- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Bildirim yapıp da görmediklerim varsa affola..
Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.
Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
Yok be canım :) Güçlendirme yine bakiiBen de öyle yazıyorum bildirime. Verilmiş aralardan sonra, hayatımızda yeni bir Dukan sayfası açtık
Bak sen çıtır a, 200 günden yırtacakmış :82:
Bende sıfırdan baslasamya ama ekim kızar hele aliyeeeeanaammm yok yok ben böyle seyırde devam edeyım
Yok kuzum ben o 200 gunu kurtarcam sen endişelenme.. konuştuğumuz gibi
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.
Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
Aslında marketlerde oluyor.. Kipa Migros Real gibi büyük marketlerde. Ama ben bi zamandır bulamıyorum. İnternetten sipariş ediyorum. Gurmenet ya da hammaddeler.com'dan alabilirsin. Güvenilirler.arkadaşlar bir sorum daha olucak yardımcı olurmusunuz?
pınarın süt tozu nu nerden bulabılırım.?
sevgili arkadaşlarım..
kepek yıyemeyıp kokusundan tıksınen yada sevememış olan arkadaşlarıma bi tavsıyem var..2 hafta önce keşfettım ve ınanın çok hoş bır içimı var..kepeğide seve seve tükettiğimi farkettım..
Daha önce bahsettığım marketlerden alabıleceğiniz mistik chai diye satılan çayın içinı kepek ile bırlıkte tavada ıyıce kavuruyorum..mıstık chai içindekı aromalar sayesınde kepeğe kavrulurken o kadar güzel koku verıyor kı..sonra sıcak süte katıp içiyorum..bildiğiniz bebe bisküvisini süte katıp içmek gıbi oluyor..önce mistik chainın fındık aromalısı ıle yapıyordum şimdi hem muz hem fındık aromayı bırden katıp kavuruyorum..şiddetle tavsıye olunur..
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
ellerine sağlık canım :)Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
bugunki menüm
sabahmlet ( yumurta yulaf kepeği lor)
öğlen :sütlü kahve
akşam:haşlanmış tavuk ve yulaf kepelikli 1 kase yogurt
Yüce gönüllü yardımsever insan arkadaşım sağol.ben çok sevindim ya!sağol çok sağol seni kocaman öpüyorum.
sevgili arkadaşlarım..
kepek yıyemeyıp kokusundan tıksınen yada sevememış olan arkadaşlarıma bi tavsıyem var..2 hafta önce keşfettım ve ınanın çok hoş bır içimı var..kepeğide seve seve tükettiğimi farkettım..
Daha önce bahsettığım marketlerden alabıleceğiniz mistik chai diye satılan çayın içinı kepek ile bırlıkte tavada ıyıce kavuruyorum..mıstık chai içindekı aromalar sayesınde kepeğe kavrulurken o kadar güzel koku verıyor kı..sonra sıcak süte katıp içiyorum..bildiğiniz bebe bisküvisini süte katıp içmek gıbi oluyor..önce mistik chainın fındık aromalısı ıle yapıyordum şimdi hem muz hem fındık aromayı bırden katıp kavuruyorum..şiddetle tavsıye olunur..
ben carrefourdan almıştım bi kere canım, ama hiç ummadığım bi markette buldum geçen gün, öyle ekstradan reyon yapmışlardı, 7 paket vardı 3ünü ben aldım yani kasiyer de manyak bu heralde demiştir eminim :) hiç bi yerde bulamazsan netten sipariş verebilirsinarkadaşlar bir sorum daha olucak yardımcı olurmusunuz?
pınarın süt tozu nu nerden bulabılırım.?
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?