Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eline emeğine sağlık delycimmm..

internetbagimlisi benim görümce geçenlerde tuzak kurmuş bana bile bile şekerli kahve içirdi.. sonrada sırıttı.. Neymiş diyet yapıyormuşum şeker iyi gelirmiş?!?
hiçç takma kimseyi birtanem.. ve mümkün oldukça tok gez ki canın çekmesinn..

Bu arada kilo veren ve de vermeye çalışan hepimizin emeğine sağlık.. Durmak yok tempo tempo

Yok be canım :) Güçlendirme yine bakii Ben de öyle yazıyorum bildirime. Verilmiş aralardan sonra, hayatımızda yeni bir Dukan sayfası açtık

Bende sıfırdan baslasamya ama ekim kızar hele aliyeeee anaammm yok yok ben böyle seyırde devam edeyım

Bak sen çıtır a, 200 günden yırtacakmış :82:

Yok kuzum ben o 200 gunu kurtarcam sen endişelenme.. konuştuğumuz gibi

Kilo veren, veremeyen herkesi tebrik ediyorum. 1 haftada toplam 28,5 kilo kaybetmişsiniz. Dely cim ellerine sağlık

Bende sıfırdan baslasamya ama ekim kızar hele aliyeeee anaammm yok yok ben böyle seyırde devam edeyım

Yok kuzum ben o 200 gunu kurtarcam sen endişelenme.. konuştuğumuz gibi

Sen en iyisini bilirsin tatlı asyam Kitabı okudun mu

arkadaşlar bir sorum daha olucak yardımcı olurmusunuz?
pınarın süt tozu nu nerden bulabılırım.?

ellerine sağlık çok güzel olmuş.

sevgili arkadaşlarım..
kepek yıyemeyıp kokusundan tıksınen yada sevememış olan arkadaşlarıma bi tavsıyem var..2 hafta önce keşfettım ve ınanın çok hoş bır içimı var..kepeğide seve seve tükettiğimi farkettım..
Daha önce bahsettığım marketlerden alabıleceğiniz mistik chai diye satılan çayın içinı kepek ile bırlıkte tavada ıyıce kavuruyorum..mıstık chai içindekı aromalar sayesınde kepeğe kavrulurken o kadar güzel koku verıyor kı..sonra sıcak süte katıp içiyorum..bildiğiniz bebe bisküvisini süte katıp içmek gıbi oluyor..önce mistik chainın fındık aromalısı ıle yapıyordum şimdi hem muz hem fındık aromayı bırden katıp kavuruyorum..şiddetle tavsıye olunur..

Degerli pksnmz cd az once elime ulaşti. Orhan gencebay surprizi icin de ayrica teşekkurler:) artik maazeretim de kalmadi spor icin. Sanirim ilk once 10 saatlik olandan başlamaliyim... Harikasin <3

Aslında marketlerde oluyor.. Kipa Migros Real gibi büyük marketlerde. Ama ben bi zamandır bulamıyorum. İnternetten sipariş ediyorum. Gurmenet ya da hammaddeler.com'dan alabilirsin. Güvenilirler.

Eneee O nasıl bir uydurukçuluktur yaaa Nerden de aklına geldi :) Yaratıcı olmak işte hihi :) Akşam mutlaka denicem :)) Dün gece 11'de falan kepek hakkımı yeme fırsatı buldum. Buldum dediğim, eve o zaman gittim.. ama o saatten sonra da uğraşamadım ve yemedim. Dediğin gibi yapınca güzel oluyorsa, 5 dakkalık iş. Süper :128: Denicem :13:

beni de beni de dicem ama ben deve çöküşü gibi bir durumdayım sıkılırsın beni herhafta +100 -100 ve benzeri şekilde yazmaya
ama akşam yemeklerini bundan sonra sadece nescafe latte vs ile yapacağım için ümitliyim kendimden
bakalım hayırlısı

teşekkür ederiz

ellerine sağlık

ellerine sağlık canım :)

bugunki menüm

sabahmlet ( yumurta yulaf kepeği lor)

öğlen :sütlü kahve

akşam:haşlanmış tavuk ve yulaf kepelikli 1 kase yogurt

Ohoo yumurtaya bayilirim ben :) bitki cayindan serum yaptim surekli onunla geziyorum zaten haha cok iciyorum yani.sadece su icince mide donuyor.neyse bitki cayiyla idare edicem.tesekkurlee cevap icin

bugunki menüm

sabahmlet ( yumurta yulaf kepeği lor)

öğlen :sütlü kahve

akşam:haşlanmış tavuk ve yulaf kepelikli 1 kase yogurt

Çok az anacım bunlar
Doyuyor musun sen bunlarla :26:
Poğaça yapıp götürsen yanında da öğlen bari kahveyle onu yesen olmaz mı?

Ben de yazayım menümü hemencik...
sabah: 1 poğaça, tavada 2 yumurta, arzu edildiği kadar light peynir, 1 kupa yeşil çay
öğlen: baharatlı tavuk ve 2 bardak ayran
akşam : tavuk suyuna yoğurtlu çorba (tavuklar pişerken ilk suyunu almıştım, çok yağlıymış içemedim çorbayı, iştahım kesili o derece)

gün içinde + 1 kupa daha yeşilçay, 2 kupa nescafe, 1lt su olmuştur...Suya yükleneyim bari az olmuş...Çorbanın yağını alır hem

dely aslında meslek olarak işim bu benim..Gıda mühendisiyım ve uzun zaman ar-ge de çalıştım :)) yemeklerımde dukana uygundur ama dukan gıbı değildır mesela..mistik chai dene kepeğin kavrulduktan sonra nasıl bebe bisküvisine dönüştugune ınanamayacaksın..4 kaşık kepek 1 toz mıstik chai :))

Yüce gönüllü yardımsever insan arkadaşım sağol.ben çok sevindim ya!sağol çok sağol seni kocaman öpüyorum.

ayy rica ederim hic onemli degil.istedigin zamanda degistirebiliriz.gule gule kullan cizelgeni..tez zamanda 60 li kilolara gelesin insallah :))))bende seni opuyorum..

kizlar bir sorum olacak saf protein gununde sogan,tursu yeme hakkimiz var degilmi?Kitap oyle yaziyor..

herkesemutlu akşamlar, çalışanların gözü aydın yarın cuma hayırlı mutlu cumalar şimdiden herkese bi oynak oldum bugünlerde ben ama hadi hayırlısı
ipeeeek bak aklıma geldi aralıkta aşk başkadır demiştin sen di mi

bağımlıgüzellik canını sıkmicaksın hiç öyle akraba ağızları için, ama insanı bi sevgilisi olmasa bile evden kaçma raddesine getiriyolar haklısın, karşılarına geçip böle yap bak ben geçen gün kuzenime yaptım yerlere yattı gülmekten. böle
boşver onları hep güzel olcaz pek güzel olcaz onların kolesterolünden şekerinden daha dengeli değerlerimiz olcak hiç sallama yani

dely dely dely
ay ben seni çok seviyorum ya, öyle pek sevgi pıtırcığı bi tip de diilimdir ama seni niyeyse çok seviyorum çizelge de süpsüper olmuş ellerine sağlık :13:
bana destek çıkın çekirgeler yapabilir miyim acaba falan demiştin ya hani geçenlerde, ben seni en çok seven çekirge olarak sonsuz desteklerimi sunuyorum başaramama ihtimalin de lüksün de yok ki ben yulafı haddinden çok tüketerek yürüyüşü aksatarak (bu kötü örneklere aldanmayın sakın yeni başlayan dukancanlar) 2 ayda 12 kilo mu ne verdim yani ben ki uyuşuuuk üşengeeeeeç bi tipimdir yani düşün
ay gerçi ben kime ne anlatıyorum biz gelirken siz dönüyodunuz yahu tereciye tere satmak oldu benimki de

ay çok güzel olabilcek bişimiş gibi görünüyo bu tarif, içim eridi resmen, çok severim sütlü bebe bisküisini mmmhh mistik chai de hiç kullanmadım çok tavsiye edildi burda ama nerde bulabilirim acaba :44:

ben carrefourdan almıştım bi kere canım, ama hiç ummadığım bi markette buldum geçen gün, öyle ekstradan reyon yapmışlardı, 7 paket vardı 3ünü ben aldım yani kasiyer de manyak bu heralde demiştir eminim :) hiç bi yerde bulamazsan netten sipariş verebilirsin

(((( ya ben cok heveslenmistim listeye girecem diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…