Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese merhaba. bir süredir foruma girmiyorum. ders çalışıyorum. arada yazılanlara bir göz atıyorum. inşallah herkes yidir ve kilo vermeye devam ediyordur.
bildirim yapıp kaçacağım.

güncel 66,9
geçen hafta 67
başlangıç 101
hedef 65

merhaba merhaba merhaba

bildirim yapayim bidi bidi...

Baslangic tarihi: 03.12.2012
Baslangic kilo: 72,5kg
Hedef kilo: 65
Güncel Kilo: 71,9
Boy: 1,73cm

merhaba merhaba merhaba

bildirim yapayim bidi bidi...

Baslangic tarihi: 03.12.2012
Baslangic kilo: 72,5kg
Hedef kilo: 65
Güncel Kilo: 71,9
Boy: 1,73cm

ooooooooo öyle olmaz ama. bu ne sımdı guclendırmeden yırttım sanıyorsun dımı.. olmaz ben kabul etmem.. dukan hıııccc kabul etmez...

sen 3/12 de baslamadınkı.. bende mı yenıden baslasam. 20 kılonun guclendırmedınden kurtulurmuyum :26::26:

merhaba yeni gördüm yazınızı..geçmiş olsun ne oldu ilgilenebildiniz mi dişinizle?

günaydınlar, herkes bol eksi görsün güzel bi gün olsun inşallah hepiniz adına :)

Başlangıç : 01.10.2012
Başlangıç Kilo : 83.5
Hedef Kilo : 60
Boy : 1.68
Geçen Haftaki Kilo (29.11.2012) : 72.4
Güncel Kilo : 70.7
Fark : -1700 g
Toplam fark : -12.8

kolay gelsin dely

9,11,2012 başlangıç 70

gecen hafta 66,50

bu hafta:66,00 1haftada fark 500gr. yarımşar kilo yarımşar kilo gidiyo bakalım

toplam fark 4,00kilo

dukana başlamamın 28.gününde azıcık bu kadar az kilo vermemin sebebi yaptığım saçma sapan kaçamaklar eger kaçamak yapmasaydım en az 6 kilo verirdim
:26::26::26:

sevgili arkadaşlarım .. çok uzun zamandan sonra bir bildirim günunde yenıden yazmak ıstedım..
Maalesef ıkı hafta önce dayımı kaybettık..aılemız için oldukça zor zamanlardı..memlekette sadece 1 hafta kalıp iş yüzünden şehırdışına çıkmak zorunda kaldım..
Bu süreçte elımden geldıgı kadar dukana devam ettım..
103 kılo ıle başladıgım yolculuk 86 kılo ıle devam edıyor..
Bu süreçte çoğu arkadaşımın çok güzel kılolar verdıgını okudum..Çok mutlu oldum..Rabbım herkese azim ve ırade versın..uzun bır duraklama dönemınden sonra eksılı değerleri görmeyı başardım..ama bu işin özu gerçekten vazgeçmemek..spor,su ,yulaf kepeği üçlüsüne tartışmaksızın devam etmek oldugunu birkez daha anladım..
İpek bende senden cd isteyecegım :)) callenin sıkı sıkıya takıpçilerinden olucam çunku :))
Bundan sonra daha sık yazacagım özellıkle dukana daır geliştırdıgım bırkaç yemek tarıfını ve bazı puf noktalarını paylaşmak istıyorum..
kılo bildirimıme gelınce
başlangıç:08/09/2012
başlangıc kılo:103
gecen hafta:88
bu hafta:86.5
gıden:-1,5
toplamda giden kılo :16,5
kalan:20

Bence sonuç süperr. daha ne olsun. 1 haftada -1300 görmek .. ben hiç kaçamak yapmıyorum yani elle tutulur kaçamak diyorum. ona rağmen metabolizma farklı işliyor işte:) tebrik ederim. durmak yok yola devamm!

İlk olarak başınız sağ olsun demek istiyorum...
Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin...

Tekrar hoş geldin...
Bu süre zarfında iyi devam etmişsin dukana anlaşılan...
Verdiğin kilo çok iyi...Tebrikler

İnsan bir şeye bu kadar mı sevinir.ALlah gönlüne göre versin çok mutlu oldum çoook sağol heyyyo yuppiçizelgem oldu

yardım istedim ama tık yok:)

E burdasın ya işte Kitabı okursan esas yardım orda Sonra da biz nalçak patronlardan fırsat bulursak burdayız

güncel kilom: 91,5:))))

Fiyuuuvvv!! Veeee Azra sahalara döndüüüü!!

Saol canım Ne güzel veriyorsuunn maşallaahhh

Yok be canım :) Güçlendirme yine bakii Ben de öyle yazıyorum bildirime. Verilmiş aralardan sonra, hayatımızda yeni bir Dukan sayfası açtık

Bence sonuç süperr. daha ne olsun. 1 haftada -1300 görmek .. ben hiç kaçamak yapmıyorum yani elle tutulur kaçamak diyorum. ona rağmen metabolizma farklı işliyor işte:) tebrik ederim. durmak yok yola devamm!

Teşekkürler ozzy...
Canım 1300 seni yanıltmasın...
Kaçamak yaptığım gün 73.5 i görmüştüm...
Kaçamağı yapalı 2 hafta olu anca telafi ediyorum...

Lütfen sen de canını sıkma...
Neden dersen ben de başkalarına göre çok az verdiğimi düşünüyorum (kaçamağı saymazsak)...
Ama şöyle bir durum var ki ben her aldığım kiloda uzun bir süre kaldım...
Yani hepsi hafızada yazılı...O yüzden bünyemin her kiloda direnç gösterdiğini düşünüyorum...

Belki sen de uzun zamandan beri bu kilolardaysan vücudun bu sebeple direnç gösteriyor olabilir :26:...
Biraz daha sabırlı ol...Er ya da geç verilecek bu kilolar :13:...
Dediğin gibi durmak yok ...

güncel kilom: 91,5:))))

Oooo bravo, az önce kırık bir bacak gördüm demek ki sen yaptın

hoşbulduk:)
tamam kuzu linki inceliicem ama tecrübelerinizide arada sorucam duymazsanız özelinize dalıcamm:)

Hoşgeldin canım, direk dalacaksın işte :))

Bak sen çıtır a, 200 günden yırtacakmış :82:

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin.

Yemek tariflerini bekliyoruz :)

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin

Selam fıstık çıtır Dukancanlarımm

herkes için bol eksi bildirimli bi gün olsunn

nasılsınızz ? kusura bakmayıjn giremiyorum buaralar , malesef kotam dolmak üzere ve ayın 14ünde ancak yenilenecek , o yüzden mecburi bir ayrılık yaşıyoruk KKdan

umarım herşey olundadır , ben buaralar pek bi yavaş ilerliyom , aman olsunda yavaş olsun gerçi

BAŞLANGIÇ TARİHİ : 10.10.2012

BAŞLANGIÇ KİLO : 86.8

BOY : 166

GEÇEN HAFTA :88.4

BU HAFTA : 87.9

GİDEN :500 gram

herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…