Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Bildirim yapıp da görmediklerim varsa affola..
Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.
Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
Eline emeğine sağlık delycimmm..
internetbagimlisibenim görümce geçenlerde tuzak kurmuş bana bile bile şekerli kahve içirdi.. sonrada sırıttı.. Neymiş diyet yapıyormuşum şeker iyi gelirmiş?!?
hiçç takma kimseyi birtanem.. ve mümkün oldukça tok gez ki canın çekmesinn..
Bu arada kilo veren ve de vermeye çalışan hepimizin emeğine sağlık.. Durmak yok tempo tempo
kizlar bir sorum olacak saf protein gununde sogan,tursu yeme hakkimiz var degilmi?Kitap oyle yaziyor..
10 günde çok iyi gitmiş yaaaa.spor yapıyon mu
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Bu arada bu hafta bildirim yapmayanların hepsini listeden çıkardım. Kusura bakmayın lütfen. Upuzun ama boş bir liste oluyor yoksa. Her hafta eklenme şansınız var.
Aynı sebepten, ilk kez bildirim yapanlardan, sadece bazı bilgileri yazanları da listeye eklemedim. Zamanım yoktu, herkese tek tek şunu şunu eksik yazmışsın diyemedim. Dediğim gibi herkesin her hafta eklenme şansı var. Herkesi bekleriizzz...
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
arkadaşlar bir sorum daha olucak yardımcı olurmusunuz?
pınarın süt tozu nu nerden bulabılırım.?
aliye ablacım nerelerdesin yaw
walla merak etmeye başlamıştım.
sen buralarda yokken ben daha da zayıfladım. 89,600 le başlamıştım dün 1. ay bitti bu sabah tam 82 geldim.
maşallahhhhh dimi :)
çeyrek soğanı geçmeyecek şekilde tüketirsen daha uygun olur canım, kitapta da çeyrek soğan diyordur muhakkak. tatlandırma amaçlı kullanabiliyoruz yani sadece, ölçüyü kaçırınca sebze yerine geçiyor çünkü :) turşu da yiyen arkadaşlar var ama ben yemiyorum ve önermiyorum su tuttuğu için ki bayılırım normalde
adam liste yapmış demiş ki bu listedekiler sizin, geri kalan sizin değil. ekstralarda soğan, domates, turşu vs de var ama kornişon turşu 3-4 tane yiyebiliyoruz mesela.
'yenilebilir' ifadesini tehlikeli buluyorum ben şahsen. 3-4 kornişon turşu yesem daha da yiyesim gelir benim mesela, yenilebilir diyosa aşırıya kaçmamak lazım diye düşünüyorum o yüzden. yoksa duraklama kaçınılmaz oluyoama tabi 3-4 kornişon yer başka yemem diyosan da ye yani, sonuçta ekstralarda izin verilmiş :)
buralardayım kuzu. arada girip okuyorum ama pek fazla yazamıyorum. ders çalışmam lazım. yazınca, herkese laf yetiştirmekten, başka birşeye vakit kalmıyor.
Kızlar activia yoğurt yiyebilirmiyiz acaba ?
Tebrikleeerr
Bu hafta iyi çalışılmış
Buyruunn....
Eki Görüntüle 570278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?