Malesef olmaz canim, farkli tarifler dedenemeye calis.damak tadina uygun bulursun.ben yulaf kepegiyle yapilmis tost ekmegini seviyorum
Hoşgeldin...
Bugün bildirim günü olduğu için bildirim derdindeyiz..
Biz bildirene kadar sen aşağıdaki linki bir incele
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...dukan-diyeti-uygulamak-isteyenlere-kitap.html
merhaba merhaba merhaba
bildirim yapayim bidi bidi...
Baslangic tarihi: 03.12.2012
Baslangic kilo: 72,5kg
Hedef kilo: 65
Güncel Kilo: 71,9
Boy: 1,73cm
merhaba arkadaşlar,
bugün tam 7 gündür gribim ayrıca diş ağrısı çekiyorum... işlerin yoğunluğundan dr. da gidemedim.. ve şu bi gerçek meyve yemediğim için vücut direncim çok düşmüş, 3 gün de atlattığım hastalığı halen atlatamadım... tabi çevredeki baskıları anlatamam özellikle eşim yeter artık diyor kadın dediğin biraz etine dolgun olmalıymış...tabi ben tüm hastalığa baskılara rağmen pes etmedim...
ama size sormak istediğim bişey var... ben önce hedefi 60 diye koymuştum sonra 62 de karar verdim, çünkü ilk önce yüzden veriyorum ve gerçekten zayıflık çok yakışmıyor... en son 62.800 düm eğer o 800 gramcığı vermişsem güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum...
şimdi soruma gelelim acaba güçlendirmede kilo verimi oluyor mu yada tam tersi alan oldu mu açıkçası tedirginim karar veremiyorum...
bu arada bugün kendime bir psantolon aldım 38 bedenhemde öyle geniş falan değil bildiğimz dar bir pantolon keyfim çok yerinde anlayacağınız
Herkese merhaba...
Bildirimlere baktım da sonuçlar çok güzel bu hafta geçen haftaya göre...
- ler ya da yerinde saymalar var...
Herkesi tebrik ediyorum...
Motivasyonumuzu kaybetmeden devam ediyoruz...
Bu kilolar gidecek işte o kaaa....
Bugün itibariyle 4 haftayı tamamlamış bulunmaktayım...Umduğum kilo kaybı olmadı bu ilk 1 ay için ama yine de mutluyum...
Çünkü dukandan önce yaptığım 2 ay süren diyet+spor sonrasında sadece 2kg verebilmiştim...Üstelik o diyette sadece sabahları 1 dilim ekmek dışında başka karbonhidrat almıyor ayrıca 5 den sonra kesinlikle bir şey yemiyordum ve de hep açtım...
Dukanla istediğim her an yedim, saat ve miktar kısıtlaması olmadan...
Kaçamak yaptım mı yaptım...Bir kere...Ama ağzımın payını aldım...Bir daha kaçamak mı tövbeee ...
Böylece kendime, bende de işe yarayabilecek en etkili diyetin dukan olduğunu kanıtlamış oldum...
Bu süreçte bu forumdakilerin çok desteği oldu bana...Hepinize çok teşekkürler kızlar...
Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Başlangıç kilosu : 76
Geçen haftaki kilo : 74.3
Güncel kilo : 73.0
Fark : 1.300
Toplam kilo farkı : 3.000
sevgili arkadaşlarım .. çok uzun zamandan sonra bir bildirim günunde yenıden yazmak ıstedım..
Maalesef ıkı hafta önce dayımı kaybettık..aılemız için oldukça zor zamanlardı..memlekette sadece 1 hafta kalıp iş yüzünden şehırdışına çıkmak zorunda kaldım..
Bu süreçte elımden geldıgı kadar dukana devam ettım..
103 kılo ıle başladıgım yolculuk 86 kılo ıle devam edıyor..
Bu süreçte çoğu arkadaşımın çok güzel kılolar verdıgını okudum..Çok mutlu oldum..Rabbım herkese azim ve ırade versın..uzun bır duraklama dönemınden sonra eksılı değerleri görmeyı başardım..ama bu işin özu gerçekten vazgeçmemek..spor,su ,yulaf kepeği üçlüsüne tartışmaksızın devam etmek oldugunu birkez daha anladım..
İpek bende senden cd isteyecegım :)) callenin sıkı sıkıya takıpçilerinden olucam çunku :))
Bundan sonra daha sık yazacagım özellıkle dukana daır geliştırdıgım bırkaç yemek tarıfını ve bazı puf noktalarını paylaşmak istıyorum..
kılo bildirimıme gelınce
başlangıç:08/09/2012
başlangıc kılo:103
gecen hafta:88
bu hafta:86.5
gıden:-1,5
toplamda giden kılo :16,5
kalan:20
sevgili arkadaşlarım .. çok uzun zamandan sonra bir bildirim günunde yenıden yazmak ıstedım..
Maalesef ıkı hafta önce dayımı kaybettık..aılemız için oldukça zor zamanlardı..memlekette sadece 1 hafta kalıp iş yüzünden şehırdışına çıkmak zorunda kaldım..
Bu süreçte çoğu arkadaşımın çok güzel kılolar verdıgını okudum..Çok mutlu oldum..Rabbım herkese azim ve ırade versın..uzun bır duraklama dönemınden sonra eksılı değerleri görmeyı başardım..ama bu işin özu gerçekten vazgeçmemek..spor,su ,yulaf kepeği üçlüsüne tartışmaksızın devam etmek oldugunu birkez daha anladım..
İpek bende senden cd isteyecegım :)) callenin sıkı sıkıya takıpçilerinden olucam çunku :))
Bundan sonra daha sık yazacagım özellıkle dukana daır geliştırdıgım bırkaç yemek tarıfını ve bazı puf noktalarını paylaşmak istıyorum..
kılo bildirimıme gelınce
yardım istedim ama tık yok:)
güncel kilom: 91,5:))))
Saol canımgünaydınlar, herkes bol eksi görsün güzel bi gün olsun inşallah hepiniz adına :)
Başlangıç : 01.10.2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Geçen Haftaki Kilo (29.11.2012) : 72.4
Güncel Kilo : 70.7
Fark : -1700 g
Toplam fark : -12.8
kolay gelsin dely
ooooooooo öyle olmaz ama.bu ne sımdı guclendırmeden yırttım sanıyorsun dımı.. olmaz ben kabul etmem.. dukan hıııccc kabul etmez...
sen 3/12 de baslamadınkı.. bende mı yenıden baslasam. 20 kılonun guclendırmedınden kurtulurmuyum :26::26:
Bence sonuç süperr. daha ne olsun. 1 haftada -1300 görmek .. ben hiç kaçamak yapmıyorum yani elle tutulur kaçamak diyorum. ona rağmen metabolizma farklı işliyor işte:) tebrik ederim. durmak yok yola devamm!
güncel kilom: 91,5:))))
hoşbulduk:)
tamam kuzu linki inceliicem ama tecrübelerinizide arada sorucam duymazsanız özelinize dalıcamm:)
ooooooooo öyle olmaz ama.bu ne sımdı guclendırmeden yırttım sanıyorsun dımı.. olmaz ben kabul etmem.. dukan hıııccc kabul etmez...
sen 3/12 de baslamadınkı.. bende mı yenıden baslasam. 20 kılonun guclendırmedınden kurtulurmuyum :26::26:
kılo bildirimıme gelınce
Yüce gönüllü yardımsever insan arkadaşım sağol.ben çok sevindim ya!sağol çok sağol seni kocaman öpüyorum.
kılo bildirimıme gelınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?