Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eline koluna sağlık delycim. öptüm gözleriden...

kusura bakma kardeş, haddim değil belki ama tutamadım kendimi, söylcem. terbiyesiz o görümce...

kizlar bir sorum olacak saf protein gununde sogan,tursu yeme hakkimiz var degilmi?Kitap oyle yaziyor..

çeyrek soğanı geçmeyecek şekilde tüketirsen daha uygun olur canım, kitapta da çeyrek soğan diyordur muhakkak. tatlandırma amaçlı kullanabiliyoruz yani sadece, ölçüyü kaçırınca sebze yerine geçiyor çünkü :) turşu da yiyen arkadaşlar var ama ben yemiyorum ve önermiyorum su tuttuğu için ki bayılırım normalde

adam liste yapmış demiş ki bu listedekiler sizin, geri kalan sizin değil. ekstralarda soğan, domates, turşu vs de var ama kornişon turşu 3-4 tane yiyebiliyoruz mesela.
'yenilebilir' ifadesini tehlikeli buluyorum ben şahsen. 3-4 kornişon turşu yesem daha da yiyesim gelir benim mesela, yenilebilir diyosa aşırıya kaçmamak lazım diye düşünüyorum o yüzden. yoksa duraklama kaçınılmaz oluyo ama tabi 3-4 kornişon yer başka yemem diyosan da ye yani, sonuçta ekstralarda izin verilmiş :)

10 günde çok iyi gitmiş yaaaa.spor yapıyon mu

günde yarım saat kadar,bazen 15 dk,fırsat buldukca kondisyon bisikletine biniyorum,ama benim kilo fazlam çok olduğundan bu kadar fazla gidiyor.

canım ellerine sağlık listeye girmişim hayırlı uğurlu olsun..

arkadaşlar bir sorum daha olucak yardımcı olurmusunuz?
pınarın süt tozu nu nerden bulabılırım.?

migros ve realde buluyorum genelde ama en son migrosda bulamayınca görevliye sordum. pınar'ın göndermdiğini, ürünün stoklarda tükendiğini falan söyledi. muhtemelen talep arttığı için... genelde unların ve pasta malzemelerinin yanında oluyor.

aliye ablacım nerelerdesin yaw

walla merak etmeye başlamıştım.

sen buralarda yokken ben daha da zayıfladım. 89,600 le başlamıştım dün 1. ay bitti bu sabah tam 82 geldim.

maşallahhhhh dimi :)

buralardayım kuzu. arada girip okuyorum ama pek fazla yazamıyorum. ders çalışmam lazım. yazınca, herkese laf yetiştirmekten, başka birşeye vakit kalmıyor.

cevap verdigin icin tesekkur ederim.bende tavuk sote yapiyordum icine gerci yarim sogan koydum tat versin diye ve tursuyuda yemedim :))))dedigin gibi tursuya baslaninca birakilmiyor :))))

Selam Bayanlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah bişey yemedim, sadece su içtim

Ara 1 fincan yeşil çay

Öğle 1 kocaman tabak yoğurtlu tavuk çorbası

Akşam yine 1 kocaman tabak yoğurtlu tavuk çorbası ve 4 köfte, 3 kaşık yoğurt

1 litreden fazla su

Birazdan sporumu da yapacağım.

buralardayım kuzu. arada girip okuyorum ama pek fazla yazamıyorum. ders çalışmam lazım. yazınca, herkese laf yetiştirmekten, başka birşeye vakit kalmıyor.

ne dersi ablacım? hayırdır?

walla foruma takılınca bende kalkamıyorum başından :)

yazılı kağıtlarını okumam lazım onlar bana bakıyor, ben onlara :)

sabah:1 sutlu kahve+1 yogurt

ogle:1 galet+biraz beyaz peynir+1 haslanmis yumurta+1 dilim fume hindi

aksam:tavuk sote+ayran

4 lt su+3 fincan yesil cay+30 dakika spor

Öncelikle dely arkadaşımıza çoooook teşekkür ediyorum tabloda adımı ikinci defa görüyorum ve inanın mutlu oluyorum bilgisayar kucağımda eşime bak şu kadar günde şu kadar gitmiş bende yapmalıyım bak mükemmeller, baaak ya ben de yapcam, anaaaam ikinci biri çıkmış gitmiş gibi, daha çok spor yapmalıyım gidelim biryerlere, hoplayalım, zıplayalım, oyyyy 100küsür günde bilmem kaç kilo böl 30 a 4 ayda şu kadar gitmiş bende yapmalıyım maşallah diye diye diye kendimi kovdurdum odadan, benle beraber o da takip eder oldu bu çizelgeleri :)

Aliye1971 rumuzla arkadaşın sabrından öpüyorum, nefsine kuvvet arkadaşım bravo çok mutlu oldum ben, sarhoş gibiyim şuan hiç bırakmayın beni de arkadaşlar çünkü ben sizi hiç bırakmayacağım destek olun destek olalım birlikten kuvvet doğar (çok provokatif gördüm kendimi)

birde ben veremem bu kiloları fazla atıp tutmayım diye hedefimi 80 yazmıştım ayıpladım kendimi çizelgede çok negatifmişim ben şimdi güzel şeyler düşünüyorum, baktım 80 le diyete başlayanlar var suçlu hissettim kendimi yarın tekrar hesaplayacağım seyir evremi zaten geçen hesaplamadan 1 gün fazla yapmıştım atağı (7 gün) kaldırır heralde

Aynı kilodayız canım.dukanı epeydir duydum ama hiç aklımdan geçmemeişti takiiii ergen kızım bana 2 ayda 10 kg. almama sebep olana kadar...ne yapmam lazım.kitabımı satın alayım?? acil cvppp

sabah yediklerim ritüel gibi oldu yine yedim
sabah: süt, yoğurt
öğleneynir,kepekli krebim
bolca bitki çayı yeşil çay
akşam: köz palıcan ligt soya soslu, tavuk ızgara (söylemişimdir bana 3 öğün tavuk verin gıkım çıkmaz)

gece spor ve duş bolca soğuk su birde

kitap muhakka olmalı bence canım muhakkak ne yapacağın ne edeceğin yani yeni hayat felsefen ayrıntılı bir şekilde anlatılmış bende kitap da var birde hem işte hem de evde pdf var kitabı alamadığım zaman elime bunları açıyorum bakıyorum takıldığım yerlerde mesela dukan çok güzel anlatmış ılık duşta şu kadar gider soğuk su için SP PS günler atak dönemi şöyle olmalı izinli yiyeceklerin diye arkadaşlarda çok yardımcı oluyorlar ama kitap şart.
Burada takıldığın her sorunun cevabını deneyimli arkadaşlar söylüyor ve güzel tarifler ediniyorsun mesela başlangıçta yulafa alışman zor oluyor ama tarifler neticesinde çok farklı lezzetler tadıyorsun ben daha çekirge falan olamam çekirgenin bacağı bile anca belki ama bende takip ettiğim müddetçe yardım olmaya çalışıyorum yeni arkadaşlara.
Birde dışarıdan gelen tek dişi kalmış canavarlara karşı tok olarak gardını almalısın ye ye ye tok ol canın çekmesin ben öyle yapıyorum

Canım selam,
Bugün dely'e kepekle tai karıştırıp bebe bisküvisi olabileceğini yazmışsın.o nasıl oluyor,ben bu ara yoğunum çok takip edemedim sizi var mı bir tarifi ?
Öpüyorum herkesi...

Ayyy iyice koptum ben buradan Ynei gelen hatunlar hepiniz hoşgeldinizzzzz :) Ben 2 ayda bir falan uğrarım zannımca

Bu hafta daha yeni başladığım için bildirim yapmadım. Daha 4. gün ataktayım. Bende haftaya bildiricem. Emeğine sağlık .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…