Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukanella sizinde bağırsaklarınızı çalıştırıyormu tadı süper ne kadar zamanda bir yemeliyiz yardım edermisiiz?bide köfte yapıyorum yulaf kepeği ile soğan sarımsak yumurta 1tatlı kaşığı yağda yapıyorum kaç tane yiyebilirim sınırsız mı oda dün 10 tane yedim rahat

aliye ablacım nerelerdesin yaw

walla merak etmeye başlamıştım.

sen buralarda yokken ben daha da zayıfladım. 89,600 le başlamıştım dün 1. ay bitti bu sabah tam 82 geldim.

maşallahhhhh dimi :)

başınız sağolsun canım, Allah sabır versin size ve tüm sevenlerine...

Veee tariflerinle seni heyecanla bekliyoruz

sen buralarda yokken ben daha da zayıfladım. 89,600 le başlamıştım dün 1. ay bitti bu sabah tam 82 geldim.

maşallahhhhhh canım

Aliyem gelmiş bende gördümmmmm Allah zihin açıklığı versinnnn ablaaaa

Canlarım çok iyi herkes -'ler daha bi motive etmiştir, durmak yokkkk

Canım et sınırsız yaa..Tabi kıymanın içine günlük yulaf hakkından fazlasını koyduysan o başka...İçinde 2 kaşık kepek varsa istersen 20 tane ye...
Dukenalla içinde sınırlı izinliler var malum...Bu yüzden haftada bir sınırlı izinli kullanmak bence en iyisi ya da max. iki...Tabi yine içindekilerin miktarı önemli..
Standart dukenalla tarifini tek ölçü kullandıysan haftada 2 kere tüket bence...

canım başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin, başka acılar yaşatmasın...

Callenn cd ulaştı bugün elime.. Çok teşekkürler İpekk.. Gerçekten çok zarifsinn.. Bu iyiliğin sana bol bol eksili kilolar olarak dönsün inşallahhhh :):)

Selam kizlar!
Bugun atakta 4. Gunum tam gaz ilerliyorum
Ilk Bildirimimi paylasayim

Baslangic: 03.12.2012
Boy: 1.63
Baslangic kilo: 75
Hedef: 58
Guncel kilo: 72.6
Fark: -2.4
Yupppppppiiiiiiii

77,9 Biliyorum :)) ama aynı hatayı 2 yerde nasıl yapmışsın

Bi de şey dicektim: Eğer 68,5 kilo aolursan, vücut kitle indeksin 25'in altına düşüyor ve "normal kilolu" statüsüne giriyorsun Hepsini verdikten sonra bi 500 gr daha verebilirsin bence Öptüüümmm

Ben de maşallaaahh! diyorum :)

Başınız sağolsun.. Allah sabır versin..

Son düzenleme:
Ah ne olur bi de su icebilsem.canim hic istemiyor ve icince de midem bulaniyor.bugun okulda az daha cocuklarimin onunde cikariyordum ne varsa

oyyy kuzummm ,sakin ol hele..:))
çocuğu kandırıp kaçma fikrini sevdimm:)
kendi evin kendi düzenin olsa bu kadar zorlanmazsın eşin de anlayış göstercek tabi:)

akrabalar arkadaşlar öyle maleseff bilmezler ki halimizi...benim ablam bile zorladı habire şunu da ye bunu da ye:S
asıl mesele işte bunları takmamak,duymamak..
sen et sevmeyen asla ağzına sürmeyen bi insana et ye diye ısrar eder misin edemezsin çünkü yemez..kimse de sana hiç bişey için ısrar etmemeli..
sen sabırla devam et ayçacım..ne kadar direnebilir ki kilolar..

Ah ne olur bi de su icebilsem.canim hic istemiyor ve icince de midem bulaniyor.bugun okulda az daha cocuklarimin onunde cikariyordum ne varsa

anaa yulaf yiyemeyen yumurtadan tiksinen duydum da suyu ilk defa duyuyorum :)
bitki çayları,meyve çayları içebilirsin vücuduna min 2 lt su girsin yeter

Tebrikleeerr

Bu hafta iyi çalışılmış

Bildirim yapıp da görmediklerim varsa affola..

Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.

Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...

Buyruunn....

Ben ben :)) O kadar olmasa da, zorrlaaa su içiyorum. Şifa niyetine.. İlaç gibi düşünmeye çalışıyorum. Bitki çayı falan tamam, ama sade suu.. Zor oluyor.. Yine de yanıbaşıma alıyorum şişemi. Günde 2 litreye yakın su içiyorum. Akstradan bir sürü bitki çayı falan fişman

Son düzenleme:

Emeğine sağlıkk kuzummmmmmm
Maşaallahhhhhhhhhhhh kızlarrrrr

bugün 20 dk erken çıkıyomuşuz, gideyimde callen teyzem ve lessie bacıyla biyerlerimi çalıştırayımmm
Herkeslere iyi akşamlarrrrr

ben geldim ama geç kaldım zaten bugün tartılmayı unuttum haftaya görüşürüz artık delycim ellerine sağlık :))))) slm kızlar kilo verenleri tebrik ederim yeni gelenlerde hoşgeldiniz :))))

Emeğine sağlık

hayllah gec kalimisim, zaten arti bildircektim. 72.1 olmusum. 73leri bile gordum bu hafta, o yuzden +200 gr bi sey demiyo.

bi dahaki hafta insallah.

Tablo yapan ellerin gözlerin dert görmesin emi delycannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…