Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hasta oluyorum galiba. burnum akıyor gibi ama akmıyor. her ynaım ağrıyor. gerçi bunda Callan teyzenin de katkısı yok değil.malum 2 gece callan yaptık...

bugün ne yedim:
sabah: 1 bardak ılık süt
ara: 2 neskayfe, çay
öğle: köfte ve zero
ara: çay ve neskayfe
akşam: sütün içine yumurta kırdım
şimdi de yağsız kepek helvası yaptım. ben sevdim bu helvayı.

bebe bisküvisi ve sütü de çok severim. yarın akşma da onu deniyim.

İyi geceler kızlar...

Net üzerinden çalıştım:126: birazda kitaptan çalışayım ...
Hiç çalışasım yok ama neyse böyle böyle gelecek...
Yahu yaş ilerledikçe ders çalışmak daha da bi sıkıntılı mı oluyor ne:26:
Aliye abla ders çalışırken seni motive eden şey nedir acaba??Bu konuda da tüyo verirsen sevinirim

Bugün de kaçamaksız güzel bir gün geçirdim...
Darısı yarına...Görüşürüz

Geçmiş olsun canım...
Ben böyle durumlarda minoset, parol gibi ağrı kesici alıp yatarım...
Gece ilacın etkisiyle vücut daha iyi dinleniyor..Sabah daha iyi hissediyorum...

Bir ara biri bana toplu alıntı nasıl yapılır anlatırsa sevinirim...

medesacım ben yulaf kepeğinin içine fındık aromalı mistik chai toz halinde katıyorum ve tavada ıyice kavuruyorum..Şimdi muz aromalı çayıda aldım hem fındık hem muz aromasını aynı anda katıp kepek ile kavuruyorum..sıcak süte katıp bıraz beklıyorum sonra çok güzel aromalı bebe biskuvisi gıbı bırşey çıkıyor ortaya..kepek dibe çöktükçe karıştırıyorum yada sıcak süt ilavesı yapıyorum..çayla denedım süt gıbı güzel olmuyor ama o bile kepeğin eskı halınden kat be kat daha ıyı..süper doyurucu ayrıca kokusu tadı çok güzel oluyor..4 kaşık kepek 1 poşet mıstık chai..aromayı artırmak ıstersen fazlalaştırabılırsın..hem bı saklama kutusu kadar yapıp kuruma götürdum her sabah içiyorum kahvaltı yerıne valla çok tok geçıyor sabahları :)) mutlaka bı deneyın derım cancazım..

canım keşfin için seni canı gönülden kutluyorum...

benim gibi kepeğin kokusuna alışamayanlar için kurtarıcı bir yöntem bulmuşsun...

en kısa zamanda deniycem...

iyi akşamlar

Günaydın canlarım, Hayırlı Cumalar

Dün akşam callen yaptım ama bitiremedim itiraf ediyorum bacaklarım ağrıdı en azından başlangıç yaptım, 2 mil leslie yaptım...
ve deliksiz bi uyku çektim

Kızlar bazen düşünüyorumda hani kilo sorunu sadece bikaç gram olupta onuda gelip bizim gibi kronik kilolarıyla mücadele edenlere anlatıyorlar ya boğazına yapışmamak elde değil... Sabah sabah insanı tribe bağlıyolar neymiş ekmeği azaltmış 200 gr vermiş, yaw ben ekmeği ağzıma sürmeyeli uzun zaman olduuuu, neyseki sabırlı insanım kilolu olmanın yanında :82:

Karnıbahar aldım ama düzgün bi tarif bulamadım var mı deneyen beğenen ve yazabilecek bi dukaniçe

SON06 karnıbaharları haşlayıp yumurta ıle mıkserde ıyıce ezıyoruz sonra yağlı kagıt üzerıne kaşıkla döküp fırına verıyoruz..bol baharat bırde..mmm aynı krep gıbı oluyor..hatta dukandiyetitarıflerı sitesınde ayrıntısı ıle anlatılmış..ben çok beğendım umarım sende begenırsın cancazım..

Tatlım günaydın.haklısın bazı insanlar kilo ile yatıp kalkıyorlar fakat İnan bi kg aldıklarında bizim 20kg fazlamız kadar dertleniyorlar ellerinde deil.şişmanlık toplumda hoş karşılanmadığı için böyle oluyor.genel değer yargılarımızda ilgili 178cm,53kg arkadaşım 10gün atak yapıp 52 olmayı planlıyor ve ben onu ikna edemiyorum çünkü o 1kg onun için çok fazla böyle işte olduğu gibi kabul ediyorum ben insanları kimse bize kötülük edemiyor en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz her zaman..ruh ve bedenle her şartta barışık olmak lazım vesselam.sevgiler dukancanlar Allah yar ve yardımcımız olsun inş.

günaydın dukancılar
bugün benim 7. günüm 5 gün atak yaptık dün de seyire başladım dün sebzelerle hafiften hasret giderdim bugün protein yapacağım
toplamda 2.3 kg verdim ama son 2 gündür veremedim acaba neden hiç kaçamak yapmadım 1 lokma bile yürüyüşümü de yapıyorum

Karnıbahar kısır ı yapıyorum mis oluyor ta siye ederim

Günaydın kızlaaarr,

Çizelge için toplu halde hepiciğinize rica ederim diyorum :87::87:

Cumaaaa Ama belimi sakatlamışım yaa ( Ya laptop taşımaktan ya topuklu ayakkabı acemiliğinden... Oturmak bile çok zorrr :S

Yok canım ne sıkılcam :) Sen yeter ki bildir Tabi eksi olsa daha mutlu oluruz beraberce

Ben 2 kaşık kepeğe katıp yaptım akşam. Çok mu kavurdum ki, baya koyu kahverengi oldu. Bi de o çayın içindeki karabiberler tane tane ağza geliyo gibi :S Tatlandırıcı ekliyor muydun, tatlandırıcı da ekledim daha güzel olsun diye. Ne kadar süte katıyorsun? Yani yoğunluğu nasıl oluyor, kıvamı? Süte kattım ama yine de yarısını ancak içtim zorlaa

Eneee Ben de seni seviyom ki :) Beni böyle seeevv sevecekseeennn Ay çok seviyosan ben daha çok severim kiii Canıımmm

Bu benim 2. tur Dukan'ım da. Hiç tam bırakmadım ama uzun kaytarmalar oldu. Ben bi de çok zor kilo veriyorum. 5 ayda 10 kilo verdim anca daha önce de. O yüzden bi de şimdi vücut alışkın ya diyete, zor gider heralde dedim. Bakalım ne olcek.. İlk kilolar çabuk gitti ama; yeni almıştım zaten. İnşallah böyle devam eder :)) Sat tereleri alırım ben

Hayatımda 7 paket süt tozunu bir arada görmedim Demek o stok tüketici sensin Zaten markette bulamıyorum artık. 1 ya da 2 kere bulmuşumdur. Mistik chai de ben Migros'tan aldım. Bitki çayları reyonunda vardı. Doğuş

(((( ya ben cok heveslenmistim listeye girecem diye ...
Herkesin yazıdğı gibi yazarsın, haftaya girersin canım..

Adamın başının etini yemişsin, kaçırmışsın Yook! Kovulmuşsun
Bırakmayıızzzzz!! :13::13:

Sen doyuyo musun bhnlarlaaa... Sadece akşam yemeği yiyorsun gibi bişey..

Benim de burnum akıyooo :105: Akmasın yaaaa !!! Geçmiş olsun canıımmm...
Ben neden sevmiyorum helvayı yaaa Yapamıyo muyum anlamadım kii Ne güzel pratik bişey ama cııkkss.. Yiyemiyorum. Tadını sevmiyoruumm

Okyanıs bence sen yanlış forumdasın. Bizim diette sadece protein yemiyorsun. Vahşimiyiz ayoll açmıyız adaya mı düştükkk. Sadece et, süt yenirmiiii:manyak derler adama

BEN SİZİN VAHŞİ OLMADIĞINIZA İNANMAK İSTİYORUM ZİRA TEPKİLERİNİZ BU KONUDA BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRDÜ :) KİTABI TAM OKUMADIM SADECE ÖZET KISIMLARINA BAKTIM, ATAK EVRESİ İÇİN PROTEİNDEN BAŞKA BİR ALTERNATİF GÖREMEDİM. BEN DOĞRU FORMDA OLDUĞUMA İNANIYORUM ÖYLE Kİ BURADAKİ BAYANLAR BİRBİRLERİNE DESTEK OLMAK İÇİN VARLAR BENCE :) SANIRIM YANLIŞ FORMDA OLAN SİZSİNİZ AKSİ TAKDİRDE FARKLI BİR ÜSLUPLA YANLIŞ YAPTIĞIMI YA DA HER NE İSE UYARINIZ YAPABİLİRDİNİZ, SİZİN TAVRINIZ BİR DESTEK DEĞİL :)) YİNE DE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Bu arada alıntı ile nasıl cevap veriliyor henüz keşfedemedim denedim ama olmadı sanırım. Cevabım sizedir pksnmz.

DUKAN YAPAN HER BAYANA SABIRLAR DİLİYORUM :)

Espri anlayışın için ayrıca tebrik ediyorum seni.

ESPRİ Mİ ? :) BENİM Mİ YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORSUNUZ, EĞER ÖYLE İSE YaNLIŞ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ÇÜNKÜ YAPMADIM. YOK KENDİ YAZDIĞINIZ İKİ SATIR YORUMDAN BAHSEDİYORSANIZ EĞER EH NE YAPALIM JEST VE MİMİKLER OLMADAN SADECE YAZI İLE BU KADAR ANLAŞILIYOR, YANİ BENİM ESPRİ ANLAYIŞIMDA İLGİSİ YOK :)

Bu arada alıntı ile nasıl cevap veriliyor henüz keşfedemedim denedim ama olmadı sanırım. Cevabım sizedir pksnmz.

DUKAN YAPAN HER BAYANA SABIRLAR DİLİYORUM :)

O..... yapmanında bir anlamı yok cuma saati.
Seni adam sanıp cvp yazanda kabahat.
Alıntı yapmak kabiliyet gerektirir.
300 sayfa kitabı okumadan buraya gelmek de büyük cehalet.
Hayattaki ezikliklerin yüzünden insanlara böyle yaptığını düşünüyorum.
Bu mesajım yüzünden engelleneceğim çok bariz ama biz burada çok güzel bir aileyiz. En az 20 kişiyle özelde görüşüyoruz. Sık sık görüşüyoruz buluşuyoruzz.
En az 50 kişiye spor cd leri gönderdim herkesde ALLAH RAZI OLSUN dedi.
Çok geldi burdan senin gibiler. Geldikleri gibi gittiler.
Evet arkadaşlarım çok sabırlıı senin gibi kıt insanlara cvp bile yazmıyorlar farkındaysan. Tek sabırsız benimmm bu sitede.... Dedim ya adam sanıp cvp yazdım. Ama sen anlamadın.
HAdi şimdi git sümüklü kızlar gibi şikayet et beni.

ipek ya boswersene hakikaten insanlar kendini belli edior işte..daha ne kendine zahmet weripte cvp werme tenezzülünde bulunuyorsun..boşwer hiç gerek yok..

Kardeş bunlar kavga da söylenmez yazın ca böyle yanlış anlaşılmalar oluyor benim yerimde olsan ne yapardın geyik diye yazdığım herşey ters tepti atakta protein yiyoruz bide az yulaf kepeği 1,5y.kaşığı haklısın.

Herkes kendine yakıştığı gibi konuşur, siz de öyle :) ben üslubumu bozmayıp nezaket kuralları içerisinde yazmaya devam edeceğim. şikayet konusuna gelince, yazdıklarınızla isteseniz de rahatsız edemezsiniz ki şikayet edeyim :) tanımıyorum, şikayet etmek sizi ciddiye aldığımı gösterir buna gerek yok. Ben nezaketi elden bırakmadım gönül isterdi ki siz de böyle yapsaydınız... Bu tavırlar bir bayana ne yazık ki yakışmıyor adınıza üzgünüm

dely ben bır buyuk bardak süte 2 yemek kaşıgı olacak şekılde katıyorum canım..tatlandırıcı kullanmıyorum ama dıyetın hiçbır dönemınde tatlandırıcı kullanmadım zaten..karabıberlerın agza geldıgı doğru :)) onada alışıyorsunuz zamanla..Bu arada alt kısma çöken kepeği karıştırarak içiyorum az kalmışsa yıne bıraz süt ile sulandırıyorum..Çok kavurmadım ben esmerleşmedı benım kepeğim..sadece fındık aroması ıle dene istersen..valla ben sevdım inşAllah sende seversınde kepek yeme sorununu aşarsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…