Herkese merhaba. bir süredir foruma girmiyorum. ders çalışıyorum. arada yazılanlara bir göz atıyorum. inşallah herkes yidir ve kilo vermeye devam ediyordur.
bildirim yapıp kaçacağım.
güncel 66,9
geçen hafta 67
başlangıç 101
hedef 65
sevgili arkadaşlarım .. çok uzun zamandan sonra bir bildirim günunde yenıden yazmak ıstedım..
Maalesef ıkı hafta önce dayımı kaybettık..aılemız için oldukça zor zamanlardı..memlekette sadece 1 hafta kalıp iş yüzünden şehırdışına çıkmak zorunda kaldım..
Bu süreçte elımden geldıgı kadar dukana devam ettım..
103 kılo ıle başladıgım yolculuk 86 kılo ıle devam edıyor..
Bu süreçte çoğu arkadaşımın çok güzel kılolar verdıgını okudum..Çok mutlu oldum..Rabbım herkese azim ve ırade versın..uzun bır duraklama dönemınden sonra eksılı değerleri görmeyı başardım..ama bu işin özu gerçekten vazgeçmemek..spor,su ,yulaf kepeği üçlüsüne tartışmaksızın devam etmek oldugunu birkez daha anladım..
İpek bende senden cd isteyecegım :)) callenin sıkı sıkıya takıpçilerinden olucam çunku :))
Bundan sonra daha sık yazacagım özellıkle dukana daır geliştırdıgım bırkaç yemek tarıfını ve bazı puf noktalarını paylaşmak istıyorum..
kılo bildirimıme gelınce
başlangıç:08/09/2012
başlangıc kılo:103
gecen hafta:88
bu hafta:86.5
gıden:-1,5
toplamda giden kılo :16,5
kalan:20
aliye ablacım nerelerdesin yaw
walla merak etmeye başlamıştım.
sen buralarda yokken ben daha da zayıfladım. 89,600 le başlamıştım dün 1. ay bitti bu sabah tam 82 geldim.
maşallahhhhh dimi :)
Dukanella sizinde bağırsaklarınızı çalıştırıyormu tadı süper ne kadar zamanda bir yemeliyiz yardım edermisiiz?bide köfte yapıyorum yulaf kepeği ile soğan sarımsak yumurta 1tatlı kaşığı yağda yapıyorum kaç tane yiyebilirim sınırsız mı oda dün 10 tane yedim rahat
merhaba yeni gördüm yazınızı..geçmiş olsun ne oldu ilgilenebildiniz mi dişinizle?
sevgili arkadaşlarım .. çok uzun zamandan sonra bir bildirim günunde yenıden yazmak ıstedım..
Maalesef ıkı hafta önce dayımı kaybettık..aılemız için oldukça zor zamanlardı..memlekette sadece 1 hafta kalıp iş yüzünden şehırdışına çıkmak zorunda kaldım..
Bu süreçte çoğu arkadaşımın çok güzel kılolar verdıgını okudum..Çok mutlu oldum..Rabbım herkese azim ve ırade versın..uzun bır duraklama dönemınden sonra eksılı değerleri görmeyı başardım..ama bu işin özu gerçekten vazgeçmemek..spor,su ,yulaf kepeği üçlüsüne tartışmaksızın devam etmek oldugunu birkez daha anladım..
İpek bende senden cd isteyecegım :)) callenin sıkı sıkıya takıpçilerinden olucam çunku :))
Bundan sonra daha sık yazacagım özellıkle dukana daır geliştırdıgım bırkaç yemek tarıfını ve bazı puf noktalarını paylaşmak istıyorum..
kılo bildirimıme gelınce
teşekkür ederim
hayır ilgilenemedim bir türlü fırsat bulamadım benim diş eti kanaması ve çok ciddi boyutta, et çekilmesi var ve dişim ondan ağrıyor...
Selam fıstık çıtır Dukancanlarımm
herkes için bol eksi bildirimli bi gün olsunn
nasılsınızz ? kusura bakmayıjn giremiyorum buaralar , malesef kotam dolmak üzere ve ayın 14ünde ancak yenilenecek , o yüzden mecburi bir ayrılık yaşıyoruk KKdan
umarım herşey olundadır , ben buaralar pek bi yavaş ilerliyom , aman olsunda yavaş olsun gerçi
BAŞLANGIÇ TARİHİ : 10.10.2012
BAŞLANGIÇ KİLO : 86.8
BOY : 166
GEÇEN HAFTA :88.4
BU HAFTA : 87.9
GİDEN :500 gram
herkesi öpüyorum , Allaha emanet olunn
Ben de maşallaaahh! diyorum :)aliye ablacım nerelerdesin yaw
walla merak etmeye başlamıştım.
sen buralarda yokken ben daha da zayıfladım. 89,600 le başlamıştım dün 1. ay bitti bu sabah tam 82 geldim.
maşallahhhhh dimi :)
kılo bildirimıme gelınce
Herkese günaydın!
Hala yerimde sayıyorum, moralim bozuldu. Salak bir seyirci olmadan adam gibi keşke en başından 0 kaçamaksız yapsaydım da bitseydi şimdiye kadar. İnsanlarla-akrabalarla uğraşmaktan laf anlatmaktan bıktım.... Asabi ergenler gibi davranıyorum belki ama cidden bıktım. Diyette olduğumu bile bile biri 2-3 defa çikolata ikram eder ısrarlı ısrarlı, yok akşam yemeğine pizza söylerler, öteki gelir "Ama ciğer zararlı kolestrol yapıyor" cevap: ölçtürdüm herşey normal "Haa yani normal değerler anormal olsun diye uğraşıyorsun."
Garibim çocuğu kandırıp kaçarak evlenip gitme hayallerim var, öylesine sıkıldım akraba ortamlarından şu ara.
Neyse, bildirime geleyim:
Başlangıç: 17.9.12
Başlangıç kilo: 69.8
Hedef: 55
Boy: 1.63
Geçen hafta(29.11.12): 65.3
Bu hafta(6.12.12): 65.3
Fark: 0
Ah ne olur bi de su icebilsem.canim hic istemiyor ve icince de midem bulaniyor.bugun okulda az daha cocuklarimin onunde cikariyordum ne varsa
oyyy kuzummm ,sakin ol hele..:))
çocuğu kandırıp kaçma fikrini sevdimm:)
kendi evin kendi düzenin olsa bu kadar zorlanmazsın eşin de anlayış göstercek tabi:)
akrabalar arkadaşlar öyle maleseff bilmezler ki halimizi...benim ablam bile zorladı habire şunu da ye bunu da ye:S
asıl mesele işte bunları takmamak,duymamak..
sen et sevmeyen asla ağzına sürmeyen bi insana et ye diye ısrar eder misin edemezsin çünkü yemez..kimse de sana hiç bişey için ısrar etmemeli..
sen sabırla devam et ayçacım..ne kadar direnebilir ki kilolar..
anaa yulaf yiyemeyen yumurtadan tiksinen duydum da suyu ilk defa duyuyorum :)
bitki çayları,meyve çayları içebilirsin vücuduna min 2 lt su girsin yeter
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Bildirim yapıp da görmediklerim varsa affola..
Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.
Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
ben geldim ama geç kaldım zaten bugün tartılmayı unuttum haftaya görüşürüz artık delycim ellerine sağlık :))))) slm kızlar kilo verenleri tebrik ederim yeni gelenlerde hoşgeldiniz :))))Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.
Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?