pullu yutmakta zorlanıyorum tadıda hosuma gitmiyor açıkçası .

Malesef olmaz canim, farkli tarifler dedenemeye calis.damak tadina uygun bulursun.ben yulaf kepegiyle yapilmis tost ekmegini seviyorum

Başlangic tarihi:11.11.2012
Başlangic kilo:81.3
Boy:1.64
Hedef:63
Gecen haftaki kilo:77.5
Bu haftaki kilo:76.2
Haftalik fark:-1.3
Toplam fark:-5.1

3gundur regliyim ve 76.1-76.6 arasi degerler goruyorum tartida. Cok stabil bie bildirim degil yani. Bir de ben gidişattan memnunum cok şukur ama hic spor yapamiyorum. Sagolsun kizim evin işlerini bile yapamiyorum spor da yapsam daha da guzel incelicem kesin. Pksnmz cd leri yollayinca gerekirse uykumdan fedakarlik yapicam ve callena başliycam. Şimdi elimde yoklar diye de maazeret yaratiyorum kendime ama kalcalar gevşemeye başladi bile ve daha verilecek cok kilo var. Az yazabiliyorum ama takipteyim. Bol eksili gunler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…