Okyanıs bence sen yanlış forumdasın. Bizim diette sadece protein yemiyorsun. Vahşimiyiz ayoll açmıyız adaya mı düştükkk. Sadece et, süt yenirmiiii:manyak derler adama
BEN SİZİN VAHŞİ OLMADIĞINIZA İNANMAK İSTİYORUM ZİRA TEPKİLERİNİZ BU KONUDA BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRDÜ :) KİTABI TAM OKUMADIM SADECE ÖZET KISIMLARINA BAKTIM, ATAK EVRESİ İÇİN PROTEİNDEN BAŞKA BİR ALTERNATİF GÖREMEDİM. BEN DOĞRU FORMDA OLDUĞUMA İNANIYORUM ÖYLE Kİ BURADAKİ BAYANLAR BİRBİRLERİNE DESTEK OLMAK İÇİN VARLAR BENCE :) SANIRIM YANLIŞ FORMDA OLAN SİZSİNİZ AKSİ TAKDİRDE FARKLI BİR ÜSLUPLA YANLIŞ YAPTIĞIMI YA DA HER NE İSE UYARINIZ YAPABİLİRDİNİZ, SİZİN TAVRINIZ BİR DESTEK DEĞİL :)) YİNE DE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
ipek ya boswersene hakikaten insanlar kendini belli edior işte..daha ne kendine zahmet weripte cvp werme tenezzülünde bulunuyorsun..boşwer hiç gerek yok..
Herkes kendine yakıştığı gibi konuşur, siz de öyle :) ben üslubumu bozmayıp nezaket kuralları içerisinde yazmaya devam edeceğim. şikayet konusuna gelince, yazdıklarınızla isteseniz de rahatsız edemezsiniz ki şikayet edeyim :) tanımıyorum, şikayet etmek sizi ciddiye aldığımı gösterir buna gerek yok. Ben nezaketi elden bırakmadım gönül isterdi ki siz de böyle yapsaydınız... Bu tavırlar bir bayana ne yazık ki yakışmıyor adınıza üzgünüm
O..... yapmanında bir anlamı yok cuma saati.
Seni adam sanıp cvp yazanda kabahat.
Alıntı yapmak kabiliyet gerektirir.
300 sayfa kitabı okumadan buraya gelmek de büyük cehalet.
Hayattaki ezikliklerin yüzünden insanlara böyle yaptığını düşünüyorum.
Bu mesajım yüzünden engelleneceğim çok bariz ama biz burada çok güzel bir aileyiz. En az 20 kişiyle özelde görüşüyoruz. Sık sık görüşüyoruz buluşuyoruzz.
En az 50 kişiye spor cd leri gönderdim herkesde ALLAH RAZI OLSUN dedi.
Çok geldi burdan senin gibiler. Geldikleri gibi gittiler.
Evet arkadaşlarım çok sabırlıı senin gibi kıt insanlara cvp bile yazmıyorlar farkındaysan. Tek sabırsız benimmm bu sitede.... Dedim ya adam sanıp cvp yazdım. Ama sen anlamadın.
HAdi şimdi git sümüklü kızlar gibi şikayet et beni.
Kardeş bunlar kavga da söylenmez yazın ca böyle yanlış anlaşılmalar oluyor benim yerimde olsan ne yapardın geyik diye yazdığım herşey ters tepti atakta protein yiyoruz bide az yulaf kepeği 1,5y.kaşığı haklısın.
Büyük büyük konuşmayalım yazınca yanlış anlaşılıyor bazen yanlış okuyoruz bende de oldu olabilir böyle şeyler ipeğin şahsına bişey dersek taş oluruz kız cd yapıyor yardım ediyor ama o bile yanlış anlaşılıyor yazınca böyle oluyor yoksa formu biraz okuyan herkes görür anlar buradaki kızların hepsi sıcacık ve çok destek birbirine olur böyle şeyler kestirip atmayın hemen
Saol canım. Böyle tane tane ağzıma gelince sevmedim ben. Ben de dediğin gibi karıştırdım dibe çöktükçe ama.. Neyse olsun.. Başka yöntemler de bulurum napiyim.. Teşekkürler yine de..dely ben bır buyuk bardak süte 2 yemek kaşıgı olacak şekılde katıyorum canım..tatlandırıcı kullanmıyorum ama dıyetın hiçbır dönemınde tatlandırıcı kullanmadım zaten..karabıberlerın agza geldıgı doğru :)) onada alışıyorsunuz zamanla..Bu arada alt kısma çöken kepeği karıştırarak içiyorum az kalmışsa yıne bıraz süt ile sulandırıyorum..Çok kavurmadım ben esmerleşmedı benım kepeğim..sadece fındık aroması ıle dene istersen..valla ben sevdım inşAllah sende seversınde kepek yeme sorununu aşarsın ..
O..... yapmanında bir anlamı yok cuma saati.
Bu mesajım yüzünden engelleneceğim çok bariz ama biz burada çok güzel bir aileyiz. En az 20 kişiyle özelde görüşüyoruz. Sık sık görüşüyoruz buluşuyoruzz.
Evet arkadaşlarım çok sabırlıı senin gibi kıt insanlara cvp bile yazmıyorlar farkındaysan. Tek sabırsız benimmm bu sitede.... Dedim ya adam sanıp cvp yazdım. Ama sen anlamadın.
Bu olmadı ama sakin biraz ipek bu forumda önemli bu üslup ağır oldu kırıcıda forumu bi okuyun haksızlık ettiğinizi anlayacaksınız yanlış anladınız doğru bi tane atakta protein yeniyor oda geyik yapmış yazınca böyle yanlış anlaşılmalar olur.ç
Günaydın canlarım, Hayırlı Cumalar
Dün akşam callen yaptım ama bitiremedim itiraf ediyorumbacaklarım ağrıdı en azından başlangıç yaptım, 2 mil leslie yaptım...
ve deliksiz bi uyku çektim
Kızlar bazen düşünüyorumda hani kilo sorunu sadece bikaç gram olupta onuda gelip bizim gibi kronik kilolarıyla mücadele edenlere anlatıyorlar yaboğazına yapışmamak elde değil... Sabah sabah insanı tribe bağlıyolar neymiş ekmeği azaltmış 200 gr vermiş, yaw ben ekmeği ağzıma sürmeyeli uzun zaman olduuuu, neyseki sabırlı insanım kilolu olmanın yanında :82:
Karnıbahar aldım ama düzgün bi tarif bulamadım var mı deneyen beğenen ve yazabilecek bi dukaniçe
Oda yanlış anlamış sizde pc başında kim ne psikolojide bilemiyoruz geçti gitti diye bakalım olaya bu olayın sonu güzel olur inş.bol bol kilo verip Ocak'ta buluşucaz dimi kızlar hadi bakalım neler yediniz bugün az sonra toplu uyarı alıcaz dukan dışı konuştuğumuzdanZeynep hanım inanın o yazılara verebileceğim en düzeyli cevap buydu, olmadı demeyin yanlış bir şey yazmadım. Hanımefendi sevilen biri olabilir bana tavrı keşke normal olsaydı. Aşağıda yazılanlara bakın lütfen. Ben kendisine hakaret etmedim asla da yapmam insanlara saygım vardır benim. "Ezik, kabiliyetsizlik, senin gibiler, kıt, sümüklü, adam sanıp cevap yazma" bakın bunların hepsi o hanıma ait sözler. Ben sanmıyorum ki bu hakaretleri hakedeyim. Kendisinden değil ama ben sizlerden özür dilerim bu polemiğe girmemeye çalıştım ama kısmet ne diyeyim :)
..... yapmanında bir anlamı yok cuma saati.
Büyük harfle yazmak yasakBu arada büyük büyük konuşmayın derken harf boyutlarından mı bahsettiniz, şuan için formun kurallarını bilmiyorum bu şekilde küçük mü yazmam gerekiyor :)
teşekkurler .en yakın migros var suan sonrada reala bakım :)migros ve realde buluyorum genelde ama en son migrosda bulamayınca görevliye sordum. pınar'ın göndermdiğini, ürünün stoklarda tükendiğini falan söyledi. muhtemelen talep arttığı için... genelde unların ve pasta malzemelerinin yanında oluyor.
carrefourda cok yakın ..allahım cevremde var ben dolaşıp bakım bi .çok teşekkurler hanımlarrrherkesemutlu akşamlar, çalışanların gözü aydın yarın cumahayırlı mutlu cumalar şimdiden herkese bi oynak oldum bugünlerde ben ama hadi hayırlısı
ipeeeek bak aklıma geldi aralıkta aşk başkadır demiştin sen di mi
bağımlıgüzellik canını sıkmicaksın hiç öyle akraba ağızları için, ama insanı bi sevgilisi olmasa bile evden kaçma raddesine getiriyolar haklısın, karşılarına geçip böle yap bak ben geçen gün kuzenime yaptım yerlere yattı gülmekten. böle
boşver onları hep güzel olcaz pek güzel olcaz onların kolesterolünden şekerinden daha dengeli değerlerimiz olcak hiç sallama yani
dely dely dely ay ben seni çok seviyorum ya, öyle pek sevgi pıtırcığı bi tip de diilimdir ama seni niyeyse çok seviyorumçizelge de süpsüper olmuş ellerine sağlık :13:
bana destek çıkın çekirgeler yapabilir miyim acaba falan demiştin ya hani geçenlerde, ben seni en çok seven çekirge olarak sonsuz desteklerimi sunuyorumbaşaramama ihtimalin de lüksün de yok ki ben yulafı haddinden çok tüketerek yürüyüşü aksatarak (bu kötü örneklere aldanmayın sakın yeni başlayan dukancanlar) 2 ayda 12 kilo mu ne verdim yani ben ki uyuşuuuk üşengeeeeeç bi tipimdir yani düşün
ay gerçi ben kime ne anlatıyorum biz gelirken siz dönüyodunuz yahutereciye tere satmak oldu benimki de
ay çok güzel olabilcek bişimiş gibi görünüyo bu tarif, içim eridi resmen, çok severim sütlü bebe bisküisini mmmhhmistik chai de hiç kullanmadım çok tavsiye edildi burda ama nerde bulabilirim acaba :44:
ben carrefourdan almıştım bi kere canım, ama hiç ummadığım bi markette buldum geçen gün, öyle ekstradan reyon yapmışlardı, 7 paket vardı 3ünü ben aldım yani kasiyer de manyak bu heralde demiştir eminim :) hiç bi yerde bulamazsan netten sipariş verebilirsin
Büyük harfle yazmak yasakşaka şaka uslüp olarak büyük konuşmayalım diyorum.
SON06 karnıbaharları haşlayıp yumurta ıle mıkserde ıyıce ezıyoruz sonra yağlı kagıt üzerıne kaşıkla döküp fırına verıyoruz..bol baharat bırde..mmm aynı krep gıbı oluyor..hatta dukandiyetitarıflerı sitesınde ayrıntısı ıle anlatılmış..ben çok beğendım umarım sende begenırsın cancazım..
Karnabahar kısırı yapabilirsin karnabaharı rondodan geçir az zeytinyağı ile tavada kokusu gidene kadar kavur. Pişmeye yakın biraz biber salçası da ekleyebilirsin.
Maydanoz, marul, turşu, taze soğan, domates artk canın ne istiyorsa bunlarıda ince doğra içine ekle..Balsamik sirke, elme sirkesi yada limon suyu koyabilirsin.. Hepsi damak zavkine kalmış.. Tuz ve baharatları da unutma..
Bence çok çok süper değil ama idare eder..
Günaydın kızlaaarr,
Adamın başının etini yemişsin, kaçırmışsın Yook! Kovulmuşsun
Bırakmayıızzzzz!! :13::13:
Sen doyuyo musun bhnlarlaaa... Sadece akşam yemeği yiyorsun gibi bişey..
Adamın başının etini yedim doğrudur, sen çok verdin kendini bu diyet olayına diyor bana az benle ilgilen diye mızmızlanıyor ama şöylede bir durum var ben 1,79 eşim 1,75 o 88 kilo ben 98dim yani az daha büyüsem annesimisin diye soracaklardı bana evlendiğimiz de ben 68 kiloydum kayınpederim söz yüzüğü takılcağı zaman oğlum eminmisin bak bu kız manken gibi kıskanırsın huzursun olursun demiş :)))))
annemde kızım yeter iri duruyorsun kocanın yanında diyince donk etti. Sanki keyfi aldım bu pkos yokmu bu pkos hap al map al adet olama şiştim iyice az daha olmazsa zaten tek ameliyatlık işim kaldı sonra hollandaya göç etcez (östorojen bombası oldum)
yediklerime gelince ben sabahları yoğurt yiyorum felaket tok tutuyor onun dışında hep bu kadar yiyordum ben, diyetin bir etkisi bitki çayı olayını fazlalaştırdım. Aradaki çayları yazsam hak verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?