Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ipek ya boswersene hakikaten insanlar kendini belli edior işte..daha ne kendine zahmet weripte cvp werme tenezzülünde bulunuyorsun..boşwer hiç gerek yok..

Büyük büyük konuşmayalım yazınca yanlış anlaşılıyor bazen yanlış okuyoruz bende de oldu olabilir böyle şeyler ipeğin şahsına bişey dersek taş oluruz kız cd yapıyor yardım ediyor ama o bile yanlış anlaşılıyor yazınca böyle oluyor yoksa formu biraz okuyan herkes görür anlar buradaki kızların hepsi sıcacık ve çok destek birbirine olur böyle şeyler kestirip atmayın hemen

Bu olmadı ama sakin biraz ipek bu forumda önemli bu üslup ağır oldu kırıcıda forumu bi okuyun haksızlık ettiğinizi anlayacaksınız yanlış anladınız doğru bi tane atakta protein yeniyor oda geyik yapmış yazınca böyle yanlış anlaşılmalar olur.ç

İpekim bir tek mesajla nasıl karakterde olduğumuz anlaşılmaz zaten hepimiz birbirimizi biliyoruz canım, arkadaşlar da zamanla görecekler.

Zeynepçim, ben yazacaktım ama herşeyi çok güzel özetlemişsin, tebrik ediyorum seni. :)) Öpüyorum hatta

Saol canım. Böyle tane tane ağzıma gelince sevmedim ben. Ben de dediğin gibi karıştırdım dibe çöktükçe ama.. Neyse olsun.. Başka yöntemler de bulurum napiyim.. Teşekkürler yine de..

Ben normalde ekmek, kek falan yapıp yiyorum kepekten. Ama onun için zaman lazım. Haftasonu mutfakta çalışıp, stok yapmak lazım. Ben de bu hafta bişey yapmadığım için, böyle pratik bişeyler olsun istedim. 2 gün krep yaptım, ama onu da sevmiyorum.. Farklı bişeyler deniyim demiştim. Neyse.. Haftasonu geldi Yaparım artık ekmekler falan Öpüyorum canım..

İpek bu cevapta sana yakışmadı bacım seni bilen biliyor gerilmeye ne gerek var yanlış anlaşılma deyip geçmek varken lütfen yazık değil mi gününe abartma

Kızlar derin bi nefes alıyoruz ve düşünüyoruz duyduğumuz anladığımız hiçbirşeyi sebepsiz değil.canımızı sıkan bişeyse duyduğumuz yaratan nasip etti duymamızda hayır vardır diye yorumluyoruz kullara kızmaya gerek yok bu an bunun olması hayırlıydı öfkelenmemiz gerekiyordu bitti uzatmayalım.Herkese güzel günler Allah her işimizde kolaylık versin bacılar

Zeynep hanım inanın o yazılara verebileceğim en düzeyli cevap buydu, olmadı demeyin yanlış bir şey yazmadım. Hanımefendi sevilen biri olabilir bana tavrı keşke normal olsaydı. Aşağıda yazılanlara bakın lütfen. Ben kendisine hakaret etmedim asla da yapmam insanlara saygım vardır benim. "Ezik, kabiliyetsizlik, senin gibiler, kıt, sümüklü, adam sanıp cevap yazma" bakın bunların hepsi o hanıma ait sözler. Ben sanmıyorum ki bu hakaretleri hakedeyim. Kendisinden değil ama ben sizlerden özür dilerim bu polemiğe girmemeye çalıştım ama kısmet ne diyeyim :)

..... yapmanında bir anlamı yok cuma saati.
Seni adam sanıp cvp yazanda kabahat.
Alıntı yapmak kabiliyet gerektirir.
300 sayfa kitabı okumadan buraya gelmek de büyük cehalet.
Hayattaki ezikliklerin yüzünden insanlara böyle yaptığını düşünüyorum.
Bu mesajım yüzünden engelleneceğim çok bariz ama biz burada çok güzel bir aileyiz. En az 20 kişiyle özelde görüşüyoruz. Sık sık görüşüyoruz buluşuyoruzz.
En az 50 kişiye spor cd leri gönderdim herkesde ALLAH RAZI OLSUN dedi.
Çok geldi burdan senin gibiler. Geldikleri gibi gittiler.
Evet arkadaşlarım çok sabırlıı senin gibi kıt insanlara cvp bile yazmıyorlar farkındaysan. Tek sabırsız benimmm bu sitede.... Dedim ya adam sanıp cvp yazdım. Ama sen anlamadın.
HAdi şimdi git sümüklü kızlar gibi şikayet et beni.

Bu arada büyük büyük konuşmayın derken harf boyutlarından mı bahsettiniz, şuan için formun kurallarını bilmiyorum bu şekilde küçük mü yazmam gerekiyor :)

Karnabahar kısırı yapabilirsin karnabaharı rondodan geçir az zeytinyağı ile tavada kokusu gidene kadar kavur. Pişmeye yakın biraz biber salçası da ekleyebilirsin.

Maydanoz, marul, turşu, taze soğan, domates artk canın ne istiyorsa bunlarıda ince doğra içine ekle..Balsamik sirke, elme sirkesi yada limon suyu koyabilirsin.. Hepsi damak zavkine kalmış.. Tuz ve baharatları da unutma..

Bence çok çok süper değil ama idare eder..

Bu arada günaydın kk;

Kızlar ne gerek var geriliyorsunuz. İpekçim seni hepimiz biliyoruz merak etme hiç böyle şeylere gerek yok.
Yeni arkadaş herhalde kuralları bilmeden büyük yazmış ve yanlış cümleler kurmuş.
Uzatmaya hiç gerek olduğunu sanmıyorum..

Bakın haftasonu geldi hepimiz delycimin yaptığı listede güzel güzel yerimizi aldık..
Forma giriyoruz, mutluyuz..
Boşverinnnn..

Oda yanlış anlamış sizde pc başında kim ne psikolojide bilemiyoruz geçti gitti diye bakalım olaya bu olayın sonu güzel olur inş.bol bol kilo verip Ocak'ta buluşucaz dimi kızlar hadi bakalım neler yediniz bugün az sonra toplu uyarı alıcaz dukan dışı konuştuğumuzdan

teşekkurler .en yakın migros var suan sonrada reala bakım :)
carrefourda cok yakın ..allahım cevremde var ben dolaşıp bakım bi .çok teşekkurler hanımlarrr

Benim görüşmem var arkadaşlar hayırlı cumalar tekrar yazın bakim neler yiyorsunuz öpüyorum kocaman çıtırlar sizi o liste ne öyle aferin hepimize maşallah şu callen olayına giricem görüşmem bitsin bi araştırma planlıyorum

sevgili dukancı güzel bayanlar
ben de yeniyim bilen vardır belki
yani konudaki 2 bayanı da tanımıyorum ama ikisinin de birbirini yanlış algıladığını düşünüyorum yazarak anlaşmak zor gerçekten
haddim olmayarak diyorum ki kapatın konuyu ve yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyerek başlayalım tekrar
eminim ki 2 bayan da çok iyi niyetliler
inşallah yanlış anlaşılmam:))

Yağmurlu bir istanbul sabahında binbir zorlukla geldim iş yerime ..ve o da ne Masamda bir kargo poşeti yüzümde güller açtı ..günlerdir beklediğim callen cd siydi o ..teşekkürler ipek ...

delycan geçmiş olsun, dikkat et beline havalarda soğuk iyice tutulmasın
annemin lafı 'sıcak tut' belini...

teşekkür ederim bayanlar tarifleriniz uygulanacak ve yorum yapılacak

veeee ipekcanımmm stres yok şurada haftanın son günü gelmiş
forumlarda yazı dili hep çelişkidir zatiiii....

lütfen yeni gelen arkadaşlar internette kulaktan dolma binlerce yazıyı okumaya ayrılan zamanı kitabı okumaya ayırırsak çok daha başarılı oluruz, dukan amcam keyfiyen yazmamış içinde aradığımız herşey var

Daha önceden böyle bir tarif verildimi bilemiyorum geçmişe dönüp okumaya zamanım yok şuan için.

Iş arkadaşım bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdi.

şöyle bir tarifi var kendisinin.

Bir paket yulaf kepeğine iki yumurta, light süt katıyor isteğe göre baharat. Dediğine göre biraz lezzet vermek için de çok az tuz katmış. Fırında pişirmiş. Ekmek niyetine.

Bana mantıklı geldi henüz denemedim. Bunu bilen veya deneyen var mı aranızda acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…